Oi, Almost, sveikatos TB, įsivaizduoju kaip skauda esu ir aš nukepusi, tai eina sau, atrodo baisu ir prisiliesti, drebulys krečia, brrr nemalonu...
Bet vistik stipri močiūtė, jei dar su dviračiu mina
bet svarbu kad niekas nelūžo, tai bus viskas gerai
As ir ta pati pagalvojau- dar moiute su dviraciu vazineja. sveikateles jai. Kiek metu ?
Teks mums visoms plepėt, kol jų nebus
Teks teks, kad turetume ka skaityti
As ir ta pati pagalvojau- dar moiute su dviraciu vazineja. sveikateles jai. Kiek metu ?
80 metų
Neprisikraukit daug daiktų - vis tiek Lenkijoj visko prisipirkt norėsit
![]()
Kada išjudat, trečiadienį?
tikrai neapsikrausim, juk tik kelioms dienoms cia vaziuojam, bet vis galvoji, kad ko is butiniausiu nepamirsus. taip treciadieni ryte pajudam. MB jau masinoje tvarka pasidare, issiurbliavo, irankiu prisidejo, maza kas kelyje gali nutikti
80 metų
Normaliai mociute
pasikepinom taip, kad vyras šiandien namie liko - negali nieko nei apsirengt, nei pasijudint. Žiauriai nukepė petį, nugaros 2/3. Žodžiu pasimėgavo vasara kaip priklauso
Eina sau kaip nemalonu
Pasitvarkiau namie, valgyt pasidariau, tai prisedau valandelei su lekste prie teliko, kaip tik savo seriala paspoksosiu. Apsiniauke siandien, bet labai gerai toks oras namie tvarkytis. nekyla pagundu niekur lekti. Siaip reiktu biskeli pro drauges prasilekti, prekes isdalinti

Almost, ogo kaip vyrui nutiko... o tai taip karšta buvo pas jus? kad iki tiek...

Mickute ryt išvažiuojat?
Tai tau dar kai keliaujat dviese gerai, man kai reikai vaikams darviską suėtir nepamiršt, na dukra jau pati dedasi, bet tai vistiek reik sukontroliuot ir nepamiršt tai....nervina kol iš namų pajudi.O poto dar būna "o tai toooo kažkoo nepaėmei? tikrai? o kodėl? ojėėėėj kaip čia pamiršai"...

Mickute ryt išvažiuojat?
jau antra kart per valanda to pacio nerasysiu
Oj, V-Rine Tu mūsų V-Rine. mickute rašė jau ką tik, kad trečiadienį ryte išvažiuoja
o pas mus buvo +24, bet ant saulės jaučiu ir dar karščiau buvo. tai va nepasitepė kremais ir turi, ką turi dabar.. dar ypač kai į pietų tą karščiausią saulę važiavom, tai nenuostabu. manes kadangi net velnias neima, tai ir saulė nepaėmė normaliai
tikiuos, kad penktadienį bus puikus oras - pasiėmiau išeiginę, lėksiu į pajūrį
</p></div></blockquote><p>jau antra kart per valanda to pacio nerasysiu

nu. tipo sunku

individualus dėmesys visada maloniausiais...ten tai ne man atsakinėjai