Gėda pelėda, vaje vaje! Su gimtaaaaadieniu, nuostabioji! Tegul Tavo šypsena niekada nedingsta nuo veido, tegul visuomet visuomet Tave supa tik mylintis ir geri žmonės
Išlik ir toliau toks šiltas ir kupinas gėrio žmogus
labai tingiu rašyt

Šiandien vėsu. Net lango darytis nesinori....apie kondecionierių visai nekalbu...
RS su gimtadieniu, būk sveika ir laiminga

klausimas, jei pagal kalendorių žmogaus vardadienis ryt, tai jį sveikit šiandie (išvakarės) ar ryt?

labos,
labai tingiu rašyt.pas mane viskas gerai, vakar vakaras šaunus ir skanus, audros nebuvo, lietaus buvo ir dar šiandien davė...bet dar neperdaug tai tikrai. Žemaitija žiūriu skendo ir laužoma buvo. Pas mus ramiai ganėtinai.
klausimas, jei pagal kalendorių žmogaus vardadienis ryt, tai jį sveikit šiandie (išvakarės) ar ryt?
Tai į kokį restoraną lėkėt? Ką valgei?
Nu šventė tai rytoj, rytoj ir sveikinčiau Per gimtadienį žmogų sveikini gimtadienio dieną, o ne iš anksto
ką veikiat
Dirbam, o Tu?
Ruošiuos pietaut, nesugalvoju vis, ko norėčiau
Aš taip pat darbuojuos, visai kavos norėčiau, nieko naujo iš manęs nors ir taip jau sumažinus esu, bet būna dienų, kai norisi daugiau
Dėl vardadienio, tai, jei nėra galimybės rytoj pasveikinti, tikrai manau galima ir šiandien
Almost - tai nėra normalu, kad šitaip neatsakingai žmonės dirbtu. Deja, šitoje kompanijoje taip dažnai būna. Va ir dabar, pranešė, kad į darbą šiandien nereikia, o kada pirmadienį ar ryte ar po pietų - duos vėliau žinot. Viskas kaip ir būtų ok, bet ką mano vyrui daryt? Jis negali nieko pasakyt savo linijos supervaizoriui, negali susitarti, jei reikės jam eiti ne į savo pamainą dėl mano mokymų. Tai vyras pats nuėjo dabar pas juos ir jie tiesiog pasakė - nežinom dar. Na jei išeis gal maniškis susitars, kad ateis pirmadienį į darbą pagal mano mokymų laiką. Bet labai labai suprastėjo ten visa situacija nuo mano išėjimo laikų.
V-rine - šiaip sveikinčiau tą dieną kada ir yra vardadienis nebent neišeina kitaip
dėl užblokuotų žmonių, per nustatymus pavaikščiok ir rasi arba papraščiusiai įvesk į google - kaip atblokuoti žmogų facebook ir išmest visa info tau ;)
Jau kokių skanių salotų šiandien pasidariau - na vynuogės tinka į salotas, bet kad braškės gali šitaip tikti - netikėjau
Pasportavau šiandien daugiau su apatine kūno dalim, nemažai pritūpimų gavosi - jaučiu ryt nepaeisiu
R.s ...... su gimtadieniu !!!!! daugiau tokiu geru zmoniu. islik ir toliau savimi
ale ir parsas as- ryte tik apie savo atostogas svajojau ir tave su gimtadieniu net pamirsau pasveikinti
Nu ka- atostogos !!!!!! mudu su MB siandien be pietu dirbom, tai jau 15 valanda isvarem namo, nes MB i kaima tiesiai nuvare, sutaise hidrofora, tai nuvaziavo galutinai ten ji pastatyti. o as pro pardes prasiejau tai vos partempiau maisus
vsio- namuciuose- lafa
Diena super praejo, kazkaip tikrai lengvai ir greitai. Turbut visu palinkejimai padejo Nusinesiau i darba pyrago, Sostines saldainiu su snapsiuku nusipirkau, nu gi ir vardadienis ir tuos debesis atostogoms prasklaidyti reikia
Kaip tik direktoriui pakisom saldainiu- o jis sako- O alkoholis. O mes juk ne durneles- mes jam pirmiau duodam, kad jau paskui pacios galetumeme
Vienu zodziu viskas super, po pietu darbo vieta apsitvarkiau neskubedama, taip kaip ir nepersidirbau. ir dar darbe suzinojom, kad liepos menesi musu valdzia mums organizuoja kelione autobusu "Surio ir alaus keliu " - tai kelione po Siaures Lietuva, apsilankysime Rokiskyje Tyzenhauzu dvare, tada suriu, vyno degustacija, jau tada Birzai, ten ten Zaldoko alaus edukacine programa su folkloro ansambliu, degustacijomis ir panasiai. Nu super . Visiskai pakele nuotaika. . Ir kaip tik tas mums laisvas savaitgalis. Nu ziauriai fainai, bus dar ko laukti
Ir aš jungiuosi prie tų paršelių, labai gėda ir dar ryte klausiu ką čia dar pasveikint
vienu žodžiu
bet R’s nepyks, ne jos būdui
Mes po darbų jau, ruošiamės iki Akropolio, MB maikučių nori pažiūrėti, tuo pačiu maisto nusipirksim, dar naminę vištieną reikia pasiimti užsakytą toks penktadienio vakaras, nieko ypatingo
Vat butent- as ir kiaule savanaude- tik apie save- atostogos, vardadienis, o kad gimtadieni turim, tai ir bet kadangi R.s geras zmogutis, o mes dar biskeli pasigerinkim jai, tai tikrai nepyks ant musu
Aš tai žiauriai laukiu darbo pabaigos - dar valanda su kapeikom liko
Jau nusibodo
Lauke vasarėlė, tai taip ir norisi lėkt lauk..
Nupirkau vyrui alaus, tai darbe sakė - esu cool wife (tipo cool žmona
). Jau taip prijuokina mane kolegos kartais, negaliu. Sugalvoja čia visokių
Šiandien po pietų visi po du ledus valgėm, nes aš sugalvojau, kad reik ledų visiems, bet nenorėjau pirkt - dažnai palepinu kolegas savo komandoj, tai galvoju lai jie lepina mane. Nu tai vienas nupirko Magnum ledų visiems, o kitas susigalvojo irgi, kad reik palepint. Tai nupirko kitokių ledų visiems. Nu tai po du visi ir suritinom
Sėdim sau laimingi kaip livarai