Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2020 02 10, 07:26)
nu negi tu dar nesupratai, kad jos vertina ne parašytą mintį, o asmenybes pagal patinka/nepatinka. Parašytų tą patį mylimukei Montekrista, mylimukei viskas sueitų ir net apsilaižytų,

aciu Monteverte. aš tą lyg ir suprantu, bet gi vis pagalvoji, kad žmones yra brandūs, nekaišioja amžinai tą ad hominem.
be to, - tema apie vyrus, net ir ne visai savus....vadinasi, rašyti negalima. kol rašysi, tol gausi i galvą, arba pagaila pilsis neprašius.

o tie open relationship - pakalbam - neskaudina? juk specai ištyre: OP neišsilaiko ilgai. žmones tipo sutaria, bet nu ir kas? kas iš to. lieka krūva skaudintu žmoniu. neveikia tie rascionalūs susitarimai, ir tiek. atrodo, buvo sutarti, ir ne velnio. nu koks vyras ramiai priims protevisku instinktu, kai kitas vyras tvarko tavo moteri?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 10 vasario 2020 - 09:32
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 10, 10:22)
tai sakai viską apie save meluoja? biggrin.gif sakai nebūna tokių idealių gyvenimų pas neiką kaip ji savo piešia? biggrin.gif

Iš to ką jūs čia prikuriat, tai tikrai pačios savo kūryboje ir spangstate.
Iš asmeninio gyvenimo ji iš vis nieko nepasakoja.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 02 10, 09:30)
Tai gal pradėk nuo to, kad meti darbą ir eini dirbti lietuvių kalbos mokytoja.

vargšai vaikai...
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2020 02 09, 22:45)
Na ir šlykštynė, vargšė žmona

jis turejo omeny platoniškus santykius. biggrin.gif
kodel žmona vargše, jei visada norejo skyrybu? visus 10metu. mes visi bendri pažistami, visi žinojom, kaip žmoniu rately skundesi, jis šioks, jis anoks.
taciau vyras pasidar geras, kai kita moteris juo susidomi. visada šitaip.
niekad nieko nereikia gaileti.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 02 10, 09:33)
Iš to ką jūs čia prikuriat, tai tikrai pačios savo kūryboje ir spangstate.
Iš asmeninio gyvenimo ji iš vis nieko nepasakoja.

tai gal tu mažiau čia advokatauk, nes labai pro šoną varai, o nueik ir originalus jos UMD paskaityk? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 10, 10:33)
vargšai vaikai...

Tau kas? Amžinas nedapi.sitas?
Prie ko čia vaikai ir kodėl jie vargšai?
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 02 10, 09:35)
Tau kas? Amžinas nedapi.sitas?
Prie ko čia vaikai ir kodėl jie vargšai?

dar kartą kartoju, nesvaik, o eik ir skaitykis UMD
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 10, 05:48)
laiskus ji rase ir tu butent juos " skaitei".
Jei buvai uz jo zmona, tai nafik leidaisi i santykius su jos vyru?

jis parode vieninteli jos laišką, nes žinoma, vien jo žodžiu nebuciau patikejus. ten buvo parašyta: jei sukursi kitus santykius su moterimi, aš nesikišiu, ju negriausiu.
nes ji tikrai nuoširdžiai jo nebenorejo, ji pati nežinojo, kiek laiko nori pabūti vienumoje, buvo išejusi nuo jo su vaikais, išsikrausciusi i kitą vietą.
so whats the problem?

Taip, buvau už jo žmoną ta prasme, kas liecia santuokinius buitinius konfliktus. neleisdavau ant jos varyti, sakiau: tai tarp jūsu.
kaip ant savęs ir savo exo neleidžiu pašaliniams varyti, tai ir jam neleidau.
nes mano ir exo problemos - kažkiek panašios būdavo.

jums kažkaip rodosi, kad aš ji karštą nutraukiau nuo moters. nieko tokio nebuvo.

aš gi išvis rašiau, kad aš jam nebe pirma buvau, nes jie tai skirdavosi, tai vel bandydavo susilipdyti per šitiek metu dar iki manęs.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 10, 10:36)
dar kartą kartoju, nesvaik, o eik ir skaitykis UMD

UMD yra UMD. Tam ji ir yra uždara tema, kad netampyti visko po visur. Jeigu tau rūpi, kas su kuo, kaip ir kiek kartų tai ir skaityk. Seiles tik nepamiršk nusivalyti.
Ar jau tiek smegenys išvarvėjo, kad pasičepsėdama nešioji pletkus apie svetimus triusikus?
Sarmatą praradusi žmogysta.
Atsakyti

Naujas serialas "kekšės pasakojimai". Kada kita serija?

Nei viena moteris iš prigimties nėra kekšė.Kekšėmis tampama su vyrų pagalba.Ar, jūsų nuomone vyrai yra nekalti angeliukai, kuriuos k***os vis taikosi išvesti iš kelio?Kai šeimoje yra neištikimybė, vieno kalto nebūna, kalti būna visi trys.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 10, 09:26)
nu negi tu dar nesupratai, kad jos vertina ne parašytą mintį, o asmenybes pagal patinka/nepatinka. Parašytų tą patį mylimukei Montekrista, mylimukei viskas sueitų ir net apsilaižytų, gintų baisiausiai, o tu parašai apie vyrus - tave skalbia. Arba aš pasiūlau įsitikinti tai durnei, kad Dievai yra, mane skalbia, nors prašėsi tai dūra pati biggrin.gif
Nesitikėk, kad čia sėdi geri ir sąžiningi su savimi žmonės, bus lengviau mirksiukas.gif

O given kitokia? Lutukė ištisai varo ad hominem, given ją gina. Kitos pavaro ad hominem, būūū, bjaurybės, lutukę skriaudžia! Juokiasi puodas, kad katilas juodas
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 02 10, 10:18)

jūs gi ne davatku būrys, negi nežinot rimtai istoriju, kur žmones skyresi ir va, iki galo išsiskyre...
na, šitas buvo išimtis - neišsiskyre.

As deja zinau istoriju, kur skiriantis vyrui svetima moteris buna atsigavimui, pasveikimui nuo santuokos, o paskui jis jeigu issiskiria, twi susiranda kita. Arba neissiskiria.
O "likom draugais" man siuo atveju labiau skamba vyro ausiai "turiu jos prielankuma, gal vel ikrisim i lova, kai sekanti karta skirsiuos".

Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2020 02 10, 10:34)
jis turejo omeny platoniškus santykius.  biggrin.gif
kodel žmona vargše, jei visada norejo skyrybu? visus 10metu. mes visi bendri pažistami, visi žinojom, kaip žmoniu rately skundesi, jis šioks, jis anoks.
taciau vyras pasidar geras, kai kita moteris juo susidomi. visada šitaip.
niekad nieko nereikia gaileti.

Vargse zmona, turedama toki vyra, kuri gali stumdyt bet kuri moteris. Tai skiriasi, tai nesiskiria.. Juk jei ne ji, tai jis ne nebutu skyresis isvis, tai reiskia jam buvo gerai ten mirksiukas.gif
Atsakyti