Jei visos dienos,kaip si,tai bus idealus darbas

Visii siuntiniai vietoj,nereikejo po puse depo lakstyt,susikrovem anksti,siuntiniu neperdaugiausiai,kaip as noriu-iki 100

Praktiskai 16h jau namie buvau

Tik isvarem iki maistiniu...MB gimke 22d

Praeita sav sventem biski,nes vieni draugai negales si savaitgali,tai atejo is anksto pasveikint
TAaaaaaip,diskusijos

NA jei imt monologu ar diskusiju forma..Nu ne visos sedi istisa diena prie kompo

Atejai,parasei,ka nori,o paskui kitos pritaria arba papriestarauja

Dienorasti esu rasius kazkada jaunystej,bet dabar ne laiko neturiu
Mesa..Kiaulienos irgi nebeperkam jau geri 2metai..NA kai saslykams reikia,tai aisku kiauliena,bet siaip,kasdieniniam valgymui-ne.Jautiena man tik troskiniuose,kotletuose valgoma,na kai gerai iskepta,istroskinta..O steikai neskanu man..KAd ir well done padarai,vistiek man krauju atsiduoda...VAlgiau ir MB kepimo,ir gero restorano,nu nelimpa man..O va aviena man patinka

Ir dabar savaitgali kepsim avienos

Vistos labai nesigilinu,kaip ji ten uzauginta...Bet katinas neblogai eda musu perkama vistos krutinele(siaip jis eda tik savo maista,daznai negauna zalios mesos,o ir ne visa eda)Tai tikiuosi,kad nebloga
Del saslyku,tai va.Zalia kiaulienos sprandine 1kg,kainavo 5£.Jei imt gatava saslyka,tai kaina svyruoja 8-10sv... Na skirtumas yra

Tokiu kaip saslyku angliskose pardese net nera,gali geriausiu atveju marinuotus kepsnius nupirkt ar marinuota vista..O lietuvines,lenkiskos nuolaidas padaro tik kai data baigiasi

Ir dar-pacios marinuoti daug skanesni,nei pirktiniai