Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Tai va buvau tame restorane kur Mickutė važiuos  ☺☺☺ Rinkuškiai  "Alaus kelias" Biržuose. valgiau "krosnyje kepta lašiša baltajame vyno padaže su midijomis krevetėmis bei bulvių koše su sūrio  padažu". Na kažkaip panašiai skamba ☺ 

Sūnus ir vyras valgė kažkokią kiaulienos kepsnį su karamelizuotais pomidorais baravykų padažu bei kažkokiu aštriu  pipiru - nepamenu tik jie nevalgė nes lb aštrus...tai aš viena graužiau...man lb skanu 😅

dukra valgė sušius.

MIckute buvusi aš ir toj edukacinėj -alaus kely. Gausit soooočiai alaus ir riebių šonkaulių su kopūstais ☺ ir tokį ale spektakliuką. Man ta edukacija visa nepatiko...stalas patiko ☺☺

Atsakyti

Mickute stebiuosi tavo šnapsiuku darbe ☺☺☺ žinai kai visą gyvenime vt  dirbu ir tokių dalykų t.y. alkoholio tikrai gyvenime nebuvę darbe...tai man skamba kaip mistika. Tai net įdomu kaip reaguot bendradarbiai kad šnapsiuko atnešč ☺☺☺☺ 

Atsakyti

Mickute stebiuosi tavo šnapsiuku darbe ☺☺☺ žinai kai visą gyvenime vt  dirbu ir tokių dalykų t.y. alkoholio tikrai gyvenime nebuvę darbe...tai man skamba kaip mistika. Tai net įdomu kaip reaguot bendradarbiai kad šnapsiuko atnešč ☺☺☺☺ 

Sostinės saldainiai su šnapsiuku gi, o ne šnapsiuko butelis  :)​ 

Atsakyti

Aaaa...negerai perskaičiau 😆😆😆😆😆😆 dar pagalvojau va gulėdama o tai moterys irgi šnapsiuką gėrė....😆😆😆😆

Kaip nervina. Taisė dantį prieš savaitę. Keitė blombą. Įtarimai gydyt buvo kad nervas netoli lb tai uždėjo laikiną. Savaitę neskaudėjo. Šnd po pietų ėmė skaudėt...nu nervina negaliu...

Atsakyti

Tai va buvau tame restorane kur Mickutė važiuos  ☺☺☺ Rinkuškiai  "Alaus kelias" Biržuose. valgiau "krosnyje kepta lašiša baltajame vyno padaže su midijomis krevetėmis bei bulvių koše su sūrio  padažu". Na kažkaip panašiai skamba ☺ 

Sūnus ir vyras valgė kažkokią kiaulienos kepsnį su karamelizuotais pomidorais baravykų padažu bei kažkokiu aštriu  pipiru - nepamenu tik jie nevalgė nes lb aštrus...tai aš viena graužiau...man lb skanu 😅

dukra valgė sušius.

MIckute buvusi aš ir toj edukacinėj -alaus kely. Gausit soooočiai alaus ir riebių šonkaulių su kopūstais ☺ ir tokį ale spektakliuką. Man ta edukacija visa nepatiko...stalas patiko ☺☺

Mes  keliaujam i Birzu tvirtove, kur bus  programa Zaldoko alus. tai gal ir ne ta pati  programa ? juk tikiu kad Birzuose ne viena yra.  Man labai Kelmeje patiko edukacine programa su liaudiskais patrepsejimais, kastiniais, giromis ir kitais skanestais .   siaip vis tiek smagu buna. O nei Rokiskyje, nei Birzuose dar nesu buvus 

Atsakyti

o tai tame saldainyje daug snapso  :lol:  :lol:  :lol:​  net prajuokinai 

Atsakyti

Sostinės saldainiai su šnapsiuku gi, o ne šnapsiuko butelis  :)​ 

tai aisku.   :P  juk ne buteli atsinesiau. del to ir parasiau jog Sostines saldainiai.   :D​ 

Atsakyti

Aaaa...negerai perskaičiau 😆😆😆😆😆😆 dar pagalvojau va gulėdama o tai moterys irgi šnapsiuką gėrė....😆😆😆😆

:lol:  :lol:  eik jau eik.  tai ka jau apie mane pagalvojai ?  snapsa buteliais darbe   geriam :lol:  :lol: na sampaniuko tai kokia proga  sumastom  :ax: 

Atsakyti

Bendradarbes buvo atsinesusios ir vysniu ir tresniu i darba, nepajegem visu suvalgyti, tai susikroviau namo, tai kompociuko puoda issiviriau ir viskas- daugiau nieko nedarau, valgyt yra, MB dar negrizes, ryt gimtadieni turim, tai irgi nieko negaminsim, tik ryte pro kapuus pravaziuosim, o tai tevukas Jonas,  tai butinai aplankyti turiu, o paskui 16  valanda  pas draugus i pavesine kieme sugriusim, va  tokios  bus musu JOnines. Ka kitos  planuojat Joninems ? 

Atsakyti

Aišk. Biržų pilies edukacinėj nebuvus tai nežinau. O rinkuškėse tai stalas turtingas būna..ir alaus daaaaaug...   😆😆😆😆😆

Atsakyti

Na ka jau musu valdzia isrinko, tas ir bus gerai. svarbu  bus proga visiems kartu pakeliauti.  ne viena karta jau esam  su kolegomis keliave,  labai smagios tos musu keliones, tai ziauriai laukiu.

Atsakyti

Man pati Biržų pilies apliinka labai graži. Mes ten dažnai pasivaikščiot nuvarom. O stalas irgi tikiu bus neprastesnis...nors tų šonkauliukų riebių  su kopūstais tai greičiausiai negausit. ...😆😆😆😕 pilyje kopūstais negali smirdėt...ne ta aplinka....

Atsakyti