Grazaus ir lengvo visoms pirmadienio
Na atrodo tik 1h anksciau keliuosi,bet negaliu,kaip man sunku...Jokios kavos neveikia..
Na ka,kai oras graziausias,tai i darba reikia

Labas rytas
mes pamiegojom, eisim pusrytėliu daryti, galvoju apie avizine kose arba varskes apkepa eisiu varskes galiojimo data ziureti
Sveikos
Šiandien anksčiau pradėjau darbą, anksčiau baigsiu - 17val turiu asmeninę treniruotę pirmą kartą su nauju treneriu, tai oj bus įdomu
Vakar su drauge susitikę kavos taip įsiplepėjom, grįžę dar su draugais apsitarėm ir sugalvojom visi, ką šįmet Kalėdoms veiksim. Tai žodžiu pyst, kai saka, ir nutiko planai netikėtai Beliko visiems tik viską pasitvirtinti ir bus liuks. Vienos atostogos po kitų žodžiu
Daugiau nieko naujo neturiu papasakot irgi, nes viską išpasakojau vakar. Ot matot, kaip būna gerai, kai neateinu savaitgalį - bent turiu ką papasakot atėjus pirmadienio rytą
Gražios dienos ir skanios kavos visoms
Labas rytas na ir aš žinokit neturiu ką pasakoti, savaitgalis kaip ir minėjau visai liuks, su šeima laiką leidom, vakar tvarkymosi diena ir va šiandien vėl pirmadienis, vėl nauja savaitė
nuo pačio ryto galvą maudžia tik, tai tikiuosi neįsiskaudės
Susiradau Lidl toookį skanų užkandį - riešutų batonėlius tokius
Cukraus gan daug vienam batonėly, pasidaryt pačiam aišku sveikiau, bet man kai norisi užkandžio tarp pusryčių ir pietų - labai liuks toks Geriau už bandelę kokią
Aš pati kas savaitę gaminuosi va tokius visokius, tik dažniausiai balls'ų pavidale, kaip tik vakar pabaigėm su migdolais/kakava/riešutų sviestu/kokosu galvoju kokius šią savaitę pagaminti, linkstu link avietinių/šokoladinių
o šiuose cukraus tikrai labai daug
Pusryciams buvo blyneliai be miltu, tik kiausinis ir bananas. Nu nezinau, man siaip sau
geriu kavytę
padariau siandien pagal youtube video 15min kardio tai po poros dienu ilginsiu iki 30min
reikia atsikratyt svorio nereikalingo
Mums šie blyneliai patys skaniausi, bet dedam dar avižinių dribsnių, tai ir maistingiau, ir skaniau reikės butinai kokį rytą išsikepti
Aš pati kas savaitę gaminuosi va tokius visokius, tik dažniausiai balls'ų pavidale, kaip tik vakar pabaigėm su migdolais/kakava/riešutų sviestu/kokosu
galvoju kokius šią savaitę pagaminti, linkstu link avietinių/šokoladinių
o šiuose cukraus tikrai labai daug
![]()
Kadangi mano vienas iš pomėgių - tingėti, tai aš nesigaminu
Nu kiek bandžiau ką pati gamint, vis tiek išeina bent man ir brangiau (nes, rezultate, išmetu kone pusę, kadangi nesuvalgau, o savo gaminti trumpiau galioja), ir ne taip greitai. Tai perku.
Aš dar galvojau ir apie tai, kad cukraus dienoje pridėtinio beveik ir nevartoju - kavą, arbatą geriu be cukraus, šokolado šiaip apskritai retai kada valgau. Tai toks batonėlis normaliai, nesugadins labai reikalų. Aišku, žiūrint jau labai griežtos mitybos tai atsisakyčiau
Pusryciams buvo blyneliai be miltu, tik kiausinis ir bananas. Nu nezinau, man siaip sau
geriu kavytę
padariau siandien pagal youtube video 15min kardio
tai po poros dienu ilginsiu iki 30min
reikia atsikratyt svorio nereikalingo
Esu bandžius, neprilipo man irgi. Blynas man turi būt blynas - normalus, skanus, standus blynas Neturėjau tiek kantrybės vis vartyt, kad gražiai iškeptų, tai načiort ir nesidarau. Pusryčiams dabar valgom kasdien kiaušinius keptus - kiaušinienę su kokia mėsa įkepta (šonine be riebalų, chorizo dešra, vištiena / kalakutiena virta ar orkaitėj kepta ir pan.), špinatais. Nu jau taip skanu man, jaučiu niekad nenusibos
Per Tave kaip kavos užsimaniau, omg Reiks išgert po pietų
Šaunuolė! Gera pradžia - pusė darbo
Ir as pagaliau prisiduodu po visu darbu. Diena gal ir normaliai prabego, dar parsinesiau namo darbelio, tai va tik nesenai baigiau, tai tik dabar PC isijungiau
ALmost kaip naujasis treneris ?
R.s atostogauji ?
Big bang as jau baigiu savo varskes apkepa, o tu dar net neisikepei
MB neleistu tokio pirkt

BAndzius ir as situos blynus,nu kiausiniene su bananu-nepatiko man...
Pas mane irgi dazniausi pusryciai kiausiniene buna..Bet as tokia paprasta-kiausa paplaku ir i keptuve

NA ka,as irgi po darbu

Almost,o tai kur keliausit?
Mes taip teoriskai planuojam gal KAledom vaziuot i Lenkija,pas marcios tevus,o paskui tiesiai is ten i LT naujiems metams