Kaip diena einasi visoms?

As jau po darbu namie..Siandien truputi greiciau darbe susisukau

Pagaliau ir as biskeli pasivaidenu, o tai eilini karta likom padirbeti ir dar aisku namo parsitempiau porai valandu darbo, tai grizus, net nejungiau kompo, is karto sedau prie stalo. dabar jau darbai baigti, priklauso ir pailseti

PAskui sokau i vonia ir tik tada valgyt pasidariau

Mickute7,kadangi šiande laisvadienis,tai ilgėliau pamiegojau,vakar gerai "išsikroviau☺ Buvom su Dukromis vakare sporto treniruotėje,po to gryžom,tai Vyras supakavo dviračius Dukrų ir išvažiavom į Panemunės šilą,Dukros su dviračiais,mes su kojom mindėm takelius,vaikštom vaikštom smagu,bet žiūrim jau beveik 23val,susipakavom ir namo
Tai šiande ilgiau pamiegojau
tai priklauso ir pamiegoti. Kaip smagiai jus su seimyna leidziate laika- ne prie kompu ar televizoriu. nu Saunuoliai !!!!
Labos. Aš dirbau irgi. Už tris žmones ir vieną algą. Poto nuvažiavau sodan agurkų palaistyt. Nudengiau agroplėvelę ir supratau kad nerasiu jų...apžėėėėėlę 😨😨😨 teko bent kiek apravėt kad žinoč kur vandenį pilt.... Grįžau jau 21.30 val. Ir tiek dienos. Ryt pas dantistą - nepatikėsit bet ieškau priežasčių kodėl neit....suvaikėjimas....
Mickute nu aš niekaip nesuprantu apie ką tavo darbas..jūs ten kažką konstruojat -surenkat ????😐 dėžes kokias...suvenyrus ? Įrenginius kokius...????
Trunka apie valandą. Tai, priklausomai nuo to, kiek įdedu, atitinkamai ir intensyvumas būna. Šiaip tikrai intensyvi, sudeginu kažkur apie 400 - 500 kcal (turiu tą laikrodį, matuojantį viską). Vakar sudeginau šiek tiek virš 500 kcal, nes dariau tarpuose papildomai dar pratimų
Liuks, smagu girdėt
Oj kaip faina
Tik savaitgaliui / kelioms dienoms ar ilgiau?
Mes rudenį į Italiją, tai jau laukiu nesulaukiu
Prieš tai dar rugpjūtį kelioms dienoms į Lietuvą grįžtam, tai irgi labai laukiu
Gerai, kad ką tik pabaigiau pietus - neturiu seilėtekio bent jau
![]()
![]()
Italija
sveikos
atbegu greit pries darbuka pasivaident dienos metu tai miegojau tai lauke su mazaja vaiksciojau tai dar tas anas ir prabego greitai
zodziu kaip sakoma zakon padlasti - parase is vyro darbo kad dabar jau reikia darbuotoju, ale nebezinau ka ir daryt tai rytoj keliausiu pasikalbet, o kol kas vaziuosiu va i antra naktine sitam darbe
vakar visai patiko, idomu ar ir siandien tokia pati nuomone liks
leksiu jau, nes dar reikia paciai kuro uzsipilti
visoms linkejimai
giega - manau priprasti tau tik reikes ir viskas bus liuks ;)
Labas rytas
rytas malonus,nes lietutis gražiai barbena ( tujų man nereiks laistyti bent šiande )
Einam su lietum į kompaniją kavos išgerti Visos
giega,savaitė,antra....ir apsiprasi su naujom sąlygom ir manau viskas eisis puikiai. Pradžioje visada sunkiau,nes lyginam viską su praeitim,poto pasimiršta kas ir kaip buvo.Tai manau ir čia lygiai taip pat bus.Svarbu tik,kad darbo užmokestis nesumažėtų
V-rine,ilgai už tris dirbsi?
Mickute7,o darbo ką namo parsineši TB nepadeda drauge krapštytis? ar ten moteriškas visai krapštulys ir TB nekiša rankų?
*Voque* kaip Tavo vakar dienelė/vakaras?
Almost,o Tu jau galutinai atsisveikinai su savo Treneriu? Kaip vakar darbe diena?
BigBang,dažnai taip nutinka,kad Żmogui pateikiamos kelios galimybės vienu metu.Tu pasvarstyk,susidėk visus minusus ir pliusius prie abiejų darbų,su TB aptarkite ir kur bent vienu pliusu daugiau ten ir eik darbuotis.
Geros Visoms dienos!
O aš vakar darbavausi prie veiklos Dėdės jubiliejui,liko dar viską susikonkretinti,tokius ženklus padaryti fotosesijai.Rūbus susiruošiau visai Šeimynai. Na dar išlyginti liko aišku O po to išbildėjom vėl į parką visi,Dukros ratuotos,mes su Šuniuku bėgute ir ėjute
po to eina,žiūrim jau tekelio nesimato,ogi 23val jau
tai susipakavom dviračius ir namo
Šiande darbas,po to reik iki parduotuvės visokių niekučių,pasportuoti,po to su reikalu iki Draugės nulėkti ir dar pas Puskę,šiande reikalų sočiai
Labas rytelis
A cia nakti ir truputi palyjo, net negirdejau, vakar jau anksciau atsiguliau, net 22.30 buvau jau lovoje ir greitai atsijungiau
Labos. Aš dirbau irgi. Už tris žmones ir vieną algą. Poto nuvažiavau sodan agurkų palaistyt. Nudengiau agroplėvelę ir supratau kad nerasiu jų...apžėėėėėlę 😨😨😨 teko bent kiek apravėt kad žinoč kur vandenį pilt.... Grįžau jau 21.30 val. Ir tiek dienos. Ryt pas dantistą - nepatikėsit bet ieškau priežasčių kodėl neit....suvaikėjimas....
Mickute nu aš niekaip nesuprantu apie ką tavo darbas..jūs ten kažką konstruojat -surenkat ????😐 dėžes kokias...suvenyrus ? Įrenginius kokius...????
tai kas ten su ta masina tavo buvo ?
o mes visokias plastikines ar PVC dezutes surinkinejam, tai daugiau su reklama susije , visokie stoveliai, stendai, lentyneles. va dabar darom dezutes parfumerijai, na mazdaug isivaizduojat kaip kokiam Droge ar net konkreciai Camelijos vaistinese yra musu gaminti ir patys stovai, ir kaip buna i kazka sustatyti tusai, piestukai, pudros - tai dezytes su daug lentinyciu, skyluciu. gali buti ir dideles dezes. va Norfai gaminam ir pacias spintas su plastikinemis dezemis saldainiams, bandelems. IKi parduotuvese kur ju bandeles sudetos tuose plastikiniuose stalciuose, ta irgi va tokius gaminam . reiks dabar nufotkinti sitas dezytes, pries tai Raudonas darem, labai fainos, dabar juodas, cia Chanel kosmetikai