Sveikos
Įkaliau kavos, atvarau pasiplepėt
mickute - tikrai jau kad nepasidalinom mėsa
vat čia Tu irgi teisi - brokina žmonės lenkišką produkciją, o paskui patys važiuoja tos lenkiškos produkcijos pirkti į Lenkiją. Tai jau ten stebuklingai gera, o čia bloga importuojama? Kai Lietuva bus tokia stipri šalis savo gamyba, kaip Lenkija, tada galėsim brokuot viską kitką. O dabar, tai..
Voque - oj, priminei man vėl. Susigalvojau jau savaitgalio vakaro relaksą. Čiupsiu vyno ir į vonią su knyga
giega - aha, pritariu, kad lietuviškų prekių parduotuvėse jau nuolaidos būna, kai baiginėjasi galiojimai. Todėl mums šiek tiek užtruko susirast gerą, patikimą, su normaliais produktais ir patiekalais, lietuviškų prekių parduotuvę
Bet net ir ten šašlykų neperkam pagamintų
Kas liečia šventes - o jūs pvz. ten pranešat kaimynams, atsiprašot už nepatogumus?
Aš labai mėgstu čia, kai būna organizuojami koncertai kokie mieste pačiam, o ne užmiesty. Kad kaip įkalta - 22val viskas išjungiama ir tyla. Kaimynystėj irgi dažniausiai 23val tyla. Yra jaunimas apačioj namo gyvena, tai kartais pauliavoja per naktį. Jeigu kitą rytą į darbą - tikrai ima pyktis. Bet visumoj pagarba ramybės metui čia didelė ir tas mane labai džiugina
R's - jokių papildų nevartoju, nes tiesiog pamirštu. Esu prisipirkus visokių sportuojančioms moterims, Silicea papildų nagams / plaukams / odai. Vis pasidedu prie lovos ir sakau, kad jau dabar tikrai gersiu. Bet, kaip ir Voque rašė, išgeriu penkias dienas ir paskui pamirštu
Manau, kad nepakenktų man kokie vitaminai, o dar kai ir turiu jų. Bet kaip reik nepamiršt gert..
Dėl spintos tvarkymo - čia mano savaitgalio planas. Kadangi neturim jokių minčių, ką veiksim, išskyrus gal pikniką pasidarysim kur nors, tai galėsiu namie suktis. Oras geras bus, bet man dar negalima saulėj būt savaitę, tai nieko labai čia ir nenuveiksi
Vakar tai nebuvo jokio pasirodymo - turėjo būt šiandien, bet komikas dėl įsipareigojimų televizijai turėjo atšaukti šią datą pasirodymo, tai sakė pakeis bilietus. Ta proga eisiu į boksą šiandien
V-Rine - mums yra tekę katinuką savo užmigdyt, tai nuo to laiko nebenorėjau katės dėl to liūdesio, rūpesčio, kai suserga.. Labai labai sunku būna tada susitaikyt su pasikeitimais
BigBang - o Tu seniau ne tam pačiam darbe dirbai, kur dabar? Jei taip, tai kaip ir nieko naujo mokymuose nesužinojai? Jei ne - ką darai dabar?
Nu va, pakalbinau visas
Vakar pridaviau sukneles į parduotuvę, apžiūrėjau, kas dar gero. Paskui grįžau namo ir išvažiavom apsipirkti šiek tiek maisto. Tada pasiėmėm kinų patiekalų vakarienei, nes abu labai alkani buvom ir tingėjom gaminti - norėjom valgyt čia ir dabar. Tai pavalgę tik pasidarėm pietus šiandien (čenakus kepėm) ir viskas, žiūrėjom laidą savo.
Šiandien vakare turėjom eit į komiko šou, bet atšaukė jį, tai eisiu į bokso treniruotę
Daugiau nieko įdomaus nevyksta. Esu labai nenusiteikęs šįryt, trūksta miegelio, noriu daug kavos ir jau noriu laisvadienių
Tai gražios dienos ir skanios kavos visoms