KAs valgot,neskaitykit dabar
KAs valgot,neskaitykit dabar
Va tau ir grazus namas
Jau namie ir einu i virtuve pasiterlioti
![]()
Na ir ką skanaus prisiruošei?😊
Na ir ką skanaus prisiruošei?😊
tai gi virtu bulviu cepakai
tai kad jau prisikirtau
Labas labas rytas
Tamsu tamsu,bet kava prašviesina akis
Vakar išeiginė buvo,bet visokios veiklos turėjau,tai daugiau laksčiau,veikiau nei per išeiginę
O ir šeip nelabai ką turiu įdomaus ir naujo papasakoti,kažkoks tylėjimo matyt sezonas užėjo
Visoms gražaus ir lengvo ketvirtadienio
Labas rytelis
na tamsiausi rytai. dar ilgai reikes laukti kol prasvieses. man laikrodzio atsukimas nepadeda, vis tiek su tamsa keliames
Oi kaip dziaugiuosi,kad nuo kitu metu nebesukiosim tu laikrodziu
R's,buna buna taip,kad per laisvadienius daugiau visokiu reikalu ir lakstymu,nei darbo diena
NA ka,dar viena darbo diena.Idomu,kiek siandien siuntiniu turesiu
Labas rytas
Savaitės vidurį vynintis nelabai geras pasirinkimas
mergaitiškai pasisedėjom, paplepėjom, tai kaip be vyno
na, bet nieko, tuoj įsidirbsiu, kavos išgersiu, sočiai pavalgysiu ir praeis manau, nes tikrai sunki galva
Šiandien juk pas mus mieste šventė, Lidl atidarė
nuo pačio ryto mačiau, kad žmonės būriais tik traukia prekintis, tik traukia
Rytoj juk išlekiam savaitgaliui į Augustavą, tai labai laukiu, pasibūsim truputį, aplinką pakeisim, turėtų būti liuks
Sveikos
Žiūriu visos su šiokiais tokiais planais savaitgaliui jau, nu liuks
Jungiuos su kava. Vakar po darbo norėjau eit pasportuot palei programą savo, bet pasirodo, kad jogos treniruotės vyko. Nu kaip susinervinau, kad nesugalvojau anksčiau pažiūrėt. Rytoj teks daryt dvigubą treniruotę jetau nu
Jaučiu namo paršliaušiu, o ne pareisiu
Tai grįžau namo, pasidarėm valgyt ir tiesiog ilsėjomės, žiūrėjom tv ir tiek
Šiandien per pietus einu į IT instruktorių teisės srity tokį kaip susitikimą, paskui vakare einu su kolegom į vyno degustaciją, net nenumanau, kiek ten užtruksiu. Rytoj po darbo sportas. Šeštadienį po pietų einu akių tikrintis, o paskui gal lėksim į filmą - noriu pažiūrėt Rosie (https://www.imdb.com/title/tt8247470/). Sekmadienį tinginiausim ir tiek, labai pasiilgau jau tokios dienos, kad lovoj galėčiau gulėt visą laiką
Voque - sakai vyno skaniai priragavot
Nu nieko, įdienojus praeis
Svarbiausia, kad geras vakaras buvo
R's - būna visiems užeina nekalbadieniai, tikrai. Susikaupk savy ir grįš pilna koja, kai saka
V-Rine - kaip gimtadieniai praėjo? Ar čia šiandien sugužės visi? Nebesusigaudau dienose
Giega - įdomu, ar visur taip bus. Nes mačiau straipsnį apie UK dabar va akį užmetus
Man irgi smagiau, kai vakarai ilgesni - tada bent stiklo šalmui keisti kas pusmetį nereikia
mickute, BigBang - kokie jūsų savaitgalio planai?
Nu ką, lekiu dirbti - skanios kavos ir gražios dienos visoms
Sveikutės
Vakar kepiau lašišą orkaitėj su bulvėm, tai šiandien nieko nedarysiu, yra likę nuo vakar. Tai va tupiu ant sofos ir galvoju ką čia nuveikt iki darbo. Reikia plaukus būtinai išsiplauti
Lauke saulė šviečia, bet man atrodo šilta tikrai nėra. Bent jau nelija
Jetus giega, fuuuu , eina sau kaip nefaina kai tenka tokius kvapus iškęsti, kai negali deja pasirinkti. Linkiu, kuo retesnių tokių “malonumų”.
Savaitgalį planų ir mes turim šiokių tokių. Šeštadienį draugai atvažiuos pasisedėt, kažką pietų pagaminsim su vyru. Tai atvažiuos po pietų ir iki vakaro pabus
Na o sekmadienį važiuosiu į Tetfordą (ten kur Mickutės draugė gyvena) būti draugei priaugintų nagų modeliu korekcijai. Tai ten bus visą dieną, gali būt net iki labai vėlai (sakė būna net užsitęsia iki 23val). Toks vat savaitgalis nusimato
Oj, pas mus šiandien ryte tik +2 laipsniai tebuvo
Juokiamės darbe - jie čia šaltį tokį vadina baltic, o aš kadangi iš Baltijos šalies, tai klausia visi, ar man pažįstamas toks šaltis ir ar tikrai ten taip būna
Ir man tie laikrodžių sukinėjimai nepatinka, jau tikrai geriau, kai bent kažkiek ilgesni vakarai
Darbuojuos, diena įprasta, bet toks tingulys šiandien, taip tingisi kažką veikti, jau gyvenu savaitgalio nuotaikomis