Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Almost - persiprašau :D bet pačios kaltos kad nikus panašius užsidėjusios :D pasikeisit gal kada tada bus kitaip :D

o šiaip jo V-rine - gerą čia diskusiją užvedei :) bus Mickutei ka skaityt po darbo :D

Jau spejau pastebeti kad biskeli pleptelejote  :D  mes tik dabar grizome is darbu, tai pirmiausiai puolu i virtuve, tada jau ramiai paskaitinesiu ka cia tiek pridiskutavot  :P  :P​ 

Atsakyti

Mickute7,mažas tas pasaulis :D  Mes su Donato Žmona jau 14 metų Draugės :wub:  Su Juo pačiu virš 10m pažistami,aš pas Juos ir aukliauju  :mirksiukas:

Geras. Maciau jau senai  FB kad judvi drauges.  tikrai mazas tas pasaulis   :P 

Atsakyti

Almost - persiprašau :D bet pačios kaltos kad nikus panašius užsidėjusios :D pasikeisit gal kada tada bus kitaip :D

o šiaip jo V-rine - gerą čia diskusiją užvedei :) bus Mickutei ka skaityt po darbo :D

Nu jau nickai mūsų su Voque tai iš viso iš skirtingų parapijų  :D  :D  :D​ 

Atsakyti

Laba diena,

ai 07-03 su sūnum varysiu į sostinę į dainų šventę (jis dalyvis) tai bent vieną dieną prasiblaškysiu smile.gif

Dainuoja ar soka ? mano dukterecia tai su sokiais dalyvaus 

Atsakyti

nesu buvus dainų šventėj :)

1985 pati dainavau Dainu sventeje Vingio parke. o dievuleliau kaip senai tai buvo  :lol:​ 

Atsakyti

Nu jau nickai mūsų su Voque tai iš viso iš skirtingų parapijų  :D  :D  :D 

Rasau viena galvoju kita :D avatarai :D 

Atsakyti

lygioj vietoj  mesa nepasidalinot  :P o as nebrokinu ir lenkiskos. ir dar i pacius lenkus teko vaziuoti apsipirkineti  :D 

ilsiuosi po darbu, liko 2 dienos ir atostogos    :yahoo:  :yahoo:  mintys ir taip darbe pabega i sona- as jau pradedu  daiktus pakuotis kelionei i tases, maista planuoju  :rolleyes: 

Atsakyti

Smagu atostogos :bigsmile: daug dirbai, tai pelnytos ir tikiu, kad lauktos :bigsmile: 

O mes namuose vakarojam, MB grįžo anksčiau (na pas jį anksčiau 20val), tai va filmą kažkokį neįdomų žiūrim :D eisiu vėliau gal į vonią parelaksuot :rolleyes: 

Atsakyti
Jei visos dienos,kaip si,tai bus idealus darbas biggrin.gif Visii siuntiniai vietoj,nereikejo po puse depo lakstyt,susikrovem anksti,siuntiniu neperdaugiausiai,kaip as noriu-iki 100 mirksiukas.gif Praktiskai 16h jau namie buvau mirksiukas.gif Tik isvarem iki maistiniu...MB gimke 22d mirksiukas.gif Praeita sav sventem biski,nes vieni draugai negales si savaitgali,tai atejo is anksto pasveikint mirksiukas.gif

TAaaaaaip,diskusijos biggrin.gif NA jei imt monologu ar diskusiju forma..Nu ne visos sedi istisa diena prie kompo biggrin.gif Atejai,parasei,ka nori,o paskui kitos pritaria arba papriestarauja biggrin.gif Dienorasti esu rasius kazkada jaunystej,bet dabar ne laiko neturiu biggrin.gif

Mesa..Kiaulienos irgi nebeperkam jau geri 2metai..NA kai saslykams reikia,tai aisku kiauliena,bet siaip,kasdieniniam valgymui-ne.Jautiena man tik troskiniuose,kotletuose valgoma,na kai gerai iskepta,istroskinta..O steikai neskanu man..KAd ir well done padarai,vistiek man krauju atsiduoda...VAlgiau ir MB kepimo,ir gero restorano,nu nelimpa man..O va aviena man patinka mirksiukas.gif Ir dabar savaitgali kepsim avienos mirksiukas.gif Vistos labai nesigilinu,kaip ji ten uzauginta...Bet katinas neblogai eda musu perkama vistos krutinele(siaip jis eda tik savo maista,daznai negauna zalios mesos,o ir ne visa eda)Tai tikiuosi,kad nebloga biggrin.gif
Del saslyku,tai va.Zalia kiaulienos sprandine 1kg,kainavo 5£.Jei imt gatava saslyka,tai kaina svyruoja 8-10sv... Na skirtumas yra mirksiukas.gif Tokiu kaip saslyku angliskose pardese net nera,gali geriausiu atveju marinuotus kepsnius nupirkt ar marinuota vista..O lietuvines,lenkiskos nuolaidas padaro tik kai data baigiasi biggrin.gif Ir dar-pacios marinuoti daug skanesni,nei pirktiniai biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytelis ,sučiulbo paukštelis :)  Ir pakvietė Visas kavos :D​ 

Atsakyti

Kaip smagu buvo ką skaityti atėjus,paplepėjot "mažumėlę" :D 

Mėsos tema,daugiausiai valgom vištieną,nes ji visai šeimai tinka ir patinka,juolab,kad Teta užaugina :)  Aišku tenka ir pirkti kartais ir perkam :B  Kiaulieną naudoju plovui,šašlykas labai retai kiaulienos,pas każką nebent,kažkur :D  Patys grilinamės beveik kiekvieną savaitgalį,bet tai vištiena visuokiuose pavidaluose :D  Ar mėsainiai kokie ar dar ką prisigalvojam.Ai esam keletą kartų kepę šv.kiaulienos dešreles tas storas,skanu buvo :B  Vyro kolektyve darbe jeigu sumasto kepti šašlą,tai perka/o tik IKI ten sakė skaniausi,bet po paskutinio kepimo nusivylė jau IKI produkcija.

Tai va tiek apie mėsytę :D  P.s. man jos galėtų ir visai nebūti :D  Żuvis,jūros gėrybės mmm :) 

Mėsos tema uždaryti,pasipasakokit kita tema prašom :D 

AR VARTOJATE KOKIUS VIT. AR KOKIUS PAPILDUS BENDRAM GROŽIUI PALAIKYTI,PVZ plaukai,nagai,oda? Ar vasaros sezonu prisirankiojate iš natūralių produktų visų vit.? 

Aš pati nieko nevartoju,bet žinau,kad reiktų,nes plaukai kažkaip pradėjo palikti "durną" galvą :D  Slenka. Reik susiimti šiuo reikalu :hmm: 

Vakar nebuvom pasivaikščioti ir toks kažkoks kažko trūkumas buvo :D  Mat užėmiau vakare spintą tvarkytis,sakau tik vieną lentyną,agą gavosi 3 lentynos ir sutemti spėjo :D  Nieko reiks šiande tai kompensuoti. Šiande daugiau darbo turėsiu prieš atostogas,poto reik susipirkti užkandžių truputį rytojui,tai  apsipirkimas laukia,tada pasportuoti,labai noriu šiande nueiti į Zumbą,o tada su šeimyna kur pasivaikštinėti :)  Rytoj darysiu "nieko" :D,tegu Draugės daro su manim ką nori, ryt su Giegos Vyru "kartu" švęsim :D  :D​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R's...: 21 birželio 2018 - 04:56

Labas  rytelis

Ir as jungiuos prie to ankstyvojo paukstelio su kava  :P​ 

Atsakyti