Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2020 02 10, 11:59)
Palygino bonke su Lopez😂😂.
Eik savo supuvusius dantis geriau susitvarkyk, " zvaigzdes" gerbeja.

abi jos žvaigždės kaip bebūtų, Bunkė nekalta, kad Lietuva maža. Bet kad ji maža, tai nereiškia, kad joje žvaigždžių nėra. Va ir tu žinai jas abi, žinai apie Bunkę irgi viską, seki ją, skaitai (nu tik aišku, kadangi esi analfabetė, tai tautybėse nesigaudai biggrin.gif )
tik po tavęs, kai tu smegenis supuvusius pasikeisi, girdėjau daro smegenų persodinimo operacijas biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 02 10, 09:42)
UMD yra UMD. Tam ji ir yra uždara tema, kad netampyti visko po visur. Jeigu tau rūpi, kas su kuo, kaip ir kiek kartų tai ir skaityk. Seiles tik nepamiršk nusivalyti.
Ar jau tiek smegenys išvarvėjo, kad pasičepsėdama nešioji pletkus apie svetimus triusikus?
Sarmatą praradusi žmogysta.

Juk ajivaizdu, kad monteverte nesitveria savo pagiezingame kailyje, loja kaip dvorniaska begdama pagal vaziuojancius dviracius.
As garantuoju, kad jos seilejimusi niekas cia netiki( dvi durnes nesiskaito).
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 10, 12:04)
abi jos žvaigždės kaip bebūtų, Bunkė nekalta, kad Lietuva maža. Bet kad ji maža, tai nereiškia, kad joje žvaigždžių nėra. Va ir tu žinai jas abi, žinai apie Bunkę irgi viską, seki ją, skaitai (nu tik aišku, kadangi esi analfabetė, tai tautybėse nesigaudai biggrin.gif )
tik po tavęs, kai tu smegenis supuvusius pasikeisi, girdėjau daro smegenų persodinimo operacijas biggrin.gif  4u.gif

Na svarbu tau bonke patinka ir partneriu skaiciais konkuruojat abi
biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 10, 08:50)
MB nuolankumas visiskai netraukia, gal net atvirksciai. Jam geriau kad "su charakteriu" butu. Atvirumas, priemimas, irgi smegenu nelesimas,  spontaniskumas, zaismingumas gal.
Bendriausias bruozas, koki turbut dauguma vyru vertina, tai kad nenustabaretu zmogus ir tuo paciu santykiai,kad nebutu diena is dienos, metai is metu tas pats per ta pati.

As, manau, gal klystu zinoma, bet nuolankiu iesko patys kompleksuoti zmones, trokstantys valdzios, o kitais budais jos pasiekti nesugebantys, nori, kad bijotu ju, nes nu bijo vadinasi gerbia...ir zinoma nori,kad paklustu, nu svarbu,kad abiem tiktu toks standartas bendravimo.

Bet i kompromisus reikia moketi eiti, kartais arba vienas arba kitas turi nusileisti, bet jei pastoviai tik vienas, tai jau negerai.
Manau, jei abu zmones kazko sieks gyvenime, tures tikslus, motyvacija, tobules, tai ir nebus ju santykiusoe monotonijos.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 10, 11:54)
Tu maziau garantuok uz visas.
Mano jaunystej tai i pase santuoka zymedavo. Tai prasydavau parodyt pasa. Vede nerodydavo, sakydavo, kad stovi ant skirybu slenkscio biggrin.gif .

Ir dabar taip reiktu. Sutuoktinio pavarde net ATK ir teisese
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 10, 12:05)
Juk ajivaizdu, kad monteverte nesitveria savo pagiezingame kailyje, loja kaip dvorniaska begdama pagal vaziuojancius dviracius.
As garantuoju, kad jos seilejimusi niekas cia netiki( dvi durnes nesiskaito).

aš nei apie vieną narį nieko nemeluoju, įskaitant apie tave 4u.gif visksas iš tavo gyvenimo, viską pati rašei 4u.gif nespręsk, melage, apie kitus pagal savo išverstaskūriškumą. Koks durnius patikėtų išpuvusiais dantimis, Naujininkais ar kotletus pas meilužes valgančiu vyru? bet tu seki ir seki tas savo pasakėles biggrin.gif O dėl tos, dėl kurios netiki, gali įsitikint pati, kelias laisvas. Burbančią tai išsijuosus seki ir skaitai ir gėdos neturi rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 02 10, 12:06)
Na svarbu tau bonke patinka ir partneriu skaiciais konkuruojat abi
biggrin.gif .

kaip dainuojantis asmuo, tai tikrai nepatinka. Bet kaip moteris, kuri moka suktis, tai visai žavinga biggrin.gif o tu jai pavydi, slunke 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 10, 11:53)
o tu ilgai išlieki nuolanki gėlelė, nuleidusi galvelę, jei tave kelios provokuoja, puola?
jau pamiršai kaip pasipasakojai, kad gyvūnų temas palikai, nes neatlaikei durnysčių ir t.t.? Tai turbūt suvoki, kad kas vienam durnystė, kitam ne.

Puola? Tai kad niekas jos nepuola. Pvz aš atėjau kaip naujas žmogus, ją puoliau? Ne. Pati pradėjo įžeidinėt, menkint. Ar iš šviesos ją įžeidinėjo, kažkaip išvadino? Paštininkė? Juk ne. JI PATI provokuoja. Tai jeigu nesugeba adekvačiai reaguoti, gal laikas pailsėt nuo forumo?

Aš galiu bet kada ten sugrįžti, ir išėjau ne dėl to, kad mane kažkas puolė, o atvirkščiai, puldavau aš. Visiški skirtingi dalykai ;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvenokartabobute: 10 vasario 2020 - 12:12
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 10, 09:26)
nu negi tu dar nesupratai, kad jos vertina ne parašytą mintį, o asmenybes pagal patinka/nepatinka. Parašytų tą patį mylimukei Montekrista, mylimukei viskas sueitų ir net apsilaižytų, gintų baisiausiai, o tu parašai apie vyrus - tave skalbia. Arba aš pasiūlau įsitikinti tai durnei, kad Dievai yra, mane skalbia, nors prašėsi tai dūra pati biggrin.gif
Nesitikėk, kad čia sėdi geri ir sąžiningi su savimi žmonės, bus lengviau mirksiukas.gif

auksine mintis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 10, 12:10)
Puola? Tai kad niekas jos nepuola. Pvz aš atėjau kaip naujas žmogus, ją puoliau? Ne. Pati pradėjo įžeidinėt, menkint. Ar iš šviesos ją įžeidinėjo, kažkaip išvadino? Paštininkė? Juk ne. Tai jeigu nesugeba adekvačiai reaguoti, gal laikas pailsėt nuo forumo?

Aš galiu bet kada ten sugrįžti, ir išėjau ne dėl to, kad mane kažkas puolė, o atvirkščiai, puldavau aš. Visiški skirtingi dalykai ;)

aš kalbu apie pačią pradžią, dabar tai jau tęstiniai santykiai, tai ko tu nori?
dabar belieka vien ikitų atsiprašyti arba tęsti viską toliau kaip yra dabar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 10, 12:01)
biggrin.gif Sitas geras. As irgi netikedavau, beje, po poros melagiu. Viskas, ka vyras sakydavo man is pradziu budavo, gal tiesa, gal ne. </p><p>O dabar isvis, jei vyras ka apie savo zmona sakytu, tai 99% laikyciau melu, arba geriausiu atveju itin subjektyvia nuomone. </p>

Kaip taisykle tie visi vede sakydavo, kad skiriasi, nrs zmona arba neistikima arba bloga.
Tik viena atsimenu vedusi( grazus lb buvo), ejo ratais kvadratais, sake skiriasi, ten net pas mano mama buvo nuejes skustis ko as su juo draugaut nenoriu😂. Bet po keliu kartu atejo pas mane ( dirbau vasara lauke) su zmona, pristate kaip zmona, vel klause ar neapsigalvojau.. 😂
Atsakyti

Puola? Tai kad niekas jos nepuola. Pvz aš atėjau kaip naujas žmogus, ją puoliau? Ne. Pati pradėjo įžeidinėt, menkint. Ar iš šviesos ją įžeidinėjo, kažkaip išvadino? Paštininkė? Juk ne. JI PATI provokuoja. Tai jeigu nesugeba adekvačiai reaguoti, gal laikas pailsėt nuo forumo?

Iki tobulybes man dar yra kur kilti. Pastininke sugeba korektiskiau diskutuoti uz mane, bet i „kokia tu tupa” ir as dar sugebu tuo paciu neatsakyti.

Man siaip klaikiausia skaityti L diskusijas su Zu zu. Tu dalies nematei manau. Nauja nare, ramiai parase, o gavo nuolatinius komentarus:

”O vargeli, ir tokie destytojai musu busimus medikus moko  :unsure: „. 

Labai koktu. 

Given cia siulo neprisiristi prie asmenybiu, tik gal tada reikia L adresuoti sita? Nes dabar po kiekvieno Zu zu komentaro buna:

”Ir cia medike sneka.  :blink: Kaip tuos mokslus baiget?  :huh2: „.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 10, 12:11)
aš kalbu apie pačią pradžią, dabar tai jau tęstiniai santykiai, tai ko tu nori?
dabar belieka vien ikitų atsiprašyti arba tęsti viską toliau kaip yra dabar smile.gif

Nuoširdžiai, nematau už ką reikėtų atsiprašyti L. Cambalos tai tikrai buvo už ką. O kada L atsiprašys? Net nėra prasmės dabar su tavim ginčytis, visišjai skirtingai matom, tu ją matai kaip vargšelę, kurią visos nuolatos puola, aš ją matau kaip provokatorę, kuri ko prisiprašo, tai ir gauna. Viena kitos nuomonių vistiek nepakeisim
Atsakyti

Kaip taisykle tie visi vede sakydavo, kad skiriasi, nrs zmona arba neistikima arba bloga.
Tik viena atsimenu vedusi( grazus lb buvo), ejo ratais kvadratais, sake skiriasi, ten net pas mano mama buvo nuejes skustis ko as su juo draugaut nenoriu😂. Bet po keliu kartu atejo pas mane ( dirbau vasara lauke) su zmona, pristate kaip zmona, vel klause ar neapsigalvojau.. 😂

Kai kuriems zmonems tai rimtai kuku yra. As siaip nesuprantu ka pvz zmogus turintis meiluzi savo vestuviu metu masto. Ilgai ir laimingai tikisi? Ar neturi tokio tikslo? Kam tuokiasi? Ar isvis masto? 

As su keliom panasias situacijas aptarem ir nusprendem, kad nereikia kazkokios logikos ieskoti. Anei sveiko proto. To tiesiog nera. 

Atsakyti