O proga- brolio jubiliejus

Aš jau namie nuėjau ir parėjau. Nepranešė, kad neateis tas kuris mus mokina ir be reikalo visi atėję buvom..labai neatsakingas žmogus
Tai man tai dzin, 10min pestute, o kitos dvi mergaitės tai visą valandą eina į/iš darbo. Tai jos gan piktos buvo, aš irgi būčiau. Tikėkimės ryt jau viskas bus ok
Jau ir vakaras, kažkaip per greit vėjas siaubingas pakilo, aptemo, kažkas bus
atrodo visur uždariau langus, bet vistiek girdisi nemenki gūsiai, pranešė, kad visko šiąnakt galim sulaukti
Bigbang, klausei dėl vaistų, tai dabar dar 12 dienų sugerti ir žiūrėti ar kažkas gerėja, jei ne, tai vėl spręsti ką daryti, jau kartais nebeturiu jėgų...
Buvom šiandien su draugute Akropolyje, išpardavimai prasidėjo, bet aš tik pora maikelių sau nusipirkau ir tiek, neturėjau ūpo matuotis visiškai o dabar sėdu padirbėti, manau pavakarosiu šiandien
Vakaras labas Damos
Šiande dirbau daug,kad pajausčiau "ryškesnį" atostogų skonį Nes dirbu dirbu ir nesijaučiu pavargus
Va
Dabar atvažiavau į sporto klubą,pasportuosiu ir pamaigysiu treniruoklius ir tada šoksiu zumbą
Vėjas ir pas mus stiprus
*Voque* tikiu,kad pavargsti...nuo nežinios ir siekių,bet patikėk-laukimo pabaiga bus laiminga!!! Aš tikiu,aš jaučiu ir patikėk taip bus
Viskas čiau,bėgu į sportą Vėliau užbėgsiu