Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 27, 13:24)
<p>Lutuke ilgalaikiame makijaže visiškai nieko neraukia.Ir tai labai aiškiai matosi iš jos postų.
</p><p>Lut,ar yra gyvenme kas nors,ko nežinai?Apie ką neturi žalio supratimo?</p>

Tu jau ta rasei as tau jau i tai atsakiau, kam kartojiesi? Geriau konkretink, ko as ten nezinau ar man garzu ar ne?Turiu laukti ,kol ka sman tai pasakys? biggrin.gif
Zinoma daug ko nezinau, bet apie tai nesneku mirksiukas.gif
Tau kompleksas kazkoks? biggrin.gif As tai dziaugiuosi,kad dirbu su labai protingais zmonem ir kas diena kazka naujo ismokstu, o tau tragedija, jei kazkas kazka geriau uz tave zino ar ne? Ar ne duok dieve nuomone su taviske nesutaps, tai vadinasi zmogus durnas ir nieko nenusimano apie tai , supranti,kad cia kompleksai?
bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 27, 13:32)
Neleudai to, neleidai ano, va ir nebemylejo taves.

Kažkokie iškrypę santykiai. Kaip gali suaugusiam žmogui kažko neleist, dažytis ypač. Nesveika kontrolė
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 27, 13:19)
Dek isterisku smailu kad ir simta, vis tiek esi didziausia sovieto gerbeja, neistrinsi to kaip tatuiruoto antakio.  tongue.gif

juokas tau asocijuojasi su isterija? daznai puoli i isterija? nesijuoki gyvenime? unsure.gif
sovieto gerbeja, blink.gif WTF?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 27, 13:26)
As exei is vis neleidau dazytis. Va kur prikolas!

neleidejas lotuliukas.gif
tai geriau paskaok savo medotud, kaip ten priverti vsias moteris duoti tau visada? bigsmile.gif
mano vienas pazystamas pasakojo, kad visos jam pacia pirma diena duoda, nu bet tai jis atitinkamas ir susiranda biggrin.gif , cia ir pas tave kazkas is tos operos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 27 vasario 2020 - 13:37
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 27, 13:24)
<p>Lutuke ilgalaikiame makijaže visiškai nieko neraukia.Ir tai labai aiškiai matosi iš jos postų.
</p><p>Lut,ar yra gyvenme kas nors,ko nežinai?Apie ką neturi žalio supratimo?</p>

Apie orgazmus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 27, 14:36)
juokas tau asocijuojasi su isterija? daznai puoli i isterija? nesijuoki gyvenime?  unsure.gif
sovieto gerbejablink.gif WTF?

Daznai kompleksuoji del savo protiniu gebejimu?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 27, 13:36)
juokas tau asocijuojasi su isterija? daznai puoli i isterija? nesijuoki gyvenime?  unsure.gif
sovieto gerbejablink.gif WTF?
Papildyta:

neleidejas lotuliukas.gif
tai geriau paskaok savo medotud, kaip ten priverti vsias moteris duoti tau visada?  bigsmile.gif
mano vienas pazystamas pasakojo, kad visos jam pacia pirma diena duoda, nu bet tai jis atitinkamas ir susiranda    biggrin.gif , cia ir pas tave kazkas is tos operos?

Matyt sumoka, tai ir duoda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 27, 13:32)
Nzn, bet rasei.
Tau vieno matomai uzteko toj tavoj trankioj paauglystej. Uztat ir supuoji jorka dabar. 4u.gif

išrašiau aš tavo smegenėles 4u.gif biggrin.gif
nu va matai, jau net abortų skaičius sumažėjo, kai prigriebiau tave tavo nesąmonėse biggrin.gif lįsk voljeran dabar 4u.gif
Atsakyti
Galai nesueina, skundėsi, kad neturi su kuo bendrauti, bet kiek bepaskaitysi, visi viską jai tik pasakojasi, ypač apie pisiaus reikalus. Realybė, jaučiu, liūdna..
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 27, 13:36)

tai geriau paskaok savo medotud, kaip ten priverti vsias moteris duoti tau visada?  bigsmile.gif
mano vienas pazystamas pasakojo, kad visos jam pacia pirma diena duoda, nu bet tai jis atitinkamas ir susiranda    biggrin.gif , cia ir pas tave kazkas is tos operos?

ne... man exe dave tik uz metu, o ne pirma diena. Tai visai kita opera... uztai po to jau VISADA...
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 27, 13:46)
Galai nesueina, skundėsi, kad neturi su kuo bendrauti, bet kiek bepaskaitysi, visi viską jai tik pasakojasi, ypač apie pisiaus reikalus. Realybė, jaučiu, liūdna..

kur kada skundziausi, kad neturiu su kuo pabendrauti,? blink.gif kaip sakoma tu cambalos paklausyk, tau cambala papasakos lotuliukas.gif
Nezinau kas glusesne camabla kuri vis kuria istorijas ar jus kurios ja tikit.... unsure.gif apie visus
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 27, 14:01)
kur kada skundziausi, kad neturiu su kuo pabendrauti,?  blink.gif kaip sakoma tu cambalos paklausyk, tau cambala papasakos lotuliukas.gif
Nezinau kas glusesne camabla kuri vis kuria  istorijas ar jus kurios ja tikit.... unsure.gif apie visus

Man cambalos klausyt nereikia, puikiai pamenu, kai rašei, kad nelabai turi su kuo bendrauti, bbž kas tau buvo užėję, atvirumo valandėlė ar ką. Deja, niekas nekuria, o jei pati nepameni ką apie save rašei, tai susirūpink. Bet juk ir taip aišku, kad vargana pas tave atmintėlė, nebesivartyk jau. Nuo to, kad forume pavaizduosi, kokia tu bendraujanti ir kaip tau visi viską pasakoja, įskaitant tarpukojo reikalus, juk realybė nuo to nepasikeis.
Atsakyti
Man kilo klausiams o jums feministem nezapadlo is vis teketi, vyro pavarde pasiimti? bigsmile.gif manau tikra feministe, kaip minimum turetu buti netekejusi, ir laisva nuo visu steriotipu, kad ci atipo su vienu vyru vienu metu buti ir aplamai kodel tik vyrais apsistoti ? visokios ten meiles seiles ir t.t. primytyvu mantai kvepia akmens amzium arba netasytais arbabais, kurie sugalvojo kazkokai pigia meiles poezija eiles ir asisatvima moterim.... cia gi tokia baisi patriarchaline liekana, tos vestuves, jau vien zodziai kokie diskriminaciniai moteris isteka, vyras veda, dar visokios baltos sukneles, kaip skaistybes zenklas, vyrai tai ne su baltais kostiumais....paskui dar pavarde savo uzdeda, zinot,akd moterys neturi savo pavardes? arba tevo arba vyro, kaip kokia nuosavybe pazymi...baisuma kazkokia sakyciau... unsure.gif

QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 27, 13:57)
ne... man exe dave tik uz metu, o ne pirma diena. Tai visai kita opera... uztai po to jau VISADA...

Bet tai ne esme tai juk del to,ka sakiau, esme,kad tam tikro budo merginas pasirenkat, pagal savo pageidavims, bet tai nereiskia,kad visos kitos tokios. biggrin.gif Va tau butina,kad slykstetusi vyrisku organu ir duotu visada, kitiem vyram kiti prioritetai. O moteru,kaip ir vyru yra ivairiausiu....
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 27, 14:06)
Man cambalos klausyt nereikia, puikiai pamenu, kai rašei, kad nelabai turi su kuo bendrauti, bbž kas tau buvo užėję, atvirumo valandėlė ar ką. Deja, niekas nekuria, o jei pati nepameni ką apie save rašei, tai susirūpink. Bet juk ir taip aišku, kad vargana pas tave atmintėlė, nebesivartyk jau. Nuo to, kad forume pavaizduosi, kokia tu bendraujanti ir kaip tau visi viską pasakoja, įskaitant tarpukojo reikalus, juk realybė nuo to nepasikeis.

Atmintele pas tave tai tikrai bbz kokia lotuliukas.gif eik ir skaityk, ka as ten rasiau, darbe sakiau neturiu su kuo bendrauti, cia vien vyrai ir visi labai polit korektiski galiu sneketi su jais apie ora, apie elektors skaiciukus, dviraciu sporta, hurlinga ar futbola lotuliukas.gif o ne gyvenime, ne darbe gi tokias diskusijas vystem lotuliukas.gif

Matai, kai kuri jau ir net nebejauti ribos tarp savo kuriniu ir realybes, tikrai jau reiktu susirupinti... mirksiukas.gif Cambala savo trydom triedzia, o jus jas rankiojat... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 27, 13:32)
Ne, širinskiene, ji šalia manęs gražiai neatrodytų, faktas kaip blynas. Matai, aš nejaučiu, nes nenusišneku, o tu pastoviai nusišneki, bet nejauti, tame ir skirtumas.

Įdėk foto, nuspręsim. Tu bijai rodytis, nes esi baisi kaip karas

Svajok toliau, bele tau nuo to geriau tik....

Nu as jau sakiau, kad esu baisi, to neuzfailavot? tai ko man bijoti? lotuliukas.gif Tu gal idek jei nori. bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 27, 13:39)
Daznai kompleksuoji del savo protiniu gebejimu?

del ko as kompleksuoju dabar?...... tai del nieko lotuliukas.gif isaugau jau is to amziaus, o tau matau dar sunkus kelias priesakyje laukia biggrin.gif
Atsakyti