BigBang, tai ir gerai, kad nereikia, namuose manau taip pat yra ką veikti beje, liuks pusryčiai atrodė
Aš va ruošiuosi pietų eiti, butinai kavos gersiu, nes spaudimas lyg pakritęs šiomis dienomis, reikia kelti
neadvokatauk
aš savo nuomonę parašiau ji savo, parašė kad "nereikia rašyt ko nėra". o tai yra kitais žodžiais kad rašau netiesą.
nu nekelkim kipišo tuščioj vietoj.
sutinku kad kas lb domisi ir prisižiūri tas tų parduotuvinių ir nevalgo. Nes ten tai tikiu ne kažką....
Rišu temą
Laisvas pasaulis, noriu ir rasau, i jei tu taip supranti kaip advokatavima tai jau cia tavo beda savo nuomone gali kiekviena issakyti
baigiam ;)
Nu tai ką, susimušėm dėl mėsos ir dar aš kaip visad įtraukta buvau ten, kur nieko nesakiau
BigBang - ne Almost, o Voque rašė savo nuomonę
pritariu tam, kad kas domisi, aiškinasi, skaito etiketes, tas tikrai žino ir susiranda, kur ką pirkti
dar galiu pasakyt, kad čia maistas eina gal ir toks pat, kaip Lietuvoj, tik kainos geresnės mano draugė išsikrausčius į Vokietiją, o paskui į Liuksemburgą, tai sakė Vokietijoj maisto produktų pasirinkimas žyyyymiai platesnis, geresnis ir įdomesnis, nei Airijoj
tai žodžiu situacija tokia.
Airija - dėkinga šalis auginti karves, avis, bulves. Bet ten tokioms daržovėms, vaisiams čia klimatas tikrai nėra pats geriausias Todėl daržovės, kaip sako valgantys
, yra plastmasinės - perkant lenkų parduotuvėse tikrai gali skanesnį pomidorą nusipirkt. Vyšnios kad ir Lidl būna po €13/kg, kur iš lenkų, lietuvių parduotuvės 2kg/€6,99 ir labai skanios uogos. Žodžiu yra pasirinkimo čia daug visokio pločio kišenėms ir iš visokių kilmės šalių, tik lėk ir rinkis
Yra ir tų mėsinių, ūkininkų, tiekėjų - reik tik domėtis ir atitinkamą prekę gausi tada
V-rine, matai ir čia diskusijos vyksta
Mes tikrai šiuo laikotarpiu daug dėmėsio skiriam maistui, daug skaitom ir pan, bet nesam fanatikai savaitgaliais leidžiam sau daug blogybių, bet aš visada sakau, kad svarbiausia balansas
visko nesuseksim, nesuskaitysim, o sveikiausia tai, kas paties užauginta
V-rine - žinai, man iš kitos pusės net ir juokinga kartais, kad jau jeigu produktas lenkiškas, tai va purtosi baidosi nuo jo. Tai bet palauk - jis irgi augintas, kaip ir lietuviškas, airiškas, ispaniškas ar dar koks kalabibiškas. Nu ta prasme kaip Lietuvoj, taip ir danguj ar žemėj, turi žinot, iš ko perki ir ką perki - tada nusipirksi geriausią. Tiek ispanišką, graikišką, lenkišką ar lietuvišką
Dėl tikėjimo etiketėmis - vėlgi, jeigu jau net jom tikėt negalima, tai kam tada nervintis, mėsa lenkiška ar vietinė? Labai dažnai tokiuose reikaluose sužaidžia ir veikia psichologija tiesiog. Normalūs produktai, bet va tas nusistatymas žmonių, vos ne iš vienos serijos su prie ruso buvo geriau, mano nuomone
Voque - aha, tikrai, šiaip tai nieko tokio. Bet aš tai nenoriu likt kalta dėl visko nu