Jesli suka nezahočet, kabiel nezaskočet. O jei rimtai, tai be abejo, vieno kalto nebūna, bet ir nėra čia kuo girtis, kaip su buvusiu (ar esamu) meilužiu gerai sutaria, bendri baliukai, o kai buvęs meilužis grįžta į šeimą su ta sąlyga, kad vistiek matysis su meiluže(ex) tai yra viaukt🤢 Skristų per bortą, nespėtų net apsidairyt
Jesli suka nezahočet, kabiel nezaskočet. O jei rimtai, tai be abejo, vieno kalto nebūna, bet ir nėra čia kuo girtis, kaip su buvusiu (ar esamu) meilužiu gerai sutaria, bendri baliukai, o kai buvęs meilužis grįžta į šeimą su ta sąlyga, kad vistiek matysis su meiluže(ex) tai yra viaukt🤢 Skristų per bortą, nespėtų net apsidairyt
labas rytas, lyja.
turbūt aš esu lb reta išimtis, kad man patinka visas tas lietus, tas dark period, kai tamseja viskas....
visi lietuviai verkia saules....
saule neblogai, karšti pakeliui gerai, bet ta prieblanda tokia jauki, kai žiburiai aplinkui....
kartą kaimyne pasake tą pati: aš irgi kaifuoju, kai lyja, šlapia, ir nesakau niekam, nes lietuviams tai papiktinimas.
mano prosenele irgi mego lietu, dregnus lapus...
As taip irgi sakiau, kol neapsigyvenau ten kur amzina saule ir yra tik vasara-pavasaris.
Zmones visaip gali buti laimingi, bet manau saule visgi pakelia nuotaika. Bent jau man.
Jei buvai uz jo zmona, tai nafik leidaisi i santykius su jos vyru?
jis parode vieninteli jos laišką, nes žinoma, vien jo žodžiu nebuciau patikejus. ten buvo parašyta: jei sukursi kitus santykius su moterimi, aš nesikišiu, ju negriausiu.
nes ji tikrai nuoširdžiai jo nebenorejo, ji pati nežinojo, kiek laiko nori pabūti vienumoje, buvo išejusi nuo jo su vaikais, išsikrausciusi i kitą vietą.
so whats the problem?
Taip, buvau už jo žmoną ta prasme, kas liecia santuokinius buitinius konfliktus. neleisdavau ant jos varyti, sakiau: tai tarp jūsu.
kaip ant savęs ir savo exo neleidžiu pašaliniams varyti, tai ir jam neleidau.
nes mano ir exo problemos - kažkiek panašios būdavo.
jums kažkaip rodosi, kad aš ji karštą nutraukiau nuo moters. nieko tokio nebuvo.
aš gi išvis rašiau, kad aš jam nebe pirma buvau, nes jie tai skirdavosi, tai vel bandydavo susilipdyti per šitiek metu dar iki manęs.
Papildyta:
tai faktas kad saule - vitamino D šaltinis. saule irgi super ok. bet man patinka tas tamsejantis metas....
Bobute, o kodel manai meilužiai negali toliau platoniškai sau būti? na baigesi etapas, tai baigesi.
jis turejo omeny platoniškus santykius.
kodel žmona vargše, jei visada norejo skyrybu? visus 10metu. mes visi bendri pažistami, visi žinojom, kaip žmoniu rately skundesi, jis šioks, jis anoks.
taciau vyras pasidar geras, kai kita moteris juo susidomi. visada šitaip.
niekad nieko nereikia gaileti.
As netikiu, kad platoniski santykiai su buvusia moterimi zmonos neskaudina.
Taves nesmerkiu, juo labiau epitetais kaip Cambala nevadinciau, jei ka.
Tiesiog man tas vyras neatrodo geras saviskei. Jei abu norejo taikytis, tai tas turi buti daroma nuosirdziai, issivalant. Salyga zmonai, kad jis matysis su savo buvusia man atrodo kaip pazeminimas ir kankinimas.
As suprasciau jus vaiku turetumete. Ir atsakyk nuosirdziai. Jis tikrai elgiasi su tavim kaip su drauge? Nera flirto, uzuominu kazkokiu? Tu vadini platoniska draugyste, nes sekso nera, bet juk ne tik fiziskai galima isduoti.
Man dar atrodo, kad tavo snekos, jog bendrauji su juo, nes jis mazajam kaip tevas tera pasiteisinimas. Bendrauji nes to nori tu pati.
nesigiriu, o kaip kitaip faktą ivardinti, kad gerai sutariam?
ar lietuviai tik dejonemis ir kitais krienais gali pilstytis, kaip nesutaria, kaip nekencia, kokio brudo savy pilni?
nevaidinu su patranka lakstancios apie namus, padangas pjaustancios meilužes.
Nei viena moteris iš prigimties nėra kekšė.Kekšėmis tampama su vyrų pagalba.Ar, jūsų nuomone vyrai yra nekalti angeliukai, kuriuos k***os vis taikosi išvesti iš kelio?Kai šeimoje yra neištikimybė, vieno kalto nebūna, kalti būna visi trys.
Mano viena pazistama suzinojo, kad jos vyras su minimum dviem moterim susitikinejo ju santuokos metu. Kaip paaiskejo, jis neistikimas buvo ir savo buvusioms. Irgi ne su viena.
Nemanau, kad ji kazkaip kalta del to ejimo
i kaire. Bet cia jau patologinis atvejis.
o kur tu mano naivumą matai? šiame etape aš jo nematau, ir jo kaip savo vyro šalia nenoriu. tai ką?
o kur mano naivumas buvo, kai žmogus skyresi?
negi reikia viską iš pradžiu aiškinti?
aš, kai pati skyriausi su pirmuoju, tai jau irgi turejau draugą, kai su exu vyru skyrium buvom.
nu gi šimtai žmniu skiriasi, jau turedami draugą, negyvendami su ex, tai kame problemos?
jūs gi ne davatku būrys, negi nežinot rimtai istoriju, kur žmones skyresi ir va, iki galo išsiskyre...
na, šitas buvo išimtis - neišsiskyre.
o mes db pažistami draugai. tai kur naivumas?
atrodo, kad juokiates iš tu, kurie iki vestuviu neduoda. bet cia neleidžiat žmonems duoti kai jie yra iki galo su popieriaus nesusitvarkę. tai iš kur cia jumyse trykštantis davatkizmas?
As tau pritariu cia. Jei jie buvo dokus padave, atskirai gyveno, nera ko taves plakti. ![]()
nu leisk pafantazuot ir man
noriu turėti įvaizdį!!!
As jau buvau patikejusi. Tai bandei su moterimi ar ne? ![]()
tai žmoną viskas skaudina. viskas skaudina, kai santykiuose visada buvo mešlas, dar kai aš juose nebuvau.
aš visaip svarsciau. tipo, visai nebendrauti. na ir ką.
o kaip mano vaikui paaiškint, kur dingo jo tetis/draugas? mire? juk visi ten pat sukames, ta pati mkla, tie patys skautai...tos pacios išvykos.
ar man reikejo keisit mklą, gyvenamą vietą? aš del savo sudaužyto ego nebuciau to galejus. išlpešti vaikus iš draugu rato, keltis i kitą miestą. ir man paciai butu negerai. nenorejau, kad visą gyvenimą man atmintim isirežtu: vat del tokio žmogaus PAKEICIAU viską, palikau viską, senelius, tevus šalia, draugu būri, vaiku kasdienybe.... tokia auka neverta.
db vaikas net supranta, kas ten buvo. turejo gerą draugą, ir db tebeturi. o kai užaugs, lai mano ex meilužis jam aiškinasi, nors ką ten reik prieš vaikus aiškintis. vaikai - nera mūsu tironai.
iš kur žinai, kas ką skaudina.
mes gi nebe meilužiai. gi rašiau - sena istorija. neišsiskyre jis, nu tai ką. adios. likom draugai, nesiraukom vienas prieš kitą. o tai reikia kaip Idomuciai su patranka vaikscioti?
Tarp patrankos ir susitikinejimo su buvusiu yra dar vienas variantas - nebendrauti. Susitinkat - pasisveikinat normaliai, pasidomite kaip seni pazistami vienas kitu. Ir tiek.
Man tikrai keistas noras susitikti su vyru, kuris iskaudino. Ir kuris dargi siuo metu yra vedes.
nu va, matai. aciu. maniau, jau i davatku būreli būsiu papuolus. L tai pirmoji išvis susigaude, kas ir kaip.
db galvojau, negi man reikejo laukti specialiai, kol neišsiskirsiu? jei būciau turejus draugą, reikejo jam, neduoti, kaip davatkai, aspirią tarp keliu suglaudus? mano ir pirmo vyro atvejis buvo sudetingas, turtine prasme, skyremes metus laiko, kol visokius turtus laiduotojus deliojome, perdeliojome, nuo buvusio vyro atkabinau visas skolas, kad jis liktu švarus.
tai papasakok apie penkiakampius.