Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Big Bang kaip   atidirbai ?

R.s padeda MB, bet jei tai tik  grybai klijavimas, tai nekisa ranku, bet nors atrusiuoja ar nulupa pleveles nuo detaliu, supakuoti kartais reikia, as pagaminu ir palieku, jis jau i dezes sukrauna, tai cia jau visada jisai. 

Atsakyti
Labas ryas,apsiniaukęs ir vėsesnis nei įprastai, bet be lietaus...deja verysad.gif

Mickute, kas mašinai nesigilinau. sakė kažkokie dirželiai nutrūko ir dar kažką ten sugadino.Bet tai gerai kad minimumą sugadino, dabar sakė reikia labai "jausti" mašiną kad nebūtų dar ten kažko daugiau sugadinę... smile.gif bet kai dukra dabar su ja gastroliuoja tai tikiu "pajaus"....verysad.gif aš tiesą pasakius neikiek nesuprantu mašinos techninės dalies, nesuprantu ir nesigilinu visai, nes nebetilps į galvą ir taip visi rūpesčiai.... aš net benzo nesu pylus, čia vyriški reikalai, nors vairavimo stažas jau ooooo koks smile.gif
ir galvoju- kai aš laikiau teises mūsų ir nemokino techninės dalies nei kiek...kaži o dabar kaip būna?
smile.gif
geros dienos, aš po pusvalandžio pas dantistą....jopsšikmat kaip nesinori...bet eisiu... verysad.gif
Atsakyti
LAbukas

PAs mus ir truputi vesiau,vejas nemazas..Kazkoks uraganas nuo Skotijos ateina...

Niekad nepriprasiu anksti keltis...O del darbo,tai jo,kai nusistoves viskas,tai ir bus daug lengviau mirksiukas.gif Nors kai pasnekejau su ten dirbanciais,tai sake,kad visi rytai tokie lakstymo buna biggrin.gif biggrin.gif

Dantistu ir as nemyletoja...Gerai,kad dantys tokie neblogi,labai daznai vaiksciot pas juos nereikia rolleyes.gif LT vis prie progos pasitikrinu,kol mazos skylutes susitvarkau ir ramu.

Masinos toks dalykas..Kai jau genda,tai visada brangiai...

Bigbang,o pas TB darbe kokioj pamainoj dirbtum?Gal diena truputi lengviau,nei naktim dirbt..Nors MB beveik visada naktim dirbdavo,bet vistiek,tas dienos miegas netoks...
Kazkada tik atvaziavus i UK dirbau su tokia seima,jie turejo 1m vaikiuka..Abu dirbo tam paciam darbe,Jis naktimis,ji dienomis.Valdzia zinojo,kad jie taip keiciasi,tai niekad nei jos neuzlaikydavo darbe,nes tada vyras nespes ateit i naktine pamaina..O ir jam leisdavo iseit anksciau namo ir uzrasydavo pilna diena,kai tik viska padarydavo.Kelis menesius gerai buvo,bet paskui pradejo jaustis nuovargis...Nes ir ji niekad normaliai neissimiegodavo,specialiai su vaiku ilgai zaisdavo,kad kuo veliau nueitu miegot,kad paskui ryte ilgiau pamiegotu kartu su vyru..

Atsakyti

Labas rytas :) va ir ketvirtadienio sulaukėm, liuks :rolleyes: vakar jau net nebepamenu ką veikiau vakare, bet tikrai nieko įdomaus :D ai juk grožio vakarą turėjau, vonioje lepinausi, kaukę ant veido užsidėjau ir vėl vėliausiai užmigau, niekaip kitaip neišeina :rolleyes: 

Vakar vakaras toks vėsus buvo, aš grįždama iš ofiso net sušalti spėjau, dar toks vėjas žvarbokas :rolleyes: o šiandien vėl saulėtas ir gražus rytas, tokio pat linkiu Ir jums :angel_not: na ir aišku skanios kavos, nors matyt dauguma jau po kavos :D 

Atsakyti

Sveikos  :) 

giega - nuo Škotijos, ne nuo mūsų?  :) pas mus Hektoras siautėja nuo vakar vakaro. Nu jau šįryt jautės jautės sunkumas vairuojant tikrai..

o dėl ankstyvo kėlimosi - aš irgi mieliau kelčiausi vėliau, o bet tačiau, kai jau spaudžia reikalas, tai kelies ir būni nusiteikęs  :) 

BigBang - tikrai, kaip R's ir sako, įvertink viską ir priimk sprendimą  :) 

Voque - aš taip norėjau savaitgalį vonioj parelaksuot, bet jau ir pamiršus buvau. Dabar paskaičiau Tavo žinutę ir vėl užsimaniau  :lol: Gaila, darbe nėra nei vonios, nei galimybės  :lol:  :lol: 

mickute - oj, prisižiūrit va Chanel dėžučių ir gerai, nei noro pirkt belieka, nei ką  :D Ne, o jei rimtai - įdomius jūs ten dalykus darot  :) 

R's - aha, jau bent dabar tai visam atsisveikinau su juo. Man absoliučiai nepatogi jo nauja darbo vieta, tai nesuku galvos ir nebandau derinti laiko eiti ten. Žinau, kad pasikeitus salei pasikeitė ir jo turima įranga, naudojama treniruotėms. Tai vėl būtų labai efektyvu ir naudinga. Bet man čia laikas - pinigai. Jie uždirbami, o laikas - ne. Važinėt po darbo man ten apie 30 - 40min, paskui po treniruotės iki namų tiek pat, nu man tikrai to nereikia  :) Sportui vietų aplink pilna, variantų visokiausių turiu jau ir dabar, tai nesuku galvos. Džiaugiuos, kad pasiėmiau tiek, kiek davė ir kiek norėjau. O toliau jau mano kelias  :) 

Darbe diena tai sunkoka buvo - nebuvo trijų žmonių, teko suktis visiems. Šiandien reikia būtinai pabaigt apipavidalinti mokymų medžiagą apie vieną mūsų pagrindinių sistemų, turėsiu vesti papildomus mokymus visai įmonei. Tai irgi striokas, kad medžiaga būtų naudinga, gera, įdomi. Matysim.. 

Vakar po darbo grįžau namo ir taip užsimaniau picos. Bet sėdėjau jau persirengus į treningus, tingėjau vėl šokt į normalius rūbus, tai niekur ir nevažiavom. Ta proga pasidariau nerealiai skaniai anties krūtinėlę, pasidariau raudonojo kopūsto ir morkų salotų. Prikapojau belekiek ir nuėjom laidos žiūrėt  :D Nu visai liuks, pasiliksiu picą gal savaitgaliui  :D 

Šiandien po darbo bokso treniruotė, grįžus vėl gaminsiu valgyt, paskui ilsėtis ir psio, jau bus savaitgalis praktiškai  :D 

Gražios visoms dienos ir skanios kavos  :4u:​ 

Atsakyti

Mes tai šiandien svečių laukiam, dėdė atvažiuoja savaitgaliui, tai va paruošiau kambariuką, galės pailsėti :rolleyes:

Paskaičiau apie picą, gal ir aš norėčiau visai, bet kažkaip nesu labai didelė megėja. Užsimanau, suvalgau ir po to man vėl ramu kurį laiką :rolleyes: Labai norėjau praeitą savaitę, bet va kažkaip taip ir liko tas noras :)

Atsakyti

Jergus, aš tai galėčiau gyvent rydama vien tik picą, bulves ir steikus  :D  :D  :D  :D 

Papietavau, išgėriau kavos, reik toliau kibt į darbus. Jau po truputį baiginėju tą medžiagą mokymams, tai net lengviau darosi kvėpuot  :D​ 

Atsakyti

O aš va keptų bulvių esu pasiilgusi, dar šalia kokios silkutės būtų neblogai, šviežiai raugto agurko :D :rolleyes:

Atsakyti

mickute - oj, prisižiūrit va Chanel dėžučių ir gerai, nei noro pirkt belieka, nei ką  :D Ne, o jei rimtai - įdomius jūs ten dalykus darot  :)

grazios tos tuscios dezutes  :D  :D  :D  cia dar darem Trolllbeads  tokius padeklus,  kiekvienam  karoliukui atskri maziukai skyriukai, virsuje  dedasi is  baltos odos pagalvele, ant jos kaip pavyzdinis  karoliukas desies, o istraukus ta pagalvele, jau ten ju daugiau. Panos ir tas  pagalveles meistravo. Sefui sakom- a briliku neatsius mums, kad pamatuot kaip i dezutes telpa ?  :P sefas  mums sako- galim is plastiko kokiu norit spalvu pripjauti  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti

AS irgi siandien galvojau apie pica, kaip tik MB siulau gristant pakeliui kur nusipirkti, bet jis kazkaip sikart nelabai  parode noro, tai sustojom pardeje, jis ten keptos sonines nusipirko, as sau biskeliu vedaru pasiemiau dar braskiu pasiemem ir grizom namo. privalgem, ilsimes. Bendradarbe siandien atsinese i darba tresniu bliuda, ot tai pasveitem ! iki soties. ji vakar pas save sode 3 kibirus prisiskyne. as dar siemet nevalgius, tai sakes kaip skanu  :P  o po pietu dar kita savu braskiu kibiriuka issitrauke. nu  vienu zodziu normaliai prisveitem uogyciu.

Atsakyti

Sveikos :) 

mano sprendimas jau aiskus FB :) susidėliojau pliusius, minusus ir visgi dieninis darbas nugalejo. 

Nusilakavau nagus, isipyliau taure vyno (nemaitinu jau) ir sedziu kojas istiesus. Bandau neuzmigt nes po to nakti nesimiegos :) galvoju irgi pica keptis :D kazkokia picos dienas siandien :D 

Atsakyti

Nu ir puiku kad  tau cia pasiule ta darba. Kada jau pradedi ? ale rimtai visas ant picu patrauke, tiek kad mes ir nevalgem jos  :P​ 

Atsakyti