Sveikos
Darbo diena prasideda su jumis, kaip visad
Tik kol kas be antros kavos. 10val eisiu į įmonėj organizuojamą sveikatos patikrinimą (ne privalomas - pas mus kiekvienas birželis yra sveikatos, sveikatinimo ir sveikatingumo mėnuo, tai organizuoja visokiausius ten renginius, pramogas, paskaitas, o prie to paties ir sveikatos patikrinimą suorganizuoja, kurį rengia viena privačių sveikatos draudimo įmonių), tai paskui šausiu kavos su kokiu labei beis cukringu užkandžiu
Vakar ėjau pirmą kartą į treniruotę su tuo bokso treneriu. mickute klausei, kaip man jis - nu liuks
aš pas ją jau kurį laiką einu į bokso treniruotes darbe čia, bet pradėjo daryt ir asmenines treniruotes, tai iškart užsirašiau, nes man 2k/sav neužtenka sporto
tai vakar taip gerai išsikroviau - pradžioj turėjau savo asmeninę, ten ir sporto, ir cardio buvo, ir intervalinių pratimų. o paskui iškart sekanti valanda buvo boksas su visa grupe. jergus kaip gerai buvo, kiek energijos ir geros nuotaikos pasikroviau
gaila tik, kad šį ketvirtadienį neisiu - einu su vyru į komedijų šou, gavo bilietus, tai jau teks pailsėt nuo sporto
po sporto grįžau namo, vyras valgyt pagamino (steikus kepė), tai taip gerai nusimaudžiau išmirkau iš to nuovargio, prikapojau ir ėjau gult. išmiegojau liuks, tik trumpokai. ir dabar kimbu į darbus
turiu kelis susitikimus, paruošt kelis instruktažus reik, bet šiaip gana lengva diena nusimato. po darbo lėksiu pas draugę pedikiūro pasidaryt ir tiek tų žinių
R's - tikiuosi viskas gerai pas Tave
V-rine - ir Tu kažkur prapuolei
gražios visoms dienos ir skanios kavos
(Voque - kai Tu tą patį parašei ryte, tai perskaičius galvoju "ką? aš juk dar nerašiau čia nieko, kodėl čia mano parašymas yra?
)