Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

De TB mickute - super, tikekimes taip ir bus :) 

Atsakyti

De TB mickute - super, tikekimes taip ir bus :) 

Atsakyti

Ne ne, atgal su mama lapkricio 5skristume atgal. Nu man pagal UK orus LT lapkritis kaip ziema :D

eik jau tu ziema  :P​ 

Atsakyti

Labas vakarėlis! :)

Kas čia per ligos? :unsure: Sveikatos Voque ir Mickute! :4u: neįsisirkit!

Žaibiškai pralėkė šis savaitgalis, bet tikiu, kad 5 darbo dienos irgi neužsitęs! :D

Šiandien popiet pargrįžau namo, puoliau tvarkytis, tai tik neseniai radau laiko prisėsti prie referato. :ax:  Rytoj nusimato gan ilga diena - paskaitos, darbas bei studentų atstovybės susirinkimas ir namie vėl referatas. :happy:

O ką veiksi jaunimo organizacijoje? :)

Mano sritis bus reklamuoti, rasti jaunimo, norinčio į įvairius mainus, stažuotes kitose šalyse. Ši organizacija dirba su įvairiais projektais, mainų programomis, stažuotėmis, siunčia lietuvius ir priima užsieniečius. Kaip antai stovykla, kurioje dirbau vasarą, yra šios organizacijos. :)

iš pradžių važiavom į Švėkšną, ten apsilankėm nerealiai gražioj bažnyčioj

Kokia faina kelionė! :wub: Mes tokiu pat maršrutu keliavom birželį, irgi likau sužavėta Švėkšnos bažnyčios :wub: kažkas nerealaus!

Mouette, pamiršau parašyti, bet sveikinimai! Tu šaunuolė dėl visų veiklų ir smagu skaityti Tavo pozityvius postus :4u: taip ir toliau, tik pirmyn! :4u:

Ačiū labai už gražius žodžius! :wub:

ai tiesa, MB penktadieni kalbejosi su savo daktaru, tai sake ziuresim, gal nelauksim tu visu sventu  ir anksciau isleisim, tai  vat kazka paminejo apie spalio 12, kaip tik butu 5 menesiai kaip jis ligonineje. tai jau dabar MB dienas skaiciuoja  :P kaip ir nepilnos 3 savaites  butu  :) aisku dar  biuletenis bus, bet jau nesvarbu, svarbu namie.

Geros naujienos! :bigsmile: Tikiuosi viskas ir įvyks, kaip planuojama :)

Almost, kaip Tavo savaitgalis?

Atsakyti

Labas rytelis  :4u: 

Lyg ir gyva, tempos tik 37,2, bet savijauta vis tiek ne kokia :huh2:  bet kito varianto nera, minu i darba ir tiek, vaistu prigersiu, isgyvensim  :D​ 

Atsakyti

Labukas :) 

Savaitgalis ramiai prašuoliavo. Vakar miške buvom,grybų pasirinkom,o svarbiausia grynu oru pasimėgavom.  :) 

Šiande dieną nemažai reikalų. Padirbti,Birštoną pasiekti,spėti gryžti Dukrą į baseiną nuvežti,na kaip nors,suspėsiu :) 

Aš jau rimtai pradedu galvoti apie kalėdines dovanas :D  Be skubėjimo noriu ir ramiai,kad tas švenčių laukimas būtų ramus :wub: 

Mickute7,kaip savijauta?

*Voque* kaip Tu? 

Nesirkite Damos ir daug sveikatos Jums :4u: 

Mouette,sėkmingo Tau dienos,nes veiklos irgi daug šiande turi :) 

Giega,na ir kaip antra baliaus diena?  :) 

BigBang,kaip Jūs su Mažute?  :) 

Almost,o kaip Tavo Senelės sveikata? 

Niu ką kam reik sveikatos! Ir Visoms lengvo pirmadienio :)​ 

Atsakyti

Labas rytas :) va pavalgeme ir eisime toliau miegoti :) o siaip nieko naujo, viskas tas pats :) valgom, kakojam, miegam :) einam i lauka jei oras geras :) zodziu augam :) 

Atsakyti
LAbukas

Fui veu,koks bjaurus oras...Visa nakti lijo ir iki siol nenustojo..O tamsu namie,net sviesu reikia...

Antra diena ramiai praejo biggrin.gif Likucius pabaigem,torto pavalgem mirksiukas.gif Anksti namo grizom,tai dar namie praleistas laidas perziurejom mirksiukas.gif

Dar sunus atvares buvo,vezima pasieme.Uz poros sav atvaziuos drauges sesuo su seima,o ji turi 3 vaikus ir vienas keliu men tik..Savo vezimo nesiveza,tai ju pasinaudos biggrin.gif ISbandys ar geras biggrin.gif Siaip toks manevringas,patogus atrodo,labai daug visokiu priedu,tik spalva man nepatinka ax.gif Tamsiai pilkas,beveik juodas..
Atsakyti

Sveikos  :) 

Pirmiausia atbėgu su sveikatos linkėjimais Voque ir mickutei :4u:  Laikykitės, saugokit save. MB labai apsirgo, tiek stipriai, kad neprakalba, labai skauda gerklę jam net seiles ryt, tai praktiškai nieko nevalgo, sunkiai ir geria. Lėks šiandien mašiną į garažą pridavęs ir pakaitinę gavęs į kliniką. Turbūt angina, tai jau reikės antibiotikų.

R's - jūs pilietiški veikluoliai, visad randat pramogų, veiklos, darbų  :wub: Šauni šeima esat, dukros kokį puikų pavyzdį mato, kad visad kažką daryt, judėt, nedrybsot vien tik ant sofos priešais tv, kai tiek puikių galimybių pasaulis ir gyvwenimas duodas  :wub:  :4u: Mano močiutei, kaip suprantu, viskas gerai - jokių naujienų reiškia geros naujienos  :) 

Voque - labai smagiai susiskaitė įspūdžiai iš ekskursijos  :) Mes kai grįžę atostogų buvom, važiavom irgi į Ventę. Į švyturį ten nekilom, bet ėjom pačioj Ventėj į tą muziejų, gaila tuo metu molą kaip tik remontavo, tai uždarytas buvo. Bet man ten tokia ramybė, jaukumas, uch  :wub: Būtinai norėsiu vėl nulėkt kada grįžus kitą vasarą  :) 

giega - aš jau pastebėjau, kad Tu spalvų žmogus, tai tikrai tikiu, kad nepatinka spalva  :D O ko laukiasi - berniuko ar mergaitės? Gal rašei, bet neužfiksavau tikrai.. Šiaip gera spalva, nes gi praktiška, mažai tepsis :rolleyes:  :) O vestuvių neplanuoja?  :) 

Mouette - lėk, mėgaukis, kol Tavo jaunos dienos, jaunos naktys  :wub:  :wub: 

BigBang - sakai pavalgėt ir pakakojot?  :D Smagu, kad mažylė ramiai, gerai auga. Iš pasakojimų atrodo, kad labai ramus vaikas gimė, smagu už jus labai!  :) 

mickute - laikysiu kumščius, kad niekas nebepasikeistų dėl TB ir kad tikrai paleistų anksčiau, kaip ir planuoja  :bigsmile: 

O aš, o aš.. Esu praktiškai be miego, tai visiškai ne kokia nuotaika. MB kadangi labai serga, tai žiauriai, ŽIAURIAI knarkė visą naktį. Nuo pat užmigimo iki pat ryto. Eina sau, rodos net sienos drebėjo. Tai va praktiškai be miego esu  :) Kadangi dirbu tik iki 16val šią savaitę (ne visas dienas, reikės ryt anksti labai būt darbe, tai anksčiau baigsiu; ketvirtadienį reikės mokymus pravest, tai teks ilgiau likti darbe), tai eičiau grįžus pietų nusnaust. Nu bet 19val į treniruotę, tai kur jau ten besnausi. Pagaminsiu valgyt, užkąsiu, pasportuosiu, o grįžus jau turbūt į lovą tiesiu taikymu..

Klausėt apie savaitgalį. Penktadienį po darbų grįžę tik pavalgėm ir ėjom serialų žiūrėt. Dar vakare vėlai paskambino darbuotoja viena, tai kol jos problemas išsprendėm, man ir miegai išsilakstė.

Šeštadienį ryte MB išvažiavo su draugu kirptis, o aš sau atsileidus laidą žiūrėjau. Kol MB nepaskambino ir nepasakė, kad už 5min bus namie ir kad susiruoščiau viską, važiuosim. Jergus, kaip šokau maudytis, rengtis, ruoštis. Tai kol vyrai kavos išgėrė, kol ką, spėjau ir susiruošt viską, ir dar jų palaukt  :D Išvažiavom pasiimt draugės, tada visi nuvažiavom apsipirkt maisto vakarui, užkandžių, paleidom juos namie su visais daiktais, o patys nulėkėm palikt mašinos namie. Dar nusnaudžiau posmą ir išvažiavom pas juos autobusu. Pavalgėm šašlykų, torto, šampano, gavau dovanų - vos neapsiverkiau iš tos laimės. Gavau didelę puokštę rožinių rožių su visa vaza (labai graži vaza, tokia paprasta, bet labai talpi, didelė), atviruką su labai taiklia mūsų kompanijos fraze ir batus savo išsvajotus. Jau kaip rankos drebėjo dėžę atidarant - ir spalva superinė, kaip tik mano norima buvo, ir dydis idealiai tinkamas, ir batai patys tie, kurių jau kone metus norėjau. Žodžiu labai labai nudžiugino tikrai  :wub:  :wub: Kaip gerai mane pažįsta jie, eina sau! Tai va pabuvom dar ten, jau mačiau, kaip MB blogėja viskas, tai išvažiavom namo. 

Sekmadienį MB iš viso jau prastai labai buvo, praktiškai negalėjo nei kalbėt, nei valgyt, nei gert, nei nieko. Tai namie pasibuvom, dar kai pagerėjo šiek tiek, nuvažiavom maisto apsipirkti. Grįžom, užkandom ir ėjom pamiegot pietų. Aš trumpą posmą numigau ir išėjau tvarkytis į kitą kambarį, kol MB toliau snaudė. Tai susitvarkiau svetainę, išviriau sultinio jam ir viskas. Taip ir praėjo tas savaitgalis  :) 

Dabar galvoju, kad nedirbsiu vėlyvoj pamainoj ir su skambučiais iki lapkričio 6d., tos savaitės, o mūsų draugai jau spalio 29d. išskrenda, tai reikės vis kažką sugalvot nuveikt įdomaus savaitgaliais visiems kartu, kol dar turim galimybę  :)​ 

Atsakyti

Ai, o batai tokie Timberland  :wub:  :wub: 

https://media.office...83749498910.jpg

Juos galima arba taip su kailiu išorėje avėt, arba viską užversti normaliai ir tada būna tiesiog normalūs Timberland auliniai tokie daugmaž  :) 

https://media.office...pg?version=2.11

Jau kiek laimės, tai eina sau - dievinu Timberland avalynę apskritai, čia dabar jau ketvirta pora mano batų "kolekcijoj". Ir spalva tobula - realiai tokia šokoladinė ji, ir puikiai pasitarnaus man žiemą, tikiuos, kad bus Lietuvoj sniego kaip tik  :D Ir prie žieminės striukės naujos tiks. Žodžiu žiauriai laiminga  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti

Labas rytas :) 

Ačiū visoms už linkėjimus, svarbiausia, kad šįryt neblogėja, tai tikiuosi, kad toks momentinis apsipirgimas ir tiek :rolleyes: 

Almost, oi kaip liuks dėl puikaus ir jaukaus laiko su draugais bei norimos dovanos :bigsmile: sakykit ką norit, bet smagu tie gimtadieniai :bigsmile:  :birthday2: 

Sveikatos TB :4u:

Šiaip pas mus aplink tai daug sergančių, nes oras labai permainingas, kad ir vakar atrodo tikrai šilta, net karšta, o kur vėjas užpučia, tai nelabai malonu, tai va ir nesuprasi ką rengtis :rolleyes:

Atsakyti

Labas rytas :)

Ačiū visoms už linkėjimus, svarbiausia, kad šįryt neblogėja, tai tikiuosi, kad toks momentinis apsipirgimas ir tiek :rolleyes:

Almost, oi kaip liuks dėl puikaus ir jaukaus laiko su draugais bei norimos dovanos :bigsmile: sakykit ką norit, bet smagu tie gimtadieniai :bigsmile:  :birthday2:

Svarbiausia, kad neblogėja. Aišku galėtų ir gerėt, o ne vietoj viskas laikytis  :rolleyes:  :4u: 

Labai smagu tikrai. Man iš viso labai patinka gimtadieniai - ar mano, ar kitų  :D 

Atsakyti