Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

aš irgi netikiu. bet yra bet, daug dalyku cia nerašau jis man nesyk yra irodęs, kad jam ant manęs nestovi.
tam sykiui reikejo, paskui jau nebe. kai dar to pati norejau. taigi. tu irgi neturi kai kurios patirties. nežinai, ką reiškia "ta per maža meile". vat manai, kad vyrams svarbu viskas kas juda.
oi, tikrai ne. ne visiems.
jis kaip tik ir siūle po skyrybu, tą "tiktai dvasinę meilę", o aš jos ne velnio nenorejau. man buvo ižeidimas. norejau būti mylima visai, nes man kaip Mylimukei svarbu prisiglausti ir tt, nors ir nesu sekso maniake. na, ką dvasine meile - aciu - man prieglaudos meiles, aš taip ją ivardijau nereikia.
taigi.
nereikia man doruolio, ir nereikia, kad manęs gailetu, kad mane dvasiškai myletu, aš turiu tam šiaip draugu.

taigi, kuri laiką nebendravom, buvau užblokavus, kad atsistatyt kažkiek. na, bet....kai jausmai ir aistra iš mano puses nubleso, ko nebendrauti? gi geri žmones nesimeto, kas ten man taip sake?
jis turi krūvą geru savybiu, krūvą....
atleidau jam. juk jis turejo teises grižti i šeimą. turejo. turejo teises ir pasimyleti, juk žmona jo nenorejo, kitur gyveno.
kitos nares bando ižiūreti dramas, kur ju nera.
eiline banali istorija.

db kiek serialu žiūriu.
sako vyrai/moterys antrai pusei: give me time, leisk man susideliot mintis. (kai būna kokia nors krize). iseina, išvyksta i kitą kraštą, ten pasidulkina, mintys prašvieseja, supranta ko nori grižta i seimą (arba ne), ar ten kažkas rekia, kaukia moralizuoja, kad jie elgesi, kaip norejo...

Diskusijose as tai per jauna, tai per sena.

Su amziumi mano nuomone apie platoniskas draugystes tik i viena puse eina.

Ir nemanau, kad vyrai soka ant visko, kas juda. Ar tavo meiluzis tokiu draugiu daugybe turi? Gi ne, tikriausiai. Tik manau, kad vyras nesidomes moterimi vien tik kaip drauge. Nori su tavim matytis - domini kaip moteris.

Atsakyti

ok, na ką. istorijos.
o moterys kur? biggrin.gif
tik apie vyrus? ax.gif

tai kaip apie tą OP? ką manot?

Nezinau apie moteris. Jos matyt sventos aplink mane. :D 

Is tikro, tai vyrai man neskambina verkdami tokiais atvejais. Ir aisku moterys nescios budamos, greiciausiai kitu nekabina.

Apie OP manau, kad tai yra santykiai pasmerkti skyryboms. Laiko klausimas.

Nei vienai netaikau. 

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 02 10, 10:51)
ok, na ką. istorijos.

istorijose yra tam tikra informacija.

Sakysim pasimylejimas tai nieko nereiskia, manyciau, jau zmoniu santykiuose nieko esminio ir buti negali, reiskia su tokiais zmonesmis ju NEIMANOMA SUKURTI.

Visai ne esme, kas ten ivyko praeityje. Praeitis rodo informacija, kas zmogus yra dabar.

Todel as visai neslepiau neapykantos exei ir ta visos suprato, kad nesu is tu kurie taip atbuke, kad jau viskas px...

As irgi ieskojau tokios kuria ne viskas px, bet deja tokios buna tik nekaltos... na dar filmuose
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 10, 10:56)
Apie OP manau, kad tai yra santykiai pasmerkti skyryboms. Laiko klausimas.

Kas yra OP?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 10, 08:32)
prabilo švenčiausioji, nuo žuliko ant vyro nulipus biggrin.gif
ką tau Bunkė dabar padarė, kad ir ją keiki?

Oi, man iki tavo sventumo, kuri nuo 12 os save bernams siule, kaip vezliui ki menulio.
As zinau kad tau bonke patinka. Plastmasines geles, lenke kaip tu. Pas kuria partmeriu daugiau buvo - pas ja ar pas tave?
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 10, 12:24)
Kas yra OP?

Open relationship.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 10, 09:04)
Oi, dėl šito man dzin biggrin.gif kas su kuo baigia dzin, va kai bando tai įvilkti į dvasingumo ir gerumo rūbą-koktu. Tik dėl to.

Va tas tikrai slykstu.
Nebent lindima i svetima seima ir davima vedusiam ji vedusiam ji suvokia kaip gerumo misija.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 10, 11:49)
<p>Prie 15 m buciau sakius „o siaube, kaip taip imanoma”. Dabar jau pfff, net antakiai nepakyla. Tik gaila istoriju dalyviu, kurie ne del savo kaltes savo roles atliko. Sudauzytos sirdys. </p>

Negaila. JAU nebegaila. Bent jau man.
Taip, pradžioje nuoširdžiai tikėjau, kad žmonės neturi pasirinkimo, aukojasi dėl kažko, neturi išeities. Paskutiniu metu galvoju, kad patys pasirenka būti aukomis ir tam randa eilę pasiteisinimų.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 02 10, 09:25)
tai jau kaip Cambala busi. iš kur žinai, kad aš laukiu išsižiojus.
kažkaip nusivyliau.

Tai ok
Grizo jis i savo seima, tai atsiknisk nuo jo. Ko kisi savo vaika ten, ko dalyvauji p* stbaliuose, ko aplamai bendrauji su juo?
Jus turitejit kazka bendro? Juk nesutuoktiniai buvot, vaiku bendru nera. As suprantu, kad issiskyrus reikia palaikyti kazkokius santykiys del bendru vaiku. O pas tave?
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 02 10, 09:42)
UMD yra UMD. Tam ji ir yra uždara tema, kad netampyti visko po visur. Jeigu tau rūpi, kas su kuo, kaip ir kiek kartų tai ir skaityk. Seiles tik nepamiršk nusivalyti.
Ar jau tiek smegenys išvarvėjo, kad pasičepsėdama nešioji pletkus apie svetimus triusikus?
Sarmatą praradusi žmogysta.

tai kam čia pradedi tas temas, ką? ko čia rašinėji nuo ryto: ji netooookia biggrin.gif jūs meluooojat biggrin.gif nejauti, kad tu pati tą šaršalą keli ir tas temas gaivini? pati muša- pati rėkia. Nukvakai ar kas yra?
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 10, 09:54)
O given kitokia? Lutukė ištisai varo ad hominem, given ją gina. Kitos pavaro ad hominem, būūū, bjaurybės, lutukę skriaudžia! Juokiasi puodas, kad katilas juodas

aš jau rašiau nuo ko viskas prasidėjo. Šaknų ieškok cambaloje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 02 10, 09:34)
jis turejo omeny platoniškus santykius.  biggrin.gif
kodel žmona vargše, jei visada norejo skyrybu? visus 10metu. mes visi bendri pažistami, visi žinojom, kaip žmoniu rately skundesi, jis šioks, jis anoks.
taciau vyras pasidar geras, kai kita moteris juo susidomi. visada šitaip.
niekad nieko nereikia gaileti.

Ir jis padare savo pasirinkima - lik9 su zmona
O tu buvai tik bleduno pasilinksminimo objektaz. Ir dar pezi apie kazkokias platoniskas meiles...
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 10, 10:37)
<p>As neturiu poreikio, tikslo ir progos sutarti su buvusiais. Prakeiksmu nesiunciu, vudu lelyciu nebadau, senose nuotraukose akiu su skalpeliu nekapoju ir su rugstim ant kampo nelaukiu.</p>
<p>Tiesiog nera tikslo, reikalo ir noro susitikti. MB tai isvis nesuprastu sito. As irgi nesuprasciau, jei jis pradetu savo buvusiu vaikus priziureti ir eitu kartu sunis pavedzioti. </p>

keista tu. Šiaip vaidini labai pasaulietišką, net gėjus ir translyčius palaikai, supranti, ania? O čia nesupranti? Aš pvz. žinau tokių variantų kaip given444, nieko čia nuostabaus
Atsakyti