Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(given444 @ 2020 02 10, 09:40)
jis parode vieninteli jos laišką, nes žinoma, vien jo žodžiu nebuciau patikejus.

jums kažkaip rodosi, kad aš ji karštą nutraukiau nuo moters. nieko tokio nebuvo.

aš gi išvis rašiau, kad aš jam nebe pirma buvau, nes jie tai skirdavosi, tai vel bandydavo susilipdyti per šitiek metu dar iki manęs.

Koki laiska? Ranka rasyta? As irgi galiu n laisku desimciai meiluziu prirasyti pakeitus rasta biggrin.gif .

Naivumas nesvietiskas - eilinis bledunas ant tiek galva susuko, o ta viskuom tiki.
Tai gi pati parasei - ne pirma buvai. O dabar sedi ir nusisvaigsti kaip jis tave myyyyli ir kaip vel zmona jam neduoda😂.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 10, 11:36)
aš jau rašiau nuo ko viskas prasidėjo. Šaknų ieškok cambaloje mirksiukas.gif

Aš puikiai pamenu nuo ko viskas prasidėjo, jinai, kokiu nicku berašytų, sugeba išprovokuot, atrodo netgi ramiausius taktiškiausius narius, cambala čia išvis nei prie ko. Kas galima lutukei, negalima kitiems? Given yra hipokritė, lai lutukės subinę laižo tyliai.
Atsakyti

Negaila. JAU nebegaila. Bent jau man.
Taip, pradžioje nuoširdžiai tikėjau, kad žmonės neturi pasirinkimo, aukojasi dėl kažko, neturi išeities. Paskutiniu metu galvoju, kad patys pasirenka būti aukomis ir tam randa eilę pasiteisinimų.

Padarei isvada, kad visi isduotieji zinojo seniai, bet gyveno kartu. Ne visada taip. Net ir keliu meiluziu atveju, zmona iskase apie abi is karto. Rado pirma netyciom - issikrauste is namu. Tada dar suzinojo ir apie antra. Po to nebekase. „Uzteko”.

Tie, kur bobas i namus vedasi, tai daznai turi pinigu, n vaiku, o zmona namu seimininke nuo amziu amzinuju. Gali jos iseiti, bet reikia ir drasos ir pagalbos. Kaip viena sake „Mano vyrui musu skyrybu byloje atstovauja visa advokatu kontora”. Ne vienas advokatas. :) 

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 10, 11:43)
keista tu. Šiaip vaidini labai pasaulietišką, net gėjus ir translyčius palaikai, supranti, ania? O čia nesupranti? Aš pvz. žinau tokių variantų kaip given444, nieko čia nuostabaus

Nezinau del tu geju, bet translytiskumas gali buti gera korta. Arba duodi be issikalinejimu - arba keiciu lyti...

Tai vieni eina pas prostes, kiti pas meiluzes, treti - keicia lyti... Trecias variantas manau kieciausias
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 02 10, 10:27)
tai žmoną viskas skaudina. viskas skaudina, kai santykiuose visada buvo mešlas, dar kai aš juose nebuvau.
aš visaip svarsciau. tipo, visai nebendrauti. na ir ką.
o kaip mano vaikui paaiškint, kur dingo jo tetis/draugas? mire? juk visi ten pat sukames, ta pati mkla, tie patys skautai...tos pacios išvykos.

Omg, tetis!!! Tavo vaiko tevas yra tavo exas.
O vaikui tiesiog paaiskinti, kad tavo pimpis grizo i seima. Ir nedaryti Santu barbaru.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 10, 11:24)
Oi, man iki tavo sventumo, kuri nuo 12 os save bernams siule, kaip vezliui ki menulio.
As zinau kad tau bonke patinka. Plastmasines geles, lenke kaip tu. Pas kuria partmeriu daugiau buvo - pas ja ar pas tave?

debiliukė net neskiri 'siūlėsi pati' nuo 'siūlė jai save patys' biggrin.gif
lenkė ji? pliat, tu net pagal pavardes tautybių neskiri, visiška analfabetė esi biggrin.gif pažiūrėčiau kiek pas tave partnerių būtų, jei tu būtum žvaigždė. Tu esi vienkiemio apleista niekam neįdomi slunkė ir kaip save statai: pilys, bemsai, kelionės aplink pasaulį, tai nori, kad Natalija po šluota sėdėtų? biggrin.gif Tokia Jennifer Lopez, tikrai šauni moteris, tikrai down to earth, pažiūrėk jos interviu, jei angliškai nebaraška baraškini kažką, o kiek partnerių turėjo? ne vieną, ania? nei tu supranti ką išgyvena žvaigždės, kiek spaudimo turi, negatyvo jų atžvilgiu nei tu kliedėk, nes visai durna atrodai
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 10, 11:44)
Aš puikiai pamenu nuo ko viskas prasidėjo, jinai, kokiu nicku berašytų, sugeba išprovokuot, atrodo netgi ramiausius taktiškiausius narius, cambala čia išvis nei prie ko. Kas galima lutukei, negalima kitiems? Given yra hipokritė, lai lutukės subinę laižo tyliai.

o tu ilgai išlieki nuolanki gėlelė, nuleidusi galvelę, jei tave kelios provokuoja, puola?
jau pamiršai kaip pasipasakojai, kad gyvūnų temas palikai, nes neatlaikei durnysčių ir t.t.? Tai turbūt suvoki, kad kas vienam durnystė, kitam ne.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 10, 10:45)
Pilna mano pazistamu skyresi, susirado kitus dar oficialiai doku nepasirase. Cia norma. Kas cia visos del to tave puola, tai man siek tiek juokinga. As garantuoju pacios nelauktu.</p><p></p><p>Tik pritariu kitoms del to, kad norint issiakirti visada galima. Uztrunka 6 men - metus, bet jei jau ilgiau nesiskiria, tai reiskia nenori.</p>

Tu maziau garantuok uz visas.
Mano jaunystej tai i pase santuoka zymedavo. Tai prasydavau parodyt pasa. Vede nerodydavo, sakydavo, kad stovi ant skirybu slenkscio biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 10, 07:31)
Pritariu. Žemiau plintuso. Jam, aišku, dvi bobas rūrinti patogu. Mačo, blyn

Papildyta:
Akivaizdu, kad vyrams, kaip ir moterims, patinka skirtingi bruožai.
Mb vertina humoro jausmą, linksmumą ir aktyvumą (suderinamą su pasyvumu), kad nedarau tragedijų lygioj vietoj ir nelesu smegenų dėl nesąmonių. Ir tt biggrin.gif

Tai,kad nemiega su abiem, su Given tik siaip bendrauja mirksiukas.gif

Del to pradejo su tavim draugauti ar tais bruozais dziaugiasi dabar, kai jau ilgai gyvenat kartu?

Manau, seimoje sugebejimas pajuokauti ir pasijuokti ir is saves, ir is net sunkiu situaciju tikrai kelias i laimingesni ir ilga gyvenima kartu biggrin.gif
Atsakyti

keista tu. Šiaip vaidini labai pasaulietišką, net gėjus ir translyčius palaikai, supranti, ania? O čia nesupranti? Aš pvz. žinau tokių variantų kaip given444, nieko čia nuostabaus

Lygini bananus su desra.

Orientacija ir lytis nera pasirinkimas. As manau tai uzkoduota genetiskai. Bendrauti gi, su vedusiu ex-meiluziu gi yra pasirinkimas. Ateityje i tokius absurdusku klausimus as nesivarginsiu net atsakineti.

Ir be to, Given as nesmerkiu, epitetais nevadinu. Keistas man tas poreikis, truksta atjautos zmonai, bet nematau cia kazkokio nusikaltimo is jos puses. 

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 10, 11:53)
debiliukė net neskiri 'siūlėsi pati' nuo 'siūlė jai save patys' biggrin.gif
lenkė ji? pliat, tu net pagal pavardes tautybių neskiri, visiška analfabetė esi biggrin.gif pažiūrėčiau kiek pas tave partnerių būtų, jei tu būtum žvaigždė. Tu esi vienkiemio apleista niekam neįdomi slunkė ir kaip save statai: pilys, bemsai, kelionės aplink pasaulį, tai nori, kad Natalija po šluota sėdėtų? biggrin.gif Tokia Jennifer Lopez, tikrai šauni moteris, tikrai down to earth, pažiūrėk jos interviu, jei angliškai nebaraška baraškini kažką, o kiek partnerių turėjo? ne vieną, ania? nei tu supranti ką išgyvena žvaigždės, kiek spaudimo turi, negatyvo jų atžvilgiu nei tu kliedėk, nes visai durna atrodai
Papildyta:

o tu ilgai išlieki nuolanki gėlelė, nuleidusi galvelę, jei tave kelios provokuoja, puola?
jau pamiršai kaip pasipasakojai, kad gyvūnų temas palikai, nes neatlaikei durnysčių ir t.t.? Tai turbūt suvoki, kad kas vienam durnystė, kitam ne.

Palygino bonke su Lopez😂😂.
Eik savo supuvusius dantis geriau susitvarkyk, " zvaigzdes" gerbeja.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 10, 07:54)
Butent, kad ne visada, ta prasme nejaucia pareigos.
jei jaucia pareiga - tai visiems, o jei nejaucia pareigos - tai niekam...
Kazkoks idomus fenomenas.

visai neidomus, tai vadinasi savigarbos neturejimas, jei moteris jos neturi, tai ir nusitasko...anksciau ar veliau...
cia panasiai kaip su paklsunumo ugdymu vaikusoe, tevai nori paklusnumo is vaiku, bet nesuvkia, kad isugdys paklusnius, be savo nuomones zmones, kurie ne tik ju be tir visu kitu klausys, netures savigarbos.
Atsakyti

Tu maziau garantuok uz visas.
Mano jaunystej tai i pase santuoka zymedavo. Tai prasydavau parodyt pasa. Vede nerodydavo, sakydavo, kad stovi ant skirybu slenkscio biggrin.gif.

:D Sitas geras. As irgi netikedavau, beje, po poros melagiu. Viskas, ka vyras sakydavo man is pradziu budavo, gal tiesa, gal ne. 

O dabar isvis, jei vyras ka apie savo zmona sakytu, tai 99% laikyciau melu, arba geriausiu atveju itin subjektyvia nuomone. 

Atsakyti