Jau namie po darbu, laukiu turiu atlekti padruske, su kuria i lenkus leksim, ale skambino pries valanda, tipo netoli SAVO esu, tuoj zmogu isleidziu ir atvarau, tai tik greit apsimeciau daiktus ir sedziu, nei ka daryti, o valanda praejo, buciau bent ramiai pavalgius po darbo grizus
Almost- labai grazios sukneles. Ypac 2-oji !!!!
V-rine o Vilniu as ir nedrisciau vaziuoti,, o Kaune tai jau drasiai. Miske manes irgi nepaklaidinsi. nebijau ir toliau kur vaziuoti, man geriau zemelapi pastudijuoti ir as atrasiu kelia, nebutinai man tada navigacija senamadiska as matomai
Almost- labai grazios sukneles. Ypac 2-oji !!!!
Dėkui. Pirmą ir antrą ėmiau išsirinkt šventei kažkurią, o trečią tai ar į darbą, ar čia kažkur vietoj, nes vis tiek tamsesnė tokia, labiau kasdienė, ne šventinė
Labas rytelis
Atrodo jau issimiegojau bet dar kazka tingiu daryti, MB parpia, tai tyliai prie kompo sedziu
Imeciau varskes apkepa i orkaite, MB isleisiu i kaima, tai va dar kazkiek idesiu lauktuviu nusivezti, o pati liksiu viena namie karaliauti is tikruju noriu ir pailseti, ir namus apsitvarkyt, ir kelionei marsrutus toliau susiziureti, ir dar nuleksiu antakius pasitvarkyti. vienu zodziu bus labai gerai ir namie. Ten kaime vandens bokstas sugedo, tai hdrofora reikes deti, bet tai reikia iskasti dar griovi nuo sulinio iki namo, nu vienu zodziu ten vyriski darbai, tai kad apseis ir be manes si karta
Miegat dar visos vel vienai sneketis ?
Laukiu kol skalbenke pabaigs savo darba ir lekiu iki kirpyklos. Oras grazus, tiksliau karsta, MB jau isvaziavo, tai as dar paskui pas kita drauge uzsuksiu, reikia prekes isdalinti ir jau grizus namie kuisiuos
Sveikos skanumynai sukrauti, vaišės paruoštos, tai tuoj lėksim į sodą
oras super, nėra per karšta, bus pats tas
Vakar vel velai darba baigiau,griztu,o ten sveciu uz duru stovi

Su navigacine niekur nebijau vaziuot

Almost sukneles

Na va ir as pagaliau jau namie vadinasi MB kaime, o as gastroliuoju - ryte nuvariau biskeli i parduotuve, iseinant Big Bang mama susitikau, tai su ja dar snektelejome truputuka, tada jau i kirpykla, biskeli buvo dar zmoniu, teko palaukti, bet antakiai jau sutvarkyti, kuriam laikui ramu, tada tiesiai pas padruske, atidaviau prekytes, valanda prie kavos paplepejom, paskambino vakarykste draugyte- davai sako varom i Lampedzius
tai aisku, jei tik veza, as visomis keturiomis uz
begom namo, tik greit persirengiau , is karto i maudoma ir mes jau varom prie karjero. Pagaliau maudymosi sezonas atidarytas
lafa vandenelis. nu atgaiva, tai liuks, pasipliuskenom, pasiplepejom ir va tik pries gera pusvalandi grizom. is karto puoliau prie saldytuvo
aisku buvau visai kitko dienai priplanavus nuveikti, bet jei maudytis- tai jau Nr.1, drauges juokiasi, ko as is vandens nelipu, nu gi sakau dar uz praeitus metus turiu atmirkti
Labas rytelis
Na kas kavytes su manim ?
Ir kavytes ri blynuku prie kavytes iskepiau

VAkar nuvarem pas draugus,ten vel saslykai..bet kepe ir zuvi,tai as tik ja valgiau,nebenoriu i keptas mesas ziuret