Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2021 01 14, 18:37)
Cia gi Mamoa!!!  biggrin.gif

nžnojau tokio biggrin.gif pažiūrėjau daugiau foto, tai geros tos akys. Baugios. Čia gal foto nevykus
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 01 14, 18:32)
jie tikriausiai ir paramos nori, gal studentai.

apsimes, kad ir jai užlūžo ir bandosi ar čia gali rašyt biggrin.gif
Papildyta:

Port iš šitų. Beer akys keistokos. Akis pakeitus gerulis būtų

arba sekso meno ismokti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

gin ir tea visai nieko man smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 01 14, 18:55)
nžnojau tokio biggrin.gif pažiūrėjau daugiau foto, tai geros tos akys. Baugios. Čia gal foto nevykus

aktorius jis, idomkiso isvaizdos zmogus, as is sostu karu ji zinau. bet ne mano tipas biggrin.gif
Atsakyti
Bet visgi paglavojau, kituose vyruose vis tiek tikriausia visos ieskom savo vyru bruozu. Seniai labai ziurejau toki filma gera apie seima , sanutoka, meile, tai ten zmogus sako, vienas yra tavo suzadetinio veidas. ten mintis buvo , kad jei tikrai myli zmogu, net jei su juo isiskirsi, kituose ieskosi jo ...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 01 15, 12:16)
Bet visgi paglavojau, kituose vyruose vis tiek tikriausia visos ieskom savo vyru bruozu. Seniai labai ziurejau toki filma gera apie seima , sanutoka, meile, tai ten zmogus sako, vienas yra tavo suzadetinio veidas. ten mintis buvo , kad jei tikrai myli zmogu, net jei su juo isiskirsi, kituose ieskosi jo ...

Greiciau merginos vaikinus lygina su savo tevu,,nei su buvusiais.

Jei lyginama su buvusiu,,tai jau cia gali buti obsession

Mano teltis irgi buvo jaunesnis biggrin.gif , o ir vyras mano ta pati menesi gimes, kaip it tetis. Reiskiasi ieskojau panasaus charakterio zmogaus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 15 sausio 2021 - 12:57
QUOTE(-burbanti- @ 2021 01 15, 12:55)

nezinau tokios patirties neturiu, bet ne tai, kad lyginimas gal, o toks buna pas zmones vieno tipo renkasi, kad ir 3, 5asis visi buna kazkuom panasus. Ir kitas dalykas, jei kazka myli, jei turi istoria su tuo zmogum kartu, tai ir kituose iziuresi jo veida, gal net nesamoningai. gal but kiti bus geri, bet tai ne bus jis. Meile gal ir yra obsession is dalies biggrin.gif iseiti is santykiu sako trunka tiek pat laiko, kiek santykiai truko...tai gal sitai po kiek laiko ir praeina...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 01 15, 12:16)

išvaizdoje? man nebūtinai. Man labai daug tipažų vyrų yra gražių ir net iš įvairių rasių.
O vat mano vyro skonis labai ribotas kiek pastebiu. Jam gražios kiek ya rodęs iš tiesų panašios į mane ir dar jam mano dukterėčia graži.
Pažįstam vieną vyrą, kuris išsiskyrė. Tai jo, antra žmona pirmos kopija biggrin.gif

Uch šaltukas geras. Ciuciai mano depresija praeidinėja, tik žiūri kaip čia greičiau kojas perstatinėti, kojų vyniotinius daro biggrin.gif Vyrą namie paliekam ,jam šaltis ni ni, neperneša. Jis pas mus toks iš Pietų smile.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 01 15, 12:55)

Mano teltis irgi buvo jaunesnis  biggrin.gif , o ir vyras mano ta pati menesi gimes, kaip it tetis. Reiskiasi ieskojau panasaus charakterio zmogaus  biggrin.gif

anksčiau apie tai nepagalvojau, bet kai parašei, tai jo, maniškiai tiek tėtis tiek vyras irgi to paties mėnesio bigsmile.gif
gerai, kad aš su anyta ne to paties mėnesio. Ji isteriška tokia biškį moteris, nenorėčiau tokia būti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 01 15, 13:40)
išvaizdoje? man nebūtinai. Man labai daug tipažų vyrų yra gražių ir net iš įvairių rasių.
O vat mano vyro skonis labai ribotas kiek pastebiu. Jam gražios kiek ya rodęs iš tiesų panašios į mane ir dar jam mano dukterėčia graži.
Pažįstam vieną vyrą, kuris išsiskyrė. Tai jo, antra žmona pirmos kopija biggrin.gif

Uch šaltukas geras. Ciuciai mano depresija praeidinėja, tik žiūri kaip čia greičiau kojas perstatinėti, kojų vyniotinius daro biggrin.gif Vyrą namie paliekam ,jam šaltis ni ni, neperneša. Jis pas mus toks iš Pietų smile.gif
Papildyta:

anksčiau apie tai nepagalvojau, bet kai parašei, tai jo, maniškiai tiek tėtis tiek vyras irgi to paties mėnesio bigsmile.gif
gerai, kad aš su anyta ne to paties mėnesio. Ji isteriška tokia biškį moteris, nenorėčiau tokia būti biggrin.gif

grazus taip, bet ka rinktumeisi i pora? man irgi daug graziu, vz is tos nuotruakso visi savotiskai garzus kaip zmones, bet va i poras nei vieno nenoreciau smile.gif

sako pasnige pas jus duag, pas mus lyg atsyla pamazu, dar vesoka bet ne taip jau... Kaip idomu per salcius, net plaukuneina susitvarkyti normaliai biggrin.gif

Sako vyras buna arba kaip tevas arba visai kitoks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 01 15, 14:35)
grazus taip, bet ka rinktumeisi i pora? man irgi daug graziu, vz is tos nuotruakso visi savotiskai garzus kaip zmones, bet va i poras nei vieno nenoreciau smile.gif
sako pasnige pas jus duag, pas mus lyg atsyla pamazu, dar vesoka bet ne taip jau... Kaip idomu per salcius, net plaukuneina susitvarkyti normaliai  biggrin.gif

Sako vyras buna arba kaip tevas arba visai kitoks  biggrin.gif

kad nebegalim rinktis, pasirinkti jau jie turbūt smile.gif šiaip pagal energetiką Beckham man fainas. Ir žiūrėk nei skyrybų nei nieko. Šeimos žmogus.

Aš pasikeičiau šukuoseną. Čia jau man pasikeitimas, jei apie pusė sprindžio nusikirpau biggrin.gif Mano plaukai tobuli, tai nieko nebijo. Matomai aš labai ilgoje eilėje prie jų stovėjau ar kaip Ponas Bynas net iš vakaro čiužinį pasidėjau ir imitavau, kad jame guli leliusas, tai man ir atiteko gėris biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 01 15, 18:58)
kad nebegalim rinktis, pasirinkti jau jie turbūt smile.gif šiaip pagal energetiką Beckham man fainas. Ir žiūrėk nei skyrybų nei nieko. Šeimos žmogus.

Aš pasikeičiau šukuoseną. Čia jau man pasikeitimas, jei apie pusė sprindžio nusikirpau biggrin.gif Mano plaukai tobuli, tai nieko nebijo. Matomai aš labai ilgoje eilėje prie jų stovėjau ar kaip Ponas Bynas net iš vakaro čiužinį pasidėjau ir imitavau, kad jame guli leliusas, tai man ir atiteko gėris biggrin.gif

biggrin.gif na taip, kartais kai pykomes atrodo isiskirsi, bet kai pagalvoji api ekit avyra tai net supykina biggrin.gif

oi as tai duag esu keitusi per gyvenima ir spalvu ir stiliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 01 15, 18:58)

Jis toks seimos zmogus, kaip as balerina. biggrin.gif
Kiek spaisė jam atleidus, tai nesuskaiciuosi.
Kai dar tik du vaikus turejo, ji yra pasakius,,kad jei jis ja paliks, tai jinai nusizudys.

Jie kartu beveik ir nebuna - kiekvienas savo gyvenima gyvena.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 01 15, 19:52)
Jis toks seimos zmogus, kaip as balerina.  biggrin.gif
Kiek spaisė jam atleidus, tai nesuskaiciuosi.
Kai dar tik du vaikus turejo, ji yra pasakius,,kad jei  jis ja paliks, tai jinai nusizudys.

Jie kartu beveik ir nebuna - kiekvienas savo gyvenima gyvena.

bet kitas ima ir išsiskiria. Net toks Rowan Atkinson blink.gif biggrin.gif O šis ne. Laiką su vaikais leidžia ir pan.
Atsakyti
ai tu garsenybiu nesuprasi, k ajie rodo ir kaip ten is tikro yra gal visia skirtingi gyvenimai. Kaip ir fb matai viena, o kai zinai kaip yra, tai kartais juokas ima, net nuotraukas ir tas kai kurie tiek nusifotoshopina, kad sutikus nepazysti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti