Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Almost,tb 4u.gif Mano dukra baltaskure,ji iskart raudonai dega. Dabar i Turkija isvarius,liepiau nusipirkt leliukuska-50 uv saules krema,tikiuosi tepasi..
Vogue,mociutei 4u.gif

Mes vakar prie juros varem... dienai.. net ne dienai,o geram pusdieniui.. Patikek kiek visko pasiimt reikua biggrin.gif Ir dekuti ir ranksluosciu,ten krantas akmenuotas,tai spec batu visiems. Dar valgyt dar gert,dar kremu nuo saules,maudimkiu... Uzsikeaubi nerealiai biggrin.gif
Atsakyti

Nu kaip supykau ant SM  :help: tiek rašiau rašiau rašiau ir nėra žinutės  :oh:  nerašysiu vėl  :oh:  tik norėjau pasakyt kad Voque močiutė šaunuolė ir kad aš esu tik už judėjimą - jaunas, senas - tai tik amžius  :victory2: 

Ai ir dar rašiau, kad turbūt nelėksim niekur, nes mašinoj kondiškė neveikia  :oh: tai va eisiu vakarykščių burgerių šildytis ir dar pagooglint noriu. Galvoju, gal blogą rašyt pradėti  :ax:​ 

Atsakyti

nu. tipo sunku tongue.giftongue.giftongue.gif
individualus dėmesys visada maloniausiais...ten tai ne man atsakinėjai smile.gifsmile.gifsmile.gif

siaip jau tikrai nesunku. bet koks skirtumas kam atsakineju. juk  atviras pokalbis. reiskia net neskaitai tada kitu postu.

Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2018 06 25, 15:36)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="V-Rinė" data-cid="72136758" data-time="1529927845"><div><p>nu. tipo sunku vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
individualus dėmesys visada maloniausiais...ten tai ne man atsakinėjai vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>siaip jau tikrai nesunku. bet koks skirtumas kam atsakineju. juk  atviras pokalbis. reiskia net neskaitai tada kitu postu.</p>

o svarbiausia tas ir yra kad skaitau. tik gal neužfiksavau.
tikrai nevarau monologu smile.gif smile.gif
atsiprašau kad paklausiau smile.gif

Bigbang aš irgi už judėjimą ir t.t. bet kaip sakoma, viskam savo laikas, mano mama 10 m su kažkiek jaunesnė, tačiau dviračiu nebevažiuoja, tik stumiasi....
Atsakyti

Ji visą gyvenimą daug dirbo, judėjo, sode viską augino, tai tikiu, kad sunku išsedėti, net nežinau kaip tartis, kaip kalbėtis :rolleyes: 

Aš va su kava prisėdau, taip skaniai geriasi :) 

Atsakyti
QUOTE(*Voque* @ 2018 06 25, 16:33)
<p>Ji visą gyvenimą daug dirbo, judėjo, sode viską augino, tai tikiu, kad sunku išsedėti, net nežinau kaip tartis, kaip kalbėtis rolleyes.gif </p><p>Aš va su kava prisėdau, taip skaniai geriasi smile.gif </p>

kol pati nesupras nesusitarsit.... sodas gerai, judėjimas gerai, tik dviratis jau nebelabai gerai ... smile.gif

skanios kavos smile.gif
Atsakyti

ačiū, panos - nu ką aš galiu pasakyt, nu per savo kvailą aplaidumą vyrui taip nutiko, nieks kits čia nekalc, kai saka  :D man ir gaila, ir juokas ima, ir pikta ant jo. bet nu ką padarysi - jau yra kaip yra  :) parvešiu priemonių gydymui ir psio..

Voque - mano močiutė irgi buvo tokia. Net kai susilaužė gaktikaulį, vis tiek šliaužiojo pati po namus, kol nepakirto širdies smūgis..  :unsure: Kaip tie senyvi žmonės taip galvoja aš nesuprantu. Jokio savisaugos ir suvokimo instinkto.. 

BigBang - lįskit tik pasivaikščiot su kruopa, toooooks oras  :wub:  :wub: 

Apie ką planuoji rašyt?  :) Aš taip niekaip prie savo ir negrįžtu. Lyg ir noriu, bet lyg ir baigės jau ta era, nežinau net..

Atsakyti

o pas mus lyja, pirmai tai po truputuka lynojo, dabar jau visai smagiai isilyjo. bent  palaistys, augalai atsigaus. grybu lauksim  :P  o tai pas zmones ir vandens suliniuose nera  :huh2:  

Atsakyti

ačiū, panos - nu ką aš galiu pasakyt, nu per savo kvailą aplaidumą vyrui taip nutiko, nieks kits čia nekalc, kai saka  :D man ir gaila, ir juokas ima, ir pikta ant jo. bet nu ką padarysi - jau yra kaip yra  :) parvešiu priemonių gydymui ir psio..

Voque - mano močiutė irgi buvo tokia. Net kai susilaužė gaktikaulį, vis tiek šliaužiojo pati po namus, kol nepakirto širdies smūgis..  :unsure: Kaip tie senyvi žmonės taip galvoja aš nesuprantu. Jokio savisaugos ir suvokimo instinkto.. 

BigBang - lįskit tik pasivaikščiot su kruopa, toooooks oras  :wub:  :wub:

Apie ką planuoji rašyt?  :) Aš taip niekaip prie savo ir negrįžtu. Lyg ir noriu, bet lyg ir baigės jau ta era, nežinau net..

Lysim visi kartu siek tiek link vakaro kai karščio banga nueis :) va dabar ji nuejo pamiegot. Tai gal kokia 5 eisim iki kokiu 7 :) 

apie maista :D galesiu atsiust paziuret :) ivertinsit. Tik prasau nepeikit - esu visiskai zalia sitam reikale ir dar mokytis ir mokytis :) 

Atsakyti

Biskeli virtuveje pasikuiciau, sriubytes prasiviriau, bet nedaug, reikia kad ryt susivalgytu, nes jei jau liks, tai kaip ir ismesti galima. kepsniuku pasimarinavau, tai ryt prisikepsiu, biskeli i kelione pasiimsiu, dar koldunu kepsiu. aisku vakariene tai kazkur nueisim pavalgyti, bet  kazka vaziuojant  vis tiek noresis  uzkasti

Atsakyti

apie maista :D galesiu atsiust paziuret :) ivertinsit. Tik prasau nepeikit - esu visiskai zalia sitam reikale ir dar mokytis ir mokytis :)

tai jau butinai atsiusi  :mirksiukas:  o mes jau ivertinsim  :bigsmile:  :ax:​ 

Atsakyti

Greita šiandien dienelė visai, vakarop išėjom prasieiti su šeimyna, nemažai žmonių, dar oras pasitaisė, tai visai liuks :) dabar dar į darbą užsukau, bet lėksiu greit namo, nėr čia ko naktinėti :rolleyes: 

Atsakyti