Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Almost, bandžiau pirkti ir iš firminių. Neskani verysad.gif arba mes jau išpindėję smile.gif po geros normalios naminės paėmus pirktines nu ne kažką... tai ir apsieinam.

O proga- brolio jubiliejus smile.gif tik paprasta vakarienė mūsų dviejų šeimų. bet kitame mieste tai vis išvažiavimas...nors dabar jau tingiu smile.gif smile.gif
Atsakyti

Aš jau namie  :D  nuėjau ir parėjau. Nepranešė, kad neateis tas kuris mus mokina ir be reikalo visi atėję buvom..labai neatsakingas žmogus  :nono: Tai man tai dzin, 10min pestute, o kitos dvi mergaitės tai visą valandą eina į/iš darbo. Tai jos gan piktos buvo, aš irgi būčiau. Tikėkimės ryt jau viskas bus ok  :new_russian:​ 

Atsakyti

Jau ir vakaras, kažkaip per greit :) vėjas siaubingas pakilo, aptemo, kažkas bus :unsure: atrodo visur uždariau langus, bet vistiek girdisi nemenki gūsiai, pranešė, kad visko šiąnakt galim sulaukti :unsure: 

Bigbang, klausei dėl vaistų, tai dabar dar 12 dienų sugerti ir žiūrėti ar kažkas gerėja, jei ne, tai vėl spręsti ką daryti, jau kartais nebeturiu jėgų...

Buvom šiandien su draugute Akropolyje, išpardavimai prasidėjo, bet aš tik pora maikelių sau nusipirkau ir tiek, neturėjau ūpo matuotis visiškai :) o dabar sėdu padirbėti, manau pavakarosiu šiandien :rolleyes: 

Atsakyti

Vakaras labas Damos :) 

Šiande dirbau daug,kad pajausčiau "ryškesnį" atostogų skonį :D  Nes dirbu dirbu ir nesijaučiu pavargus :D  Va :D  Dabar atvažiavau į sporto klubą,pasportuosiu ir pamaigysiu treniruoklius ir tada šoksiu zumbą :B  

Vėjas ir pas mus stiprus :unsure:  

*Voque* tikiu,kad pavargsti...nuo nežinios ir siekių,bet patikėk-laukimo pabaiga bus laiminga!!! Aš tikiu,aš jaučiu ir patikėk taip bus :wub: 

Viskas čiau,bėgu į sportą :)  Vėliau užbėgsiu :)​ 

Atsakyti

V-RIne gero jums vakarelio. o tai i katra miesta vaziuosit ?

Big Bang isivaizduoju kaip pikta, kazka galima rimto nuveikti, o ne pirmyn atgal vaikscioti veltui. tikrai jokio atsakingumo

Voque gal jau lietuico sulauket ? 

Atsakyti

Aha sulaukėm ir tokio nemenko visai :) gerai, kad vėjas aprimo, tai dabar taip ramiai lyja, faina :rolleyes:

Atsakyti

Oi kaip  jus  ten gerai- mes vis dar nesulaukiam lietucio , nors irgi apsiniauke, vejas kyla

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 21 birželio 2018 - 20:58

Aha, tikrai reikia lietaus, manau ir Jūs sulauksit :mirksiukas:

Atsakyti

Uch...gerai išsiliejau sporte :yahoo: 

Kyla kyla vėjas,kažin bus kas ar ne :hmm: 

Gėles del visa ko suslėpiau į pavėsinę.

Atsakyti
Nakad nakti palytu ir as nesupykciau biggrin.gif Siandien jau net pieva laisciau,ruduot pradeda nuo dregmes trukumo...

Na ka,uzmarinavau sprandines kepsnius,zuvi,gali hau ryt eit sveciai biggrin.gif
Atsakyti

Voque - pritarsiu ir nesikartosiu R’s mintims :) žinai, nuskambės banaliai, bet nenustokit tikėti, nes kartais kai jau atrodo, kad viskas, pavargau, nieko nebus ir pan reikia nepamiršti, kad šis kelias jums duotas ne tam kad pasiduotumėt, o tam kad laimėtumėt  :4u: 

Atsakyti

Tram pam-pammmm!!! Penktadienis-jėgadienis :yahoo: 

Fainiai ane,nesakykit Visos laukiat penktadienių :clap_1: 

Mano kava ankstyva šiande 4.30h  :sokiai:  :D

Laukiu kartu geriančių kavos :bigsmile: 

Atsakyti