Sveikos
Ai,Almost klausei ar pranesam kaimynams,tai ne..KAzkaip nepopuliaru musu kraste. Nors vis zadu tiems vieniems kaimynams nunest koki vyno buteli-labai geri kaimynai
Pas mus irgi ne visi praneša, bet man atrodo kažkaip mandagu ir pagarbu pranešt apie ilgesnius, garsesnius vakarėlius
Šaunuolė, reikia reikia kartais tikrai atsipalaiduot
Pusryčius tai vyras galėjo gamint, prižiūrėt jau iki galo, kad galvą Tau skaudėjo
va kaip jaučiasi, kad Mickutė atostogauja
ir R’s taip pat užsiėmus tai čia tyla ir ramybė 
Teks mums visoms plepėt, kol jų nebus
Tikrai taip - kai elgies, bendrauji su kitais spinduliuodama šilumą, tai ir kiti su Tavim taip pat
Almost,kaip Jūsų savaitgalis,kaip nuotaikos po savaitgalio?
Mūsų savaitgalis buvo oj oj visoks, papasakosiu tuoj visas pašnekinus, per viską prasiėjus
Smagu labai skaityt Tavo įspūdžius ir šventę. Tikras gimtadieninis savaitgalis buvo
Na kokie jau cia planai gali buti- namie tvarkomes, ruosiames kelionei, daiktus pakuojames.
Neprisikraukit daug daiktų - vis tiek Lenkijoj visko prisipirkt norėsit
Kada išjudat, trečiadienį?
Pas mus šiandien +24, bet reikia į darbą
Lėkit aišku su mažyle, ko čia tupėt namie - mašiną turit, laiko turit, noro yra, tai tik davai kai saka
Labukas
Na ka,ir vel pirmadienis. Karsciai pas mus...Siandien zada iki +29.Tokiu oru tik prie juros sedet,o ne dirbt
Aha, aš tą patį galvojau - tokiais orais galėtų paskelbt oficialius laisvadienius, kad žmonės galėtų pasidžiaugt saule ir vasara
Labas rytas,
aš su antra kava - mano kavos gėrimo laikas...
Jau kaip aš noriu antros kavos, tai ne tas žodis
Baigiu rašyt ir varau gamintis
Vakar teko vakare į priimamąjį važiuoti, močiutė nukrito nuo dviračio, stiprus sumušimas, tai vaje buvom išsigandę, gerai, kad lūžio nebuvo...O šiaip sveikatos nebeturi, liūdna...
Mes į Nidą penktadienį išlekiam ir nors tik vienai dienai, bet aš taip laukiu, taip noriu 
Jergus, kaip gerai, kad nieko rimto nenutiko
Silpni kaulai tų senų žmonių, kartais tiek tereikia.. Sveikatos jai ir kantrybės jums
Pavydžiu Nidos
Tai žodžiu va pakalbinau
Mūsų savaitgalis visai smagus buvo.
Penktadienį vakare ėjom su kaimynais į barą, pagurkšnojom, pabendravom. Paskui ėjom kebabų pavalgyt ir grįžom namo naktį
Šeštadienį tinginiavom beveik visą dieną, buvom tik nulėkę pakabų nusipirkt - norėjau spintą susitvarkyt
Ir vakare prie jūros grynu oru pakvėpuot nuvažiavom.
Vakar ryte apsipirkom maisto savaitei, prieš tai dar pagaminau pusryčiams fritatta ir pagaminau mėsainius. Tada grįžę po maisto pirkimo nuvažiavom prie jūros, pasikepinom taip, kad vyras šiandien namie liko - negali nieko nei apsirengt, nei pasijudint. Žiauriai nukepė petį, nugaros 2/3. Žodžiu pasimėgavo vasara kaip priklauso
Vakare dar spintą susitvarkiau visą, tai pasiekiau savo tikslą
Daugiau kaip ir nieko neturiu ką pasakot. Darbuojuos ir tiek - šiandien trijų žmonių ofise nėra, tai labai daug darbo. Tenka ir man šokt į veiklos sūkurį
Ta proga gražios dienos ir skanios kavos visoms, o aš toliau į darbus