Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 167 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Ne apie pastojimą, bet šią savaitę buvau pas inkstų gydytoją dėl problemų profilaktiškai, tai nudžiugino, kad abu kraujo tyrimai buvo tobuli, abu šlapimo tyrimai taip pat :) pakylėjo net. Sakė neturi nei prie ko prisikabint, to-bu-la :D

Mano fronte irgi naujienų yra - vakar, 10 cd, ot ryškut ryškutėlis, tik kb pasigedau, labai negausiai buvo, už tat vandeningų pilna, net įklotai nepadeda  :hmm:  

Trumpas bus šis ciklas  :)

Nu va, visai kaip pas mane, irgi 10cd buvo teigiamas ot :D o kb pas Tave visada būna? Aš kažkaip retokai jas pastebiu..

Kaip tave suprantu...  :)  Man irgi labai nepatinka tas "viskas normos ribose", nes jeigu viskas gerai, tai kodėl tas pilvukas vis neauga  :)  Tai norisi kažkokio medicininio paaiškinimo, norisi kažko imtis daugiau, o ne tik kiekvieną mėnesį bandyti ir tikėtis  :)

Man irgi ne viena gydytoja sakė atsipalaiduoti ir pavyks, tai gal čia visa ir esmė  :)  Bet nežinau kaip jos tą atsipalaidavimą supranta, nes nėra taip, kad maniakiškai galvočiau apie pastojimą ir apie nieką kitą, gyvenu kaip gyvenau, tik pasitestuoju, kad O pagaučiau ir kelis kartus per ciklą bt matuoju, kad atsekčiau pakilimą po O ir nukritimą prieš mm  :) O kad iš vis negalvoti, neskaičiuoti kuri cd, dpo ir nesekti O neįmanoma, gi nesu kvaila, ir neskačiuodama žinau kurioje ciklo stadijoje esu ir gi matau kaip išskyros kinta, tai nežinau ar įmanoma iš vis negalvoti  :unsure: 

bliamba, nu tikrai. Atrodo ir nesi apsėsta tos minties, bet automatiškai-jei stebi vaisingas dienas-gaunasi kažkoks jau seksas pagal grafiką. Nes vaisingos dienos ir reikia. O kai daraisi ot, matuoji bkt-nu nepavadinčiau aš to atsipalaidavimu :D stebi, lauki. Ir gal taip keli stresą organizmui su visu stebėjimu :D

Galvojau, kad jei šį ciklą nepavyks, sekantį nedaryt nieko. Nestebėt, nematuot. Bet juk matysiu pagal išskyras, tai irgi savotiškas stebėjimas.. ir rudenį vėl išvažiuojam iš lietuvos, tai norisi dabar stebėti viską, tirtis viską ir iš gydytojų susižinoti viską, kas tik įmanoma..

Na Guzikas pas mus visada turi įdomiausią pms'ą  :D  Neužilgo mm diena, tai greit paaiškės kas čia vyksta  :D  

Guzikai, su tokiu pms.. įsivaizduok, kaip pirmi nėštumo mėn bus :D :D

Tai va, iš manęs naujienos tokios  :D  :  nubėjau pas pavaduojančią ginę, maloniai priėmė, pažiūrėjo ecjo, žiurniukas vietoj, ačiū D nesugalvojo tarp kojų palandžiot - greičiausia būčiau atsisakiusi...Ginė nuramino, kad teplioja rudai labai dažnai neštukes, ypač pirmą trimestrą....Receptą išrašė, bet nepatarė gert, nes riba labai norma, nuokrypis neštumo metu normalus, sako manau nieko čia nereikia gert...Bet receptą išrašė, jei labiau pradėtų tepliot... Sako gydytoja pagalvokit, jei gamta atmeta tarkim dėl apsigimimo, o jūs paimat ir sustabdot kraujavimą ir vaisius lieka.... Tai va, jaučiu kad kol kas aš jo negersiu. Pakyrė 10 dieną ateiti po atostogų, žiūrės echo ar auga žirnis ir gal jau matysiu širdelę  :wub: 

manau jau nurimk ir gražiai praleisk savaitgalį :4u:

Atsakyti

Simona

Na va, jau siek tiek nusiraminti gali! Hcg puikus, prg mazokas, bet kaip supratau turi israsyto - pradek vartoti  :) Kaip ir merginos sake, jei tepliojimu priezastis ne prg trukumas, tai net ir papildomas neisgelbes... 

Atsakyti

daug skaičiau, svarsčiau, klausiau - nusprendžiau vartoti. Manau nevartodama didesnę žalą galėčiau padaryt...

Atsakyti

Tai ir teisingai. Bent zinosi, jeigu kas, kad viska padarei. O gal tiek ir tereikia ir viskas bus super :)

Ai del tu mano pms, tai sakem vaikas jau spardysis - o mes vis dar netikesim, nes visi imanomi pozymiai buvo :D
Bet sitos sunkios labai kazkokios. Skauda viska, pabudau paskendus pratekejus ir tt, silpna, ir isvis kazkaip ankstokai jos man prasidejo. Gal antra faze patrumpejo biski :D Nu bet siandien bent funkcionuoju ir kalbu zmoniu kalba, nes vakar tai tik tylus pacypavimai ir pasniurksciojimai buvo tarpuose tarp paracetamolio :D

Jefimija, Marianu bus? :D

Atsakyti

Jefimija, Marianu bus? :D

Nebus, ne šį ciklą  :unsure: Nei nėščia jaučiuosi, nei testai ką nors rodo  :unsure: folikulinė fazė trumpa buvo šį mėnesį, tai šiandien ar rytoj jau mmm laukiu. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jefimija: 01 liepos 2017 - 18:01
Labas,
ateinu ir aš pabarstyti rožinių virusiukų kol galiu flirt.gif. Labai norėjau sulaukti liepos ir sulaukiau, tai dabar jau bet kada galiu gimdyt smile.gif.
Atsakyti

Uranija, lauksime naujienų! Lengvo susitikimo  :wub:​ 

Atsakyti

Nu va, visai kaip pas mane, irgi 10cd buvo teigiamas ot :D o kb pas Tave visada būna? Aš kažkaip retokai jas pastebiu..

bliamba, nu tikrai. Atrodo ir nesi apsėsta tos minties, bet automatiškai-jei stebi vaisingas dienas-gaunasi kažkoks jau seksas pagal grafiką. Nes vaisingos dienos ir reikia. O kai daraisi ot, matuoji bkt-nu nepavadinčiau aš to atsipalaidavimu :D stebi, lauki. Ir gal taip keli stresą organizmui su visu stebėjimu :D

Galvojau, kad jei šį ciklą nepavyks, sekantį nedaryt nieko. Nestebėt, nematuot. Bet juk matysiu pagal išskyras, tai irgi savotiškas stebėjimas.. ir rudenį vėl išvažiuojam iš lietuvos, tai norisi dabar stebėti viską, tirtis viską ir iš gydytojų susižinoti viską, kas tik įmanoma..

Guzikai, su tokiu pms.. įsivaizduok, kaip pirmi nėštumo mėn bus :D :D

manau jau nurimk ir gražiai praleisk savaitgalį :4u:

Nu va, jeigu pas abi 10 cd teigiamas ot, tai abi trumpą ciklą turėsim  :D  Beveik visada kb, na ne tokios kaip prieš pradedant planuoti, kai net varvekliai būdavo, bet yra  :D  Šį ciklą buvo pilna vandeningų, bet normalių kb pasigedau  :) 

Kad man turbūt būtų daugiau streso jeigu nieko nesekčiau ir nematuočiau, nes tada vis galvočiau ar pavyko užtaikyti per O ir ar iš vis ta O buvo  :)  O kad nestebėt iš vis, na čia gal taip pavyktų nusprendus nesisaugoti ir kada bus, tada bus, nes nebūtų taip, kad jau rimtai norisi  :) 

Kai su vyru vis taip iškeliaujate, kaip bus, kai turėsim kūdykį, kartu su juo keliausit ar jau tu liksi Lietuvoje?  :) 

Kai tokie audringi pms Guzikui, tai bus smagiausia, jeigu pastojus atvirkščiai, jokių požymių nesijaus  :D​ 

Atsakyti

Sveikos :)

Atejau pasiguosti ir papykti ant savo ciklo  :bash:  praeita menesi bandziau gi vitaminu c nutolinti mmm, kad atostogaut ramiai galeciau, tai jos velavo 7d (ciklas buvo 37d vietoj 30), si menesi vel grybauja (nevartoju vitamino c),  tai sandien jau 34CD :oh:  ta diena kai teoriskai turejo ateit mmm tai ir migrena kaip ir priklauso buvo ir krutine atleido, o ju ne kvapo! 

Dar salia to prisikabino pusles uzdegimas! 

Buvau pas gine echoskopijai, israse tuo paciu siuntima i santariskes del ivf. As kaip visada atsipeikejau tik po vizito ir supratau, kad daug ko nepaklausiau :oh: gine mate cista, kazka panasaus pasake, kad joje kazkoks darinukas, patamsejimas ir pan. Bet va nepaklausiau del ko taip gali buti. Gal esat sudidurusios? Kas cia galetu buti? Cistu pas mane daznai buna, bet niekad niekas nesake, kad jos kitokios.

Simona- laikau kumstukus kad tik viskas butu gerai  :wub: 

Gi as turiu sviezia nestuke darbe. Tai taip smagu stebeti kaip ji iesko nestumo pazymiu  :D  speju, kad labai lauke to nestumo. Tik va labai jau atsargi viskam, daugelio dalyku atsisako. Ruosiames i mini isvyka, ji atsisake, tai ikalbejau vaziuot, nes daryt tai nieko sunkaus nereikejo. Tai paskui pati dziauges kad vaziavo. Ir siaip kazkaip faina kai nestuke salia, bet kartkartem sirdele suspaudzia- o kodel ne as.... :rolleyes:​ 

Atsakyti

Simona, kaip laikaisi?  :)  Ar praėjo tepliojimas?  :)​ 

Atsakyti

Vat, šiandien tik pakilo bt, tai 1 dpo, o 7 dpo bus šeštadienį  :oh:  Gal žinote kliniką, kur galėčiau šeštadienį prg tyrimą atlikti?  :hmm: Pas mane kažkaip įdomiai, po teigiamo ot bt pakyla po dviejų dienų, 10 cd vakare buvo teigiamas ot, o šiandien 13 cd ryte bt pakilus   :huh2: Tai gaunasi, kad mano O įvyksta 48 val. po teigiamo ot, ane? :)  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 02 liepos 2017 - 10:37

07.04 - Jefimija nelaukia mmm

07.11 - aquabona nelaukia mmm

07.12 - Tanite nelaukia mmm

07.15 - Kisulita nelaukia mmm

07.19 - beladona nelaukia mmm

07.22 - Zuiza nelaukia mmm

07.23 - MeilesVaikai nelaukia mmm

07.28 - Janima nelaukia mmm

??.?? - Guzikas nelaukia mmm

Atsakyti