Sveikos
Papusryciavom, vyras ruosias eit motociklo nusiplaut, paskui i kirpykla, tai as atslenku cia sau. Netiketai nelauktai, ane?
Giega - aha, zinau, kad skoniai musu labai skirtingi Bet smagu, nes yra i ka paziuret ir nepapavydet
Kadangi ir figuros, ir poziuriai / vertinimai ju skirtingi, tai ir pasiliekam skirtingus rubus
Pirma suknele man visai netiko, nors ir labai grazi buvo. Nu vat zinai buna taip - ant pakabos grazu, o uzsidejus tai ta suploja, tai ana isryskina
mickute - ka siandien veiksi, kol vyras gris?
Voque - kaip vakariukas sode?
R’s - ka jus nuveiket?
BigBang - kaip tas jausmas paskutini savaitgali dirbt darbe savaitgaliniam?
V-rine - kaip jusu savaitgalis einasi?
Mes vakar anksti kilom, nulekem i isparduotuviu miestelei. Issimatavau gal puse Ted Baker parduotuvej buvusiu prekiu ir nieko nenusipirkau Siaubingai isranki esu pasidarius, kas tik i nauda.
Paskui vaziavau antakiu susitvarkyt, tai ten vel atskira istorija. Rezultatu esu labai patenkinta kol kas pradzioj, bet jau aptarnavimas ir visas servisas tai tragedija..
Po to grizom vel i ta miesteli, prasiejom per kitas parduotuves, nusipirkau marskinius paprastus baltys klasikinius ir plonos vilnos megztini ir viskas. Grize namo kaip sovem pietu pamiegot, tai jau paskui nieko ir nebenorejom..
Dabar leksim i kina po pietu. Reik man dar uzsukt smulkmenu siek tiek nusipirkt i parduotuve, tai tokie ir planai. Labai tingiu viska siandien daryt - galvojau pafotkint daiktus kelis pardavimui, bet ai palauks
Noriu kavos dar, tai jauciu eisiu va pasidaryt Grazios dienos visoms!