Aga,R's,dabar tik maziukai siuntinukai,max 2 batu deziu dydzio

Almost,kaiiip puikiai susiskaitė Tavo asmeninė trenuruotė
Smagu,kad tiko ir patiko
![]()
*Voque* kada Jūs planuojate ir ką planuojate atostogoms?
Mickute7,vis sakau užklausiu ir pamirštu
Ar kartais vienas iš viršininkų Tavo,ne Donatas?
Nes kartais iš post'ų skaitant apie darbą toks vaizdas susidaro,bet gal tik sutapimai
Giega,kaip šiande darbe? Ar vežioji tik mažus siuntinius,didelių dėžių nėra? Nes buvai minėjusi,kad gausi tik mažus siuntinius
BigBang,tai jau Tu oficialiai pradėjusi dirbti šitam darbe? kokios darbo valandos Tavo?
V-rine,kaip Tavo Dukra ar jau užbaigė egzaminų maratoną?
Mouette,žinai,kad pasiilgom Tavęs
![]()
Smagu kad atėjai ;)
taip oficialiai, pilnu etatu dirbsiu pamainomis - viena savaite nuo 5:45 - 13:55 o kita savaite 14.05 - 22:15
šiandien buvo vėl nuobodi diena tai vėl paleido namo ankščiau
rytoj pagaliau prasidės praktinė dalis
gaila Egipto su Rusija - pralaimejo 1:3 čia aš apie futbola
Vakar vakare dar išvažiavom pasivaikščioti,įveikėm 6000 žingsnių,norėjau įveikti 10 000 tūks.ale mano kompanija nepasirašė jau Ir vakaras gan vėsus buvo su vėjo šnypštimu apie ausis
Bet užtenko ir tiek
Gryžom ir tuoj miegoti,nes gan vėlu buvo.
Šiande darbas,po darbo jau reiktų namus apsitvarkyti ir bandysim kažką nuveikti visi Drauge
Mickute7,mažas tas pasaulis Mes su Donato Žmona jau 14 metų Draugės
Su Juo pačiu virš 10m pažistami,aš pas Juos ir aukliauju
giega,tvarka kitokia šitam depe truputį,bet ką jau padarysi. Na bet svarbu didelių dėžių nereik tampyti
*Voque* plano neturiu kur keliausim,sėsiu rašyti šiom dienom bůtinai. Tik aiškus penktadienio planas šio-Trakai,sekmadienį Anykščiai,pirmadienį susitikimas su pusbroliu nes gryžo iš Uk,pussesere,visi šeimom tiksimės planas visiems baidarėmis plaukti,tik ar aš po pernai plauksiu dar nežinau
Tada kitą dieną Raubonių parką tikrai lankysim,norim ir pajūrį trumpam pasisveikinti,o kitas vietas sakau dar tik eisiu rašyti-planuoti
Vieną dieną pasiliksim "na ūra" atsikeliam ir važiuojam każkur ir taip tikiu atrasime gerų labai vietų
BigBang,o TB irgi pamainom dirbs? bet tik skirtingu laiku ar ne?
Almost,kokie Tavo planai šiandienos?
V-rine,kaip Tu? kaip darbe sekasi?
Sveikos
Kalbant apie šašlykus, tai mes kelis kartus pirkom čia pas mus lietuviškų prekių parduotuvėj. Abu kartus nenormaliai skrandis sustojęs buvo ir visi žarnokai pyko. Antro karto užteko - įsitikinau, kad jeigu jau šašlykus kepam, tai gaminsiu geriau pati. O dar geriau - kepsim mėsainius, steikus, vištieną, o ne šašlykus Pirktiniai man Lietuvoj patikdavo tik Maximoj, kur buvo raugas su majonezu ir žolelėm. Su aliejum ir žolelėm tai tragiški būdavo, o tie su majonezu tokie geruliai - sūroki, su prieskoniais, minkšti. Paskui, pamenu, kartą grįžus jų nusipirkom ir tokie tragiški pasitaikė, kad daugiau ir nebenoriu
Tokia tad mano pirktinių šašlykų istorija..
R's - smagu, kad pasirodei. Gero laiko su broliu, su šeimyna Aktyvistė šaunuolė Tu mūsų
Aš šiandien dirbu. Šiek tiek ramesnė diena nusimato, gal eisiu per pietus į paskaitą sveikatingumo mėnesiui organizuojamą. Tema "Valgau energijai", tai turėtų būt visai įdomu O jei ne - tiesiog pietausi ir žiūrėsiu paskutinę laidos seriją.
Vakare reikia nuvažiuot iki Ted Baker grąžinti kelias sukneles. Tik noriu išsiaiškinti, ar galiu grąžint vieną su pirkimo kvitu telefone, nes palikau namie Jei ne - teks rytoj po darbo nuvažiuot
O daugiau tai nieko - reikės grįžus kažką iš vištienos krūtinėlės pagaminti, bet net neįsivaizduoju, ko noriu. Vakar makaronus su pievagrybių, vištienos ir sojos grietinėlės padažu dariau, tai šiandien jau nebenoriu. Gal kepsnių kokių prakept, nesugalvoju net
Vakar dar nagus sutvarkė draugė, tai šiandien taip gerai jaučiuos
Neturiu daugiau ką pasakyt, tai skanios kavos ir gražios dienos jums visoms