Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Vrine- šūdas ir niekas čia. Pergyvenk, kad vaikas išsigando, paguosk, o ne gruzyk(nors nežinau, ką aš daryčiau biggrin.gif).

Lyžuka, labai ačiū už sveikinimą biggrin.gifwub.gif4u.gif. Kedenu plunksneles, pačiulbėjau jau(chore smile.gif) - ruošiamės Dainų šventės perklausai.

Ate, žiaurūs dalykai, bet kaip gerai, kad gyvi visi wub.gif

Aš pritariu, kad geriau džiaugtis jog šitaip ir kad per daug nieko nenutiko. O ji tikrai išsigando. Esu du kart eismo įvykį papuolus vairuodama pati, viena kart as i sikna kitai masinai ivariau kita kart man. Nu ir niekad tevai kazkaip negruzino, tik ramino, sako va bus pamoka ir pan, jau kita diena sededavau uz vairo. Taigi zinok jai dabar tavo pamokslai tik zala daro. 

Atsakyti
bamperio niekur negauna smile.gif sako ar nereiks į sostinę važiuot unsure.gif nx
Atsakyti

Cartman ar tikrai nematys? Kiek girdėjau tai dalinasi tokia info draudikai. Nebent žala nedidelė. Geriausia yra draustis per brokerius. Mum tai žiauriai gerą kainą paderina. Tik vat ant savęs negaliu auto forminti, nes nesu iki šiol turėjusi, tai bile kokią kainą užgiedojo.

Dalinasi tik ypač pagerintais, kurie prisisukčiavę ir įvykių priimitavę iki kaklo. Bet ir tai neoficialiai. Kažkokius duomenis apie savo klientą patikt kažkokiai kitai įmoneiyra duomenų apsaugos įstatymo pažeidimas :B

Atsakyti
Laba,
sergam,tai i lova susirangiau su kompu. 100 metu to nedariau biggrin.gif Nes vis per telefona.

vrine, arba lb mazai vazineji arba tiesiog taip nepapuole dar. nusipjauk per peti ;) Ivaziavo tai bus pamoka. As 15m.stazo turiu,bet esu du kart nubraukus besiparkuojant, viena kart lt,kita kart cia de, i mano sefes sunaus auto biggrin.gif

prisinigo per savaitgali,kaip vaikai susinervino biggrin.gif sako mes jau susipakavom zieminius batus ir rubus ir vel traukt reiks biggrin.gif Sian atsikelusios manes kokius 5 kart paklause,ar reik siltu batu,ar gali su inkariukais eit,sakau uodegas nusalsit su inkariukais biggrin.gif
Atsakyti

Kolje, ką pasigavai? Sveikatos :4u:

Būtent, Kolje, dažnai ir labai patyrę vairuotojai pridaro visiškai žioplų avarijų. Beje, Vrine, žinok draudimuose per mėnesį nuo kelių iki keliolikos atvejų užregina, kai degalinėj nuvažiuoja su žarna. Tai stulpas čia dar pfff, lengviau paaiškinama :D

Atsakyti
Gripas. Pradejo Viktorija, paskui as,dabar Arminas. Nuo penktadienio su temperatura verysad.gif per savaitgali buvo iki 39,dabar 38..Prastai valgo ir daug miega unsure.gif siandien ypac unsure.gif

oj su zarna,butu ziauriai geda,dzin stulpas biggrin.gif nualpciau jauciu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KolJe @ 2018 03 19, 18:55)
Gripas. Pradejo Viktorija, paskui as,dabar Arminas. Nuo penktadienio su temperatura verysad.gif per savaitgali buvo iki 39,dabar 38..Prastai valgo ir daug miega unsure.gif siandien ypac unsure.gif

oj su zarna,butu ziauriai geda,dzin stulpas biggrin.gif nualpciau jauciu  lotuliukas.gif

Esu mačiusi kaip nuvažiavo su ant kapoto padėtų bako dangčiu ir kepure 😃
Atsakyti
QUOTE(KolJe @ 2018 03 19, 18:55)

oj su zarna,butu ziauriai geda,dzin stulpas biggrin.gif nualpciau jauciu  lotuliukas.gif

Kolje, kaip nesmagu sirgti ax.gif 4u.gif Daug jėgų prieš virusus 4u.gif

Vrine- jau sostinėj mirksiukas.gif ?
Ar jau atsigavot nuo šoko?

Kokio gražumo diena buvo wub.gif .Paukščiukai, saulytė...
Atsakyti

Pempe neee..lovoj savo jau ☺ jei ir važiuos tai be manęs. ☺ man darbas ir noro tokiems pasivažinėjimams ne kažką.... 

Kolje sveikit. Ojej kaip negerai taip sirgt. Mes ačiū die tfu tgu tfu šiemet išsilaikėm. Pempe o kokie virusai vėl pradėjo eit - tokie pat ?😈😈

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 03 19, 21:23)
<p>Pempe neee..lovoj savo jau ☺ jei ir važiuos tai be manęs. ☺ man darbas ir noro tokiems pasivažinėjimams ne kažką.... </p><p>Kolje sveikit. Ojej kaip negerai taip sirgt. Mes ačiū die tfu tgu tfu šiemet išsilaikėm. Pempe o kokie virusai vėl pradėjo eit - tokie pat ?😈😈</p>

Mes nesergam , irgi tfu tfu biggrin.gif
Atsakyti
Kolje sveikatos jums daug 4u.gif
V-Rinė skrandzio gripas dabar siausti pradeda unsure.gif

Labas
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2018 03 20, 06:37)
Kolje sveikatos jums daug  4u.gif
V-Rinė skrandzio gripas dabar siausti pradeda  unsure.gif

Labas

blink.gif tokios diagnozės dar negirdėjau blink.gif .Rimtai?

LABAS RYTAS 4u.gif
Atsakyti