Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Ne, man mišrainė yra tokia kaip padažinė, nu su majoneziniu ar jogurtiniu padažu. O salotos ten labiau su kokiu skoniniu actu, aliejum ir pan.  :)

Tuno aš iš viso nemėgstu to iš skardinių  :unsure: Šviežias keptas labai skanu, primena vištieną man  :D Bet jau jeigu kažkas darbe tuną iš skardinės valgo, tai eina švilpt galėčiau nuvirst po stalu  :D  :D​ 

valgom ir salotas ir misraines. bet ir misraines kad ten su majonezu, bet  pas mane daugiau vien is darzoviu ar ten kokiu ryziu na dar su krabais, bet mesos ar ten kokio tuno  praktiskai nededu. nebent  sveciu jau kai  laukiu

Atsakyti

Oi kaip greit dienužė lekia :)​ dar darbuojuos, bet reikia iki parduotuvės nulėkti, noriu orchidėją nusipirkti, va užsimaniau sau pasidovanoti :)

neblogas noras. as grizau namo, i  virtuve aisku  dar biskeli misraines tos pacios pasidariau, nes po vakar kazkaip mazai liko. jau kai verdu pupeliu, tai paskui kelias dienas valgom.  ryt darysiu virtu bulviu cepaku su mesa, tai  va siandien jau  issiviriau bulves,  reikia mesyte rytdienai pasiruosti, grybu dziovintu uzsimerkiau, bus padaziukui, kad ryt grizus greiciau viska pasidaryciau. MB vel isvare pas draugus padeti prie remontu, tai einu dar kazka pasitvarkysiu, kol dar neaptingau

Atsakyti

Oi anksčiau labai mėgdavau virtų bulvių cepelinus, ypač su varške, močiutė nerealiai skanius pagamindavo :)  :rolleyes:​ 

Atsakyti

kartais pasiilgstu situ sliduku  :P  ir su varske skanu ir su mesa. Su mesa tai is viso nepamenu kada gaminau.  vis neprisiruosiu.  :P​ 

Atsakyti
O kaip ta lietuviska-agurkas,pomidoras,svoguniukas,grietine?Cia misraine ar salotos biggrin.gif
Su majonezu valgom tik balta misraine.Burokeliu ir ta uzmaisom aliejumi mirksiukas.gif Salotu valgom daug,jei tingim pasipjaustyt,tai vistiek agurkas,pomidoras butinai salia buna.Juk pas mus garnyro praktiskai nera mirksiukas.gif VA ir siandien-salotos-agurkas,pomidoras,paprika,avokadas ir visokiu lapu su aliejum ir nukaulintos vistienos kepsniukas mirksiukas.gif

Virtu bulviu cepelinai tik is bado biggrin.gif Jei jau prisivirciau bulviu,tai daryciau zemaitiskus mirksiukas.gif

O atsakant Almost,kodel noriu tikro kailio bumbulo,Nu grazesnis jis biggrin.gif Tebunie,gali but ir sintetinis,bet tada tegu buna,toks koks buvo paveiksliuky..O tai isivaizduoji viena,o gauni visiskai kitoki.Tik kad spalva tokia...
Atsakyti

Labas rytelis 

Atsakyti

Labas rytas :) vaje kokie tamsūs rytai, prasibudinau, galvoju, kad dar naktis, dar miegot galėsiu, bet žadintuvas iškart suskambo :D 

Vakar vėlokai grįžau, pasidarbuoti reikėjo, dar vonioje pasilepinau, taj jau po vidurnakčio užmigau tik. Šiandien laisvesnė diena, vakarop mergaitiškas vakaras nusimato, pusseseriukas atlėks, gaminsiu vakarienę, tai paplepėsim, pasivyninsim :) 

Atsakyti
Labukas

Tamsus tamsus tie rytai.. Vakar anksti uzmigau,siandien anksti pabudau biggrin.gif Bet keltis vis tiek sunku buvo..
Na ka,vidurys darbo savaites biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Vakat užlėkė draugė kavos prieš darbą. Darbe sunkoka diena buvo, bet tikiuosi šiandien bus lengvesnė :) mažiukė šiandien vis pakosti, bet ačiū D sloga jau baigėsi. 

Vyras vakar telefoną naują užsisakė, per ali express, tai lauks mėnesį :D bet gerai, ant gimtadienio turės jau :) 

kavytę išgėriau, vaiką pamaitinau. Reik mastyt ką

čia pietums pagaminti :) 

dėl salotų tai mes daugiau kaip Almost - agurkas palomidoras, mišrainių retai išvis valgom. Būna man užeina salotų metas tai ir su tunu, ir su mozzarela suriu ir su avokadu pasitaisau :) 

Atsakyti

Sveikos  :) 

Atbėgu su popietine kava. Labai darbinga diena, tuoj vėl kibsiu į veiklą  :) Turiu pakeisti mokymų medžiagą po savo pačios apmokymo pirmadieninio. O ir šiaip darbinga labai diena su visokiais skambučiais, e-laiškais, komandai reikia padėti. Veiklos per akis, nors rieškučiom semk  :D  :D 

Po darbo eisiu pasportuot, paskui grįžus namo standartiškai dušas, maistas, lova ir knyga  :) Nieko įdomaus, nieko ypatingo.

Rytoj lėksiu su kolegom iš darbo į vyno degustaciją, tai laukiu rytojaus  :) 

Tiek žinių iš manęs, gražaus visoms likusio trečiadienio  :4u:​ 

Atsakyti

Almost, kuo lengvesnės dienos :4u: 

Aš jau laukiu svečių, minimalių vaišių paruošiau, kepsiu kalakutieną kokosų piene, paskanausim, paplepėsim :rolleyes: 

Atsakyti

Jau  namie ir einu i virtuve pasiterlioti  :P​ 

Atsakyti