Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Aš dar darbuojuos, pavakarosim šiandien, nes ryt noriu, kad laisvesnė diena būtų :)

BigBang, tai tikrai geresnis variantas, liuks, kad viskas išsisprendė :)

Atsakyti

Nu ir puiku kad  tau cia pasiule ta darba. Kada jau pradedi ? ale rimtai visas ant picu patrauke, tiek kad mes ir nevalgem jos  :P 

Tiesiog paskambino ir pasake kad yra darbo vieta :) 

rytoj eisiu i darbo pristatyma (induction) nemoku isverst taisyklingai. Supazindina su darbo vieta, taip pat su saugumo instrukcijom, isduoda drabuzius, korteles, o pirmadieni jau pradesiu :) 

Atsakyti
O as tik nesenai grizau.. Noriu atgal i savo sena depa verysad.gif Nu toooks bardakas.. nu vis nurasau,kad cia musu daug nauju atejo ir dar normaliai i vezes nesukrito,bet kol kas tai labai erzina.. erzina,kad tempi laika depe,o paskui leki akis isdegus.. na pabusiu si menesi,bet jei negeres,tai ieskosius kur kitur..
Atsakyti

Labas rytelis 

Valio penktadienis !!!!!

Atsakyti

Giega, isivaizduoju, kaip stoga rauna tokios visokios nesamones darbe

V-Rine, o tu pati vairuoji ar tik teises daug metu  turi ? 

Big Bang sekmes naujam darbelyje  :4u: 

Atsakyti

Na , ka- gero visoms  penktadienio, ir as jau iskeliauju i penktadieni  :P​ 

Atsakyti

Labas rytas :) smagu, penktadienis :rolleyes: kokie planai tų, kurios dar neminėjo? :mirksiukas: 

Mes tai kažką planuojam, tik dar nežinau ką :D galbūt ramiai kažką, galbūt į miestą, galbūt kur pavalgyti, bus matyt :angel_not: 

Giega, tai aišku žiūrėk pagal situaciją, jei ir toliau netenkins Tavęs, jei nesamonės, tai geriau eiti lauk :4u: 

Atsakyti
Labukas

Na ziuresiu,dar tik pradzia,gal susitvarkys ten viskas biggrin.gif

Planai...Ryt eisim pas draugus i svecius,kepsim saslykus,zuvi.Atvaziuoja drauges mama,labai nori mus supazindint su ja biggrin.gif Sekmad pas mus tevo diena,tai vaikai atvaziuos,gal vel ka pasikepsim..Tai tokie ir planai.

Cia nesenai MB turguj pirko nukaulinta vistiena ir jauciu kokia negera paeme...DAtos aisku nepaziurejau,bet jau antra porcija istraukiu is kameros,tik atsyla ir iskart ismetu-smirda...
Atsakyti
Sveikos,
Mickute vairuoju aš. Tik labiau savais maršrutais bei keliais, t.y. į Vilnių dabar nedrįsčiau viena važiuot, į Panevėžį laisvai smile.gif bet aš labiau bijau ne eismo bet tai kad maršruto /kelio nežinau smile.gif o man va toje vietoje atminty tuščia niša, lb nesiorentuoju, pvz miške mane pirmam krūme paklaidintų smile.gif
Atsakyti

Labas!

Po pusryčių, kavos, šokolado atbėgu pas jus  :) Šiandien šiokios bei tokios veiklos turiu, bet nieko labai sprogstančio ar ypatingo. Reikės pakalbėt su bosu dėl pirmadienių darbo valandų šiek tiek, paskui reikės eit pravest mokymus trumpus. Tada susitvarkyt kelis reikalus organizacinius. Po darbo reikės iki miesto nulėkt, jei nelis. Jei labai lis - rytoj vyras su mašina nuveš. Reikia pasiimt Converse'us ir pažiūrėt, ar patinka, tinka. Grąžinti vieną suknelę - buvau šitą nusipirkus, pasimatavau ir nelabai limpa ji man

uk%2FWomens%2FClothing%2FDresses%2FARION

Pasiliksiu šitą tikrai

us%2FWomens%2FClothing%2FDresses%2FCALIN

Ir šitą irgi 

uk%2FWomens%2FClothing%2FDresses%2FTILLE

Dar norėčiau užsukt picos pavalgyt, nes MB turi vakarienei kepsnių. Bet žodžiu viskas nuo oro priklausys - praneša labai prastą, tai bus matyt.

Savaitgalio planai. Rytoj ryte važiuosiu pas meistrę antakių darytis (microblading), o paskui žiūrėsim - gal ar prieš tai, ar po to užsuksim į išparduotuvių miestelį. Ten 10min kelio, tai noriu pasižvalgyt šio bei to, nuolaidos didelės prasidėjo. O sekmadienį tvarkysimės namus, ilsėsimės - neturim jokių planų, norim abu pailsėt  :) 

Vakar tokia gera bokso treniruotė buvo. Treneris mane suporavo su vienu vyru, kuris turi daug patirties bokso treniruotėse, tai tikrai labai stipru buvo. Pamokė technikos, labai žodžiu patiko. Ir dar susiderinau kartą per savaitę eit pas tą trenerį į asmenines treniruotes. Bus labai patogu, nes noriu 3 - 4k/sav sportuot, bet man turi būt patogu laiko ir atstumo atžvilgiu. Jis treniruotes ves čia irgi darbo sporto salėj prieš bokso klases, tai man bus labai labai patogu  :) 

Tokios tos ir naujienos. Neturiu ką daugiau papasakot, tai skanios kavos visoms linkiu ir gražios dienos  :4u: 

Atsakyti

Laba diena. 

Šiandien planai kaip ir aiskus, po to pristatymo namie turbut busim, jokiu planu daugiau nera. Dar neaisku ar ryt dirbsiu tam savaitgaliniam darbe ar ne. Sekmadieni dar reikes :) bet paskutinis savaitgalis greiciausiai :) Ryt po pietu leksim pas ex kaimyna barbekiu kepti :) tai tiek tu planu savaitgaliui :) 

Atsakyti

Bet va kokie faini savaitgaliai nusimato visų :) mes taip pat ryt planuojam su šeima į sodą, kepsim vištieną, pasibūsim, pavakarosim :rolleyes: dar su mūsiškiais sezono neatidarėm, tai orą visai gerą pranašauja, bus liuks :ax: 

Atsakyti