Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(given444 @ 2020 02 10, 10:13)
aš irgi kartais sau taip pasakau.  biggrin.gif
Montekrista, gi kitos irgi sako, kad tu svinguodama (arba būdama open relationship) savęs nemyli. tai? bet gi tau nusispjaut i tai.

O iš kur tu ištraukei, kad ji svingiuoja?
Čia, kad viena atėjo leptelėjo, o dvi į dausas išskridusios legendas praplečia?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 02 10, 10:13)

Montekrista, gi kitos irgi sako, kad tu svinguodama (arba būdama open relationship) savęs nemyli. tai? bet gi tau nusispjaut i tai.

Lygini bb su pirstu.
Ar jus trise tarpusavyje esat susitare, kad mylesit ir mylesites, ir visus tai tenkina? Vargu. Kazka tai skaudina, greiciausia visus. Isskyrus vyra.
Na tai koks cia palyginimas?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 02 10, 09:13)
labas rytas, lyja.

Nu matai, jei aš svinguočiau, žinočiau daugiau biggrin.gif
Jei eičiau kairėn, tai neaiškinčiau, kokia aš gera, kaip mano vargšas meilužis pasimetęs, šeimą saugo, bet mane birbina. Esu TIK už tokias nuodėmes, kurios nepaliečia šeimų niekaip.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 10, 06:50)

As given kekse nelaikau, bent man tiesiog keista, moteris  suaugus subrendus lyg, bet naivumo kaip 18os.

o kur tu mano naivumą matai? šiame etape aš jo nematau, ir jo kaip savo vyro šalia nenoriu. tai ką?
o kur mano naivumas buvo, kai žmogus skyresi?
negi reikia viską iš pradžiu aiškinti?
aš, kai pati skyriausi su pirmuoju, tai jau irgi turejau draugą, kai su exu vyru skyrium buvom.
nu gi šimtai žmniu skiriasi, jau turedami draugą, negyvendami su ex, tai kame problemos?
jūs gi ne davatku būrys, negi nežinot rimtai istoriju, kur žmones skyresi ir va, iki galo išsiskyre...
na, šitas buvo išimtis - neišsiskyre.
o mes db pažistami draugai. tai kur naivumas?

atrodo, kad juokiates iš tu, kurie iki vestuviu neduoda. bet cia neleidžiat žmonems duoti kai jie yra iki galo su popieriaus nesusitvarkę. tai iš kur cia jumyse trykštantis davatkizmas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 10 vasario 2020 - 09:19
QUOTE(Nakviša @ 2020 02 10, 09:16)

biggrin.gif nu leisk pafantazuot ir man rolleyes.gif noriu turėti įvaizdį!!!
Atsakyti
na, gerai, tu su padirbtu, aš su tikru ivaizdziu.brunette.gif
tai tu prie manęs nekibk. gi pati kažkada cia rasei: ko tu reaguoji, kai apie tave kažkas kažką kalba....

bet matyt pati vis gaili manęs. negailek, nes as savęs tai negailiu. ne visos turi būti susiženiję su nuostabiu vyru kaip tu.
leisk ivairius variantus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 10 vasario 2020 - 09:22
QUOTE(given444 @ 2020 02 10, 09:18)
o kur tu mano naivumą matai? šiame etape aš jo nematau, ir jo kaip savo vyro šalia nenoriu. tai ką?
aš, kai pati skyriausi su pirmuoju, tai jau irgi turejau draugą, kai su exu vyru skyrium buvom.
nu gi šimtai žmniu skiriasi, jau turedami draugą, negyvendami su ex, tai kame problemos?
jūs gi ne davatku būrys, negi nežinot rimtai istoriju, kur žmones skyresi ir va, iki galo išsiskyre...
atrodo, kad juokiates iš tu, kurie iki vestuviu neduoda. bet cia neleidžiat žmonems duoti kai jie yra iki galo su popieriaus nesusitvarkę. tai iš kur cia jumyse trykštantis davatkizmas?

Tai kad jis NESISKIRIA, tik tu sėdi ir lauki išsižiojus.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 10, 09:14)
As irgi rudeni, bet dievinu rudenine saule, dumu, lauzo kvapa,  geltonus lapus po kojom ir spalvotus peizazus. Uztat lapkritis bjauriausias menuo be spalvu, silumos, sviesos, slapia, vejas.

rudenį, rudenį, o buvai tokia išverstaskūrė (kaip tau būdinga) biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2020 02 10, 09:16)

tai sakai viską apie save meluoja? biggrin.gif sakai nebūna tokių idealių gyvenimų pas neiką kaip ji savo piešia? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 10, 07:21)
Tai kad jis NESISKIRIA, tik tu sėdi ir lauki išsižiojus.

tai jau kaip Cambala busi. iš kur žinai, kad aš laukiu išsižiojus.
kažkaip nusivyliau. ar aš kažką asmeniškai prieš tave, tavo šuni, tavo vyrą, tavo miegamojo reitingus? aš apie tavo išsižiojimus nieko nežinojau/nežinau, kodel tu apie mano fantazuoji?

kiek leidžiu sau parašyti, parašau, o dadejimas - jūsu reikalas. prašom tuomet.
gi paciai smagu, kai apie tave prikuria.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 10, 07:17)
Nu matai, jei aš svinguočiau, žinočiau daugiau biggrin.gif
Jei eičiau kairėn, tai neaiškinčiau, kokia aš gera,

aš niekam neaiškinu, kokia aš gera. aš gera kituose aspektuose. kaip ir tu.
aš egoiste kaip ir tu. mes visi egoistai.
niekada nesakyk niekada. ypac tu.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 02 10, 09:18)

nu negi tu dar nesupratai, kad jos vertina ne parašytą mintį, o asmenybes pagal patinka/nepatinka. Parašytų tą patį mylimukei Montekrista, mylimukei viskas sueitų ir net apsilaižytų, gintų baisiausiai, o tu parašai apie vyrus - tave skalbia. Arba aš pasiūlau įsitikinti tai durnei, kad Dievai yra, mane skalbia, nors prašėsi tai dūra pati biggrin.gif
Nesitikėk, kad čia sėdi geri ir sąžiningi su savimi žmonės, bus lengviau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 10, 07:17)
Lygini bb su pirstu.
Ar jus trise tarpusavyje esat susitare, kad mylesit ir mylesites, ir visus tai tenkina? Vargu. Kazka tai skaudina, greiciausia visus.  Isskyrus vyra.
Na tai koks cia palyginimas?

iš kur žinai, kas ką skaudina.
mes gi nebe meilužiai. gi rašiau - sena istorija. neišsiskyre jis, nu tai ką. adios. likom draugai, nesiraukom vienas prieš kitą. o tai reikia kaip Idomuciai su patranka vaikscioti?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 10, 10:18)
biggrin.gif nu leisk pafantazuot ir man rolleyes.gif noriu turėti įvaizdį!!!

Tai gal pradėk nuo to, kad meti darbą ir eini dirbti lietuvių kalbos mokytoja.
Atsakyti