Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Sveikos :)

Papusryciavom, vyras ruosias eit motociklo nusiplaut, paskui i kirpykla, tai as atslenku cia sau. Netiketai nelauktai, ane? :D

Giega - aha, zinau, kad skoniai musu labai skirtingi :) Bet smagu, nes yra i ka paziuret ir nepapavydet :D Kadangi ir figuros, ir poziuriai / vertinimai ju skirtingi, tai ir pasiliekam skirtingus rubus :) Pirma suknele man visai netiko, nors ir labai grazi buvo. Nu vat zinai buna taip - ant pakabos grazu, o uzsidejus tai ta suploja, tai ana isryskina :D

mickute - ka siandien veiksi, kol vyras gris? :)

Voque - kaip vakariukas sode?

R’s - ka jus nuveiket?

BigBang - kaip tas jausmas paskutini savaitgali dirbt darbe savaitgaliniam?

V-rine - kaip jusu savaitgalis einasi? 

Mes vakar anksti kilom, nulekem i isparduotuviu miestelei. Issimatavau gal puse Ted Baker parduotuvej buvusiu prekiu ir nieko nenusipirkau :D Siaubingai isranki esu pasidarius, kas tik i nauda.

Paskui vaziavau antakiu susitvarkyt, tai ten vel atskira istorija. Rezultatu esu labai patenkinta kol kas pradzioj, bet jau aptarnavimas ir visas servisas tai tragedija..

Po to grizom vel i ta miesteli, prasiejom per kitas parduotuves, nusipirkau marskinius paprastus baltys klasikinius ir plonos vilnos megztini ir viskas. Grize namo kaip sovem pietu pamiegot, tai jau paskui nieko ir nebenorejom..

Dabar leksim i kina po pietu. Reik man dar uzsukt smulkmenu siek tiek nusipirkt i parduotuve, tai tokie ir planai. Labai tingiu viska siandien daryt - galvojau pafotkint daiktus kelis pardavimui, bet ai palauks :D

Noriu kavos dar, tai jauciu eisiu va pasidaryt :D Grazios dienos visoms!

Atsakyti

TIkrai nesitikejau cia Almost rasti sekmadieni   :wub: 

del rubu tai jau faktas kaip blynas- ant manekenu taip graziai ziurisi  :P  as net internete paziurinejau sau kad ir tuniku, atrodo jau laisvos, pagal ismatavimus turetu tikti, bet kazkaip ijungiu rankini stabdi- nes viena uzsidedi- kaip tik, kita nu arba kaip maisas kabo, arba pasirodys kad per kokias pazastis siauroka ar dar koks s.... atsiprasant netiks 

Gerai, kad pas jus ten ir sekmadieniais kirpyklos dirba, gal ir cia rastum kur, bet mano kirpeja  tikrai sekmadieniais nedirba, a ir nereikia. tegul zmones irgi poilsiauja. :P 

As pora valandu po pardes pavaiksciojau, apsiprekinau neblogai, nu taip savaitei kad butu ramu,o tai  jau ryt bus pirmadienis darbe kad ojojoj- didelis atkrovimas,  ten kiti nespeja, tai reikes per galvas verstis, tai grizus  manau noresiu tik pailseti. ir visa savaite nusimato laaaaabai nenuobodi darbe- darbu yra, penktadienis vel didelis  atkrovimas, jau kolektyvas pradeda atostogauti, zmoniu  pamazeja, tai jau tikrai dirbsim ir po darbo. bet tai gerai- pavarysim savaitele- ir atostogu !!!! bent grize po atosotoou zinosim kad pinigeliu bus  :D  o as dabar i virtuve ikritus- sonine apsiverdu, paskui imesiu  dar i orkaite pakepti, farso turiu, tai kokia keptuve kotletuku, sau  kukuliu prasivirsiu su darzovemis, agurku kibiriuka vel uzsiraugiau greitam valgymui ( v-rine siaip jau  ant litro vandens- 1 valgomas saukstas druskos ) dar rabarbaru turiu, tai gal kompoto reiktu issivirti, o tai vargsta tie vargseliai saldytuve. bulviu koses pasidarysiu, nes senos bulves dar is kaimo, reikia kazka su jomis daryti.toliau reiktu dar prasiskalbti, dar sen, dar ten pasitvarkyti. nu vienu zodziu vakar pagastroliavau, tai siandien tikrai nenuobodziauju viena namie  :D​ 

Atsakyti

LAbukas

Ir kavytes ri blynuku prie kavytes iskepiau biggrin.gif
VAkar nuvarem pas draugus,ten vel saslykai..bet kepe ir zuvi,tai as tik ja valgiau,nebenoriu i keptas mesas ziuret biggrin.gifSiandien pas mus angliska tevo diena,atvaziuos vaikai,dar vieni draugai ateis,vel kepsim mesas biggrin.gifbiggrin.gifEinu biski namus apsimetyt,voratinklius pavesinej nugraibyt biggrin.gif

tai  kad vasara geriausiai- saslykai ar ten kokie BBQ- pakepei kieme ir liuks 

Atsakyti
Dar tik vasaros pradzia,o man jau saslykai atsibodo biggrin.gif biggrin.gif
Apsitvarkem mirksiukas.gif Paryciui lijo,tai mano rubai vel sudreko..Mano skalbenke turi dziovinimo funkcija,tai greit pradziovinau ir jau viskas spintose mirksiukas.gif
LAukiam,turi atvaziuot kazkas GAlaxio apziuret,gal nupirks..TAda i maistines,nes sveciai kaip ir ant pietu rinksis,o nieko valgomo nera biggrin.gif biggrin.gif DAr biski buitines chemijos reikia..Skruzdeliu aplink nama laktso..Sako druska padeda,nieko ji nepadeda biggrin.gif VAkar pabarsciau,bet siandien vistiek pilna skruzdeliu...Reikia nepamirst nupirkt specialiu milteliu..

Zole liko nepjauta biggrin.gif biggrin.gif

Ai,del rubu..Nu as irgi kazkokia isranki pasidariau..Gal kad ta spinta jau ir taip neuzsidaro biggrin.gif biggrin.gif Dabar visur nuolaidos prasideda...Ziuriu ziuriu ir nieko neissirienku...Esu isimetus i krepseli 2 dzinsus,bet dar galvoju biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giega: 17 birželio 2018 - 12:16

Giega, ka valgysi likusia vasara ?  :blink:  :hmm: 

Aha , bendradarbe  irgi vyrui i UK vezasi  is Lt kazka nuo skruzdziu nusipirkusi. karsta, nelyja pas mus. Sausa. dziusta viskas,  nieks neauga  :huh2: . o as jau pabaigiau savo pasirodymus virtuveje  :karsta:  uf kiek visko prisimarmulinau  :P  dar aisku   ir sriubos prasiviriau, juk  liko sultinio nuo sonines. tai dabar prisedau kaip  ir pagaliau pavalgyti- silkutes uzsimaniau su bulviu kose  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Na va ir as pagaliau jau namie  :P  vadinasi  MB kaime, o as gastroliuoju - ryte nuvariau biskeli i parduotuve, iseinant Big Bang mama susitikau, tai su ja dar snektelejome truputuka, tada jau i kirpykla, biskeli buvo dar zmoniu, teko palaukti, bet antakiai jau sutvarkyti, kuriam laikui ramu, tada tiesiai  pas padruske, atidaviau prekytes, valanda prie kavos paplepejom, paskambino vakarykste  draugyte- davai sako varom i Lampedzius  :bigsmile:  tai aisku, jei tik veza, as visomis keturiomis uz  :clap:  begom namo, tik greit persirengiau , is karto i maudoma ir mes jau varom prie karjero. Pagaliau maudymosi sezonas atidarytas  :clap:  :clap_1:  :clap:  :clap_1:  :clap:  lafa vandenelis. nu atgaiva, tai liuks, pasipliuskenom, pasiplepejom ir va tik pries gera pusvalandi grizom. is karto puoliau prie saldytuvo  :laugh:  aisku  buvau  visai kitko dienai priplanavus nuveikti, bet jei maudytis- tai jau  Nr.1,  drauges juokiasi, ko as is vandens nelipu, nu gi sakau dar uz praeitus metus turiu atmirkti  :lol:  :lol:   :lol:

Nu va  is susitinkat :D 

labas mergaites :) 

almost - dar ne paskutinis. Kitas turetu buti paskutinis savaitgalis :) 

siandien garuose vistienos krutineles priviriau su darzovem, tai va pavalgem. Valarienei gal varskes apkepa kepsiu, nes turiu varskes :) o siaip nieko idomais neveikiu, eisiu maudytis, ant plauku reikia kauke uzsideti, i savaite 1 kart dedu ir plaunu su specialiu šampūnu bei kondicionierium dėl spalvos :) 

labai daug vandens mes išnaudojam, galvoju kaip sumažint... per kazkur menesi gal biski daugiu - 10kubu :/ 

Atsakyti

Grizom namo, laikas buiciai ir poilsiui :D

Ziurejom filma “Book club” - nu visai nieko, smagus toks :)

Paskui su drauge susitikom, atsigerem kavos, uzkandom, paplepejom. Pasimatavau dar karta batus labai norimus, bet kol kas nusprendziau nepirkt, palaukt dar. Vyras juokiasi - lauksiu, matyt, kol nuolaida pasibaigs ir noresiu pirkt uz pilna kaina :D As sakau lauksiu kaip tik biski didesnes nuolaidos..

Giega - pas mane irgi spinta nebeuzsidaro, todel paskutiniu metu labai atidziai, isrankiai viska vertinu :) Tiek savo, tiek kitu :D Kas is to, kad grazu - jeigu man netinka prie to ar ano, tai ner tikslo pasilikt. Arba jeigu ne mano skonio, tai ismokau ir taip pasakyt :D Dzinsu man irgi reikia, bet tiksliai zinau kokiu, is kur ir uz kiek, tai irgi vis medzioju :) 

mickute - nu va, kazkaip prie telefono prisokau, paskaiciau ir galvoju reik rastelt :D

internetu is parduotuviu pirkt man patogu, nes nereik gaist laiko gyvai einant, renkantis, matuojantis. Man patogiau namie nuotaikai esant issimatuot ir paskui grazint, kas netinka :) bet ir taip netgi nu netingiu as grazint - man idomu paziuret medziagas, dizaina, ivertint ruba ir apsisprest. O parduotuvej ant greito reik, nebepatinka man taip.. 

BigBang - ir kaip reagavo darbdaviai, kad iseini? :) Viskas ok, be jokiu ten niurzgejimu?

Kaip as tingiu siandien, ne tas zodis.. Bet apsitvarkem namus vis tiek, spinta isvaliau, apacioj buvau po kabykla visokio slamsto prikrovus, tai viska lauk sveiciau, atlaisvinau vieta. Noriu isidet batu tokia kaip lentyna is Ikea nusipirkus ir susidet batus ten ar rankines irgi, jei vietos liks :) Dabar reiks salmus, motociklines striukes issivalyt, paskui ziuresim futbola, Brazilija los. Toks tas ir sekmadienis..

Atsakyti

Almost - nu kol kas nieko nesake bent i akis. O ir man nelabai rupi atvirai tariant ;) 

ziurim mes futbola :) mergyte jau miega :) 

as buvau vonioj, pagulejau si raminancia muzika, kauke ant plauku uzsidejau :) vakarienei avizines kosytes suvalgem :) 

Atsakyti

Hey hey laba diena, labas vakaras :) :angel_not: na ir kodėl tas savaitgalis taip greit pralekė, nespėjom net pajusti :rolleyes: 

Vakar labai fainiai pasibuvom sode su šeima, priskanavom visko, smagiai praleidom laiką :) popiet rinkomės, o grįžom tik po 23, tai kritom į patalus, nes man vyno buvo ryškiai per daug :D

Šiandien išmiegojom, buvom išlėkę apsipirkti maisto savaitei ir po to virtuvėje kuitemės, namus tvarkemės, tokia va diena :) vakarop sušių užsisakėm, nes nesugalvojom ko norim, tai visai skaniai pavalgėm :) dar galvojom lėkti vakarop pasivaikščioti, bet aptingom, o ir gan karšta, tai pasilikom kitam vakarui :B

Skaičiau, kad ir kitos smagiai savaitgaliavot, šopinotės, skaniai valgėt - liuks :ploja2:

Atsakyti

Man ir  visai neblogas  savaitgalis- ir pasitvarkiau namie, ir apsipirkau,  ir maisto prisigaminau , ir su draugemis   susitikau,  ir svarbiausiausiai pasimaudziau !!!!! tai kad visa pailsejus, dar ziuriu  filma, biskeli nenoriu dar miegoti, nors zinau, kad rytoj sunki diena laukia 

Atsakyti

Labas rytelis

As jau cia - pailsejus, su kava ,nusiteikus kibti i darbus   :P​ 

Atsakyti

Kadangi jau viska issipasakojau, kaip ir neturiu ka pasakyti. siaip jau uzsisakiau nakvynes  Lenkijoje, kainos uz nakti 7-11 Eur. tik paskutines nakvynes neuzsakinejau, nes  nu neaisku kur mazdaug gisdami stosim, susirasim vietoj  :B 

Atsakyti