Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Vakar taip gerai nulijo taippp gerai :)  Ir ačiū D,be jokių baisinių audrų. Vis kažkiek įmerkė žemelę :) 

Ankstyva aš šiandien,bet nuotaika gera :B  Ir neduok D,kas nors kėsintųsi sugadinti man šiande nuotaiką,tegu laikosi....užkrėsiu ir Jį/ą gera nuotaika :D  :D  

Pirmas rytinis planas-vonia/relaksas,toliau nusispalvinti nagus,susiruošti daiktus išvykai ir tada nuostabiausiassss laikas su Draugėm :wub: 

Atsakyti

Mickute7,Tau irgi šiande penktadienis kvadratu penktadieniškas,nes juk po darbo prasidės,atostogadieniai :yahoo:  Gerų Tau ir turiningų atostogų jau linkiu dabar :wub: 

Almost,kaip boksas? įtariu,ką čia įtariu,o jaučiu,kad po treniruotės buvai happy? :bigsmile:  :D  ( na mano pačios tokia būna nuotaika po treniruotės,tai ir apie kitus tą galvoju :D  )

*Voque* kaip Jūsų vakaras? gal pavyko iki vidurnakčio atsigulti? :) 

giega,kaip Anūkė laikosi/auga? įtariu ryt pasimatysit? :wub:  Jau parodyt galėtum kada kaip paaugus,nes seniai berodei :blush-anim-cl: 

BigBang,vis nepagiriu,kad pradėjai sportuoti,Šaunuolė!!! sportas daugeliu atvejų yra-gėris! taigi tik pirmyn :mirksiukas: 

V-rine,kaip Jūsų vakaras vakar praėjo? :) 

Gerai gerutiškai geros gėriu kvepiančios Visoms dienos :wub:  :oro_buckis:​ 

Atsakyti

Labas rytelis

ALe tu ir ankstyva R.s

Jo, truputuka palyjo, kazkur po 23  jau kai pradejo, tai net langa uzsidariau . na bent   palyginus ramiai Kaune, nei kokioje Plungeje 

https://www.15min.lt...iniai-60-990186

Atsakyti

Mickute7,Tau irgi šiande penktadienis kvadratu penktadieniškas,nes juk po darbo prasidės,atostogadieniai :yahoo:  Gerų Tau ir turiningų atostogų jau linkiu dabar :wub:

Aciu. Taaaaaaaip  :yahoo:  :yahoo:  :yahoo:  dar galit ir su vardadieniu siandien pasveikinti  :P  Liuks. kaip man patinka penktadieniai, o siandien ypac  :victory2: 

Atsakyti

Tram pam-pammmm!!! Penktadienis-jėgadienis :yahoo:

Fainiai ane,nesakykit Visos laukiat penktadienių :clap_1:

Mano kava ankstyva šiande 4.30h  :sokiai:  :D

Laukiu kartu geriančių kavos :bigsmile:

kazkur tokiu laiku buvau prabudus, dar pagalvojau, kaip gerai butu jog jau nereiktu siandien i darba, bet dar pavyko valandele pamiegoti

Atsakyti

Mickute7,su vardo diena Tave!!! :bis  Miau... :D  :D  :D​ 

Atsakyti

Mickute7,su vardo diena Tave!!! :bis  Miau... :D  :D  :D​ 

Aciuuuuu

Atsakyti

Labas rytas :) penktaaaadienis! Valio! :angel_not: nors šiandien neturim jokių ypatingų planų, bet vistiek smagu :rolleyes: 

Ačiū, mergaitės už gražius žodžius, tiesiog vakar buvau pikta, irzli, tai va ir aplankė negatyvios mintys, viskas bus gerai :rolleyes: 

Šiąnakt vėl man kažkokia nemiga, akys stačios ir nieko negalėjau padaryti. Atrodo miego norisi, bet į vieną pusę, į kitą pusę, tai kokią pusę 2 pavyko užmigti, nesamonė :D 

R’s, smagaus Jums laiko, teigiamų emocijų :4u: 

Mickute, su vardo diena ir su atostogų pradžia! :angel_not: 

Na, o dar yra progų? :hmm:  :D 

Atsakyti
R's Ne nuo kavos siandien ryta pradet reikia,o nuo sampano biggrin.gif Su gimtadieniu!!!

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Labas rytas  :wub: penktadieniais tuoj ir aš džiaugsiuosi, nes daba kurį laiką man dienos beveik vienodos buvo. Dabar kai dirbt pradėsiu, vėl lauksiu penktadienių :) lauksiu su jumis kartu  :4u: 

R’s - kaip tu moki gerai nuteikt  :wub: skaitai tavo postu ir jauti tą energiją, pozityvą, gerą nuotaiką  :B 

Voque - tai kaip jautiesi yra normalu  :4u: mes esam žmones, su jausmais, išgyvenimais, mintimis.

Mickute - su vardadieniu ir geros bei lengvos darbo dienos :) 

Įdomu ar šiandien į darbą reikės ar vėl mokytojo nebus  :hmm: 

Vakar fb pasidalinau įdomiu video, pasiklausykit, gal patiks ir jums  :4u: 

Atsakyti

R’s - ooooooo su gimimo diena grazuole!! Nu ot kokios nepastabios mes  :rolleyes: bet tu nepyk, va mes pasitaisysik  :D 

hm palinkėsiu tiesiog laimės tau! Saulės! Išlik savimi  :oro_buckis: 

Atsakyti

Sveikos, damačkos  :4u: 

Nu tai ką - šampė, tortas, plepalai?  :D Su tortadieniu, R's. Linkiu niekad nestokoti optimizmo, įkvėpimų ir šilumos  :wub:  :wub: 

mickute - nu pagaliau tos išsvajotos, išlauktos atostogos  :yahoo:  :D 

Voque - stipriai stipriai apkabinu  :friends: 

BigBang - bet tai kaip neprofesionalu, jeigu tas mokytojas neateina ir niekas jo nepakeičia  :huh2:  :unsure: Pas mus privaloma turėt atsarginį mokytoją, o jeigu nėra ir pagrindinio, ir atsarginio, tai vis tiek vienas iš komandos privalo žinot ar turėt medžiagą ir ją išdėstyt  :rolleyes: 

giega - tai jau nuo šiandien baliavosit?  :D 

Aš tai po bokso vakar grįžau namo, gerai labai išsisportavau, liuks treniruotė buvo. Paskui išsimaudžiau ir nuvažiavom į parduotuvę - norėjau nusipirkt rožinio Gordons džino (buitiniam alkoholizmui, V-Rine  :lol:  :lol: ). Tai prie to paties šiek tiek vaisių nusipirkom ir paskui nuvažiavom pavakarieniaut į bariuką. Grįžom namo ir ėjom ilsėtis, vėlu buvo  :D 

Šiandien nusimato veiklos šiek tiek, bet nieko labai įdomaus ar ypatingo, standartiškai. O vakare nežinau - vyras sakė, kad lyg su motociklo draugu gal susiderins eit keturiese į bariuką prie mūsų, kur, rodos, tik vietiniai renkasi, bet va vyriokai mūsų nori labai išbandyt  :D Sakiau lai eina dviese, bet sakė merginos irgi eis kartu, tai bus dvigubas pasimatymas  :lol: O jeigu neisim niekur, tai jaučiu tiesiog žiūrėsim serialą ir viskas. Norėčiau nulėkt vyšnių gal nusipirkt visai į lenkų krautuvę  :hmm: Tokie ir tie planai  :) 

Gražios dienos visoms ir skanios kavos  :4u:​ 

Atsakyti