Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Bobute, o kodel manai meilužiai negali toliau platoniškai sau būti? na baigesi etapas, tai baigesi.

As manau 99% moteru ir vyru is esmes negali buti platoniskai. As suprantu, kai bendraujama poromis, bet jei vyras tau vienai raso, kviecia, tai tu jam kaip moteris patinki. Nebent jis gejus.

Kitaio galvoti yra ziauriai naivu. :) 

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 02 10, 10:23)
nesigiriu, o kaip kitaip faktą ivardinti, kad gerai sutariam?
ar lietuviai tik dejonemis ir kitais krienais gali pilstytis, kaip nesutaria, kaip nekencia, kokio brudo savy pilni?
nevaidinu su patranka lakstancios apie namus, padangas pjaustancios meilužes.

Labai abejoju, ar tai neskaudina jo žmonos. Viskas ok, kam nepasitaiko, bet sąlygų žmonai kėlimas, kad vistiek matysis su tavim, atrodo sick ir pagarba žmonai net nekvepia.
Atsakyti

nesigiriu, o kaip kitaip faktą ivardinti, kad gerai sutariam? ar lietuviai tik dejonemis ir kitais krienais gali pilstytis, kaip nesutaria, kaip nekencia, kokio brudo savy pilni? nevaidinu su patranka lakstancios apie namus, padangas pjaustancios meilužes.

As neturiu poreikio, tikslo ir progos sutarti su buvusiais. Prakeiksmu nesiunciu, vudu lelyciu nebadau, senose nuotraukose akiu su skalpeliu nekapoju ir su rugstim ant kampo nelaukiu.

Tiesiog nera tikslo, reikalo ir noro susitikti. MB tai isvis nesuprastu sito. As irgi nesuprasciau, jei jis pradetu savo buvusiu vaikus priziureti ir eitu kartu sunis pavedzioti. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 10 vasario 2020 - 10:38
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 10, 08:22)
Man dar atrodo, kad tavo snekos, jog bendrauji su juo, nes jis mazajam kaip tevas tera pasiteisinimas. Bendrauji nes to nori tu pati. smile.gif

tai aišku, jei nenoreciau nebendrauciau. jis kaip žmogus geras. mes turim kai kurias veiklas kartu, bet ne per dažnas.
o ka daryt del bendru suejimu? visokiu board games nights? visos gimces kartu....negaliu specialiai nedalyvauti, arba sakyti, del manęs vienos man darykit atskirai. šitaip tik pabrežciau kad as su savo skasumu ateity istrigusi esu. kaip princese ant žirnio.
aš dirbtinu slapstymusi netikiu.
siaip ar taip, žinau, kad weird atrodo. ir mano sesems weird, ir kai kuriems kitiems. bet tik kai kuriems.
kad ir del vakar. jei buciau specialiai del ex meilužio nejus, kaip tik draugai butu nesupratę. sakytu: ką tu, del jo neini? gmta, gražus oras, mano draugas jubiliatas tikrai būtu isižeidęs, jei būciau neatejus.
tikrai, kodel aš turiu kažką dirbtinai saugoti, dirbtinai atsiminti, gimtadienis ne jo, ne mano ex meilužio.... pats lai ir nelenda i bendr gimcę, jei jauciasi su manim nesaugiai.

p.s. ex meilužio gimces nesvenciu, i jo draugu būri nelendu.
Atsakyti

tai žmoną viskas skaudina. viskas skaudina, kai santykiuose visada buvo mešlas, dar kai aš juose nebuvau.
aš visaip svarsciau. tipo, visai nebendrauti. na ir ką.
o kaip mano vaikui paaiškint, kur dingo jo tetis/draugas? mire? juk visi ten pat sukames, ta pati mkla, tie patys skautai...tos pacios išvykos.
ar man reikejo keisit mklą, gyvenamą vietą? aš del savo sudaužyto ego nebuciau to galejus. išlpešti vaikus iš draugu rato, keltis i kitą miestą. ir man paciai butu negerai. nenorejau, kad visą gyvenimą man atmintim isirežtu: vat del tokio žmogaus PAKEICIAU viską, palikau viską, senelius, tevus šalia, draugu būri, vaiku kasdienybe.... tokia auka neverta.
db vaikas net supranta, kas ten buvo. turejo gerą draugą, ir db tebeturi. o kai užaugs, lai mano ex meilužis jam aiškinasi, nors ką ten reik prieš vaikus aiškintis. vaikai - nera mūsu tironai.

Atsakomybe uz savo santuoka nesa vyras, ne tu. Kodel jam nerupi jo zmona, jos jausmai, cia tik jis gali atsakyti. Tavo vietoje tik pasidziaugciau, kad liko jis su savo buvusia ir tau sirdies nedrasko.

Given, as zinok pazistu tokiu seimu, kur buvo susieje su vaikais ir jau vaikai pamote mama vadino. Paaiskino kazkaip. 

Nereikia eiti i krastitinumus. Kam ta mokykla keist? Nu susitiksit mokyklos renginyje, pasilabinsit ir tiek ziniu.

Please, neik i ta SM taktika, kai bandoma argumentuoti krentant i krastutinumus. Tu protinga esi, nereikia tau tokiu „argumentu”. :) 

Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 10, 11:35)
Labai abejoju, ar tai neskaudina jo žmonos. Viskas ok, kam nepasitaiko, bet sąlygų žmonai kėlimas, kad vistiek matysis su tavim, atrodo sick ir pagarba žmonai net nekvepia.

Toks sąlygų priėmimas galimas tuomet, kai moteris yra priklausoma nuo vyro. Finansiškai pvz. Ir pagarba nekvepia visai.
Atsakyti

nu va, matai. aciu. maniau, jau i davatku būreli būsiu papuolus. L tai pirmoji išvis susigaude, kas ir kaip.

db galvojau, negi man reikejo laukti specialiai, kol neišsiskirsiu? jei būciau turejus draugą, reikejo jam, neduoti, kaip davatkai, aspirią tarp keliu suglaudus? mano ir pirmo vyro atvejis buvo sudetingas, turtine prasme, skyremes metus laiko, kol visokius turtus laiduotojus deliojome, perdeliojome, nuo buvusio vyro atkabinau visas skolas, kad jis liktu švarus.

tai papasakok apie penkiakampius. smile.gif

Pilna mano pazistamu skyresi, susirado kitus dar oficialiai doku nepasirase. Cia norma. Kas cia visos del to tave puola, tai man siek tiek juokinga. As garantuoju pacios nelauktu.

Tik pritariu kitoms del to, kad norint issiakirti visada galima. Uztrunka 6 men - metus, bet jei jau ilgiau nesiskiria, tai reiskia nenori.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 10, 10:27)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72605140" data-time="1581319126"><div><p>vartotojo įkelta nuotraukanu leisk pafantazuot ir man vartotojo įkelta nuotraukanoriu turėti įvaizdį!!!</p></div></blockquote><p>As jau buvau patikejusi. Tai bandei su moterimi ar ne? biggrin.gif</p>

rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti

Toks sąlygų priėmimas galimas tuomet, kai moteris yra priklausoma nuo vyro. Finansiškai pvz. Ir pagarba nekvepia visai.

Butent. Arba pati turi „platonisku” draugu. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 10, 08:32)
As manau 99% moteru ir vyru is esmes negali buti platoniskai.

aš irgi netikiu. bet yra bet, daug dalyku cia nerašau jis man nesyk yra irodęs, kad jam ant manęs nestovi.
tam sykiui reikejo, paskui jau nebe. kai dar to pati norejau. taigi. tu irgi neturi kai kurios patirties. nežinai, ką reiškia "ta per maža meile". vat manai, kad vyrams svarbu viskas kas juda.
oi, tikrai ne. ne visiems.
jis kaip tik ir siūle po skyrybu, tą "tiktai dvasinę meilę", o aš jos ne velnio nenorejau. man buvo ižeidimas. norejau būti mylima visai, nes man kaip Mylimukei svarbu prisiglausti ir tt, nors ir nesu sekso maniake. na, ką dvasine meile - aciu - man prieglaudos meiles, aš taip ją ivardijau nereikia.
taigi.
nereikia man doruolio, ir nereikia, kad manęs gailetu, kad mane dvasiškai myletu, aš turiu tam šiaip draugu.

taigi, kuri laiką nebendravom, buvau užblokavus, kad atsistatyt kažkiek. na, bet....kai jausmai ir aistra iš mano puses nubleso, ko nebendrauti? gi geri žmones nesimeto, kas ten man taip sake?
jis turi krūvą geru savybiu, krūvą....
atleidau jam. juk jis turejo teises grižti i šeimą. turejo. turejo teises ir pasimyleti, juk žmona jo nenorejo, kitur gyveno.
kitos nares bando ižiūreti dramas, kur ju nera.
eiline banali istorija.

db kiek serialu žiūriu.
sako vyrai/moterys antrai pusei: give me time, leisk man susideliot mintis. (kai būna kokia nors krize). iseina, išvyksta i kitą kraštą, ten pasidulkina, mintys prašvieseja, supranta ko nori grižta i seimą (arba ne), ar ten kažkas rekia, kaukia moralizuoja, kad jie elgesi, kaip norejo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 10 vasario 2020 - 10:49

Given,

del penkiakampiu aisku hiperbolizavau. Tik kup daugiau, tuo matau daugiau ciniskumo. Vyras isdavinejantis zmona su keliom. Vyras vestuviu metu susitikinejantis su kita. Vyras isdaves nescia ir palikes iskart po gimdymo. Vyras parvedes prostitute i namus. 

Is pikantisku - porele gyvenusi kartu su „draugu”, kuris su mergina miegodavo. Kita porele ir vyro meiluzis gejus. Mergina zinojo.

Prie 15 m buciau sakius „o siaube, kaip taip imanoma”. Dabar jau pfff, net antakiai nepakyla. Tik gaila istoriju dalyviu, kurie ne del savo kaltes savo roles atliko. Sudauzytos sirdys. 

Atsakyti
ok, na ką. istorijos.
o moterys kur? biggrin.gif
tik apie vyrus? ax.gif

tai kaip apie tą OP? ką manot?
Atsakyti