Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

As irgi jau po darbu mirksiukas.gif Irgi greit i virtuve,isviriau makaronu ala Carbonara biggrin.gif

KAs valgot,neskaitykit dabar biggrin.gif Atvaziuoju i viena toki buta,namas nesenas,max 10m.LAiptines cia kilimais istiestos buna,Vnz labai tvarkingas pats namas..Ateinu iki buto,kuo arciau,tuo labiau smirda..O kai atodare duris blink.gif Perrugusiu kopustu,kates suns myzalu sudu pasildytas kvapas blink.gif Jau manes nelabai nustebinsi kokiais kvapais,bet ten vos laikiausi blink.gif Nekvepavau,kol pasirase,greit lauk islekiau,bet dar ilgai tas kvapas seke mane..
Atsakyti

Va tau  ir grazus namas :B​ 

Atsakyti

Jau  namie ir einu i virtuve pasiterlioti  :P 

Na ir ką skanaus prisiruošei?😊

Atsakyti

Na ir ką skanaus prisiruošei?😊

tai gi virtu bulviu cepakai  :P  tai kad jau prisikirtau  :D​ 

Atsakyti

Labas labas rytas :) 

Tamsu tamsu,bet kava prašviesina akis :) 

Vakar išeiginė buvo,bet visokios veiklos turėjau,tai daugiau laksčiau,veikiau nei per išeiginę :D  

O ir šeip nelabai ką turiu įdomaus ir naujo papasakoti,kažkoks tylėjimo matyt sezonas užėjo :D 

Visoms gražaus ir lengvo ketvirtadienio :oro_buckis:​ 

Atsakyti

Labas rytelis

na tamsiausi rytai. dar ilgai  reikes laukti kol prasvieses. man laikrodzio atsukimas nepadeda, vis tiek  su tamsa keliames

Atsakyti
LAbukas

Oi kaip dziaugiuosi,kad nuo kitu metu nebesukiosim tu laikrodziu bigsmile.gif MAn geriau ilgesnis vakaras,nei sviesus rytas...

R's,buna buna taip,kad per laisvadienius daugiau visokiu reikalu ir lakstymu,nei darbo diena biggrin.gif

NA ka,dar viena darbo diena.Idomu,kiek siandien siuntiniu turesiu biggrin.gif Sestad MB dirbs,planavau su draugem kur kavinej pasisedet,bet turbut teks ir man su reikalais lakstyt biggrin.gif Reikia mano darbinei masinai tepalus keist,servisa daryt..
Atsakyti

Labas rytas :) 

Savaitės vidurį vynintis nelabai geras pasirinkimas :D mergaitiškai pasisedėjom, paplepėjom, tai kaip be vyno :D na, bet nieko, tuoj įsidirbsiu, kavos išgersiu, sočiai pavalgysiu ir praeis manau, nes tikrai sunki galva :) 

Šiandien juk pas mus mieste šventė, Lidl atidarė :D nuo pačio ryto mačiau, kad žmonės būriais tik traukia prekintis, tik traukia :rolleyes: 

Rytoj juk išlekiam savaitgaliui į Augustavą, tai labai laukiu, pasibūsim truputį, aplinką pakeisim, turėtų būti liuks :ax: 

Atsakyti

Sveikos  :) 

Žiūriu visos su šiokiais tokiais planais savaitgaliui jau, nu liuks  :) 

Jungiuos su kava. Vakar po darbo norėjau eit pasportuot palei programą savo, bet pasirodo, kad jogos treniruotės vyko. Nu kaip susinervinau, kad nesugalvojau anksčiau pažiūrėt. Rytoj teks daryt dvigubą treniruotę jetau nu  :blink:  :D Jaučiu namo paršliaušiu, o ne pareisiu  :D  :D 

Tai grįžau namo, pasidarėm valgyt ir tiesiog ilsėjomės, žiūrėjom tv ir tiek  :) 

Šiandien per pietus einu į IT instruktorių teisės srity tokį kaip susitikimą, paskui vakare einu su kolegom į vyno degustaciją, net nenumanau, kiek ten užtruksiu. Rytoj po darbo sportas. Šeštadienį po pietų einu akių tikrintis, o paskui gal lėksim į filmą - noriu pažiūrėt Rosie (https://www.imdb.com/title/tt8247470/)Sekmadienį tinginiausim ir tiek, labai pasiilgau jau tokios dienos, kad lovoj galėčiau gulėt visą laiką  :D  :D  :D 

Voque - sakai vyno skaniai priragavot  :D Nu nieko, įdienojus praeis  :4u: Svarbiausia, kad geras vakaras buvo  :) 

R's - būna visiems užeina nekalbadieniai, tikrai. Susikaupk savy ir grįš pilna koja, kai saka  :) 

V-Rine - kaip gimtadieniai praėjo? Ar čia šiandien sugužės visi? Nebesusigaudau dienose  :rolleyes:  :D 

Giega - įdomu, ar visur taip bus. Nes mačiau straipsnį apie UK dabar va akį užmetus  :) Man irgi smagiau, kai vakarai ilgesni - tada bent stiklo šalmui keisti kas pusmetį nereikia  :D  :D  :D 

mickute, BigBang - kokie jūsų savaitgalio planai?  :) 

Nu ką, lekiu dirbti - skanios kavos ir gražios dienos visoms  :4u: 

Atsakyti

Sveikutės  :4u: 

Vakar kepiau lašišą orkaitėj su bulvėm, tai šiandien nieko nedarysiu, yra likę nuo vakar. Tai va tupiu ant sofos ir galvoju ką čia nuveikt iki darbo. Reikia plaukus būtinai išsiplauti :) 

Lauke saulė šviečia, bet man atrodo šilta tikrai nėra. Bent jau nelija :) 

Jetus giega, fuuuu , eina sau kaip nefaina kai tenka tokius kvapus iškęsti, kai negali deja pasirinkti. Linkiu, kuo retesnių tokių “malonumų”.

Savaitgalį planų ir mes turim šiokių tokių. Šeštadienį draugai atvažiuos pasisedėt, kažką pietų pagaminsim su vyru. Tai atvažiuos po pietų ir iki vakaro pabus :) Na o sekmadienį važiuosiu į Tetfordą (ten kur Mickutės draugė gyvena) būti draugei priaugintų nagų modeliu korekcijai. Tai ten bus visą dieną, gali būt net iki labai vėlai (sakė būna net užsitęsia iki 23val). Toks vat savaitgalis nusimato :) 

Atsakyti

Oj, pas mus šiandien ryte tik +2 laipsniai tebuvo  :blink:  :blink:  :blink: Juokiamės darbe - jie čia šaltį tokį vadina baltic, o aš kadangi iš Baltijos šalies, tai klausia visi, ar man pažįstamas toks šaltis ir ar tikrai ten taip būna  :D  :D  :D​ 

Atsakyti

Ir man tie laikrodžių sukinėjimai nepatinka, jau tikrai geriau, kai bent kažkiek ilgesni vakarai :) 

Darbuojuos, diena įprasta, bet toks tingulys šiandien, taip tingisi kažką veikti, jau gyvenu savaitgalio nuotaikomis :rolleyes:​ 

Atsakyti