Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

QUOTE(grange @ 2018 03 14, 15:41)
kai suplaksi gi niekas ten neplaukioja, viskas svelnu  biggrin.gif
bet tai gali vandens su citrina arba kokio apelsino sulciu.
pusryciams gerai tokie, su spinatais kokiais pvz. saldytas bananas, sauja aviziniu dribsniu  rolleyes.gif

gal ir geras dalykas ale gi paskui dar indus išplaut reikia smile.gif, o beto jau kaip trūksta laiko ryte tai dar suplakt gal ir spečiau, o išgert jau nebe , esu sultis taip vasarą pradejus spaust tai gerdavau jau tik vakare , o vakare tipo vaisiai blogai bigsmile.gif
Atsakyti
Aš kai plaku su senoviniu mikseriu tai man lieka tų plaukiojančių liekanėlių o vaikams mano tos liekanėlės tiesiog musės barščiuose....Smulkintuvą turiu bet nenaudoju ..nors o gal neturiu, net nebepamenu...lyg turiu smile.gif plaktuvo neturiu ir bent dabar nežadu pirkti. nes taip visakuo namai užgrūzinti o laiko tam viskam makaluot ne marios...
jau va turim tą lėtaeigę sulčiaspaudę kur pamenu mano visą algą kainavo kažkada smile.gif smile.gif smile.gif Nu ir ką, kažkiek pasižaidėm ir guli sėkmingai gremėsda vietą užimdama. nei išvežtnei išsmest...jok apynaujė smile.gif . gal pensijoj kai laiko bus kada... na per atostogas pasiterloji o daugiau kažkap nei laiko nei noro.... smile.gif nei poreikio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 03 14, 16:05)

jau va turim tą lėtaeigę sulčiaspaudę

viskas tas pats, tik pirma sūnus nusipirko, po poros men namo parvežė, dar po keliu men buvo nunešta į rusį ir laukia geresniu laiku bigsmile.gif
Atsakyti
Darau išvadą, kad turėtumėt pasidalinti, pvz.- su manim laugh.gif . Du mėnesiai man, du - sunflowers, du - pikkolo ir t.t. Paskui ir jum sugrįžtų biggrin.gif. Ir neatsibostų tada biggrin.gif
Atsakyti
As turiu sulciaspaude gera mirksiukas.gif aciu mirksiukas.gif
Pavargau belenkaip, noriu tik miegot 4u.gif
Labanaktis
Atsakyti
Į kačiu tema tongue.gif
https://scontent-waw...amp;oe=5B2FE2DD

sugeba įlysit jau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 03 14, 15:05)
Aš kai plaku su senoviniu mikseriu tai man lieka tų plaukiojančių liekanėlių o vaikams mano tos liekanėlės tiesiog musės barščiuose....Smulkintuvą turiu bet nenaudoju ..nors o gal neturiu, net nebepamenu...lyg turiu smile.gif plaktuvo neturiu ir bent dabar nežadu pirkti. nes taip visakuo namai užgrūzinti o laiko tam viskam makaluot ne marios...
jau va turim tą lėtaeigę sulčiaspaudę kur pamenu mano visą  algą kainavo kažkada smile.gif smile.gif smile.gif Nu ir ką, kažkiek pasižaidėm ir guli sėkmingai gremėsda vietą užimdama. nei išvežtnei išsmest...jok apynaujė smile.gif . gal pensijoj kai laiko bus kada... na per atostogas pasiterloji o daugiau kažkap nei laiko nei noro.... smile.gif nei poreikio smile.gif

tai taip jei nenaudojami daiktai daznai tai ir stovi.
as turiu paprasta sulciaspaude, irgi, kai nusipirkom spaudziau pirmus metus daaug. obuoliu, morku, burokeliu dar ko.. o daugiau ir stovi.
noriu parduot as ja, nes tikrai balastas. gal kas nupirks..
ir kombaina turiu kur irgi kai kepiau, naudojau, o dabar.. pirkau spec kur su mesmale butu. nei kart nenaudojau, net supakuota. baisu.
uz tai ir ta noriu parduot ir nusipirkt gera blenderi kompatiska, nes kombaina tik blendeaivimui naudoju tai neverta tokio didelio laikyt. uzteks rankinio ir pastatomo.
Atsakyti
Aš taip pardaviau krepšeliu keptuvę, supratau, kad tiek kiek aš juos naudoju galiu ir nusipirkti, o žaisti su juo kepimu tikrai ne man
Atsakyti

Vakar rajono protmūšy buvom. Įtariu sugebėjom ten kažkokią zarazą pasigaut, nes abu vienu metu pabudom nuo gerklės skausmo. Bet tokio bjauraus, atrodo kokia karšti stiklai gerklėj būtų.

Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2018 03 15, 10:33)
<p>Vakar rajono protmūšy buvom. Įtariu sugebėjom ten kažkokią zarazą pasigaut, nes abu vienu metu pabudom nuo gerklės skausmo. Bet tokio bjauraus, atrodo kokia karšti stiklai gerklėj būtų.
</p>

ojjjj, kaip skaudžiai pavaizdavai unsure.gif

Žiūriu, protmūšiai dabar labai madingi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2018 03 15, 10:33)
<p>Vakar rajono protmūšy buvom. Įtariu sugebėjom ten kažkokią zarazą pasigaut, nes abu vienu metu pabudom nuo gerklės skausmo. Bet tokio bjauraus, atrodo kokia karšti stiklai gerklėj būtų.
</p>

Dekit druskos kompresa, labai padeda 4u.gif

Laba diena
Atsakyti

Sun, o kaip jis dedamas?

Atsakyti