Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

BigBang, tai ir gerai, kad nereikia, namuose manau taip pat yra ką veikti :mirksiukas: beje, liuks pusryčiai atrodė :essen: 

Aš va ruošiuosi pietų eiti, butinai kavos gersiu, nes spaudimas lyg pakritęs šiomis dienomis, reikia kelti :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Voque*: 20 birželio 2018 - 14:24
aš irgi einu kavos. trečios jau. Bet mano tokia dozė kasdienė.....
Atsakyti

Aš rytais tokią nestiprią geriu, o po pietų jau stipresnę, bet galvoju gal dabar šaltos visai norėčiau :)

Atsakyti

neadvokatauk biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

aš savo nuomonę parašiau ji savo, parašė kad "nereikia rašyt ko nėra". o tai yra kitais žodžiais kad rašau netiesą.
smile.gif
nu nekelkim kipišo tuščioj vietoj.
sutinku kad kas lb domisi ir prisižiūri tas tų parduotuvinių ir nevalgo. Nes ten tai tikiu ne kažką....
Rišu temą smile.gif

Laisvas pasaulis, noriu ir rasau, i jei tu taip supranti kaip advokatavima tai jau cia tavo beda :P savo nuomone gali kiekviena issakyti :) baigiam ;) 

Atsakyti

Nu tai ką, susimušėm dėl mėsos ir dar aš kaip visad įtraukta buvau ten, kur nieko nesakiau  :D  :D  :D 

BigBang - ne Almost, o Voque rašė savo nuomonę  :D 

pritariu tam, kad kas domisi, aiškinasi, skaito etiketes, tas tikrai žino ir susiranda, kur ką pirkti  :) 

dar galiu pasakyt, kad čia maistas eina gal ir toks pat, kaip Lietuvoj, tik kainos geresnės  :) mano draugė išsikrausčius į Vokietiją, o paskui į Liuksemburgą, tai sakė Vokietijoj maisto produktų pasirinkimas žyyyymiai platesnis, geresnis ir įdomesnis, nei Airijoj  :) tai žodžiu situacija tokia.

Airija - dėkinga šalis auginti karves, avis, bulves. Bet ten tokioms daržovėms, vaisiams čia klimatas tikrai nėra pats geriausias  :) Todėl daržovės, kaip sako valgantys  :D , yra plastmasinės - perkant lenkų parduotuvėse tikrai gali skanesnį pomidorą nusipirkt. Vyšnios kad ir Lidl būna po €13/kg, kur iš lenkų, lietuvių parduotuvės 2kg/€6,99 ir labai skanios uogos. Žodžiu yra pasirinkimo čia daug visokio pločio kišenėms ir iš visokių kilmės šalių, tik lėk ir rinkis  :) Yra ir tų mėsinių, ūkininkų, tiekėjų - reik tik domėtis ir atitinkamą prekę gausi tada  :)​ 

Atsakyti
šiaip tai jei ta pačia tema biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif įdomiai - rinką užkariauja lenkai. Nes net mažuose miesteliuose faktiškai naminės mėsos nelabai begausi, net turguose kur daugelis dar įsivaizduoja kad ten perpardavinėtojai vietiniai perka iš bobučių, bet mėsa būna ta pati lenkų.
Pas mus ūkius naikina , lenkai okupuoja.
Na bent aš pvz tai tikrai nemaitinu ir niekada nemaitinsiu šeimos nei vištiena ta valdiška/lenkiška/pripumpuota...nei kiauliena. Alaternatyvų visada aišku galima rasti kas nori.
O tokia Vogue kuri tikrai tiek skiria laiko dėmesio ir t.t. savo priežiūrai bei maistui tai tikiu atsirenka tikrai tik patį geriausią. Na čia tipo komplimentas jai ir nenoriu jokių priešiškumų. smile.gifsmile.gif
Nors etkiėtėmsi irgi tikėti negalima.... bet jau aišku gi nesutikrinsi visko. geriausia auginti pačiam, tada žinosi ką valgai ...smile.gif bet tai kažkaaaaippp...gal neteks tuo niekada užsiimti tikiuosi smile.gif

nu jau atkalbėjau šiandie už visą mėnesį...vos net neprisikalbėjau smile.gif smile.gif smile.gif bet svarbiausia (gal tik man)...vyko diskusija smile.gif smile.gif kai nemoku monologų tai amn sunku smile.gif
o jūs gal kas dienoraščius šiaip rašot? smile.gif

dar norėjau pasakyt kad RS pavydžiu tavo sugebėjimų organizuoti šventes. Va nei iškalbos ne gabumų tam neturiu... Gal tau tikrai reikia keisti veiklą???? smile.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 20 birželio 2018 - 15:18

Almost, mus dažnai sumaišo, taigi nieko tokio :D 

Atsakyti

V-rine, matai ir čia diskusijos vyksta :D 

Mes tikrai šiuo laikotarpiu daug dėmėsio skiriam maistui, daug skaitom ir pan, bet nesam fanatikai :) savaitgaliais leidžiam sau daug blogybių, bet aš visada sakau, kad svarbiausia balansas :rolleyes: visko nesuseksim, nesuskaitysim, o sveikiausia tai, kas paties užauginta :) 

Atsakyti

V-rine - žinai, man iš kitos pusės net ir juokinga kartais, kad jau jeigu produktas lenkiškas, tai va purtosi baidosi nuo jo. Tai bet palauk - jis irgi augintas, kaip ir lietuviškas, airiškas, ispaniškas ar dar koks kalabibiškas. Nu ta prasme kaip Lietuvoj, taip ir danguj ar žemėj, turi žinot, iš ko perki ir ką perki - tada nusipirksi geriausią. Tiek ispanišką, graikišką, lenkišką ar lietuvišką  :)

Dėl tikėjimo etiketėmis - vėlgi, jeigu jau net jom tikėt negalima, tai kam tada nervintis, mėsa lenkiška ar vietinė?  :) Labai dažnai tokiuose reikaluose sužaidžia ir veikia psichologija tiesiog. Normalūs produktai, bet va tas nusistatymas žmonių, vos ne iš vienos serijos su prie ruso buvo geriau, mano nuomone  :) 

Voque - aha, tikrai, šiaip tai nieko tokio. Bet aš tai nenoriu likt kalta dėl visko nu  :unsure:  :rolleyes:  :D  :D  :D  :D​ 

Atsakyti
šiaipir man įdomu kodėl lenkiška produkcija yra štampas "blogai". Norisi tikėti kad tai tokio pat lygio kaip mūsų kuri auginama fabrikuose. Bet vat kažkodėl nusistatymas yra toks.
Ypač daržovės- nu nemanau kad kitokiomis sąlygomis jas augina....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 20 birželio 2018 - 15:44

Kaip tręšia su visokiais niekalais Lietuvoj ūkiuose pramoniniuose, taip ir Lenkijoj, ir Airijoj, ir visur kur. Va prie ruso tręšdavo atvira forma kukurūznikai, o visi rydavo tuos pomidorus ir nemirdavo, dar norėdavo  :D  :D Nu ta prasme  :)​ 

Atsakyti

Almost - persiprašau :D bet pačios kaltos kad nikus panašius užsidėjusios :D pasikeisit gal kada tada bus kitaip :D 

o šiaip jo V-rine - gerą čia diskusiją užvedei :) bus Mickutei ka skaityt po darbo :D 

Atsakyti