Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Aš dar darbuojuos, kažkaip užsibuvom šiandien, rytoj gal truputį ilgiau pavyks pamiegoti :) na tas ilgiau iki 7.30 kažkur :D dabar, kai šalia viskas, kai nereikia važiuoti, tai susitaupo laiko, o ir bet galiu grįžti, galiu po to vėl ateiti :) 

Dėl cukraus, tai mes nesam pamišę, bet jau kurį laiką patys neperkam jokių saldumynų, nes aš tikrai daug visko gaminu, kad ir šiandien iškepiau tokių sveikuoliukų su riešutų sviestu/bananu ir kitais gardumais. O šiaip nors ir neperkam, bet saldumynų daug namuose, nes tai kažkas atsineša, tai padovanoja, tai parveža iš kažkur :) Turim tokį slaptą stalčiuką ir ten dedam :D bet jau mažėja mažėja, kažkaip vis kažkur einant patys nusinešam. O šiaip kai užeina didelis noras kažko saldaus, tai aš su ledais draugauju :D Taip konkrečiai nusiperkam dėžę ir dviese patvarkom :D 

Atsakyti
Cia mano kaimas bigsmile.gif Seneliai a.a. jau mire,namas jau irgi parduotas,bet kazkada vaziuodavo bent 1x i men biggrin.gif Net nezinojau,kad jis toks senas bigsmile.gif
http://muge.eu/perna...u-fotogalerija/

Nusipirkau dzinsus ir bliuskute mirksiukas.gif Bliuskute daugiau isimeciau del nemokamo atvezimo,bet jei patiks,pasiliksiu ir ja mirksiukas.gif
https://www.guess.eu...iew/W81P69K6N60
https://www.guess.eu...iew/W82A99D32B0
Atsakyti

Labas rytelis 

Cia mano kaimas bigsmile.gifSeneliai a.a. jau mire,namas jau irgi parduotas,bet kazkada vaziuodavo bent 1x i men biggrin.gifNet nezinojau,kad jis toks senas bigsmile.gif
http://muge.eu/perna...u-fotogalerija/

Nusipirkau dzinsus ir bliuskute mirksiukas.gifBliuskute daugiau isimeciau del nemokamo atvezimo,bet jei patiks,pasiliksiu ir ja mirksiukas.gif
https://www.guess.eu...iew/W81P69K6N60
https://www.guess.eu...iew/W82A99D32B0

Va  is kur tavo saknys  :D​  man visia nieko bliuskute

Atsakyti

Labas rytas :) Na ką, pradedam antradienį :rolleyes: jis pokolkas pas mus labai vėjuotas, bet turėtu būti šilta lauke. Va lekiu tuoj į paštą, pavalgysiu pusryčius ir į darbą lėksiu :) 

Gražios visoms dienoms, skanios kavos :4u:  :mirksiukas: 

Atsakyti
Labukas

O kur R's prapuolus?Lygtai ir vakar jos nebuvo g.gif

Vogue,tu pirma reikalus susitvarkai,paskui tik pusryciauji?As pirmiau pavalgyt turiu,kad kazka daryt galeciau...

Juokiuos is to miestelio,anais laikais tai baznytkaimis buvo biggrin.gif Buvo baznycia,1 parduotuve ir pradine mokykla.

NA ka,antradienis..Cia dar neikirtau kuri diena sunkiausia buna biggrin.gif Praeita sav antrad tai labai mazai siuntiniu turejau..Kazin kaip cia siandien bus..KArsta pas mus..Jau nuo pat ankstyvo ryto +18...Vejas irgi nemazas...
Atsakyti

Sveikos  :) 

Darbo diena prasideda su jumis, kaip visad  :D Tik kol kas be antros kavos. 10val eisiu į įmonėj organizuojamą sveikatos patikrinimą (ne privalomas - pas mus kiekvienas birželis yra sveikatos, sveikatinimo ir sveikatingumo mėnuo, tai organizuoja visokiausius ten renginius, pramogas, paskaitas, o prie to paties ir sveikatos patikrinimą suorganizuoja, kurį rengia viena privačių sveikatos draudimo įmonių), tai paskui šausiu kavos su kokiu labei beis cukringu užkandžiu  :D  :D 

Vakar ėjau pirmą kartą į treniruotę su tuo bokso treneriu. mickute klausei, kaip man jis - nu liuks  :) aš pas ją jau kurį laiką einu į bokso treniruotes darbe čia, bet pradėjo daryt ir asmenines treniruotes, tai iškart užsirašiau, nes man 2k/sav neužtenka sporto  :) tai vakar taip gerai išsikroviau - pradžioj turėjau savo asmeninę, ten ir sporto, ir cardio buvo, ir intervalinių pratimų. o paskui iškart sekanti valanda buvo boksas su visa grupe. jergus kaip gerai buvo, kiek energijos ir geros nuotaikos pasikroviau  :wub:  :D gaila tik, kad šį ketvirtadienį neisiu - einu su vyru į komedijų šou, gavo bilietus, tai jau teks pailsėt nuo sporto  :) 

po sporto grįžau namo, vyras valgyt pagamino (steikus kepė), tai taip gerai nusimaudžiau išmirkau iš to nuovargio, prikapojau ir ėjau gult. išmiegojau liuks, tik trumpokai. ir dabar kimbu į darbus  :) turiu kelis susitikimus, paruošt kelis instruktažus reik, bet šiaip gana lengva diena nusimato. po darbo lėksiu pas draugę pedikiūro pasidaryt ir tiek tų žinių  :) 

R's - tikiuosi viskas gerai pas Tave  :4u: 

V-rine - ir Tu kažkur prapuolei  :unsure:  :ax: 

gražios visoms dienos ir skanios kavos  :4u: 

(Voque - kai Tu tą patį parašei ryte, tai perskaičius galvoju "ką? aš juk dar nerašiau čia nieko, kodėl čia mano parašymas yra?  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:​ )

Atsakyti
Labos, aš čia gyva smile.gif

gal kartais neparašau bet skaitau viską.

Seniai norėjau pasakyt- smile.gif smile.gif man labai įdomus šios mūsų temos formatas smile.gif visiškai kitoks nei kitų forumo temų. Čia yra monologai, dienoraštis, dienos apžvalga-kaip nori taip pavadink.... Kitose dažniausiai yra dialogai ar diskusijos smile.gif todėl vis dar nepersiorientuoju į tą monologą su iki smulkmenų ir todėl gal mažiau rašau smile.gif Tik nesupraskit- nesakau kad tai blogai ar kaip kitaip, bet tokia išskirtinai kitokia forma ir tiek. Taigi dar nesugebu persiorentuot... bet aš pasistengsiu smile.gif pažadu smile.gif

Atsakyti

Almost, būna ir taip :D  :D  :D čia Tavo linkėjimą pasivogiau :D 

Liuks dėl sporto, kad tiko/patiko, nes galvoju, kad su treneriu turi vistiek ir požiūriai sutapti, ir bio laukai :) 

Skanu steikai, senokai kepė MB, reikės priminti :) 

Giega, kartais pusryčiauju gan vėlokai, truputį eksperimentuoju su maistu, su valgymo intervalais ir pan, tai ryte spėju daug ką pasidaryti iki pusryčių :rolleyes: 

Atsakyti

Ir as pagaliau prisiduodu po visu darbu. Diena  gal ir normaliai prabego, dar parsinesiau namo darbelio, tai va tik nesenai baigiau, tai tik dabar PC isijungiau

ALmost kaip naujasis treneris ?

R.s  atostogauji ?

Big bang as jau baigiu savo varskes apkepa, o tu dar net neisikepei  :P

Aš tik šiandien jį sugebėjau iškept :) dukrytei labai patinka :) 

Labos, aš čia gyva smile.gif

Seniai norėjau pasakyt- smile.gifsmile.gifman labai įdomus šios mūsų temos formatas smile.gifvisiškai kitoks nei kitų forumo temų. Čia yra monologai, dienoraštis, dienos apžvalga-kaip nori taip pavadink.... Kitose dažniausiai yra dialogai ar diskusijos smile.giftodėl vis dar nepersiorientuoju į tą monologą su iki smulkmenų ir todėl gal mažiau rašau smile.gifTik nesupraskit- nesakau kad tai blogai ar kaip kitaip, bet tokia išskirtinai kitokia forma ir tiek. Taigi dar nesugebu persiorentuot... bet aš pasistengsiu smile.gifpažadu smile.gif

Aš priimu tai kaip komplimentą mūsų temai ;) čia ir įdomu dėl to kad yra kitaip :) 

naktis ne kokia buvo, pilvelį mažytei skaudėjo, bet jau dabar viskas gerai :) pavalgė ir miega :) aš irgi pavalgiau, eisiu vėl įsijungsiu cardio 15min. Atrodo tik 15 min o jaučiu presą pilvo šiandien, rankas :) kojom mažiau gal pratimų tai jų nelabai jaučiu :) bet atsirinksiu su laiku kas kur kaip ir stengsiuosi viskam skirti pratimus :) deje i sporto salę negalėsiu eit, be šansų su vaiku :) tai kiek va namie pavyks tiek :) vis geriau nei nieko :) na ir žinoma mitybą reik žiūrėt :) ką ir stengiuosi daryt :) šiandien pasilepinau varškės apkepu ryte, vėliau dar arbūzo gausiu :) proeš darbą bus salotos su lašiša o darban bandysiu susukt į lavašą tuną su daržovėm arba košę nešiuos avižininę :) 

Atsakyti

Seniai norėjau pasakyt- man labai įdomus šios mūsų temos formatas. visiškai kitoks nei kitų forumo temų. Čia yra monologai, dienoraštis, dienos apžvalga-kaip nori taip pavadink.... Kitose dažniausiai yra dialogai ar diskusijos. todėl vis dar nepersiorientuoju į tą monologą su iki smulkmenų ir todėl gal mažiau rašau. Tik nesupraskit- nesakau kad tai blogai ar kaip kitaip, bet tokia išskirtinai kitokia forma ir tiek. Taigi dar nesugebu persiorentuot... bet aš pasistengsiu. pažadu

aš, kaip ir BigBang, priimsiu kaip komplimentą  :) 

matai, man atrodo, kad per tiek metų, kiek mes čia bendraujam, visos kažkaip atradom labiausiai tinkamą ir patogiausią būdą pasidalinti viskuo.. išsipasakoji čia, kiek nori ir išeina atiduot savęs, iš to ir kyla diskusijos, pokalbiai  :) kartais neturi ko paklaust ar nenori kažko blogo pasakyt, tai apie save papasakoji tik ir viskas. o kartais kaip tik iš tų pasakojimų smagu išgirsti kažkokią nuomonę iš šalies, pasidžiaugt ar paliūdėti už kitą  :) man labai smagu, kad čia būtent tokį bendravimo tipą atradom ir kad šitiek laiko jau bendraujam visos  :) 

Almost, būna ir taip :D  :D  :D čia Tavo linkėjimą pasivogiau :D

Liuks dėl sporto, kad tiko/patiko, nes galvoju, kad su treneriu turi vistiek ir požiūriai sutapti, ir bio laukai :)

Skanu steikai, senokai kepė MB, reikės priminti :)

Aha, šmikė Tu, ot  :D  :D 

Tikrai smagu žinok - jis žmogus apskritai toks liuks. Labai jaunas, bet nepasakytum niekad nei iš bendravimo, nei požiūrio. Atitinkamai ir jo laimėjimai sporte (daugkartinis sunkiasvorių kilnojimo čempionas) irgi kalba už save dėl jo sugebėjimų  :) Matysim, kaip efektas bus paskui - tik iš to galima bus spręsti aišku  :) 

Steikai labai labai man patinka  :wub: MB taip iškepa, kad aš galėčiau kone kasdien jais misti  :D 

aš irgi pavalgiau, eisiu vėl įsijungsiu cardio 15min. Atrodo tik 15 min o jaučiu presą pilvo šiandien, rankas :) kojom mažiau gal pratimų tai jų nelabai jaučiu :) bet atsirinksiu su laiku kas kur kaip ir stengsiuosi viskam skirti pratimus :) deje i sporto salę negalėsiu eit, be šansų su vaiku :) tai kiek va namie pavyks tiek :) vis geriau nei nieko :) na ir žinoma mitybą reik žiūrėt :) ką ir stengiuosi daryt :) šiandien pasilepinau varškės apkepu ryte, vėliau dar arbūzo gausiu :) proeš darbą bus salotos su lašiša o darban bandysiu susukt į lavašą tuną su daržovėm arba košę nešiuos avižininę :)

Šaunuolė, tikrai pradžioj gerai pajudėt, priprast, o paskui vis didinti krūvį  :) Ir vis tiek mityba turi didžiausią įtaką, tas yra svarbiausia, kaip ne kaip  :)​ 

Atsakyti

Dėl mūsų temos, tai tikrai ne vien monologai čia :) ir diskusijos vyksta, ir bendraujam, bet tos diskusijos turi nuo kažko prasidėti, o ne tylim visos ir tada rašom oi kaip tylu čia, kaip ramu :rolleyes: pakomentuojam kas kam aktulu, kas kam įdomu ir kažkaip jau tiek metų puikiai tema gyvuoja :wub: o, kad mes mėgstam iki smulkmenų viską, tai čia labai gerai man atrodo :B na aišku kiekviena pasirenkam iki kokių smulkmenų ir asmeniškumų norime bendrauti :) 

BigBang, skaniai susiskaitė Tavo dienos meniu :mirksiukas: apie apkepą ir aš galvoju, prašiau, kad ryt mamukas nupirktų naminės varškės, tai ketvirtadienį ryte norėčiau išsikepti :)

Bet tikrai įdomu kur R's :hmm: auuuuu :D 

Šiandien niekaip kavos neatsigeriu, noriu ir noriu :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Voque*: 19 birželio 2018 - 12:19

aš irgi šiandien kavos labai noriu.. ryte namie išgėriau, paskui darbe išgėriau, dabar jau vėl noriu, o dar net nepietavau  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: gerai, kad turiu kavos kapsulių be kofeino, tai skoniui pats tas bus  :wub:​ 

Atsakyti