Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2020 02 10, 12:10)
kaip dainuojantis asmuo, tai tikrai nepatinka. Bet kaip moteris, kuri moka suktis, tai visai žavinga biggrin.gif o tu jai pavydi, slunke 4u.gif

Na jo, suktis ji moka, bet net nežinau, kas turėtų nutikti, kad nueičiau į jos koncertą😱 Judesiai visiškai cringe, krato, suka tą savo arklio uodegą, jau toks kaimas.. dainos pūko radijo lygio popsūcha
Dar man įdomu, kodėl niekas nepasidomi jos stumdomom kaukytėm iš aliexpress, dėl saugumo vartotojui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvenokartabobute: 10 vasario 2020 - 12:37
Prie koo cia puola nepuola?
Dar neii vienos cia nesumuse, tai nustokit verkti. Esme kitur
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 10, 12:24)
Man siaip klaikiausia skaityti L diskusijas su Zu zu. Tu dalies nematei manau. Nauja nare, ramiai parase, o gavo nuolatinius komentarus ”O vargeli, ir tokie destytojai musu busimus medikus moko  unsure.gif Labai koktu. 

Given cia siulo neprisiristi prie asmenybiu, tik gal tada reikia L adresuoti sita? Nes dabar po kiekvieno Zu zu komentaro buna:”Ir cia medike sneka.  blink.gif Kaip tuos mokslus baiget?  huh.gif „

Aš čia nebuvau maždaug metus, tai gal ir praleidau kažką.

Tai va ką aš ir sakau. Kad L ištisai ad hominem varo, pofik. Ai, vargšiukė taip ginasi😂
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 10, 12:10)
aš nei apie vieną narį nieko nemeluoju, įskaitant apie tave 4u.gif visksas iš tavo gyvenimo, viską pati rašei 4u.gif nespręsk, melage, apie kitus pagal savo išverstaskūriškumą. Koks durnius patikėtų išpuvusiais dantimis, Naujininkais ar kotletus pas meilužes valgančiu vyru? bet tu seki ir seki tas savo pasakėles biggrin.gif O dėl tos, dėl kurios netiki, gali įsitikint pati, kelias laisvas. Burbančią tai išsijuosus seki ir skaitai ir gėdos neturi rolleyes.gif

Papildyta:

kaip dainuojantis asmuo, tai tikrai nepatinka. Bet kaip moteris, kuri moka suktis, tai visai žavinga biggrin.gif o tu jai pavydi, slunke 4u.gif

Gi visi cia zino, kad esat trys prietrankos.
Eik ir ieskokis apie savo Naujininkus. Pas tave zinuciu daugiau uz lutuke( nuo lutukes prisijungimo siuo nicu). Neturi tu jokio oficiaalaus vyro. Tik sugyventini.
Kokias pasakeles? Kad tikrini sugyventinio telefona ir pasta, kad edies dienu dienon su juo - visi skaite emsio temoj( pries 1, 5 metu). Esat nesveika pora, jei kaip teigei jau 15 metu kartu, ir tiek laiko draskotes. Nirs argi su isterike, tokia kaip tu, gali kas sugyvent.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 10, 09:54)
O given kitokia? Lutukė ištisai varo ad hominem, given ją gina. Kitos pavaro ad hominem, būūū, bjaurybės, lutukę skriaudžia! Juokiasi puodas, kad katilas juodas

Tai,kad meluoji biggrin.gif , ar bent zinai, kad tas adhominem reiskia?
Primenu:
Argumentas į žmogų arba argumentas taikomas žmogui (lot. argumentum ad hominem) – argumentacijos klaida, daroma tada, kai kritikuojama oponento asmenybė užuot kritikavus jo teiginius.

Ir prasau paskayti, kada as jau puolu kritikuoti zmogu, o ne diskutuoju i tema, taip. kai jau pradeda mano zinutes, kaip tu daznai, iskriapineti pasakau,kad nusisnkeat, ar bukai rasot ar dar kazka panasaus, bet nepradedu kabinetis prie zmoguas, kai snekam pvz kokia dievu, santykiu, mitybu ir t.t. tema
Neklausiu o tu, o tu ar taip darai, o tu taip meldiesi, o tu taip valgai, o tu siuksles rusiuoji ar ne, kieno cia tokie megstami buna komentarai aa? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 10, 12:42)
Tai,kad meluoji  biggrin.gif , ar bent zinai, kad tas adhominem reiskia?
Primenu:
Argumentas į žmogų arba argumentas taikomas žmogui (lot. argumentum ad hominem) – argumentacijos klaida, daroma tada, kai kritikuojama oponento asmenybė užuot kritikavus jo teiginius.

Ir prasau paskayti, kada as jau puolu kritikuoti zmogu, o ne diskutuoju i tema, taip. kai jau pradeda mano zinutes, kaip tu daznai, iskriapineti pasakau,kad nusisnkeat, ar bukai rasot ar dar kazka panasaus, bet nepradedu kabinetis prie zmoguas, kai snekam pvz kokia dievu, santykiu, mitybu ir t.t. tema
Neklausiu o tu, o tu ar taip darai, o tu taip meldiesi, o tu taip valgai, o tu siuksles rusiuoji ar ne, kieno cia tokie megstami buna komentarai aa? mirksiukas.gif

Tu išvis pašla *****, op op, prašoki mano postus, nulio dėmesio verta
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 10, 10:24)
Mano viena pazistama suzinojo, kad jos vyras su minimum dviem moterim susitikinejo ju santuokos metu. Kaip paaiskejo, jis neistikimas buvo ir savo buvusioms. Irgi ne su viena. 
Nemanau, kad ji kazkaip kalta del to ejimo i kaire. Bet cia jau patologinis atvejis. 

kalta,kad toki issriinko, jei gaolima pavadinti, kalta as sakyciau atsakinga.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 10, 12:27)
Kai kuriems zmonems tai rimtai kuku yra. As siaip nesuprantu ka pvz zmogus turintis meiluzi savo vestuviu metu masto. Ilgai ir laimingai tikisi? Ar neturi tokio tikslo? Kam tuokiasi? Ar isvis masto? </p><p>As su keliom panasias situacijas aptarem ir nusprendem, kad nereikia kazkokios logikos ieskoti. Anei sveiko proto. To tiesiog nera.

Kaip Kuzminskas krepšininkas pvz, apsiženyjo, nors turėjo meilužę ir išsiskyrė neužilgo. Tai blin, kam išvis ženytis
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 02 10, 10:27)
tai žmoną viskas skaudina. viskas skaudina, kai santykiuose visada buvo mešlas, dar kai aš juose nebuvau.

Cia siaip bendras klausimas, tu tik pvz, su savo pasipasakota istorija. Bet klausimas bendras kiek sansu, kad vyras kitai bus geras, sukur sgerus santykius, kai yra tokiuose bloguose santykiuose , kai nei isiskirti neusgeba, nei zmonos laimingos padaryti, malasi vsi su kitm ir vis vel grista pas zmona, kuris varo net ant zmonos. Kiek sansu,akd va si karta ims ir kazkas stebuklingo su juo nutiks.

tos skyrybos morlae spoziuriu man nera svabrios siuo atveju, jei jie kartu negyvnena, bet svarbiso saves apsisaugojimo prasme, neprasideti su tokiu nepatikimu mzogum, lai parodo nors koki pastovuma, ryzta, sugebejima laikytis kazko, lai issiskiria, lai pagyvena viena spo skyrybu, tada lai mezga naujus santykius, paskui neriektu ir islipineti is toku sudetingu situaciju>

Mylimuke, manau, gerai pastebejo,kad vyrai(o manau, daznai ir moterys) is kart po skyrybu ar juo labiau ju metu, nesukuria kitu rimtu santykiu, buna toks tarpinis zmogus, stresui numusti, nes tai ir logiska, reikia iseiti is santykiu, apsigydyti zaizdas, suvokti, ka darei ne taip, kad butum pajegus kurti naujus santykius.
Atsakyti
Kaip atsibodo scrolint" lutuke ta, lutuke ana". Na visos zinom kad ji yra nesveika, kam cia n aja diena ta irodynet?
Tiesiog padarom eksperimenta - neatsakinekit i jos postus, nekreipiam demesio. Juk taip buvo dariusios dienos aktualijos temoje
Padejo.
Pora savaiciu buvo ramu. Tegu " diskutuoja" su monteverte.

--------
Zkb bobute, as irgi taves atsiprasau🎈.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 10, 10:35)
Labai abejoju, ar tai neskaudina jo žmonos. Viskas ok, kam nepasitaiko, bet sąlygų žmonai kėlimas, kad vistiek matysis su tavim, atrodo sick ir pagarba žmonai net nekvepia.

bet zmonai tinka?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 10, 13:04)
abi jos žvaigždės kaip bebūtų, Bunkė nekalta, kad Lietuva maža. Bet kad ji maža, tai nereiškia, kad joje žvaigždžių nėra. Va ir tu žinai jas abi, žinai apie Bunkę irgi viską, seki ją, skaitai (nu tik aišku, kadangi esi analfabetė, tai tautybėse nesigaudai biggrin.gif )
tik po tavęs, kai tu smegenis supuvusius pasikeisi, girdėjau daro smegenų persodinimo operacijas biggrin.gif  4u.gif

Nėra Lietuvoje žvaigždžių, nekliedėk.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 10, 13:06)
As, manau, gal klystu zinoma, bet nuolankiu iesko patys kompleksuoti zmones, trokstantys valdzios, o kitais budais jos pasiekti nesugebantys, nori, kad bijotu ju, nes nu bijo vadinasi gerbia...ir zinoma nori,kad paklustu, nu svarbu,kad abiem tiktu toks standartas bendravimo.

Bet i kompromisus reikia moketi eiti, kartais arba vienas arba kitas turi nusileisti, bet jei pastoviai tik vienas, tai jau negerai.
Manau, jei abu zmones kazko sieks gyvenime, tures tikslus, motyvacija, tobules, tai ir nebus ju santykiusoe monotonijos.

drinks_cheers.gif
Jei ne santykiuose, tai kažkur kitur tie kompleksuoti išsilieja, darbe ant pavaldinių, ant vaikų namie, ar ant kažko, prieš ką turi ar manosi turį valdžią.
Atsakyti