Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 167 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Aš kitos formos folio gėriau, ne tą, kur pas mus vaistinėse pardavinėja. Siunčiausi iš iherb. https://www.iherb.co...ggie-Tabs/63828Dabar kurį laiką negėriau, pasidariau tyrimą, kad netoli viršutinės ribos man buvo, nenorėjau viršint. Tada gėriau kartu su geležim dėl mažakraujystės. Dabar vėl pradėsiu, nes kokius pora mėnesių nenaudojau. Tu nepergyvenk dėl tos dozės, nes tikrai ne viskas pasisavinama. 

Esu prisiskaičius pletkų, nežinau, ar įrodyta, kad folio perteklius gali sąlygoti apsigimimus.. ir kad planuojant užtenka pilnai 400-600 max.. tai ir užsibalamutinau. Nu myžnė aš :D

Atsakyti

Esu prisiskaičius pletkų, nežinau, ar įrodyta, kad folio perteklius gali sąlygoti apsigimimus.. ir kad planuojant užtenka pilnai 400-600 max.. tai ir užsibalamutinau. Nu myžnė aš :D

Tai jeigu tabletę įmanoma perlaužti, tai taip ir daryt, tikrai neviršyti 400 mg.  :D​ 

Atsakyti

Aš skaičiau, kad perdozavimas turi sąsajų su autizmo rizika, nu bet kiek tame tiesos, klausimas, nes detaliau nesigilinau ir neieškojau informacijos. 

Atsakyti

Synlab vasaroja ir šeštadieniais kraujo nebenusiurbinėja  :oh: 

Reik ieškoti klinikos, kuriai galėčiau kraujo prg duoti savaitgalį  :unsure: 

Atsakyti

Merginos, ramybės ir tvarkos :D Amerika ir Kanada rekomenduoja 1000mg folio, ir vaikai sveiki gimsta. Gerkit 800mg ir vargo nematykit. 

Atsakyti

Merginos, ramybės ir tvarkos :D Amerika ir Kanada rekomenduoja 1000mg folio, ir vaikai sveiki gimsta. Gerkit 800mg ir vargo nematykit. 

Aš irgi taip galvoju, tik gerokai pavartojusi paskui sumislijau pasidaryt tyrimą, kiek ten tos rūgšties yra. Čia kaip sako, pagerk magnio, pagerk kalcio, o ar trūkumas yra, nenustatinėja dažniausiai. Tai norėjau tikslumo, o ne taip iš akies naudot. Manyčiau svarbiausia neužsiciklinti ir nenaudot tų papildų be pertraukų ilgą laiką. Jeigu geriama kokius 4 ir daugiau mėnesių, padaryčiau pertrauką. O jeigu tame tarpe pastojama, tada galima iš karto vėl pradėt naudot. 

Atsakyti

Aš irgi taip galvoju, tik gerokai pavartojusi paskui sumislijau pasidaryt tyrimą, kiek ten tos rūgšties yra. Čia kaip sako, pagerk magnio, pagerk kalcio, o ar trūkumas yra, nenustatinėja dažniausiai. Tai norėjau tikslumo, o ne taip iš akies naudot. Manyčiau svarbiausia neužsiciklinti ir nenaudot tų papildų be pertraukų ilgą laiką. Jeigu geriama kokius 4 ir daugiau mėnesių, padaryčiau pertrauką. O jeigu tame tarpe pastojama, tada galima iš karto vėl pradėt naudot. 

Man ginė sakė gert be pertraukų iki kol pastosiu, sakė gert ir metus be pertraukos, jeigu nepastoju  :)  Bet jau norėtusidaryti pertrauką, nes taip sunku prisminti išgerti  :D 

Pregnacare reikia kartu su pagrindiniu valgiu, tai darbe kaip gnomas susirieturi ir pasislėpusi nuo kolegų krapštausi rankinėje ir paslapčia išsitraukiu ir išgeriu tabletę  :lol: 

Atsakyti

Via medica? Sos diagnostika? Antėja? Kažkas turi dirbt 6dieniais  :hmm: 

Nu va, kad nesinori daugiau, nei reikia  :blink:  gal kas antrą dieną pagert? 

Man ginė sakė gert be pertraukų iki kol pastosiu, sakė gert ir metus be pertraukos, jeigu nepastoju  :)  Bet jau norėtusidaryti pertrauką, nes taip sunku prisminti išgerti  :D

Pregnacare reikia kartu su pagrindiniu valgiu, tai darbe kaip gnomas susirieturi ir pasislėpusi nuo kolegų krapštausi rankinėje ir paslapčia išsitraukiu ir išgeriu tabletę  :lol:

Gi išsilukštenk į bet kokią bonkutę ar maišiuką ir ramiai galėsi gert kaip multivitaminus :D

Atsakyti

Vat todėl labai padeda bt matavimas, jeigu pakilus, aišku kad mm nebus, jeigu nukrito, vsio, ryt pareis  :D Ir nereikia kankintis  :D​ 

As matavau, bet man nepatiko ir nepasiteisino, nes savaitvaliais keltis 6h ryto kad pasimatuot nera noro, o dar kai vaikas buna atsikelia anksciau, issibudini, pasnaudi, vel atsikeli matuoti bt tai ji jau buna issimusus. 

crazy_bee, bet ir kantri 4u.gifaš jau tikrai kartočiau testą smile.gif

Kad jau kazkaip nusibodo matyti baltus testus. O dar kai balta ir dar veluoja tai tik pyktis ima. Tai gyvenu ramybeje :)

Atsakyti

Ir mane kaio berti pradėjo  :blink:  :blink:  :blink:

Cia gal lietingas oras taip kenkia?... :lol:

Jei vilniuje tai santariskese krauja galima priduot.

As deciau i kita dezut ir be problemu gerciau

Atsakyti

Cia gal lietingas oras taip kenkia?... :lol:

Jei vilniuje tai santariskese krauja galima priduot.

As deciau i kita dezut ir be problemu gerciau

Aha, santariškės savaitgaliais lyg irgi dirba :) 

Neeee, koks lietus, mergytė kruopytė viduj gyvena jau! :D :D bet rimtai, beria ohoho kaip. Prieš mm būdavo nu keli spuogeliai. Bet dabar daug ir kaip grybai po lietaus  :hmm: 

Sakau, Kisulita, persidėk tabletes į kitą pakuotę ir bus ramu :)

Atsakyti

Gal cia siaip vasarinis koks? Nes mane si menesi irgi kaip isvare... Paprastai ant ovuliacijos tu spuogeliu vienas kitas buna, o dabar pries dienas, per dienas, ir dabar irgi dar vis koks iskyla - bet tie dideli, poodiniai ir skausmingi. Ir sese mano skundziasi, ir visos vaisingo amziaus moteros pazistamos :huh2: 

Atsakyti