Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Aš tai tokią silpną gėriau, reikės stipresnės su pienu, kai pietauti eisiu :rolleyes:

Atsakyti
sveikinu su 500 puslapiu smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti

Oho tiksliai jau 500 :) 

as va kavyte jau šianfien antra baigiu gerti ir einu darban :) bus nuobodi diena, teorija :) na bet nieko, atsedėsiu :) 

visoms linkiu gero vakaro :) 

Atsakyti

Jau po darbu namie, dar buvom  uzsuke i Senukus,  dabar ramiai  prisedau pavalgyti. taip niaukesi dangus, lyg ir vejas kilo, ale tik keli lasai nukrito, rasa padare ir tiek. kad taip gerai  nulytu ......

Atsakyti

R.s .. atostogos, tai gal kazkur islekus  :hmm:  gal nuo kompo nori pailseti. gal kur su seima sauniai leidzia laika.... tikekimes kad viskas gerai. Nes  sekmadieni dar FB vaidenosi

Atsakyti

Laaaabas mano Pleputės-Džiaugsmutės :wub:  Aš čia ir Jūsų laaaabai pasiilgusi tikrai :rolleyes:  :oro_buckis: 

Smagu,kad pasigedote manęs ir rūpinatės :blush-anim-cl: 

Aš čia,viskas tikrai gerai,bet va su laiku blogai,jo permažai :laugh: Brolis gryžęs :wub: 

Ateisiu vėliau,pasipasakoti :)​ 

Atsakyti

Laaaabas mano Pleputės-Džiaugsmutės :wub:  Aš čia ir Jūsų laaaabai pasiilgusi tikrai :rolleyes:  :oro_buckis:

Smagu,kad pasigedote manęs ir rūpinatės :blush-anim-cl:

Aš čia,viskas tikrai gerai,bet va su laiku blogai,jo permažai :laugh: Brolis gryžęs :wub:

Ateisiu vėliau,pasipasakoti :)​ 

Sakiau, kad gastroliuoja  :P​ 

Atsakyti

Tikrai, juk buvai minėjusi, kad grįžta :) smagaus laiko! :mirksiukas: 

Atsakyti

Bandysiu "trumpai" už visas čia nebūtas dienas prisiduoti :) 

Savaitgalį turėjom šaunų Dėdės 60-metį,šventė puiki ir linksma,buvo muzikantai,bet mano pravesta visa šventė Jiems neprilygo,tokie komentarai skraidė,klausė kas manęs nepažino,kur samdėte šventės vedėją :D  :D  Žmonių buvo 34,tai liaupsių ir pagyrų buvo laabai daug,atvirai tai nuo to net pavargau :B  Daug šokom,šėlom ir tik apie 2h namo išdundėjom,namus pasiekėm apie 3h...lova ir kryžiaus poza lovoj :D  Sekmadienį gryžo Brolis,tai ruošėmės sutiktuvėm,sėdom visi ramiai pavakaroti ir vėl plepesiai iki 2h nakties :)  

Vakar reikaliukai mieste,tai ten,tai šen...Šiande sportas,vėl reikalai ir pasiruošimas savaitgalio išvykom,tai sakau reikalų kaip pas Poną ministrą prieš naują rinkimų etapą :D  :D 

Bet visą laiką mintyse "graužiau" save,kada ateisiu gi paplepėti pas Jus,nes pasiilgau Jūsų :wub: 

Ryt ir poryt dar dirbu,paskui bandysim Visi nuo kitos savaitės atostogauti,keliauti po LT ir gėrėtis Jos grožiais :ax: 

Biškiuką pasipasakojau :blush-anim-cl:​ 

Atsakyti

Almost,kaiiip puikiai susiskaitė Tavo asmeninė trenuruotė :wub:  Smagu,kad tiko ir patiko :)  

*Voque* kada Jūs planuojate ir ką planuojate atostogoms? :bigsmile: 

Mickute7,vis sakau užklausiu ir pamirštu :D  Ar kartais vienas iš viršininkų Tavo,ne Donatas? :hmm:  Nes kartais iš post'ų skaitant apie darbą toks vaizdas susidaro,bet gal tik sutapimai :D 

Giega,kaip šiande darbe? Ar vežioji tik mažus siuntinius,didelių dėžių nėra? Nes buvai minėjusi,kad gausi tik mažus siuntinius :) 

BigBang,tai jau Tu oficialiai pradėjusi dirbti šitam darbe? kokios darbo valandos Tavo?

V-rine,kaip Tavo Dukra ar jau užbaigė egzaminų maratoną?

Mouette,žinai,kad pasiilgom Tavęs :wub:​ 

Atsakyti

Na va kaip R's šauniai savaitgaliavot, super :bigsmile: o kur LT žadate keliauti ir ką planuojat veikti? :mirksiukas:

Atsakant į Tavo klausimą, tai mes kaip ir minėjau kitą savaitgalį į Nidą lėksim su SB :ax: neilgam, tik vienai nakčiai, bet vistiek labai laukiu, nes ten man rojaus kampelis :wub:

Atsakyti

Mickute7,vis sakau užklausiu ir pamirštu :D  Ar kartais vienas iš viršininkų Tavo,ne Donatas? :hmm:  Nes kartais iš post'ų skaitant apie darbą toks vaizdas susidaro,bet gal tik sutapimai :D

\

Tas pats. Man atrodo tu jo  zmona pazisti  :P​ 

Atsakyti