Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

pasmus darbe vėl virusų atakos prasideda , jau ir biuleteniai prasidejo, ir šiaip nešiojančiu yra sociai
Atsakyti

Labas rytas  :4u: Oras gražus šiandien, reikės pėdint po pietų su vežimu prasieit :) :B​ 

Atsakyti
Sveikos.
Lb lb galvą skauda. Naktį kai pradėjo tai ir dabar dar vaistai nenuima skausmo.... ne galvą bet kaklą/sprandą, na kažkur užspaudė kažką....

Pas mus vakar irgi "fainai" baigėsi sekmadienis. Dukra vakare kolonėlėj atbulom į kažkokį kuolą įvažiavo. Dura dura, kaip vyras sako šitiek degalinėj vietos ji sugebėjo ant kuolo užlipt. Plastmasės užpakalyje (bamperis ar kaip ten vadinasi) kapiec, įspėjimas ir + fainai bus draudimas....pikta buvo iki negaliu...bet vyrui sakau nu ne pati didžiausia pasaulio nelaimė... na ką daryt db. Taip finansiškai dabar ta 12 klasė ir t.t. ir dar va dovanėlė. Pykau net nekalbėjau. Pykau už gastroles už žioplumą ir aplamai.... reikia rimtam pokalbiui pasiruošt nes jau mane nervina jos mandrumas ir žioplumas. O mašinos dabar ilgai negaus....
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 03 19, 10:55)
Sveikos.
Lb lb galvą skauda. Naktį kai pradėjo tai ir dabar dar vaistai nenuima skausmo.... ne galvą bet kaklą/sprandą, na kažkur užspaudė kažką....

Pas mus vakar irgi "fainai" baigėsi sekmadienis. Dukra vakare kolonėlėj atbulom į kažkokį kuolą įvažiavo. Dura dura, kaip vyras sako šitiek degalinėj vietos ji sugebėjo ant kuolo užlipt. Plastmasės užpakalyje (bamperis ar kaip ten vadinasi) kapiec, įspėjimas ir + fainai bus draudimas....pikta buvo iki negaliu...bet vyrui sakau nu ne pati didžiausia pasaulio nelaimė... na ką daryt db. Taip finansiškai dabar ta 12 klasė ir t.t. ir dar va dovanėlė. Pykau net nekalbėjau. Pykau už gastroles už žioplumą ir aplamai.... reikia rimtam pokalbiui pasiruošt nes jau mane nervina jos mandrumas ir žioplumas. O mašinos dabar ilgai negaus....

nepergyvenk Vrine, jei nevairuos neigaus tų įgūdžių, nes viena tureti teises, kita normaliai vairuoti, mūsiškė irgi ka tik išsilaikius kokios buvo tik 5 dienos, Kaune ant sankryžos kai visos mašinos normaliai stovejo prie raudonos atvažiavo ir pliekė priekiu į kitos galą, gerai dar kad kasko buvo drausta maįina, sugurino kaip reikiant o ir del ko??? nes stabdant dar viena ranka ieškojo tinkamos radijo stoties va ir suieškojo, bet ir sutapimas , nes ta mašina i kuria atsitrenke ir gerokiai irgi palamde tai mus gatvej gyvenančios moters smile.gif draudimas nelabai tada išbrango, nes daugiau tikejomes, kadangi ta sužalota mazda buvo beveik aplamai nauja verysad.gif
Atsakyti

Vrine nesinervink taip. Draudimo žalistai visad sakydavo, kad su klevukais problema ta, kad vairavimo mokyklos moko tik teises išlaikyt, realių įgūdžių kasdienių neišmoko nė velnio ir išvažiuoja tada kosmonautai, kurie galvoja, kad vairuot moka (nes teises davė), o realiai tai nieko nemoka.

Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2018 03 19, 10:02)
<p>Dariau ir kompresus, ir inhaliacijas, ir skalavimus doh.gif
</p>

Eina sau 4u.gif
Atsakyti
Tai aš viską suprantu, čia bet kam gali atsitikti. Tik kai MB sako juokingai atrodo- išvažiavo pas draugė ten kažkokio darbo daryt, atsidūrė degalinėj (kavos- nors namuose niekada negeria smile.gif ), degalinė diiidelė erdvi, mašinų nėr ir besiparkuodama sugeba užlipt ant kuolo kažkokio. ... na kam nepasitaiko...na bet man nėra pasitaikę biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif , aplamai be jokio įvykio eismo aš va jau koks stažas (tfu tfu tfu).Gal per daug jau mandravoja... nors su dukra va SMS-kėm (nes gyvai nepakalbėt-rėkia isterikuoja arba verkia) išsiaiškinom tipo kad ji gyvenime nebesės už vairo ir bla bla bla...
Vyras lb susinervino, gerai kad mentas pažįstamas atvažiavo tai baudos negavo-na aplamai ten vyras sukontaktavo iš karto su policija- visi ten pažįstami.... ta vat susinervinęs lb buvo- bet to mento vaikas neįgalus, tai sakau paklausk to jo ką jis atiduotų kad jo vieninteliam sūnui būtų tik tokia nelaimė.... tai vat ir nusiramini žmogus, nors gal ir negražu- bet svetimomis nelaimėmis pasiguodi....
arba va Atės aprašytas gaisras, na košmarų košmaras....
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 03 19, 13:40)
Tai aš viską suprantu, čia bet kam gali atsitikti. Tik kai MB sako juokingai atrodo- išvažiavo pas draugė ten kažkokio darbo daryt, atsidūrė degalinėj (kavos- nors namuose niekada negeria smile.gif ), degalinė diiidelė erdvi, mašinų nėr ir besiparkuodama sugeba užlipt ant kuolo kažkokio. ... na kam nepasitaiko...na bet man nėra pasitaikę biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif , aplamai be jokio įvykio eismo aš va jau koks stažas (tfu tfu tfu).Gal per daug jau mandravoja... nors su dukra va SMS-kėm (nes gyvai nepakalbėt-rėkia isterikuoja  arba verkia) išsiaiškinom tipo kad ji gyvenime nebesės už vairo ir bla bla bla...
Vyras lb susinervino, gerai kad mentas pažįstamas atvažiavo tai baudos negavo-na aplamai ten vyras sukontaktavo iš karto su policija- visi ten pažįstami.... ta vat susinervinęs lb buvo- bet to mento vaikas neįgalus, tai sakau paklausk to jo ką jis atiduotų kad jo vieninteliam sūnui būtų tik tokia nelaimė....  tai vat ir nusiramini žmogus, nors gal ir negražu- bet svetimomis nelaimėmis pasiguodi....
arba va Atės aprašytas gaisras, na košmarų košmaras....

mašinai neskauda. Taip sakydavo mano mamutė. Jos mašiniuką visi esam pakrikštiją.
Dėl gaisro-baisu.
Vienas Anglijos paramos fondas jau susisiekė. Ieško būdų, kaip atgabenti paramą. wub.gif ir čia per forumą atsirado. wub.gif wub.gif wub.gif .
Atsakyti
Vrine- šūdas ir niekas čia. Pergyvenk, kad vaikas išsigando, paguosk, o ne gruzyk(nors nežinau, ką aš daryčiau biggrin.gif ).

Lyžuka, labai ačiū už sveikinimą biggrin.gif wub.gif 4u.gif . Kedenu plunksneles, pačiulbėjau jau(chore smile.gif ) - ruošiamės Dainų šventės perklausai.

Ate, žiaurūs dalykai, bet kaip gerai, kad gyvi visi wub.gif
Atsakyti

Vrine, jei žala nedidelė ir ankstesnė istorija gera, draudimas neturėtų labai brangt. Jei visgi brangtų, eikit į kitą bendrovę, jie to vykio nematys :)

Atsakyti

Cartman ar tikrai nematys? Kiek girdėjau tai dalinasi tokia info draudikai. Nebent žala nedidelė. Geriausia yra draustis per brokerius. Mum tai žiauriai gerą kainą paderina. Tik vat ant savęs negaliu auto forminti, nes nesu iki šiol turėjusi, tai bile kokią kainą užgiedojo.

O iš tos serijos: kam nebūna. Tai prie dukros darželio esu neblogai nubraukusi šoną savo mašinai, į kitos šalia stovinčios priekį, nu vat kažkaip nesugebėjau išsukti iš vietos.

Atsakyti
tai manau žala nedidelė, nes ten stulpelin kažkokian atsitrenkė.

Kur pavasaris???? bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti