Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Bige linkiu dukrytei  neįsisirgt...na kad tik nuo dantukų tai būtų.

Cartman ibufeno gerk ir nebeskaudės....

Lyžuka o kodėl tavo dukra laikia pačios pabaigos deklaravimui ?  Čia kokiais sumetimais ?

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 03 15, 21:29)
Čia kokiais sumetimais ?</p>

kokie čia dar sumetimai gali but, nebent tinginystės bigsmile.gif

Sveikos smile.gif

Gražus saulėtas penktadienio rytas wub.gif šaltokas kažkiek bigsmile.gif
Atsakyti

Labas visoms :) 

Atsakyti
Prisivalgiau sokolado net bloga biggrin.gif
Labas
Atsakyti

Išbandžiau Lidlinius springrolls'us, kaip už tokią kainą, tai labai neblogi :D

Buvau kompo detalės atsiimt po garantinio. Gavau pakeitimą į kitos firmos, bet pasirinkimo neturėjau :oh:

Atsakyti
Atsidariau sena versija SM smile.gif jie jas kazin abi ir paliks ar naikins veliau? Kazkaip visai nieko senoji, pasiilgau smile.gif
Atsakyti

Sveikos. Ko ligonės ? 

Big ko mažoji neįsisirgo ?

cartman ko gerkla ?

ko penktadienis☺ oras baisiai šaltas. Fe. Visai ne pavasariškas. Na sako kitą savaitę jau jau bus šilčiau. 

Kovoju su dukra. Nebevalgo visai. Sublogo. O egzai gi ant nosies. Pati verksminga -  su kažkuo vis pykstasi..ašaros..nesakymai  sakau gal su bernu tuo..sako ne. Vž valgydinu prievarta,  sakiau dar raio bus baigsis ir meilės ir išėjimai. Namų areštą uždėsiu. Nuo lapkričio numetė 11 kg. Sakau dar bulimija kokia susirk. 

Atsakyti
As dukra seneliam palikau savaitgaliui unsure.gif Eina sau kaip keista ir.neiprasta unsure.gif Net sazine grauzia unsure.gif
Atsakyti

Sunfl ti ko veiksit dabar dviese ☺☺ man irgi būtų keista ir neįprasta. Man visi vakare turi būti po sparneliu arba "prie kojos " ☺☺☺ kai visi krūvoj tai vadinasi viskas yra taip kaip turi būt.

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 03 16, 20:19)
<p>Sunfl ti ko veiksit dabar dviese ☺☺ man irgi būtų keista ir neįprasta. Man visi vakare turi būti po sparneliu arba "prie kojos " ☺☺☺ kai visi krūvoj tai vadinasi viskas yra taip kaip turi būt.</p>

As tai noreciau issimiegot gerai 4u.gif O daugiau jauciu eisiu is proto 4u.gif
Atsakyti

Gerklę skauda, bet biškį mažiau.

Vrine, garantuoju bernas, bet mamai nesinori sakyt, nes tipo paskui mama blogos nuomonės apie "žentą" bus.

Atsakyti

Labas mergaitės  :)

Aš sveika ir gyva  :)

Kompo dar nesusitvarkiau, tad žiauriai mane nervuoja prie jo sėdėti  :D

Veiksmo, meilės, nuotykių pas mane kaip visada daug  :laugh:

Gyvenu įdomiai.

Laukiu tikro pavasario , wow kaip pasikeitė šriftas dėl copy paste p raidės :laugh:  :laugh:  :laugh: 

Atsakyti