Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 25, 13:17)
Nesvarbu ar kasdien. Aš NIEKAIP tiek nesukimščiau.
Badas man būtų nuo tokio kaip parašei meniu, nebūtų jėgų sportuot

o ka tu valgai?
avokadas, feta gana sotu.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 25, 12:20)
o ka tu valgai?
avokadas, feta gana sotu.

Man tokių salotų pakaktų 2 valandoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 25, 12:13)
Zinok Airijoje nera taip sunku, tie tikrinimai cia juokingi, is anksto pranesa, jei randa pazeidimu pasako, per kiek susitvarkyti, jei vel randa ir vel pparaso,kad susitvarkytu  biggrin.gif . Uzdaro, kai akivaizdus piktybinis bardakas, o baudu niekas nepuola duoti. O ir biznis cia neblogas, nes savaitgaliai dauguma stengiasi eiti out, siaip megsta iseiti pavalgyti ne namie zmones....
Produktai is tiekeju nera labai brangus, kad ir geresni. Va beda reali - virejai geri.

bet tai čia nieko gero, jei nebauduoja. Tokį verslą ypač sekti reikia
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 25, 12:17)

tai vadinasi arba labai silpna esi arba nesupranti ką rašai. Pilna sportininkų veganų
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 25, 12:27)
Papildyta:

tai vadinasi arba labai silpna esi arba nesupranti ką rašai. Pilna sportininkų veganų

Taip, taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 25, 13:21)
Man tokių salotų pakaktų 2 valandoms smile.gif

paminejau avokada, feta, nes butent del ju salotos socios, bent man su avokadu uztenka ir pusdienio darbe. o jei lapai tik, tai taip, greit alkis ateina.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 25, 12:30)
paminejau avokada, feta, nes butent del ju salotos socios, bent man su avokadu uztenka ir pusdienio darbe. o jei lapai tik, tai taip, greit alkis ateina.

biggrin.gif suprantu, bet man 2-3 val . Net kai salotos su mėsyte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 25, 12:17)

Ne nekasdien, o taip valgydavau kartais. biggrin.gif aisku ne iskart viska, su pertraukom, pavalgai, pailsi, vel pavalgai biggrin.gif ziurint dar aisku ir dydzius kokius tu ten isivaizduoji biggrin.gif Bet taip valgydavau daug daugiau, suvalgydavau darbe pvz 12 nakties pica visa viena normalaus dydzio ir nieko laiba kaip nendre buvau biggrin.gif

Tai man irgi seniau budavo, todel valgydavau daugiau ir daznai, dabar nebereikia tiek. Ir va su tokiu meniu vargstu su keliais kg, kuriu nenoriu, niekur jie nedingsta biggrin.gif Toks jausmas, kad pauostai maisto ir storeji biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 25 vasario 2020 - 12:34
Aš feisbuke prisiskaičiau visokių siaubo istorijų, buvo užvesta tema apie tai, tai žodžiu, žmogus užsisakė sumuštinį, o vienas toks bebuvo likęs ir tas pats šiukšlinėj, tai menedžeris ištraukė iš šiukšlinės ir nunešė klientui biggrin.gif Užstrigo man šitas
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 25, 12:20)
<p>As maciau straipsni apie tai kaip profesore paprase studentu surinkti zuvu gabaleliu is susiu restoranu ir tada tyre ju DNA. Didzioji dalis buvo visai ne tos zuvys, kaip jie skelbe. Pvz “lasisa” buvo nudazyta pigi tilapija. Is kur ta tilapija, kiek kartu saldyta, kiek sunkiuju metalu - galima tik speti.</p><p></p><p>Atsargiai susius valgau, nors</p><p>labai megstu. </p><p></p><p>Lutuke, </p><p>jei vaikai susius megsta, tai bent kartais gal verta padaryti tyrimus del kirminu. Pilna ju zuvyse. </p>

Megsta, bet daug nevalgo, neperku. biggrin.gif
Bet mes visi 2 k per metus profilaktiskai vartojam vaistus nuo kirminu arba zoleliu rinkini, manau sios netgi veiksmingesnes, nes nu tu kirminu visur gali buti, o ir vaikai uzsikrecia gi nuo kitu vaiku, nelabai higienos igudziai pas airius isvystyti, turejom reikalauti, kad mokykloje tualetuose atsirastu muilas doh.gif
Atsakyti
Dar nemačiau, kad mokyklose nebūtų hand sanitizer
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 25, 12:27)
Papildyta:

Bet cia taip yra viskas eina daugiau patarimais, pagalba, o ne baudom ir nieko nei kas cia daugiau serga, nei ka nuo to restoraninio maisto, kiek maciau tai patys gi virejai steniasi viska daryti normaliai, jei kas susirgtu, gi ju verslas kentetu, nes daugumos restoranu savininkai ir yra virejai.
O Lietuvoje kysiasi dazniausiai nuo to atsiperka, rezultatas vis tiek tas pats.

Zinok nebutinai, cia greita medziagu apykaita labai ir tam tikri hormonai, kai soties beveik nejauti niekad, pas mane taip pat budavo, suvalgydavau pica ir vel uz poros valnadu alkana, o salotos tai siaip uzkandele budavo.
Dabar zinau, kaip buna abiejose barikadu pusese biggrin.gif Todel ir juokinga, kai sako maziau valgyk ir sukusi, neveikia taip gyvenime, nu nesneku aisku, kai zmones ten Mcdonalde valgo ir cocacola kas dien geria, cia zinoma mitybos pakeitimas turetu rezultatu ar pan. Arba kaip man seniau sakydavo daugiau valgyk ir pastoresi, nu kur dar daugiau. biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 25, 12:34)
Aš feisbuke prisiskaičiau visokių siaubo istorijų, buvo užvesta tema apie tai, tai žodžiu, žmogus užsisakė sumuštinį, o vienas toks bebuvo likęs ir tas pats šiukšlinėj, tai menedžeris ištraukė iš šiukšlinės ir nunešė klientui biggrin.gif Užstrigo man šitas

kur cia taip baisiai? blink.gif

Dirbdama niekur nieko panasaus nesu maciusi, nu sumustiniais neprekevom, bet tiek saldytuvuose , saldikliuse t budavo matuojama, tiek maistas priziurimas, kad butu sviezas, geriau ismesdavo, nei rizikuodavo.
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 25, 12:48)
Dar nemačiau, kad mokyklose nebūtų hand sanitizer

Butent hand sanitizer , o ne muilas doh.gif po tualeto rankas reikia su muilu nusiplauti, paskui jei nori dezinfekuotis, bet tie dezinfekatoriai nesveika siaip. Bet siaip pradinese pas mus nera nei to, tas prisakomas nusipirkti ir vaikam ideti i kuprine, kad turetu. Bet muilas turi buti tualete. Nu dabar jau yra.
Kalbu apie pradine mokykla, nezinau kaip tu ten patekai i tualeta? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 25 vasario 2020 - 12:56
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 25, 12:55)
Zinok nebutinai, cia greita medziagu apykaita labai ir tam tikri hormonai, kai soties beveik nejauti niekad, pas mane  taip pat budavo, suvalgydavau pica ir vel uz poros valnadu alkana, o salotos tai siaip uzkandele budavo.

nes maistas nesubalansuotas ir netinkamas žmogui. Pamenu kaip vieną žmogų, kuris pastoviai alkanas įkalbėjau pabandyti valgyti ir avinžirnių. Tai jis labai nustebęs buvo, kad su jais ilgai jam sotu (ir patenkintas liko, žinoma). O tu paminėjai pupeles, kurios irgi yra labai sotu. Tai ir rašau, kad arba ta neminėtoji nesupranta ką rašinėja (nu kad jos nesotu), nu arba tavo variantas, kad valgo ji netinkamą maistą ir dėl to kenčia jos medžiagų apykaita.
Atsakyti