Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Mes apskritai daugiausia valgom paukštieną, jautieną, kartais žuvį. Kiaulienos aš praktiškai nevalgau, viena išimtis - šoninė pusryčiams (rashers vadinasi čia). Galima rinktis ir kalakutienos, bet darbe nebūna, tai nesuku galvos. Tačiau mėgstu kuo labiau suskrudusią ir kuo plonesnę. O daugiau ten visokie kiaulienos kotletai, kiaulienos karbonadai - ne ne  :) Vyras kiaulieną valgo, bet irgi nelabai mėgsta jau  :) 

Ko nevalgau iš viso - avienos / ėrienos. Nepatinka, neskanu, juch  :unsure:  :D 

Nu ir daržovių labai mažai valgau, tiesiog nemėgstu  :D​ 

Atsakyti
aš tai sakau kai prisiklausai kaip tos vištos auginamos, kokiomis sąlygomis ir kokiais preparatais išpučiamos tai nenoriu....sakyč ne mėsa o nuodai.... na nesakau labai kartais nuperku, bet man ir vyras neleidžia....nu ir smirdi dažniau kažuo bet ne mėsa..... Iš rudens naminę valgom, poto kai naminė užsibaigia tai ir nereik dažniausiai...

o daržoves aš lb mėgstu.... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 20 birželio 2018 - 11:47

Sveikos :) oi kažkaip nepavyko man šiandien anksčiau pasisveikinti, tai va tik dabar jungiuosi į kompaniją :rolleyes: 

Diskutuojat apie mėsas, tai aš nuobodi šiuo klausimu, nes pati valgau retai, o jei valgau, tai tik vištieną :) perkam dažniausiai naminę, va ir dabar važiuosim pasiimti penktadienį užsakytos :rolleyes: skonis visiškai kitoks ir išvaizda aišku skiriasi. Nežinau kiek ten ji sveikai auginta, bet tikrai geriau nei visų mūsų žinomų paukštynų. Kiaulieną namuose nepamenu kada gaminau ir pirkau, nevalgom, o va jautienos kartais nusiperkam. Šiaip dievinu žuvį, galėčiau valgyt ir valgyt, tik sunku rasti geros ir šviežios :) 

Atsakyti
va sėdžiu ir galvoju apie diskusiją smile.gif
pas mus tai visur lenkiška vištiena, o Almost ten pas jsu gal vietinė produkcija ir kokybė gal kita? ar irgi lenkai karaliauja?
Atsakyti

Va kaip diskusijos verda čia :) labas visoms šį trečiadienį. Geriu kavytę, neužilgo į darbą. Laukiu šiandien, nes bus praktika, įdomu :) 

pusyčiams skanią kiaušinienę valgiau, omletą :) 

pakepinau šparagus, papriką, pomidorą, pupeles ir vieną dešrelę. Dėjau į skardelę, tada užpyliau kiaušinius - 3 pilnus ir du tik baltymus. Mmmmm kaip skaniai :) instagrame pas mane yra foto :) 

Labas rytelis

Big Bang uz Egipta sergi ??? Nesidomim futbolo, gal kai finalines rungtynes vyks tai gal, jei nebus ka veikti, tai ir paziuresim.

Ne, tiesiog gaila kai vargšus taip suvarė :D šiaip aš už Portugaliją labiausiai. Tada už UK :) 

BigBang,o TB irgi pamainom dirbs? bet tik skirtingu laiku ar ne? :)

Dirbam taip - jis dabar ryte iki 13:55 ir tada ašį darbą. Kitą savaitę atvirkščiai :) 

Na ka,treciadienis biggrin.gifKazkaip labai greit sita savaite eina biggrin.gifReikia kokia diena iki maistines nulekt,saslykams mesos nupirkt,o tai savaitgali MB gimke,kad pasimarinuot spetu biggrin.gifNoriu daryt pati,nes tie pirktiniai ir brangiai iseina ir skonio neypatingai..

Kažkaip man atrodo jau buvo TB gimtadienis :D ar čia tiap greit metai prabėgo? :D 

Laba diena,

O aš ką. darbas namai, puodai ir tvarkymai. Ir vėl ratu ratu, nei ko papasakot neturiu.
Atostogos tik rugpjūtį tai jaučiuosi tokia vargšė tuo klausimu- rodos visi atostogauja pramogauja...
ai 07-03 su sūnum varysiu į sostinę į dainų šventę (jis dalyvis) tai bent vieną dieną prasiblaškysiu smile.gif

Kas puoduose gero? :D 

nesu buvus dainų šventėj :) 

Atsakyti

Apie mėsą. Mėgstu visą mėsa. Bet pastebėjau, kad pradeda keistis mano maisto pomėgiai ar skonis. Pvz. Ankščiau labai patikdavo jūros gėrybės - dabar nu kažkaip nelabai norisi ir visi tie aštunkojai kurie ankščiau atrodė labai skaniai dabar darosi šlykštūs :D 

lietuvinėj praeitą savaitgalį pirkom šašlykų, tai man nepatiko, kažkaip geriau jau kaip Almost sako - burgeriai, steikai. Pati nesu raugus šašlykų, net nežinočiau kokios mėsos reikia :D nu ok ok, sprandinės sako neblogi :D ale kur jos čia UK gaut :D turbūt mėsinėj tik.

vištiena - patinka, bet pastebėjau, kad vis labiau atsisakau jos, krūtinėlė dar dar :) 

žodžiu kas patinka tai nežinau net, aviena viena mėgstamiausių mėsų, bet MB jos kai nevalgo tai neperku beveik :) 

žuvis - lašiša. Kitos nemoku paruošt :D 

Atsakyti

V-rine, tikrai ne visur lenkiška vištiena, kam rašyti tai ko nėra :D nebent Tu turi omeny prekybos centrus, tuomet galbūt ir taip - nesiginčysiu :) bet juk yra ūkininkai, turgeliai, pažįstami, tikrai galima rasti kokybiškos ir lietuviškos, reikia tik ieškoti ir domėtis :rolleyes:

Atsakyti

Aš nežinau žinok, sunku pasakyt - žiūrint, kur perki  :) Vietinėse parduotuvėse tai jau airiška mėsa, ypatingai ėriena, jautiena. Vištiena airiška, angliška. Lidl mėsos kokybė man nelabai patinka, mėsinėj skaniausia aišku, bet ne visad užsukam į mėsinę  :) Tokią jautieną, jeigu steikus kepam, tai tik fillet (čia išeitų turbūt mentė?) - labai liesa, bet minkšta, skani mėsa. Faršą tik liesą perkam jautienos, mažesnio, nei 5-7% riebumo. Vištieną arba visą, arba krūtinėles. Tai ką perkam - nu skanu viskas  :D Neskanius atsirenkam ir nebeperkam  :) 

Lenkų parduotuvėse čia vištienos krūtinėlės labai didelės būna, net keista - kaip steroidų privarytos  :D Bet aš nežinau, ar mes esam pirkę iš ten mėsos. Turbūt esam, bet nieko ypatingo negaliu pasakyt apie tą mėsą, o parduotuvės pakeliui nėra, tai ir nebeperkam  :D 

Lietuvoj irgi nu aš kai tiek tebūnu grįžus, tiek tevalgau tos mėsos, tai ką žinau - man sunku žinok jau palygint dabar, kai septynis metus mes čia gyvenam..

Atsakyti
QUOTE(*Voque* @ 2018 06 20, 14:36)
<p><strong>V-rine</strong>, tikrai ne visur lenkiška vištiena, kam rašyti tai ko nėra biggrin.gif </p>

tai aš suprantu.
ir sekančiame poste apie tai tikslinu smile.gif
turgeliai suprantu. bet parduotuvėse tose masinėse prekybose tai lenkai karaliauja pas mus. o apie jų produkciją nuomonė aiški visiems.
nelabai suprantu kuo mane čia kaltini smile.gif
Atsakyti

Vrine - taves niekas nekaltino, bent jau Almost poste to neįžvelgiau :) tik nesutiko su tavo nuomone :) 

aš gavau ką tik žinutę, kad nereik į darbą šiandien, nes žmogus kuris turi pravesti mums mokymus pranešė, kad serga šiandien. Na gal ir gerai, pabūsim namie, nuvažiuosim apsipirkt, pasitvarkysiu ką nors daugiau :) 

Atsakyti

nelabai suprantu kuo mane čia kaltini smile.gif

:D :D aš tai diskutuoju, o ne kaltinu :rolleyes:

Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2018 06 20, 15:01)
<p>Vrine - taves niekas nekaltino, bent jau Almost poste to neįžvelgiau smile.gif tik nesutiko su tavo nuomone smile.gif 

neadvokatauk biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

aš savo nuomonę parašiau ji savo, parašė kad "nereikia rašyt ko nėra". o tai yra kitais žodžiais kad rašau netiesą.
smile.gif
nu nekelkim kipišo tuščioj vietoj.
sutinku kad kas lb domisi ir prisižiūri tas tų parduotuvinių ir nevalgo. Nes ten tai tikiu ne kažką....
Rišu temą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 20 birželio 2018 - 14:18