Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

As irgi pagaliau po darbu...Jei pavyko anksciau i depa parvaziuot,tai ten pastrigau blink.gif Nu vis kazkas sumaiso man padoriai namo grizt biggrin.gif

Aga,R's,dabar tik maziukai siuntinukai,max 2 batu deziu dydzio mirksiukas.gif Tas gerai,nebereikia tampytis biggrin.gif Dar gerai,kad neturiu(bent jau kol kas) jokiu surinkimu mirksiukas.gif Bet yra tokiu siuntiniu konkreciam laikui..Tai buna,kad sakykim vienoj gatvej yra siuntinys,kuri turiu atiduot pvz 10-11h ir toje pacioje gatveje ar kokioj visiskai salia esancioj-siuntinys 14-15h...Tai nori nenori turi vel grizt i tas pacias vietas...Musu senam depe taip nebuvo..Buvo tokie brangesni siuntiniai,kuriuos turi pristatyt iki 10;30 arba 12,bet ar tu 8 nuvesi,ar 11:59 visiskai nesvarbu,svarbu nepaveluot tu nustatytu..
Atsakyti

Almost,kaiiip puikiai susiskaitė Tavo asmeninė trenuruotė :wub:  Smagu,kad tiko ir patiko :)  

*Voque* kada Jūs planuojate ir ką planuojate atostogoms? :bigsmile:

Mickute7,vis sakau užklausiu ir pamirštu :D  Ar kartais vienas iš viršininkų Tavo,ne Donatas? :hmm:  Nes kartais iš post'ų skaitant apie darbą toks vaizdas susidaro,bet gal tik sutapimai :D

Giega,kaip šiande darbe? Ar vežioji tik mažus siuntinius,didelių dėžių nėra? Nes buvai minėjusi,kad gausi tik mažus siuntinius :)

BigBang,tai jau Tu oficialiai pradėjusi dirbti šitam darbe? kokios darbo valandos Tavo?

V-rine,kaip Tavo Dukra ar jau užbaigė egzaminų maratoną?

Mouette,žinai,kad pasiilgom Tavęs :wub: 

Smagu kad atėjai ;) 

taip oficialiai, pilnu etatu :) dirbsiu pamainomis - viena savaite nuo 5:45 - 13:55 o kita savaite 14.05 - 22:15 :) 

šiandien buvo vėl nuobodi diena :) tai vėl paleido namo ankščiau :) rytoj pagaliau prasidės praktinė dalis :) 

gaila Egipto su Rusija - pralaimejo 1:3 :) čia aš apie futbola :D 

Atsakyti

Labas rytas Merginos :) 

Kava Jus kviečia nubusti drauge :wub: 

Atsakyti

Labas rytelis

Big Bang uz Egipta sergi ??? Nesidomim futbolo, gal kai finalines rungtynes vyks tai gal, jei nebus ka veikti, tai ir paziuresim.

Atsakyti

Vakar vakare dar išvažiavom pasivaikščioti,įveikėm 6000 žingsnių,norėjau įveikti 10 000 tūks.ale mano kompanija nepasirašė jau :D  Ir vakaras gan vėsus buvo su vėjo šnypštimu apie ausis :D  Bet užtenko ir tiek :) 

Gryžom ir tuoj miegoti,nes gan vėlu buvo.

Šiande darbas,po darbo jau reiktų namus apsitvarkyti ir bandysim kažką nuveikti visi Drauge :)​ 

Atsakyti

Labas rytas Merginos :)

Kava Jus kviečia nubusti drauge :wub:

nu va- siandien tvarkingai jau ir R.s pasirode  :P  jau prabudome, kavyte isgerta ir lekiam pro duris  :D​ 

Atsakyti

Mickute7,mažas tas pasaulis :D  Mes su Donato Žmona jau 14 metų Draugės :wub:  Su Juo pačiu virš 10m pažistami,aš pas Juos ir aukliauju  :mirksiukas: 

giega,tvarka kitokia šitam depe truputį,bet ką jau padarysi. Na bet svarbu didelių dėžių nereik tampyti :) 

*Voque* plano neturiu kur keliausim,sėsiu rašyti šiom dienom bůtinai. Tik aiškus penktadienio planas šio-Trakai,sekmadienį Anykščiai,pirmadienį susitikimas su pusbroliu nes gryžo iš Uk,pussesere,visi šeimom tiksimės :wub:  planas visiems baidarėmis plaukti,tik ar aš po pernai plauksiu dar nežinau :D  Tada kitą dieną Raubonių parką tikrai lankysim,norim ir pajūrį trumpam pasisveikinti,o kitas vietas sakau dar tik eisiu rašyti-planuoti :)  Vieną dieną pasiliksim "na ūra" atsikeliam ir važiuojam każkur ir taip tikiu atrasime gerų labai vietų :) 

BigBang,o TB irgi pamainom dirbs? bet tik skirtingu laiku ar ne? :) 

Almost,kokie Tavo planai šiandienos?

V-rine,kaip Tu? kaip darbe sekasi?

Atsakyti

nu va- siandien tvarkingai jau ir R.s pasirode  :P  jau prabudome, kavyte isgerta ir lekiam pro duris  :D​ 

:D  :D​ 

Atsakyti
LAbukas

Ziurejau ir as vakar futbola biggrin.gif As uz nieka nesergu biggrin.gif Siaip nemegeja futbolo,bet kai visokie pasauliniai turai,o ir rungtynes gana aktyvios,tai visai nieko biggrin.gif
Egiptieciu gaila,nes vienas golas toks netycinis,nuo pacio egiptiecio kojos i savo vartus iriedejo...Na bet jei neuzskaityt to golo,tai vistiek 2:1 mirksiukas.gif

Na ka,treciadienis biggrin.gif Kazkaip labai greit sita savaite eina biggrin.gif Reikia kokia diena iki maistines nulekt,saslykams mesos nupirkt,o tai savaitgali MB gimke,kad pasimarinuot spetu biggrin.gif Noriu daryt pati,nes tie pirktiniai ir brangiai iseina ir skonio neypatingai..
Atsakyti
Laba diena,

RS Raubonių parke Tarzano kasose dirba mano dukra, jei jos pamaina bus tai va žinok tai ji smile.gif tokia aukšta mergina šviesi ilgais plaukais. Geros kelionės smile.gif gera ten vaikams, maniškis buvo pusdieniui pas sesę į darbą nuvažiavęs, tai 5 valandų jam matote neužteko....na gera buvo lakstyti visur kai nemokamai smile.gif o šiap į kiekvieną pramogą viskiti bileitai, tai susideda suma....smile.gif

O aš ką. darbas namai, puodai ir tvarkymai. Ir vėl ratu ratu, nei ko papasakot neturiu.
Atostogos tik rugpjūtį tai jaučiuosi tokia vargšė tuo klausimu- rodos visi atostogauja pramogauja...
ai 07-03 su sūnum varysiu į sostinę į dainų šventę (jis dalyvis) tai bent vieną dieną prasiblaškysiu smile.gif

Giega, pas mus jei perki su akcija šašlykus tai dar pigiau išeina nei turguj pirktum gerą mėsą ir raugtum pati smile.gif
o tos akcijos tai vistiek kažkurioj pardėj būna, aš vis pritaikau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 20 birželio 2018 - 10:07

Sveikos  :) 

Kalbant apie šašlykus, tai mes kelis kartus pirkom čia pas mus lietuviškų prekių parduotuvėj. Abu kartus nenormaliai skrandis sustojęs buvo ir visi žarnokai pyko. Antro karto užteko - įsitikinau, kad jeigu jau šašlykus kepam, tai gaminsiu geriau pati. O dar geriau - kepsim mėsainius, steikus, vištieną, o ne šašlykus  :D Pirktiniai man Lietuvoj patikdavo tik Maximoj, kur buvo raugas su majonezu ir žolelėm. Su aliejum ir žolelėm tai tragiški būdavo, o tie su majonezu tokie geruliai - sūroki, su prieskoniais, minkšti. Paskui, pamenu, kartą grįžus jų nusipirkom ir tokie tragiški pasitaikė, kad daugiau ir nebenoriu  :D  :D  :D Tokia tad mano pirktinių šašlykų istorija..

R's - smagu, kad pasirodei. Gero laiko su broliu, su šeimyna  :4u: Aktyvistė šaunuolė Tu mūsų  :wub: 

Aš šiandien dirbu. Šiek tiek ramesnė diena nusimato, gal eisiu per pietus į paskaitą sveikatingumo mėnesiui organizuojamą. Tema "Valgau energijai", tai turėtų būt visai įdomu  :) O jei ne - tiesiog pietausi ir žiūrėsiu paskutinę laidos seriją.

Vakare reikia nuvažiuot iki Ted Baker grąžinti kelias sukneles. Tik noriu išsiaiškinti, ar galiu grąžint vieną su pirkimo kvitu telefone, nes palikau namie  :unsure: Jei ne - teks rytoj po darbo nuvažiuot  :) O daugiau tai nieko - reikės grįžus kažką iš vištienos krūtinėlės pagaminti, bet net neįsivaizduoju, ko noriu. Vakar makaronus su pievagrybių, vištienos ir sojos grietinėlės padažu dariau, tai šiandien jau nebenoriu. Gal kepsnių kokių prakept, nesugalvoju net  :unsure: 

Vakar dar nagus sutvarkė draugė, tai šiandien taip gerai jaučiuos  :wub: 

Neturiu daugiau ką pasakyt, tai skanios kavos ir gražios dienos jums visoms  :4u:​ 

Atsakyti
pagal mano patirtį geriausi man IKI, tačiau aš dar persimarinuoju pati, tai perkuiš anksčiau vis. Aplamai mėgstu kai būna akcija ir nusipirkti, jau geriau tada šaldiklin susikišt iki reikalo, bet kad būtų smile.gif
Norfoj nors sako vienintelis tinklas kur dar lietuviška mėsa būna bet man ten neskanūs....
Maxsimoj dardar, bet geriausi IKI smile.gif
na čia mano patirtis.
O kažkada pirkome iš turgaus mėsos ir marinavomės, tai nerealiai brangiai gavosi.... verysad.gif na mes kai šiaip mėsos neperkam, dar mums užaugina smile.gif tai gal kad neįpratę... smile.gif
Vištienos aš nemėgstu. Man ta pirkta vištiena vis asocijuojasi su tomis baisiomis sąlygomis laikomomis vištomis.... kur dažnai per tv rodo... tai svečiuose valgau jei ką, bet pirkti neperku pati niekad....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 20 birželio 2018 - 10:47