Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Sveikos smile.gif

Sergančioms po 4u.gif

Aha ir man čia parūpo kas čia per skrandžio gripas ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 03 20, 06:51)
blink.gif  tokios diagnozės dar negirdėjau blink.gif .Rimtai?

LABAS RYTAS 4u.gif

Nu gi viduriavimai, vemimai siaucia 4u.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif
su vištiena smile.gif

Atsakyti

Labas visoms. Vakar tik trumpam į lauką išėjom, nes buvo labai stiprus vėjas. Šiandien gal geriau, bandysim ilgiau prasieit :)

Atsakyti
vakar žiurinejau švarku pavasariui, nesuprantu ar čia visur tokia mada kad rankoves tik 3/4 ilgio ir dar platėjančios unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 03 20, 11:43)
vakar žiurinejau švarku pavasariui, nesuprantu ar čia visur tokia mada kad rankoves tik 3/4 ilgio ir dar platėjančios  unsure.gif

nieko negaliu ta tema pasakyt, nebent tai, kad nemėgstu 3/4 rankovių, nemoku jų dėvėt, jaučiuosi kaip su išaugtiniu rūbu- turi būti arba striukos rankovės arba ilgos smile.gif

o aš suprantu kad va vėl pavasaris ateina, o aš kaip visada- apsirengt stačiai nieko neturiu verysad.gif

Simano, o tu kokius rūbus mėgsti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 20 kovo 2018 - 15:15
V-Rinė taigis nusipirksi, ko cia liudet?
As ir neturiu ka apsirengti, bet pavasariu labai dziaugiuosi wub.gif
Atsakyti
Aiiik...aš niekad nieko negaunu pirkt verysad.gif tai tik perko iš bėdos, kad reikai kažką...o ne iš meilės ir džiaugsmo kad"va koks fainas"... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 03 20, 15:21)
Aiiik...aš niekad nieko negaunu pirkt verysad.gif tai tik perko iš bėdos, kad reikai kažką...o ne iš meilės ir džiaugsmo kad"va koks fainas"... smile.gif

Nu reik ieskot, kad patiktu 4u.gif As labai daug turiu apeit, kad rasciau kas patinka 4u.gif
Atsakyti
arba mes jau išponėję/išpindėję smile.gif pvz mano draugė važiavo į Kauno akropolį (na mums gal 150 km) ...apsipirkti specialiai, ir nusipirko 2 maikes smile.gif smile.gif nu skamba klaikiai nesakykit smile.gif bet nuvažiuoji...ir nieko negauni smile.gif
Atsakyti

aš daugiau nei Akropoly kažko tinkamo randu internetu ir skuduryne :D

Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2018 03 20, 15:47)
<p>aš daugiau nei Akropoly kažko tinkamo randu internetu ir skuduryne biggrin.gif
</p>

man tai paskutiniu metu daros gaila laiko po tokius akropolius vaikščiot ir į jų nesamoningas kainas žiuret, tai persimetus į internetą irgi, labiau dukra nuperka kai sau ka perkasi tai dar ir ant siuntimo pataupom smile.gif ...kažkiek tongue.gif

nu nuo mus apie 50 km sakykim tiek i vln tiek i kauno bet vistiek mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 20 kovo 2018 - 16:02