QUOTE(Monteverte @ 2020 02 25, 12:27)
bet tai čia nieko gero, jei nebauduoja. Tokį verslą ypač sekti reikia
Papildyta:
tai vadinasi arba labai silpna esi arba nesupranti ką rašai. Pilna sportininkų veganų
Bet cia taip yra viskas eina daugiau patarimais, pagalba, o ne baudom ir nieko nei kas cia daugiau serga, nei ka nuo to restoraninio maisto, kiek maciau tai patys gi virejai steniasi viska daryti normaliai, jei kas susirgtu, gi ju verslas kentetu, nes daugumos restoranu savininkai ir yra virejai.
O Lietuvoje kysiasi dazniausiai nuo to atsiperka, rezultatas vis tiek tas pats.
Zinok nebutinai, cia greita medziagu apykaita labai ir tam tikri hormonai, kai soties beveik nejauti niekad, pas mane taip pat budavo, suvalgydavau pica ir vel uz poros valnadu alkana, o salotos tai siaip uzkandele budavo.
Dabar zinau, kaip buna abiejose barikadu pusese

Todel ir juokinga, kai sako maziau valgyk ir sukusi, neveikia taip gyvenime, nu nesneku aisku, kai zmones ten Mcdonalde valgo ir cocacola kas dien geria, cia zinoma mitybos pakeitimas turetu rezultatu ar pan. Arba kaip man seniau sakydavo daugiau valgyk ir pastoresi, nu kur dar daugiau.
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 25, 12:34)
Aš feisbuke prisiskaičiau visokių siaubo istorijų, buvo užvesta tema apie tai, tai žodžiu, žmogus užsisakė sumuštinį, o vienas toks bebuvo likęs ir tas pats šiukšlinėj, tai menedžeris ištraukė iš šiukšlinės ir nunešė klientui

Užstrigo man šitas
kur cia taip baisiai?
Dirbdama niekur nieko panasaus nesu maciusi, nu sumustiniais neprekevom, bet tiek saldytuvuose , saldikliuse t budavo matuojama, tiek maistas priziurimas, kad butu sviezas, geriau ismesdavo, nei rizikuodavo.
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 25, 12:48)
Dar nemačiau, kad mokyklose nebūtų hand sanitizer
Butent hand sanitizer , o ne muilas

po tualeto rankas reikia su muilu nusiplauti, paskui jei nori dezinfekuotis, bet tie dezinfekatoriai nesveika siaip. Bet siaip pradinese pas mus nera nei to, tas prisakomas nusipirkti ir vaikam ideti i kuprine, kad turetu. Bet muilas turi buti tualete. Nu dabar jau yra.
Kalbu apie pradine mokykla, nezinau kaip tu ten patekai i tualeta?