Man kilo klausiams o jums feministem
nezapadlo is vis teketi, vyro pavarde pasiimti?

manau tikra feministe, kaip minimum turetu buti netekejusi, ir laisva nuo visu steriotipu, kad ci atipo su vienu vyru vienu metu buti ir aplamai kodel tik vyrais apsistoti ? visokios ten meiles seiles ir t.t. primytyvu mantai kvepia akmens amzium arba netasytais arbabais, kurie sugalvojo kazkokai pigia meiles poezija eiles ir asisatvima moterim.... cia gi tokia baisi patriarchaline liekana, tos vestuves, jau vien zodziai kokie diskriminaciniai moteris isteka, vyras veda, dar visokios baltos sukneles, kaip skaistybes zenklas, vyrai tai ne su baltais kostiumais....paskui dar pavarde savo uzdeda, zinot,akd moterys neturi savo pavardes? arba tevo arba vyro, kaip kokia nuosavybe pazymi...baisuma kazkokia sakyciau...
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 27, 13:57)
ne... man exe dave tik uz metu, o ne pirma diena. Tai visai kita opera... uztai po to jau VISADA...
Bet tai ne esme tai juk del to,ka sakiau, esme,kad tam tikro budo merginas pasirenkat, pagal savo pageidavims, bet tai nereiskia,kad visos kitos tokios.

Va tau butina,kad slykstetusi vyrisku organu ir duotu visada, kitiem vyram kiti prioritetai. O moteru,kaip ir vyru yra ivairiausiu....
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 27, 14:06)
Man cambalos klausyt nereikia, puikiai pamenu, kai rašei, kad nelabai turi su kuo bendrauti, bbž kas tau buvo užėję, atvirumo valandėlė ar ką. Deja, niekas nekuria, o jei pati nepameni ką apie save rašei, tai susirūpink. Bet juk ir taip aišku, kad vargana pas tave atmintėlė, nebesivartyk jau. Nuo to, kad forume pavaizduosi, kokia tu bendraujanti ir kaip tau visi viską pasakoja, įskaitant tarpukojo reikalus, juk realybė nuo to nepasikeis.
Atmintele pas tave tai tikrai bbz kokia

eik ir skaityk, ka as ten rasiau, darbe sakiau neturiu su kuo bendrauti, cia vien vyrai ir visi labai polit korektiski galiu sneketi su jais apie ora, apie elektors skaiciukus, dviraciu sporta, hurlinga ar futbola

o ne gyvenime, ne darbe gi tokias diskusijas vystem
Matai, kai kuri jau ir net nebejauti ribos tarp savo kuriniu ir realybes, tikrai jau reiktu susirupinti...

Cambala savo trydom triedzia, o jus jas rankiojat...
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 27, 13:32)
Ne, širinskiene, ji šalia manęs gražiai neatrodytų, faktas kaip blynas. Matai, aš nejaučiu, nes nenusišneku, o tu pastoviai nusišneki, bet nejauti, tame ir skirtumas.
Įdėk foto, nuspręsim. Tu bijai rodytis, nes esi baisi kaip karas
Svajok toliau, bele tau nuo to geriau tik....
Nu as jau sakiau, kad esu baisi, to neuzfailavot? tai ko man bijoti?

Tu gal idek jei nori.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 27, 13:39)
Daznai kompleksuoji del savo protiniu gebejimu?
del ko as kompleksuoju dabar?...... tai del nieko

isaugau jau is to amziaus, o tau matau dar sunkus kelias priesakyje laukia