Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas rytas 

Atsakyti
Labukas

Tai tik Mickute dar atsikele biggrin.gif
Mes irgi jau keliames.Jau ir plaukus nusidaziau,ir blynu prikepiau,varom iki pardziu,dar vis ko nors truksta biggrin.gif PAskui jau ir stalus ruost pradet reiks,nes lygtai ant pietu jau ir sveciai rinksis...

Ai,Almost klausei ar pranesam kaimynams,tai ne..KAzkaip nepopuliaru musu kraste biggrin.gif Nors vis zadu tiems vieniems kaimynams nunest koki vyno buteli-labai geri kaimynai mirksiukas.gif
Atsakyti

Sveikutės :) 

vakar sužinojau kad nereikės dirbt savaitgalį tai pas draugę nuvariau, o ten Martinio su sprite prisigurkšnojom, pasiplepėjom. Atsigavau, truputį atsitraukiau nuo rutinos :) gryžau tik 2 nakties :D vyras su dukryte sau saldžiai miegojo :) 

atsikėlėm, o galva skauda... tai ikaliau vaistuku, tada ejau pusryčiu gamint, teko skaniai padaryti, atsidėkoti kad išleido mane prasiblaškyti :) 

po to ėjom pasivaikščiot, oras geras, tai kažkur 1.5val prasiėjom. Gryžom, užkandom, žiūrim formule ir vaziuosim apsipirkti maistuko :) nebera visai nieko iš daržoviu namie :) 

daugiau jokiu planu :) rytoj tvarkysimes namus nes siandien jegu neturiu visai :) 

Atsakyti

Labas rytas :) 

va kaip jaučiasi, kad Mickutė atostogauja :) ir R’s taip pat užsiėmus tai čia tyla ir ramybė :) 

giega - kaip balius? :) 

Atsakyti

Labas rytelis

Taip Big Bang - atostogos man. o dar  po vakarykscio baliaus, tai reikia ir pailseti  :P Matau ir tu taip neblogai  atsipalaidavai su drauge  :mirksiukas: Mes siryt  pries 6 tvarkingai kaip i darba prabudom, paciausekjom, telika  paziurejom, dar MB klause  ar jau daryt kava, bet tinguliukas padare savo- kai dejau dar pora valdnu nuo 8  :ax:  MB dar miega. as jau kava pasidariau su sumustiniais, bet be reikalo tuos sumustinius dariau, o tai vakarykst drauge skambino- sako neuzilgo einu kurt saslykine atvarykit. nu ka ? nu tai reiks varyti   :mirksiukas:  O vakar super dienele-   tai ryte kol pasikraspciau namie, paskui dar lekiau ant kapu, grizau jau praktiskai puse 4, o 4 mes jau turim bus sveciuose- tai staigiai dar uzkanduku padekla  pasidariau ir islekem su MB. Smagiai bet taip ramiai  pas juos pavesineje pavakarojom. Ale jau kai dave lietaus. nu net smagu ziuret buvo  :bigsmile: namie buvom puse 12 ir jau tiesiu taikymu i lovyte  :D 

Atsakyti

Sveikos :) pagaliauuu prisėdau, kažkaip greit savaitgalis pralekė, džiugu ir dėl Jūsų savaitgalio, matau nenuobodžiavot :angel_not: 

Mes vakar buvom pas MB tėvus, šventėm Jonines, labai smagiai pasibuvom, visko prisivaišinom, kepėm vištieną, rūkytos žuvies labai skanios skanavom :) grįžom po vidurnakčio, tai iškart į patalus. O šiandien ryte ilgiau pamiegojom, iki turgelio buvom išlėkę, gaminomės maistą, dabar tinginiaujam, o vakarop lėksim prasieiti, gal kokių ledų suvalgysim, tokie planai :rolleyes: 

Atsakyti

Nu ka- gera sekmadieni apturejom- nuvarem pas draugus- vel  sonine kepta, sparniukai , nu taip biskeli pasisedojom  :ax:  gerai, kad ryt laisvadiedienis, tai lafa,  niekur skubet nereikia, dar  prekytes savo parsinesiau, reikes ryt  klientems pries kelione isadalinti, bet  kaip faina kad nereikia dar eit miegot  :bigsmile: 

Atsakyti

Nu ka- gera sekmadieni apturejom- nuvarem pas draugus- vel  sonine kepta, sparniukai , nu taip biskeli pasisedojom  :ax:  gerai, kad ryt laisvadiedienis, tai lafa,  niekur skubet nereikia, dar  prekytes savo parsinesiau, reikes ryt  klientems pries kelione isadalinti, bet  kaip faina kad nereikia dar eit miegot  :bigsmile:

Nu jo, atostogos visada yra smagu :)

Atsakyti

Nu jo, atostogos visada yra smagu :)

a  taip  :P  ka tu ?

Atsakyti

Mielosios Laaaabas rytas :wub: 

Visų pirma,nuoširdus ačiū už sveikinimus!!! Skaičiau juos ir mano širdis tik didėjo meile ir gerumu  ...gera girdėti tokius žodžius-linkėjimus :wub:  "Pamaitinot " maloniai mano širdį :rolleyes:  Kai sakau aš "kuo maitinsi savo širdį,tas aplinkui augs..." Mano širdis išgirdo nuoširdžius,mielus žodžius iš Jūsų,aš dar labiau spinduliuoju gėriu,meile,laime...ačiū Jums,kad "maitinant mano širdį tokiais žodžiais"  :wub: 

Dar kartą AČIŪŪŪ :oro_buckis: 

O dabar galim ir kavos išgerti :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Bandysiu trumpai papasakoti apie praėjusį savaitgalį :)  Bandysiu...bet ar pavyks nepažadu :D 

Penktadienis: taip taip ta diena kada mano gimtadienis :D  sveikinimų ir linkėjimų uhu  :rolleyes:  :wub:  Bet kiekvienas pakylėja iki laimės debesų :wub:  Tada atlėkė,užklupo Draugė pasveikinti. Labai labai nudžiugino kita Draugė,kai padovanojo visą kibirą trešnių :wub: Vat ir Draugė tikra,žino,kad trešnės man uogos nr1 :D  Na ir truputį po pietų susirenkam Visas mano Drauges ir riedam į Trakus. Trakuose pasiplaukiojam jachta,klegam,plepam ir nepastebim kaip valanda prabėgo,buvo daug gerų emocijų. Tada dar nuvažiavom į Užutrakį,pasivaikščiojom ten ir važė Brolis į "Velnio duobę" ten pabuvom,vaikiškai pakvailiojom,tada piknikas ir toliau klegesiai :) Na ką judam toliau,važiuojam ir dar stojam kitame gražiame gamtos kampelyje prie marių,ten piknikas toliau :B 

Ir kaip bebūtų smagu,bet suvokiam,kad laikas namo :D  Namus pasiekėm 2h nakties :)  Namie laukė Vyras su Vaikais,nemiegojo :)  Apsikabinimų ir bučinių nuo Šeimos daug,taip geraaa buvo :wub: Tie bučiniai ant sparnų nunešė į minkštą lovą :) 

Šeštadienis:miegam ilgaiiii :)  Tada išsimiegoją,keliaujam toliau. Visa šeima susipakuojam į mašiną ir kad būtų smagiau dar pasiimam Draugę su Sūnum ir lėkėm į Krekenavą,ten lankėm parką ir apžvalgos bokštą :)  Po kelionių gryžom namo,psigrilinom vištienos,sūrių prisipjaustėm visokių,darėm sūrių vakarą ir šampano butelaitį,vakaras vėl su Brangiais Žmonim mielas :wub: 

Sekmadienis: Vėl ratuose :D  Vėl mano šeima ir Uošviai :wub:  Lietus visai negasdino,mes ne tie kur bijom "kiauro dangaus",svarbu širdy sausa,nuotaika gera :) Keliavom į Anykščius :)  Smagu nors ir buvę mes esam  4 metus ten iš eilės,bet vis kita kompanija,vis atrandam kažką naujo :)  Uošviai buvę ten laaaabai seniai ,tik Vaikystėje,patraukiu aš Jiems dažnai už " gėdos virvutės",kad turbūt Užsienio šalių daugiau išmaišę,o LT grožių nematot :D  Tai va dėl Jų ir važiavom į Anykščius,bet ir patiems buvo laaabai smagu. šį kart arklio muziejuje labai smagu buvo,nes visur muziejininkai pasitiko su šypsena,nuoširdžiai papasakojo istoriją ir parodė kaip kas vykdavo.Labai šilti Žmonės tikrai,paliko man įspūdį. Na ką visą dieną prakeliavę,pasukom namo,gryžom Visi laimingi :wub:  Namus pasiekėm apie 22val tik,norėjosi jau tik lovos :) 

Tai va toks buvo mano gimtadienis,visi buvo geri,bet šis man įpatingas,su Brangiais žmonėmis,o svarbiausia keliavimas,tai mano "arkliukas" o dar keliavimas+Draugai,Giminaičiai,Šeima...kažkas wow,kai viskas kas man miela buvo vienoj vietoj :wub:  Atvirai sakau per tas geras emocijas,net nežinau ką dovanų gavau,visos stovi dar nepaliestos ant kamodos ( tikiuosi,kokio kačiuko nebuvo vienoje iš dovanų dėžių  :D  :D  ) Gėles mačiau,jaučiau,daugiau nežinau :D  Emocijos ima viršų ir man svarbiausia,kad mano Brangiausieji skyrė laiko,buvo šale manęs :wub: O dovanos taip miela,malonu,bet Draugystė vistik man didžiausia ir brangiausia dovana :wub: 

Gimtadienis buvo toks nuostabus,gerų emocijų tiek "pasikroviau, net su rezervu iki kito gimtadienio,man dabar kiekviena diena bus kaip gimtadienis,švęsiu kiekvieną dieną,sau suteikdama mažą žemišką malonumą :wub:  prižadėjau sau.

Šios dienos malonumas: Girdžius lietaus melodiją ritmingai bebarbenant į langą+kava su maloniu aromatu=malonus rytas :wub:​ 

Atsakyti

Šiandienos planas buvo,vykti į mano gimtinę,pas Pusseserę,gryžęs Pusbrolis iš UK,kuris su mano Broliu matėsi gal tik prieš 5metus,vienas NO kitas UK,sunku susimatyti.Tai va važiuosim Visi pasigiminiauti,paplepėti ir buvo planas plaukti baidarėmis,bet kolkas oro sąlygos nepalankios,žiūrėsim vėliau,gal lietus ir pasitrauks,o jeigu ne,užteks ir pasisėdėjimo,vistiek Pusseserė gyvena ant ežero kranto,galėsim valtele pasiirstyti :D 

Kol šeimyna miega,aš važiuosiu į sporto klubą,energijos atostogoms pasikrauti :showoff:​ 

Atsakyti