Vogue,mociutei

Mes vakar prie juros varem... dienai.. net ne dienai,o geram pusdieniui.. Patikek kiek visko pasiimt reikua

Nu kaip supykau ant SM tiek rašiau rašiau rašiau ir nėra žinutės
nerašysiu vėl
tik norėjau pasakyt kad Voque močiutė šaunuolė ir kad aš esu tik už judėjimą - jaunas, senas - tai tik amžius
Ai ir dar rašiau, kad turbūt nelėksim niekur, nes mašinoj kondiškė neveikia tai va eisiu vakarykščių burgerių šildytis ir dar pagooglint noriu. Galvoju, gal blogą rašyt pradėti
ačiū, panos - nu ką aš galiu pasakyt, nu per savo kvailą aplaidumą vyrui taip nutiko, nieks kits čia nekalc, kai saka man ir gaila, ir juokas ima, ir pikta ant jo. bet nu ką padarysi - jau yra kaip yra
parvešiu priemonių gydymui ir psio..
Voque - mano močiutė irgi buvo tokia. Net kai susilaužė gaktikaulį, vis tiek šliaužiojo pati po namus, kol nepakirto širdies smūgis.. Kaip tie senyvi žmonės taip galvoja aš nesuprantu. Jokio savisaugos ir suvokimo instinkto..
BigBang - lįskit tik pasivaikščiot su kruopa, toooooks oras
Apie ką planuoji rašyt? Aš taip niekaip prie savo ir negrįžtu. Lyg ir noriu, bet lyg ir baigės jau ta era, nežinau net..
ačiū, panos - nu ką aš galiu pasakyt, nu per savo kvailą aplaidumą vyrui taip nutiko, nieks kits čia nekalc, kai saka
man ir gaila, ir juokas ima, ir pikta ant jo. bet nu ką padarysi - jau yra kaip yra
parvešiu priemonių gydymui ir psio..
Voque - mano močiutė irgi buvo tokia. Net kai susilaužė gaktikaulį, vis tiek šliaužiojo pati po namus, kol nepakirto širdies smūgis..
Kaip tie senyvi žmonės taip galvoja aš nesuprantu. Jokio savisaugos ir suvokimo instinkto..
BigBang - lįskit tik pasivaikščiot su kruopa, toooooks oras
![]()
Apie ką planuoji rašyt?
Aš taip niekaip prie savo ir negrįžtu. Lyg ir noriu, bet lyg ir baigės jau ta era, nežinau net..
Lysim visi kartu siek tiek link vakaro kai karščio banga nueis va dabar ji nuejo pamiegot. Tai gal kokia 5 eisim iki kokiu 7
apie maista galesiu atsiust paziuret
ivertinsit. Tik prasau nepeikit - esu visiskai zalia sitam reikale ir dar mokytis ir mokytis
Biskeli virtuveje pasikuiciau, sriubytes prasiviriau, bet nedaug, reikia kad ryt susivalgytu, nes jei jau liks, tai kaip ir ismesti galima. kepsniuku pasimarinavau, tai ryt prisikepsiu, biskeli i kelione pasiimsiu, dar koldunu kepsiu. aisku vakariene tai kazkur nueisim pavalgyti, bet kazka vaziuojant vis tiek noresis uzkasti