Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

As jau irgi namie..Atrodo ir anksciau baigiau,bet tokiu laiku visur kamsciai,tai kol parriedi...O siandien namu link ypatingai didelis kamstis..MB apie 12h vaziavo,jau tada sake kamstis buvo...Tai 15min kelia vaziavau gera pusvalandi...
Grizus greit saltibarsciu prisidariau biggrin.gif Tokiu oru daugiau nieko ir nesinori biggrin.gif Na dar arbuzo ir ledu biggrin.gif Arbuzo irgi turiu,bet dar nestuke.gif nuo saltibarsciu,gal veliau biggrin.gif

Ai,norejau apie zmones-senus ir nevisai,pakalbet biggrin.gif NA buna zmoniu,kurie visa gyvenima aktyviai gyveno,kad ir tuo dviraciu vazinejo ir nesvarbu kiek jiems metu mirksiukas.gif MAno uosviene 75..Neisivaizduoju jos ant dviracio biggrin.gif Bet ji siaip tokia fifa,nagai ilgiausi,raudonai lakuoti,sukuosena,makiazas kasdien biggrin.gif TAi dviratis sugadintu viska biggrin.gif O va mociute mano kaime irgi iki kokiu 85m vazinejo dviraciu mirksiukas.gif Paskui tik,kai pardave kaima,kai pardave visus gyvulius ir mociute isveze i miesta gyvent,tai ji ir pasiligojo...NA aisku,vienos 85 jau irgi niekad palikt nebenorejo,o i kaima gyvent irgi niekas nesikrauste...
Turiu ir jauna pazistama,ji keliais metais uz mane vyresne,o jau visai bobute...Ir eisena ir kalbesena,ir veiksmais...Ant dviracio jos nei per kur neuzkeltum...
Atsakyti

Greita šiandien dienelė visai, vakarop išėjom prasieiti su šeimyna, nemažai žmonių, dar oras pasitaisė, tai visai liuks :) dabar dar į darbą užsukau, bet lėksiu greit namo, nėr čia ko naktinėti :rolleyes: 

Mes irgi paklausėm Almost ir išėjom visi pasivaikščioti. Tai nuėjom iki parkelio, ten ratuką, tada dar einant atgal į lidlą užbėgom ir grįžom. Ne karšta, šilta, pats tas laikas vaikščiojimui :) 

Grįžus pasigaminau salotų, prikirtau ir va atėjau čia kol žiūriu futbolą. Atėjo sms dieną, kad rytoj ryte į darbą :) Pagaliau :)

Kas liečia dviračius - aš irgi pvz savo mamos nesu mačius ant dviračio niekad. Vyro mamos taip pat :) Kažkaip nežinau, negyvena aktyvaus gyvenimo būdo, apart tai kad mano mama nemažai peškom vaikšto :) 

Atsakyti
Big bang,o kiek tavo mamai metu?

MAno mama(a.a.) vazinejo dviraciu mirksiukas.gif Ne kasdien,bet pvz sode reikia iki pardotuves,o iki jos apie 3km,tai ir vaziuodavo su dviraciu mirksiukas.gif 60m dar vazinejo mirksiukas.gif
Mes dviracius turim,bet siemet dar nebuvom issitrauke biggrin.gif
Rugpjuti vaziuosim prie juros keiom dienom,mokinsimes serfinti biggrin.gif
Atsakyti

Big bang,o kiek tavo mamai metu?

MAno mama(a.a.) vazinejo dviraciu mirksiukas.gifNe kasdien,bet pvz sode reikia iki pardotuves,o iki jos apie 3km,tai ir vaziuodavo su dviraciu mirksiukas.gif60m dar vazinejo mirksiukas.gif
Mes dviracius turim,bet siemet dar nebuvom issitrauke biggrin.gif
Rugpjuti vaziuosim prie juros keiom dienom,mokinsimes serfinti biggrin.gif

Rugsėjį mamai 60m :) 

Atsakyti

Rugsėjį mamai 60m :)

o turesi proga parlekti  :P​ 

Atsakyti

o turesi proga parlekti  :P 

Zinok greiciausiai grysiu veliau nei rugseji, nors ka gali zinot :) is tikruju tai nenoriu gryst ant svenciu ar baliu, issileidzia pinigai greiciau ir sar tas visas chaosas. Geriau jau taip ramiai veliau su seima pabut tiesiog ir tiek :) ir yra kitu niuansu del tu visu baliu. Gerai kai zmones moka baliavot. Pas mus daugiau kaip nuo sovietmiecio - reik prisigert butinai. Nepatinka man tai. Pradeda po to nusisneket :D as pati kai nedaug dabar geriu tai mane erzina :) 

ir dar - planuoju grysti kai jau sese vaikuti bus pagimdzius :) tai va cia proga kuri tikrai yra man svarbi :) 

Atsakyti

Labas rytelis  :4u: 

Stai ir as jau su kava  :)​ 

Atsakyti

Suprantu tave Big Bang. pati juk dar su mazyle gristi, tai ne tau sedeti  prie stalo visa vakara. o kada sesei  gimdyti ? 

Atsakyti

Suprantu tave Big Bang. pati juk dar su mazyle gristi, tai ne tau sedeti  prie stalo visa vakara. o kada sesei  gimdyti ? 

Lapkričio 20 numatyta :) tai aš gal vėl ant savo gimtadienio gryšiu :D arba reikia po jo :D nes visgi jubiliejus tai nesvest neitu :D vel balius :D 

Atsakyti

Labas rytas :) aš jau darbe, tik mokytojas nuejo telefonu paimti, tai mums dsr 10min pertraukėlę padarė :) tai greit cia atbegu prisistatyt :) 

Mickute tai supratau - atostogauja, bet R’s kur? A? :D 

Atsakyti
LAbukas

Vel karsta dienele mirksiukas.gif Bet sitoj masinoj kondicionierius yra,labai padeda biggrin.gif

Big bang,o tai dar vis mokymai ar jau dirbi?O uz tuos mokymus sumokes tau?

Atsakyti

Sveikos :) koks gražus ir saulėtas antradienio rytas, šilta diena turėtų būti :bigsmile: 

Planai dienos įprasti, tik vakare lėksim pasilepinti į pirtis, i jakuzzi su šeimyna,tai atsipalaiduosim truputį, pasibūsim :) nesu pirčių megėja, aš tik į garinę trumpam nueinu ir užtenka :rolleyes: 

Atsakyti