Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Vrine - turbūt ta tridienė nes pabere pilvuka taip lengvai :) 

Atsakyti

Labas rytas :) 

Tai va diagnozė tridienė pasitvirtino 100% . Išbėrė jau smarkiau. 

pusryčiams prancūzišką taustį suvalgiau taip skaniai :) dabar va jau po dušo :) 

Planų jokių neturiu, lauke vėl sniguriuoja, tai namučiuose būsim :) 

Pietų gamint nereikės nes turiu nuo vakar karbonadus du ir dar iš kameros ištraukiau kotletukų, bulvių irgi virtų turiu, tai galėsim poilsiaut,skalbimą tik pajungsiu, vyras prasiurbs namus ir tiek :) 

Atsakyti

Labos. Saulės sulaukėm tai laukais lakstot - nei vienos ☺ aš vakar visą dieną lauke praleidau - pas mamą malkas pjovėm ☺☺☺ tai šiandie su visa kuoskaudančiu po namus kuičiuosi ir saule pro langą džuaugiuosi. Nors kavą šiemet pirmą kartą jau lauko balkone kavą su kate gėrėm ☺ ner dar taip ir šilta....

Atsakyti

Na labas :) 

Priviiriau ploo šiandien, dar sklabimą viena užstačius buvau, jau džiūsta :) Poilsiaujam toliau kol mažiukė miega :) Kitą savaitgalį kelionė, reikės susižiūrėt ko reikia, susidėt po truputėlį daiktus. Tik 5 dienom, bet kai su vaiku, tai reikia apgalvoti ko gali reikėt :) 

Atsakyti
Aha visur lakstom ir lauke ir namuose , vakar kitur lakstėm tai šaindien reikia visi namų darbai per vieną diena padaryt smile.gif, aš bais sodininkė buvau, soda balinau, nežinau kiek naudos sako geriau rudenį, ale visą laiką pavasarį dažydavom mes gal vis geriau negu nieko , visumoj ne karšta, nors per langą pažiurejus vos ne vidurvasaris ir kambarius prikaitino padoriai bigsmile.gif
Atsakyti
Pempuk, su tavo švente smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Labas rytas,
vakar taip išsiilgus pasidariau šaltibarščių. Kaip skaniai pavalgėm, o bet tačiau....po valandos viską atidaviau. Vyrams nieko, dar kartojo, o man.....dar ir šiandien nežinau kuo vaduotis. Silpna, akys raibsta, visas kūnas dreba. Nieko darbe neturiu, apart Smectos, gal gert?
Bet mano bėdos mažos palyginus kas žmonėm nutinka.....kaimuke sudegė draugės vaikų namai. Naktį. Liko kaip stovi. Du mokyklinukai. Prašo pagalbos. Rūbų, batų, sąsiuvinių. Nežinau kaip, bet noriu padėt. Eisiu gal per kolektyvą ubagaut pinigėlių, kas kiek gali.
Vargšai lipdė, kaip kregždės tą močiutės namo mansardą, įsikūrė ir še tau.... unsure.gif
Prisidėkim.
Sveiki visi, siandien 2018-03-17d. Marijampoleje, Puskelniu kaime, mano giminaitei (kriksto mamai) nutiko nelaime, sudege namas. Seima liko be nieko. Prasome visuomenes pagalbos kas kuo gali prisideti. Seima neteko visko, kas brangiausia! Du berniukai 8metu(ugis mazdaug 1.40m batu dydis 37) 2klaseje, ir 13metu ( ugis 1.54m batu dydis 38) 6kl,liko be rubeliu, knygu,kupriniu, sasiuviniu.. teveliai be rubu.. mamytes dydis S, batu dydis 38 tecio L. Prasome visu begalines pagalbos, kas kaip gali padeti.. Kas galite pasidalinkite. Aciu visiems..
Daigtus perduoti galite adresu Vasaros g 124g Marijampole. Telefonu susisiekti ‭(8 659) 35 806‬.
❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️ pinigėliais pagelbėti galit Kristina Mockevičienė LT927300010086998476, PASKIRTYJE nurodykite PARAMA!
Atsakyti
aTE, AŠ TAVO VIETOJ PAGERČIAU ramunėliu arbatos, šiaip girdėjau pletką, kad cocalola padeda tokiu atveju bigsmile.gif , bet aš tokiu metodu pati nesigydau, tai ir kitiems nerekomenduoju mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 19 kovo 2018 - 09:46
QUOTE(Lyžuka @ 2018 03 19, 09:16)
aTE, AŠ TAVO VIETOJ PAGERČIAU  ramunelėiu arbatos, šiaip girdėjau pletką, kad cocalola padeda tokiu atveju  bigsmile.gif , bet aš tokiu metodu pati nesigydau, tai ir kitiems rekomenduoju  mirksiukas.gif

Darbe, nieko neturiu. Gydyčiaus ir cola ir buljonu iš kubelių. Šitie beveik visada padeda. O bet tačiau, reikia važiuot į miestą. Negaliu.
Atsakyti

Man cola visad padeda.

man visdar gerklę skauda ir nors neslogavau, bet panašu, kad sinusitas parėjo  :oh: B tai irgi dar gerklė ir jam kosulys prisidėjo. Nežinau, kas čia per durnas virusas.

Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2018 03 19, 09:40)
<p>Man cola visad padeda.
</p><p></p><p>man visdar gerklę skauda ir nors neslogavau, bet panašu, kad sinusitas parėjo  doh.gif B tai irgi dar gerklė ir jam kosulys prisidėjo. Nežinau, kas čia per durnas virusas.
</p>

O ta kompresa darei?

Labas.
Atsakyti

Dariau ir kompresus, ir inhaliacijas, ir skalavimus :oh:

Atsakyti