Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Mickute7,kokie šiandienos planai pas Jus? :bigsmile: 

giega,pasakok kaip Jūsų šventė praėjo? :) 

Almost,kaip Jūsų savaitgalis,kaip nuotaikos po savaitgalio?

*Voque* o Jūs ar ne šį savaitgalį Nidoje buvote? Ar maišau aš :rolleyes: 

BigBang,smagu,kad atsipalaidavai,žinau kaip būna gera pabūti su Draugėm,nuoširdūs pokalbiai,bendravimas,pakrauna geros energijos :wub: 

V-rine,kaip Jūsų savaitgalis? ką veikiai? Dirbai,ilsėjaisi,Jonines šventei? :) 

Mouette,labas,pasiilgom :wub:​ 

Atsakyti

Labas rytelis 

Na kokie jau cia planai gali buti- namie tvarkomes, ruosiames kelionei, daiktus pakuojames. 

Atsakyti

a  taip  :P  ka tu ?

Aš vakar futbola ziurejau :D po to ejom miegot :D 

labas rytas  :4u: 

oho R’s monologu kad prirase :D bet buvo labai faina skaityt ir jaust ta toki tavo pasitenkinima, geras emocijas :) 

siandien pas mus pranesa +26  :blink: gerai akd nereik i darba  :D vyras grys, tai sumastysim gal kazka paveikt, nors itariu kad bus isdveses po darbo ir nieko nenores o as mielai pasivaiksciociau kur prie juros 🤗 svarstau dar o gal vyro nelaukt ir draugei parasyt, bet bus matyt :) dar anksti, eisiu kavytes :) 

Atsakyti
Labukas

Na ka,ir vel pirmadienis biggrin.gif Karsciai pas mus...Siandien zada iki +29.Tokiu oru tik prie juros sedet,o ne dirbt ax.gif

R's,smagiai atsventei gimke 4u.gif 4u.gif Mes kazkaip poramiai pasisedejom..Apie 16h susirinko sveciai,saslykai,zuvyte,pavalgem,paplepejom ir apie 23h jau skirstesi visi biggrin.gif Net keista biggrin.gif Sekmad pabudom,greit daiktus susirinkom ir isvarem prie juros mirksiukas.gif Tik va Londone tai +30,o prie juros vos 20...Vejas toks saltokas pute..Bet nieko,pasimaudem,pasikepem desreliu ir vakare namo mirksiukas.gif

DAbar i darbuka ruosiuos...Prisidejau daug vandens..Savaitgaliui vel zadam lekt rie juros,jei orai tokie karsti issilaikys mirksiukas.gif
Atsakyti

Nu super tavo savaitgalis R.s  :wub:  :wub:  :wub:  :wub:  :wub:  vien tik geros emocijos  sklando  :wub: 

Atsakyti
Labas rytas,
aš su antra kava smile.gif - mano kavos gėrimo laikas...

apie savaitgalį-penktadienį žiūrėjome vėlai vakare meisto renginį- "misteriją" skirtą joninėms ir LT 100-mečiui tam. Grįžom po 24 val jau.
Šeštadienį jau darbai reikalai po namus, sode pasikapčiau, pas mamą nuvykau, vyšnių kibirą prisiskyniau smile.gif
O vakare šventėm, Jonų neturim bet turim draugą Arvydą. tai vėl iki 1 val gal. Linksmai smagiai, baisingai prisijuokėm vynelio su drauge pagurkšnojom, na vyrai savus gėrimus, vaikai vėl savus smile.gif
Sekmadienį su vaikais į kitą miestą važiavom, dukrai suknios išleistuvėms ieškojom.Išsimatavom visas, negavom smile.gif smile.gif Grįžusi prigaminau maisto, susitcvarkiau vyšnias, suvakavau kompotus, isšikuopiau namus, maudynės ir lova. Beje šiąnakt mano draugė Gilė mane nuo 3 val aktyviai žadino. Nesupratau kame šaknys, bet taip aktyviai- net ėjau tikrint sakau ar wc uždarytas ar kame bėdos.... sakom gal kažkiek kažkoks morčius eina,nors ir sterilizuota, bet tas toooks laižymas kalbėjimas /murmuriavimas ir murkimas jai nebūdingas..... tai miego sakyč po daugiadienių vėl mažoka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 25 birželio 2018 - 08:58

Labas, lietingas pirmadieni ir labas Jums visoms tariu :) rytas ankstyvas, jau ir po sporto esu, tai metas pradėti darbus :rolleyes: diena tokia įprasta nusimato, darbas/namai, daugiau nieko šiandien neplanuoju. Vakar teko vakare į priimamąjį važiuoti, močiutė nukrito nuo dviračio, stiprus sumušimas, tai vaje buvom išsigandę, gerai, kad lūžio nebuvo...O šiaip sveikatos nebeturi, liūdna...

R’s, Tu nusipelnei kiekvieno linkėjimo, kiekvieno nuoširdaus žodžio ir taip gera skaityti Tavo šiltas ir tikras emocijas, jaučiasi, kad savaitgalis buvo įsimintinas ir svarbiausia, kad su pačiais brangiausiais :4u: 

Mes į Nidą penktadienį išlekiam ir nors tik vienai dienai, bet aš taip laukiu, taip noriu :wub: 

Atsakyti

Labas, lietingas pirmadieni ir labas Jums visoms tariu :) rytas ankstyvas, jau ir po sporto esu, tai metas pradėti darbus :rolleyes: diena tokia įprasta nusimato, darbas/namai, daugiau nieko šiandien neplanuoju. Vakar teko vakare į priimamąjį važiuoti, močiutė nukrito nuo dviračio, stiprus sumušimas, tai vaje buvom išsigandę, gerai, kad lūžio nebuvo...O šiaip sveikatos nebeturi, liūdna...

R’s, Tu nusipelnei kiekvieno linkėjimo, kiekvieno nuoširdaus žodžio ir taip gera skaityti Tavo šiltas ir tikras emocijas, jaučiasi, kad savaitgalis buvo įsimintinas ir svarbiausia, kad su pačiais brangiausiais :4u:

Mes į Nidą penktadienį išlekiam ir nors tik vienai dienai, bet aš taip laukiu, taip noriu :wub:

Eina sau, tikrai gerai kad nieko labai baisaus nenutiko, dabar tik turi stebėt, kad nesusidarytu koks derinys po stipraus sumužimo, visgi ne jaunas žmogus  :4u: linkiu sveikatos tavo močiutei  :4u: 

Atsakyti
Bet vistik stipri močiūtė, jei dar su dviračiu mina smile.gif
bet svarbu kad niekas nelūžo, tai bus viskas gerai smile.gif

Atsakyti

Ačiū :4u: 

Nebeturi ji tos sveikatos ir tikrai nebegali važiuoti su dviračiu, bet kiek prašyta, kiek sakyta, reikia ir viskas, sodas jai atgaiva ir vis šioks toks užsiemimas. Sako tai visai nieko man nebeleiskit, uždarykit, va tada tikrai išdurnėsiu. Suprantu ir ją, nes nori jaustis reikalinga, nori dar kažkiek pasidarbuoti :( 

Atsakyti
tai aišku koldar gali tegul kruta... nepasodinsi žmogaus prie lango...kaip mano mama sako- tai žiūrėt pro langą smerties laukt kad jau nieku nebedaryt....
Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Ai,Almost klausei ar pranesam kaimynams,tai ne..KAzkaip nepopuliaru musu kraste. Nors vis zadu tiems vieniems kaimynams nunest koki vyno buteli-labai geri kaimynai

Pas mus irgi ne visi praneša, bet man atrodo kažkaip mandagu ir pagarbu pranešt apie ilgesnius, garsesnius vakarėlius  :) 

vakar sužinojau kad nereikės dirbt savaitgalį tai pas draugę nuvariau, o ten Martinio su sprite prisigurkšnojom, pasiplepėjom. Atsigavau, truputį atsitraukiau nuo rutinos :) gryžau tik 2 nakties :D vyras su dukryte sau saldžiai miegojo :)

atsikėlėm, o galva skauda... tai ikaliau vaistuku, tada ejau pusryčiu gamint, teko skaniai padaryti, atsidėkoti kad išleido mane prasiblaškyti :)

Šaunuolė, reikia reikia kartais tikrai atsipalaiduot  :) 

Pusryčius tai vyras galėjo gamint, prižiūrėt jau iki galo, kad galvą Tau skaudėjo  :D 

va kaip jaučiasi, kad Mickutė atostogauja :) ir R’s taip pat užsiėmus tai čia tyla ir ramybė :)

Teks mums visoms plepėt, kol jų nebus  :) 

Visų pirma,nuoširdus ačiū už sveikinimus!!! Skaičiau juos ir mano širdis tik didėjo meile ir gerumu  ...gera girdėti tokius žodžius-linkėjimus :wub:  "Pamaitinot " maloniai mano širdį :rolleyes:  Kai sakau aš "kuo maitinsi savo širdį,tas aplinkui augs..." Mano širdis išgirdo nuoširdžius,mielus žodžius iš Jūsų,aš dar labiau spinduliuoju gėriu,meile,laime...ačiū Jums,kad "maitinant mano širdį tokiais žodžiais"  :wub:

Tikrai taip - kai elgies, bendrauji su kitais spinduliuodama šilumą, tai ir kiti su Tavim taip pat  :wub:  :4u: 

Almost,kaip Jūsų savaitgalis,kaip nuotaikos po savaitgalio?

Mūsų savaitgalis buvo oj oj visoks, papasakosiu tuoj visas pašnekinus, per viską prasiėjus  :D 

Smagu labai skaityt Tavo įspūdžius ir šventę. Tikras gimtadieninis savaitgalis buvo  :wub: 

Na kokie jau cia planai gali buti- namie tvarkomes, ruosiames kelionei, daiktus pakuojames. 

Neprisikraukit daug daiktų - vis tiek Lenkijoj visko prisipirkt norėsit  :D  :D 

Kada išjudat, trečiadienį?

siandien pas mus pranesa +26  :blink: gerai akd nereik i darba  :D vyras grys, tai sumastysim gal kazka paveikt, nors itariu kad bus isdveses po darbo ir nieko nenores o as mielai pasivaiksciociau kur prie juros 🤗 svarstau dar o gal vyro nelaukt ir draugei parasyt, bet bus matyt :) dar anksti, eisiu kavytes :)

Pas mus šiandien +24, bet reikia į darbą  :unsure: Lėkit aišku su mažyle, ko čia tupėt namie - mašiną turit, laiko turit, noro yra, tai tik davai kai saka  :D 

Labukas

Na ka,ir vel pirmadienis. Karsciai pas mus...Siandien zada iki +29.Tokiu oru tik prie juros sedet,o ne dirbt

Aha, aš tą patį galvojau - tokiais orais galėtų paskelbt oficialius laisvadienius, kad žmonės galėtų pasidžiaugt saule ir vasara  :D 

Labas rytas,
aš su antra kava - mano kavos gėrimo laikas...

Jau kaip aš noriu antros kavos, tai ne tas žodis  :wub: Baigiu rašyt ir varau gamintis  :D 

Vakar teko vakare į priimamąjį važiuoti, močiutė nukrito nuo dviračio, stiprus sumušimas, tai vaje buvom išsigandę, gerai, kad lūžio nebuvo...O šiaip sveikatos nebeturi, liūdna...

Jergus, kaip gerai, kad nieko rimto nenutiko  :blink: Silpni kaulai tų senų žmonių, kartais tiek tereikia.. Sveikatos jai ir kantrybės jums  :4u: 

Pavydžiu Nidos  :wub: 

Tai žodžiu va pakalbinau  :D 

Mūsų savaitgalis visai smagus buvo.

Penktadienį vakare ėjom su kaimynais į barą, pagurkšnojom, pabendravom. Paskui ėjom kebabų pavalgyt ir grįžom namo naktį  :D 

Šeštadienį tinginiavom beveik visą dieną, buvom tik nulėkę pakabų nusipirkt - norėjau spintą susitvarkyt  :) Ir vakare prie jūros grynu oru pakvėpuot nuvažiavom.

Vakar ryte apsipirkom maisto savaitei, prieš tai dar pagaminau pusryčiams fritatta ir pagaminau mėsainius. Tada grįžę po maisto pirkimo nuvažiavom prie jūros, pasikepinom taip, kad vyras šiandien namie liko - negali nieko nei apsirengt, nei pasijudint. Žiauriai nukepė petį, nugaros 2/3. Žodžiu pasimėgavo vasara kaip priklauso  :D  :D Vakare dar spintą susitvarkiau visą, tai pasiekiau savo tikslą  :D 

Daugiau kaip ir nieko neturiu ką pasakot. Darbuojuos ir tiek - šiandien trijų žmonių ofise nėra, tai labai daug darbo. Tenka ir man šokt į veiklos sūkurį  :) 

Ta proga gražios dienos ir skanios kavos visoms, o aš toliau į darbus  :)​ 

Atsakyti