Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Jau namie po darbu, laukiu turiu atlekti padruske, su kuria i lenkus leksim, ale skambino pries valanda, tipo  netoli SAVO esu, tuoj zmogu isleidziu ir atvarau, tai tik greit apsimeciau daiktus ir sedziu, nei ka daryti, o valanda praejo, buciau bent ramiai pavalgius po darbo grizus

Atsakyti

Almost- labai grazios sukneles. Ypac 2-oji !!!!

V-rine o Vilniu as ir nedrisciau vaziuoti,, o Kaune  tai jau drasiai. Miske manes irgi nepaklaidinsi.  nebijau ir toliau kur vaziuoti, man geriau  zemelapi pastudijuoti ir as atrasiu kelia, nebutinai man tada navigacija  :P  senamadiska as matomai  :D  :D  :D​ 

Atsakyti

Almost- labai grazios sukneles. Ypac 2-oji !!!!

Dėkui. Pirmą ir antrą ėmiau išsirinkt šventei kažkurią, o trečią tai ar į darbą, ar čia kažkur vietoj, nes vis tiek tamsesnė tokia, labiau kasdienė, ne šventinė  :)​ 

Atsakyti

Labas rytelis

Atrodo jau issimiegojau  :P  bet dar kazka tingiu daryti, MB parpia, tai tyliai prie kompo sedziu  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Imeciau varskes apkepa i orkaite, MB isleisiu i kaima, tai va  dar kazkiek idesiu lauktuviu nusivezti, o pati liksiu viena  namie karaliauti  :P  is tikruju noriu ir pailseti, ir namus apsitvarkyt, ir kelionei marsrutus toliau susiziureti, ir dar nuleksiu antakius pasitvarkyti. vienu zodziu  bus labai gerai ir namie. Ten kaime  vandens bokstas sugedo, tai hdrofora reikes deti, bet tai reikia iskasti  dar griovi nuo sulinio iki namo, nu vienu zodziu ten vyriski darbai, tai kad apseis ir be manes si karta 

Atsakyti

Miegat dar visos  :P​  vel vienai sneketis ? 

Atsakyti

Laukiu kol skalbenke  pabaigs savo  darba ir lekiu iki  kirpyklos. Oras grazus, tiksliau karsta, MB jau isvaziavo, tai as dar paskui  pas kita drauge uzsuksiu, reikia prekes isdalinti ir jau  grizus namie kuisiuos

Atsakyti

Sveikos :) skanumynai sukrauti, vaišės paruoštos, tai tuoj lėksim į sodą :) oras super, nėra per karšta, bus pats tas :) 

Atsakyti
LAbukas

Vakar vel velai darba baigiau,griztu,o ten sveciu uz duru stovi biggrin.gif Atvare MB su gimtadieniu pasveikint,nes negales kita sav..Viska atsiveze-ir saslyku ir gerimu biggrin.gif Tai as greit i vonia,jie per ta laika lauza uzkure,stala padenge ir MB i ta tarpa grizo mirksiukas.gif PAvakarojom,bet visa diena normaliai nevalgius,ant nakties saslyku privalgiau,kaip man blooooga buvo...Ryte pabudau 8,bet galvos pakelt negalejau..Dar pamiegojau iki 12,bet galva vistiek skauda...O siandien mes i svecius eisim...Nieko nebenoriu biggrin.gif

Su navigacine niekur nebijau vaziuot biggrin.gif Juk ten viska parodo mirksiukas.gif Zemelapiu neturiu laiko kada naudotis biggrin.gif

Almost sukneles biggrin.gif JAu senai pastebejau,kad musu skoniai labai skiriasi biggrin.gif biggrin.gif As pirma pasilikus buciau biggrin.gif biggrin.gif Antros labai grazios geles,bet tokios rankoves man nepatinka,net ziurejus nebuciau..O siaip labai myliu TB wub.gif DAbar daznai buna Ted Bakerio siuntiniu,kiekviena karta deze paglostau biggrin.gif Nors ir ne man ji ateina biggrin.gif
Atsakyti

Na va ir as pagaliau jau namie  :P  vadinasi  MB kaime, o as gastroliuoju - ryte nuvariau biskeli i parduotuve, iseinant Big Bang mama susitikau, tai su ja dar snektelejome truputuka, tada jau i kirpykla, biskeli buvo dar zmoniu, teko palaukti, bet antakiai jau sutvarkyti, kuriam laikui ramu, tada tiesiai  pas padruske, atidaviau prekytes, valanda prie kavos paplepejom, paskambino vakarykste  draugyte- davai sako varom i Lampedzius  :bigsmile:  tai aisku, jei tik veza, as visomis keturiomis uz  :clap:  begom namo, tik greit persirengiau , is karto i maudoma ir mes jau varom prie karjero. Pagaliau maudymosi sezonas atidarytas  :clap:  :clap_1:  :clap:  :clap_1:  :clap:  lafa vandenelis. nu atgaiva, tai liuks, pasipliuskenom, pasiplepejom ir va tik pries gera pusvalandi grizom. is karto puoliau prie saldytuvo  :laugh:  aisku  buvau  visai kitko dienai priplanavus nuveikti, bet jei maudytis- tai jau  Nr.1,  drauges juokiasi, ko as is vandens nelipu, nu gi sakau dar uz praeitus metus turiu atmirkti  :lol:  :lol:​   :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 16 birželio 2018 - 18:21

Labas rytelis

Na kas kavytes su manim ? 

Atsakyti
LAbukas

Ir kavytes ri blynuku prie kavytes iskepiau biggrin.gif
VAkar nuvarem pas draugus,ten vel saslykai..bet kepe ir zuvi,tai as tik ja valgiau,nebenoriu i keptas mesas ziuret biggrin.gif Siandien pas mus angliska tevo diena,atvaziuos vaikai,dar vieni draugai ateis,vel kepsim mesas biggrin.gif biggrin.gif Einu biski namus apsimetyt,voratinklius pavesinej nugraibyt biggrin.gif
Atsakyti