Grizus greit saltibarsciu prisidariau

Ai,norejau apie zmones-senus ir nevisai,pakalbet

Turiu ir jauna pazistama,ji keliais metais uz mane vyresne,o jau visai bobute...Ir eisena ir kalbesena,ir veiksmais...Ant dviracio jos nei per kur neuzkeltum...
Greita šiandien dienelė visai, vakarop išėjom prasieiti su šeimyna, nemažai žmonių, dar oras pasitaisė, tai visai liuks
dabar dar į darbą užsukau, bet lėksiu greit namo, nėr čia ko naktinėti
![]()
Mes irgi paklausėm Almost ir išėjom visi pasivaikščioti. Tai nuėjom iki parkelio, ten ratuką, tada dar einant atgal į lidlą užbėgom ir grįžom. Ne karšta, šilta, pats tas laikas vaikščiojimui
Grįžus pasigaminau salotų, prikirtau ir va atėjau čia kol žiūriu futbolą. Atėjo sms dieną, kad rytoj ryte į darbą Pagaliau
Kas liečia dviračius - aš irgi pvz savo mamos nesu mačius ant dviračio niekad. Vyro mamos taip pat Kažkaip nežinau, negyvena aktyvaus gyvenimo būdo, apart tai kad mano mama nemažai peškom vaikšto
Big bang,o kiek tavo mamai metu?
MAno mama(a.a.) vazinejo dviraciuNe kasdien,bet pvz sode reikia iki pardotuves,o iki jos apie 3km,tai ir vaziuodavo su dviraciu
60m dar vazinejo
Mes dviracius turim,bet siemet dar nebuvom issitrauke
Rugpjuti vaziuosim prie juros keiom dienom,mokinsimes serfinti
Rugsėjį mamai 60m
o turesi proga parlekti
![]()
Zinok greiciausiai grysiu veliau nei rugseji, nors ka gali zinot is tikruju tai nenoriu gryst ant svenciu ar baliu, issileidzia pinigai greiciau ir sar tas visas chaosas. Geriau jau taip ramiai veliau su seima pabut tiesiog ir tiek
ir yra kitu niuansu del tu visu baliu. Gerai kai zmones moka baliavot. Pas mus daugiau kaip nuo sovietmiecio - reik prisigert butinai. Nepatinka man tai. Pradeda po to nusisneket
as pati kai nedaug dabar geriu tai mane erzina
ir dar - planuoju grysti kai jau sese vaikuti bus pagimdzius tai va cia proga kuri tikrai yra man svarbi