Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 167 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Aha, santariškės savaitgaliais lyg irgi dirba :)

Neeee, koks lietus, mergytė kruopytė viduj gyvena jau! :D :D bet rimtai, beria ohoho kaip. Prieš mm būdavo nu keli spuogeliai. Bet dabar daug ir kaip grybai po lietaus  :hmm:

Sakau, Kisulita, persidėk tabletes į kitą pakuotę ir bus ramu :)

Nu tau kruopyte, o man???? Taip visada apsispuogavus, tai dabar dar labiau.

Siaip sako jei beria tai mergyte... Idomu ar tikrai pasitvirtina :hm:

Gal cia siaip vasarinis koks? Nes mane si menesi irgi kaip isvare... Paprastai ant ovuliacijos tu spuogeliu vienas kitas buna, o dabar pries dienas, per dienas, ir dabar irgi dar vis koks iskyla - bet tie dideli, poodiniai ir skausmingi. Ir sese mano skundziasi, ir visos vaisingo amziaus moteros pazistamos :huh2: 

Va va oras kaltas !

Atsakyti

Labas mergaites:)

Jau svajojau, kaip po siandieninio apsilankimo pas gine galesiu prisijungti vel i Jusu buri( jau planavau leliuka cia 2014 metais), bet...ginei nepatiko mano kaklelis, pasiunte kazkokiam tyrimui( is to soko neisiminiau koks, kazkoks su spalvom,dazymais...) gine lyg kazkokiu krajosruvu ar ko ten rado...o dar vakar vyro puske palaidojom, kuri pralaimejo kova su veziu...tai db man sokas...gal esat susidurusios su panasia situacija?

Atsakyti

Labas mergaites:)

Jau svajojau, kaip po siandieninio apsilankimo pas gine galesiu prisijungti vel i Jusu buri( jau planavau leliuka cia 2014 metais), bet...ginei nepatiko mano kaklelis, pasiunte kazkokiam tyrimui( is to soko neisiminiau koks, kazkoks su spalvom,dazymais...) gine lyg kazkokiu krajosruvu ar ko ten rado...o dar vakar vyro puske palaidojom, kuri pralaimejo kova su veziu...tai db man sokas...gal esat susidurusios su panasia situacija?

Gal gimdos nuotrauka darys? :hm:

Man stogas nuciuoze besedint ir laukiant MB... Emiau skaiciuot, jei laukiuosi, tai gimdyt reiktu per MB gimtadieni :lol:  nu faina :lol: 

Gal reiktu vel daryt masini sysiojima??? Sekmadieni pvz

Atsakyti

O senelis tai tb mamos tetis? Jei taip tai yra sansu ir jums smile.gif

Ne, vyro tėtis, bet nebesigilinau į MB mamos giminę, užteko ju ir taip dvynių istorijos  :)​ 

Atsakyti

Aš tik dėl bernaičio galiu pasakyt kaip man buvo. Ogi nė spuogelio, labai oda pagražėjus buvo. O šiaip visą laiką aš su oda kankindavaus. 

Atsakyti

Aš tik dėl bernaičio galiu pasakyt kaip man buvo. Ogi nė spuogelio, labai oda pagražėjus buvo. O šiaip visą laiką aš su oda kankindavaus. 

O as va neprisimenu kaip ten buvo :hm: gal visgi paberdavo mane pries tariamas mmm, nes organizmas vis primindavo, kad kaip ir turetu buti bet nera, o po gimdymo jos net i tas pacias dienas ir sigrizo.

Atsakyti

Čia vienas iš tų bobučių prietarų, kurių jos pilnos yra :D Neva mergytės iš mamos grožį atima, todėl mamą nėštumo metu beria ir t.t. Na, iš manęs dukra grožio tikrai neatėmė, kaip tik atvirkščiai - nėštumo metu tiesiog žydėjau! Oda spindėjo, iš vidaus beveik švytėjau kaip šventoji kokia :D Vėmiau tik kartą turbūt ir tai tik dėl to, kad rūgštys kaip berazumės kilo. O va sūnus tai nuvargino kaip reikiant - gyvenime nesu tiek spuogų turėjusi, kiek turėjau jo besilaukdama, ypač pradžioje :oh: Veido oda buvo vos ne pelenų spalvos, pati visa buvau tokia bleeeeeh, išsikvėpusi, be sveikatos, pykino visą parą, net naktimis miegoti negalėjau, vėmiau nemažai. Žodžiu, nėštumai skyrėsi kaip diena ir naktis ir visiškai neatitiko bobučių prietarų :)

Labai laukiu tavo istorijos atomazgos ir tikiu geriausiu :4u: 

Atsakyti

Čia vienas iš tų bobučių prietarų, kurių jos pilnos yra :D Neva mergytės iš mamos grožį atima, todėl mamą nėštumo metu beria ir t.t. Na, iš manęs dukra grožio tikrai neatėmė, kaip tik atvirkščiai - nėštumo metu tiesiog žydėjau! Oda spindėjo, iš vidaus beveik švytėjau kaip šventoji kokia :D Vėmiau tik kartą turbūt ir tai tik dėl to, kad rūgštys kaip berazumės kilo. O va sūnus tai nuvargino kaip reikiant - gyvenime nesu tiek spuogų turėjusi, kiek turėjau jo besilaukdama, ypač pradžioje :oh: Veido oda buvo vos ne pelenų spalvos, pati visa buvau tokia bleeeeeh, išsikvėpusi, be sveikatos, pykino visą parą, net naktimis miegoti negalėjau, vėmiau nemažai. Žodžiu, nėštumai skyrėsi kaip diena ir naktis ir visiškai neatitiko bobučių prietarų :)

Labai laukiu tavo istorijos atomazgos ir tikiu geriausiu :4u:

Man tai idomus tie bobuciu prietarai :) visgi jie ne is kazkur atsirado, anksciau tai nebudavo jokiu echoskopiju, o vaikelio lyti suzinoti idomu, tai matyt galvojo visokius budus kaip ispeti kas cia gims :)

Aciu! As jau dabar jauciuosi labai nescia :lol: Bet NT darytis labai bijau... Tai ir laukiu... Jei visgi laukiuos, tai pas gine soliuoti anksti nes butu tik 6savaites, o iki 8-os savaites issiaiskinsim kaip cia yra :lol:

Tikva dabar vis galvoju kaip cia butu su atostogomis, vaziuojam ten kur labai karsta...

Atsakyti

Via medica? Sos diagnostika? Antėja? Kažkas turi dirbt 6dieniais  :hmm:

Jau radau kliniką, kuri dirbs  :sokiai: 

As matavau, bet man nepatiko ir nepasiteisino, nes savaitvaliais keltis 6h ryto kad pasimatuot nera noro, o dar kai vaikas buna atsikelia anksciau, issibudini, pasnaudi, vel atsikeli matuoti bt tai ji jau buna issimusus. 

Aš irgi nesikeliu 6 ryto, pasimatuoju kada pabundu ir kada galiu, kartą iš vis pabudusi pamiršau, kad reikia matuotis, tai atsikėlusi pagulėjau, nuėjau iki tuoleto ir grįžau toliau snausti ir tik tada prisiminusi pasimatavau  :D  Ir nesvarbu kada matuojuosi, vis tiek esminis dalykas matosi - pakilo ar krito, temperatūros kasdien neseku, tai man nereikia tikslumo  :) 

Neeee, koks lietus, mergytė kruopytė viduj gyvena jau! :D :D bet rimtai, beria ohoho kaip. Prieš mm būdavo nu keli spuogeliai. Bet dabar daug ir kaip grybai po lietaus  :hmm:

Sakau, Kisulita, persidėk tabletes į kitą pakuotę ir bus ramu :)

Sakai, jau mergytė yra?  :bigsmile:  :nestuke 

Aš jau irgi pradėjau galvoti apie kokią bonkutę, bet tada reiktų kokios nedidelės, nes ir taip jau rankinė nebeužsisega, kai viską susigrūdu  :hmm: 

Nu tau kruopyte, o man???? Taip visada apsispuogavus, tai dabar dar labiau.

Mano kolegė laukėsi mergytės, labai graži buvo viso nėštumo metu  :)  Čia matyt kiekviena skirtingai laukiasi  :)​ 

Atsakyti

Ši ciklą mano organizmas labai dosnus išskyromis  :D  Tiek prieš O, tiek po pilna jų  :)  Įdomu kas čia pasidarė  :D​ 

Atsakyti
Aš kai laukiausi savo berniukų, tai nebuvo jokių spuogų, bet pykino tai siaubingai doh.gif Su pirmu 8 men., su antru šiek tiek mažiau.

Aš antrą leliuką BT matuodama pasigavau. Pirmą mėn. buvo vaidukliukas, bet mmm prasidėjo, o antrą užkibo.
Dabar irgi bandau pasimatuoti BT, bet tiesiog paprastai pažastyje pamatuoju (nerimtai taip). Ovuliaciją visad jaučiu, skauda kažkurį šoną arba pilvą pamaudžia.
Atsakyti

Su išeigine, damos :4u:

Jau radau kliniką, kuri dirbs  :sokiai:

Aš irgi nesikeliu 6 ryto, pasimatuoju kada pabundu ir kada galiu, kartą iš vis pabudusi pamiršau, kad reikia matuotis, tai atsikėlusi pagulėjau, nuėjau iki tuoleto ir grįžau toliau snausti ir tik tada prisiminusi pasimatavau  :D  Ir nesvarbu kada matuojuosi, vis tiek esminis dalykas matosi - pakilo ar krito, temperatūros kasdien neseku, tai man nereikia tikslumo  :)

Sakai, jau mergytė yra?  :bigsmile:  :nestuke

Aš jau irgi pradėjau galvoti apie kokią bonkutę, bet tada reiktų kokios nedidelės, nes ir taip jau rankinė nebeužsisega, kai viską susigrūdu  :hmm:

Mano kolegė laukėsi mergytės, labai graži buvo viso nėštumo metu  :)  Čia matyt kiekviena skirtingai laukiasi  :) 

Nu reikia gi kažką pozityvaus įžvelgti tuose spuoguose :D gadinau jau pigutį nt  :oh:  10dpo :D balta balta, jookio vaiduoklio. Tai dabar bandysiu laikytis iki mm dienos ir tada easy test gadint. 

Bet šiaip, visad artėjant mm spirgėdavau ir norėdavau gadint nt. Ir skaitydavau komentarus, kaip moterys nenori gadint, nes nenori I matyt. Tai aš dabar jau čia :D pamačiau neigiamą, nu tai vsio, ačiū, palauksiu mm dienos. Nes jau skauda matyt tą I :D

O vitaminus kad ir į maišiuką susidėk gi :4u:

Atsakyti