Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Almost - super dovana, labai grazu batai  :super: ir siaip jei ne tb sveikata visai butu smagus savaitgalis jusu :) siunciu glebi sveikatos, kad tb greiciau pasveiktu ir leistu tau miegot :) 

del dukrytes tai ji dabar tik ta ir daro - valgo, kakoja ir miega :D tokia musu kasdienybe. 

Vakar maudem, tik ne visai sekmingai, su mb nelabai sutarem bemaudydami kaip laikyt ja, nes norejau ja apverst o tas nepritare, zodziu baigesi viskas maudynemis dviese, bet po to issiaiskinom su mb viska, kad tokiose situacijose reikia ramiai reaguot o ne iseit, nes nukentejontik vaikas - normaliai negalejau viena nupraust nes jau ir pati susinervinau ir vaikas zyst pradejo.. tai va mokomes mes, kalbam, pirmas cia toks gavosi didesnis nesusipratimas nuo jos gimimo :) svarbu kalbet ir issiaiskint kame kaip kas kad tai daugiau nepasikartotu :) 

Atsakyti

MB sakė buvo pas daktarę, tai gavo savaitei biuletenį ir antibiotikus. Nu liuks - kol aš dirbsiu, tai išsimiegos, o paskui galės vakarienę man ruošt  :D  :D Jei rimtai, tai džiaugiuos, kad nuėjo pas daktarą iškart, nes jis iš tų, kur nemėgsta eit pas medikus.. 

Pakapojau pietus, liko tik 3val dirbt. Smagumynai  :)​ 

Atsakyti

Almost, tikrai gerai, kad apsilankė, galės išgulėti, išsisveikti, nes nejuokas, jei angina :huh2: 

Diena šiandien nieko ypatingo, kadangi pasilikau namuose, tai tvarkinėjaus kažką, gaminau valgyti, o dabar draugės laukiu, nes užsuks į svečius :rolleyes: temp nėra, bet tokia visiškai be jėgų esu, tai šiandien būsiu truputį tinginys :rolleyes: 

Atsakyti

jau po darbu, kazkaip atlaikiau diena, tai   kartais salta buvo, kartais karstis muse, bet ramiai  sedejau prie stalo, tai kazkaip nieko. parlekiau namo, aisku i virtuve, nes siandien tikrai geriau jauciuosi nei vakar, tai farsas buvo paruostas, greit kotletuku prikepiau, sriubytes prasiviriau, nes galbut ryt MB parvarys trumpam vakare, gal treciadieni, nu bus matyt, aisku vel darbo parsitempiau   :P​ 

Atsakyti
Sveikatos visoms sergancioms 4u.gif 4u.gif
As jau irgi po darbu mirksiukas.gif PAtinka man trumpi pirmadieniai biggrin.gif NAmo alkaniausia grizau,tai greit i griliu vistos isimeciau,salotu pasipjausciau mirksiukas.gif I sportus veliau eisiu,pries tai i maistine dar reikia..Atrodo visko pirkom,bet ne visko prisipirkom biggrin.gif

Atlenkti Timbelandai graziau atrodo mirksiukas.gif Bet siaip nesu ju myletoja ax.gif Turejau dvejas poras(vieni is tikro sunaus buvo,tokie melyni,kaip tik tuo metu musu koja vienoda buvo..Tik jis labai greit isaugo ir liko man biggrin.gif ),bet kazko labai sunkus man jie ax.gif
As va situos vis ziurineju,bet ir pakilnoju pakilnoju ir neperku biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Almost, tikrai gerai, kad apsilankė, galės išgulėti, išsisveikti, nes nejuokas, jei angina :huh2:

Diena šiandien nieko ypatingo, kadangi pasilikau namuose, tai tvarkinėjaus kažką, gaminau valgyti, o dabar draugės laukiu, nes užsuks į svečius :rolleyes: temp nėra, bet tokia visiškai be jėgų esu, tai šiandien būsiu truputį tinginys :rolleyes:

Man atrodo jam taip ir nepasakė net diagnozės, bet nu ne pirmas kartas čia  :rolleyes:  :D  :D Svarbu greit priėmė ir vaistų išrašė, o toliau jau bus matyt.. 

Tai jau kaip čia dabar - tinginys ir nepasitiksi su užkandžiais draugės??  :blink:  :D  :4u:​ 

jau po darbu, kazkaip atlaikiau diena, tai   kartais salta buvo, kartais karstis muse, bet ramiai  sedejau prie stalo, tai kazkaip nieko. parlekiau namo, aisku i virtuve, nes siandien tikrai geriau jauciuosi nei vakar, tai farsas buvo paruostas, greit kotletuku prikepiau, sriubytes prasiviriau, nes galbut ryt MB parvarys trumpam vakare, gal treciadieni, nu bus matyt, aisku vel darbo parsitempiau   :P​ 

Nemoki žiūriu Tu irgi sirgt, ilsėtis - kaip bitutė sukies, gamini, pluši. Sveik :4u: 

Atlenkti Timbelandai graziau atrodo. Bet siaip nesu ju myletoja. Turejau dvejas poras(vieni is tikro sunaus buvo,tokie melyni,kaip tik tuo metu musu koja vienoda buvo..Tik jis labai greit isaugo ir liko man ),bet kazko labai sunkus man jie
As va situos vis ziurineju,bet ir pakilnoju pakilnoju ir neperku

Man Timberlandai visokie patinka - ir atlenkti, ir ne. Ir Tavo įmesti patinka, bet šiaip nepirkčiau jų, nes nežinočiau, kaip avėt  :D 

Atsakyti

Almost, tai aišku, kad ir tingėdama, bet vaišių pasiruošiau, kaip kitaip :D valgėm salotas su lašiša ir sausainėlius kepiau :) 

Aš vakarienę gaminuos, bus apkeptos cukinijos/pomidorai su feta, tai greit pavalgysiu ir padirbėti noriu :rolleyes: 

Atsakyti
As po sportu..Pavargau kazkaip siandien...
Buvo like salotu nuo pietu,tai tik lasisos pasipjausciau salia ir labai gerai vakarienei suejo biggrin.gif

Atsakyti

Labukas  :) 

Ką čia Jums papasakoti,hm...net nežinau :D  Vakar eilinė diena "autostrada" Namai-darbas-namai-darbai namie :D 

Almost,ačiū už gražius žodžius :oro_buckis:  Tokie esam,kad namie sėdėti nemokam,nu tiesiog negalima :lol:  Jeigu niekur nevažiuojam,tai bent ratą su dviračiais aplink rajoną apsukam,ar pėstute apeinam. 

Vyras mano toks ir aš tokia,kad jau namie nepasėdėsim,o tai į krūvą sudėjus gaunasi išviso lėkikai kvadratu :D  Dukros nuo pačių pirmų dienų keliauninkės,su vežimėliais nežinau kiek km prasukta,o... :D  Bet smagu prisiminti :wub:  Gamtoje palapinėje dar metų neturėdamos miegojo,užtai dabar Joms visur viskas tinka ir patinka,nėra kaprizų ten nenorim nes nepatinka ir pan :D​ 

Almost,super Tavo dovanos,Draugai Šaunuoliai,kad pildo svajones :wub:  Sveikatos TB :4u:  

*Voque*, kaip laikas su Drauge prabėgo? :) 

Giega, vežimėlio spalva pilka dabar bent LT pastebėjau laaabai ant bangos. Vos ne kas antras vežimukas tokia spalva. Man šeip gražiai žiūrisi :) 

BigBang,dar vaistus leidiesi? 

Mickute7,kaip Tavo Jaunavedžiams sekasi po vestuvių? :) 

Mouette,referatą aišku rašė ir mums nieko pozityvaus neparašė :D  :D  Labas mūsų Šaunuolyte :mirksiukas: 

Atsakyti

Labas rytas 

Tokie esam,kad namie sėdėti nemokam,nu tiesiog negalima :lol:  Jeigu niekur nevažiuojam,tai bent ratą su dviračiais aplink rajoną apsukam,ar pėstute apeinam. 

Vyras mano toks ir aš tokia,kad jau namie nepasėdėsim,o tai į krūvą sudėjus gaunasi išviso lėkikai kvadratu :D  Dukros nuo pačių pirmų dienų keliauninkės,su vežimėliais nežinau kiek km prasukta,o... :D  Bet smagu prisiminti :wub:  Gamtoje palapinėje dar metų neturėdamos miegojo,užtai dabar Joms visur viskas tinka ir patinka,nėra kaprizų ten nenorim nes nepatinka ir pan :D​ 

Mickute7,kaip Tavo Jaunavedžiams sekasi po vestuvių? :)

saunuoliai !!!. vienus  pazistamus kviesdavoms su palapinemis vaziuot, tevai , kaip ir nori, bet vaikutis, jau mokinukas  tik savo  lovyteje miega. o kad miegot palapineje ????? fui, voriukai, masaliukai......

Dekuis, sekasi, patys stengiasi,  griebiasi visokiu papildomu darbeli, nesedi ranku sudejas jaunimas

Atsakyti

Labas rytas :) 

R's, gerai pasibuvom, ačiū :rolleyes: paplepėjom, pavakarieniavom, pasisvečiavo ir tiek :mirksiukas: vakarą virtuvėj praleidau, truputį gaminau, tai šiandien ramu :ax: 

Atsakyti
Labukas

Cia UK irgi praktiskai tik tamsus vezimai..Na dar koki sketuka gali jau marguti nupirkt,bet tie didieji,nu arba smelio spalvos,arja beveik juodi..Is vienos puses praktiska,bet as tikrai spalvas megstu biggrin.gif

Deze vis dar stovi kambary,tai katinas vis dar ant jos miega biggrin.gif VAkar i sedima dali isitaises buvo,bet matyt nelabai patiko,ilgai negulejo biggrin.gif

NA ka,antradienis smile.gif Ilga diena man siandien bus...

Gal turit kuri elektronine knyga Amazones?Nu nebepamenu,kaip isikelt knygu g.gif nei per laida vakar neisejo,nei is korteles g.gif
Atsakyti