Aš tai tokią silpną gėriau, reikės stipresnės su pienu, kai pietauti eisiu
Oho tiksliai jau 500
as va kavyte jau šianfien antra baigiu gerti ir einu darban bus nuobodi diena, teorija
na bet nieko, atsedėsiu
visoms linkiu gero vakaro
Jau po darbu namie, dar buvom uzsuke i Senukus, dabar ramiai prisedau pavalgyti. taip niaukesi dangus, lyg ir vejas kilo, ale tik keli lasai nukrito, rasa padare ir tiek. kad taip gerai nulytu ......
R.s .. atostogos, tai gal kazkur islekus gal nuo kompo nori pailseti. gal kur su seima sauniai leidzia laika.... tikekimes kad viskas gerai. Nes sekmadieni dar FB vaidenosi
Laaaabas mano Pleputės-Džiaugsmutės Aš čia ir Jūsų laaaabai pasiilgusi tikrai
Smagu,kad pasigedote manęs ir rūpinatės
Aš čia,viskas tikrai gerai,bet va su laiku blogai,jo permažai Brolis gryžęs
Ateisiu vėliau,pasipasakoti
Laaaabas mano Pleputės-Džiaugsmutės
Aš čia ir Jūsų laaaabai pasiilgusi tikrai
![]()
Smagu,kad pasigedote manęs ir rūpinatės
Aš čia,viskas tikrai gerai,bet va su laiku blogai,jo permažai
Brolis gryžęs
Ateisiu vėliau,pasipasakoti
Sakiau, kad gastroliuoja
Aš čia,viskas tikrai gerai,bet va su laiku blogai,jo permažaiBrolis gryžęs
Tikrai, juk buvai minėjusi, kad grįžta smagaus laiko!
Bandysiu "trumpai" už visas čia nebūtas dienas prisiduoti
Savaitgalį turėjom šaunų Dėdės 60-metį,šventė puiki ir linksma,buvo muzikantai,bet mano pravesta visa šventė Jiems neprilygo,tokie komentarai skraidė,klausė kas manęs nepažino,kur samdėte šventės vedėją
Žmonių buvo 34,tai liaupsių ir pagyrų buvo laabai daug,atvirai tai nuo to net pavargau
Daug šokom,šėlom ir tik apie 2h namo išdundėjom,namus pasiekėm apie 3h...lova ir kryžiaus poza lovoj
Sekmadienį gryžo Brolis,tai ruošėmės sutiktuvėm,sėdom visi ramiai pavakaroti ir vėl plepesiai iki 2h nakties
Vakar reikaliukai mieste,tai ten,tai šen...Šiande sportas,vėl reikalai ir pasiruošimas savaitgalio išvykom,tai sakau reikalų kaip pas Poną ministrą prieš naują rinkimų etapą
Bet visą laiką mintyse "graužiau" save,kada ateisiu gi paplepėti pas Jus,nes pasiilgau Jūsų
Ryt ir poryt dar dirbu,paskui bandysim Visi nuo kitos savaitės atostogauti,keliauti po LT ir gėrėtis Jos grožiais
Biškiuką pasipasakojau
Almost,kaiiip puikiai susiskaitė Tavo asmeninė trenuruotė Smagu,kad tiko ir patiko
*Voque* kada Jūs planuojate ir ką planuojate atostogoms?
Mickute7,vis sakau užklausiu ir pamirštu Ar kartais vienas iš viršininkų Tavo,ne Donatas?
Nes kartais iš post'ų skaitant apie darbą toks vaizdas susidaro,bet gal tik sutapimai
Giega,kaip šiande darbe? Ar vežioji tik mažus siuntinius,didelių dėžių nėra? Nes buvai minėjusi,kad gausi tik mažus siuntinius
BigBang,tai jau Tu oficialiai pradėjusi dirbti šitam darbe? kokios darbo valandos Tavo?
V-rine,kaip Tavo Dukra ar jau užbaigė egzaminų maratoną?
Mouette,žinai,kad pasiilgom Tavęs
Na va kaip R's šauniai savaitgaliavot, super o kur LT žadate keliauti ir ką planuojat veikti?
Atsakant į Tavo klausimą, tai mes kaip ir minėjau kitą savaitgalį į Nidą lėksim su SB neilgam, tik vienai nakčiai, bet vistiek labai laukiu, nes ten man rojaus kampelis
Mickute7,vis sakau užklausiu ir pamirštu
Ar kartais vienas iš viršininkų Tavo,ne Donatas?
Nes kartais iš post'ų skaitant apie darbą toks vaizdas susidaro,bet gal tik sutapimai
\
Tas pats. Man atrodo tu jo zmona pazisti