Pasildyt druska keptuvej, idet i kojine, deti ant kaklo ir apristi saliku.
Pasildyt druska keptuvej, idet i kojine, deti ant kaklo ir apristi saliku.
Reiks pabandyt, nes baisiai skauda, decatylenas nė velnio neima
Ar deklaravotės? Aš pirmąkart gyvenime pasijaučiau kaip per Kalėdas. ![]()
</p><p></p><p></p><p>Ar deklaravotės? Aš pirmąkart gyvenime pasijaučiau kaip per Kalėdas.
</p>
Dar su degtine istrink kakla padeda tikrai. O ta kompresa pasidaryk, labai efektingas.
Dar ne, bet reiks kuria diena tuom uzsiimti.
</p><p></p><p></p><p>Ar deklaravotės? Aš pirmąkart gyvenime pasijaučiau kaip per Kalėdas.
</p>
oi ne dar man nebus taip paprasta, yra daug niuansu reiks dar namų darbus atlikt prieš deklaravimą
Aš tai namų darbus daraus sausį, kad nebūtų šoko pamačius mokėtiną sumą. Bet šįkart buvo šokas, kad permoka ne tik sudengia, ką turiu sumokėt už IV, bet dar ir lieka ![]()
</p>
Aš tikiuosi arba šiom dienom arba savaitgali , bet man ne ind veikla tik iš išrašu visokiu ten namu vertes susideti
Pas B tai išvis kosmosas, jis pernai pardavė vieną investicinį fondą ir visą tą sumą gautą paskaičiavo kaip jo pelną
Perpildė, gal pavyks įrodyt, kad pirma ten savus pinigus reikėjo įdėt, tai ne viskas ten pelnas.
Pildysiu kada vėliau. Tiksliau pateiksiu, nes viskas jau bus užpildyta. Jokių papildomų pajamų neturiu, tai nėra ką ten pildyti.
Labas visoms
Dukrytė su temperatūra nuo vakar, arba tridienė arba dantukai, nes antras dygsta.
Permečiau akimis ką susirašinėjot, bet galva kaip puodynė, apie vaiką tik galvoju, tai sunku ir ką pakomentuot, nepykit !
Už tai, kad dardavys daugiau mokesčių sumokėjo nuo algos ![]()