Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas rytas..
taip švariai pašalę smile.gif va tokia būsena lauko man patinka...kai batailieka švarūs smile.gif
Aš vakar su vaiku ilgai pamokas darėm, tai paskaičiouis Mickutės tinginiavimus net pavydu pasidarė smile.gif dar su dukra pykomės...smile.gif dar kotletus kepiau.... tiesiog viskas romantika smile.gif smile.gif
Atsakyti

Labas rytas :) jau kaip sunku keltis, tai eina sau, visiška koma šįryt :B bus man naktinėti :huh2: kažkaip susivėlinau vakar, vėlokai užmigau, tai žadintuvą tik nuspaudžiau ir toliau sau miegu :D 

Ketvirtaaaadienis - mažasis savaitgalis :rolleyes: valio! šeštadienį dar svečių sulauksim, švęsiu toliau, tai visai liuks, taip ir Kalėdų sulauksiu :D  

Atsakyti
Labukas

O as vakar irgi tinginisvau biggrin.gif Na tik bulviniu blynu iskepiau mirksiukas.gif Paskui ant sofos prasivarciau biggrin.gif Ai,muzikos gi rinkaus biggrin.gif tik i flesa dar neisirasiau..
Atsakyti
man nepatinka klausytis muzikos iš flešo ir panašiai smile.gif man patinka kai nežinai kokia daina bus...ta prasme radio patinka klausyti smile.gif
darbe pas mane nonstop M1+ eina smile.gif
Atsakyti
Pas mus kai isikanda kokia daina,tai istisai leidzia,i valanda po 2x.. o dabar dar kaledines leidzia,tos irgi mintinai zinokos..
Flese pas mane virs 1000 dainu,tai nepamenu eiles tvarkos.
Atsakyti
Vo,kokia ramybe bigsmile.gif Maciau Mickute su RS ir Bigbang puotauja bigsmile.gif
O as jau po darbu mirksiukas.gif GAvau siuntinuka-kvepalus.Dabar viska supakuot graziai ir i LT sesei pasiust.Cia per vezejus siusim mirksiukas.gif
Atsakyti

Aha, ramuma čia :) 

Mes tai tik neseniai grįžom, buvom išlėkę iki Raseinių, reikalų turėjom, tai va kol tą, kol aną ir vakaras jau :rolleyes: einu vakarienės gamintis, nes labai jau valgyt noriu :) 

Atsakyti

Vo,kokia ramybe bigsmile.gifMaciau Mickute su RS ir Bigbang puotauja bigsmile.gif

tikrai taip  :wub:  puotavom. labai  smagu  buvo pagaliau susipazinti su R.s  :4u:  su ja nenuobodziausi, per trumpas vakaras  mums atsiplepeti buvo. va butu pentkadienis- tai jau butume kur pratesima padare. SU Big Bang   juk irgi metai nesimatem- mudvi sugebam- tai Kaunas, tai Norwichas, tai vel Kaunas, tai vel Norwichas.  :P :D  lauksiu vel taves sugristancios  :4u:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 06 gruodžio 2018 - 21:41

Labas rytelis

Kaip smagu sulaukus penktadienio  :wub: darbu turim,   tai kad iki Kaledu oi kiek turim  ka veikti, tik suspeti  :ax:​ 

Atsakyti

Labas iš ryto, atbėgu ir aš  :) 

Vakar nepasirodžiau, nes likau namie. Buvau arba apsinuodijus, arba pasigavau virusiuką kokį, nes labai bloga buvo, pilvą skaudėjo spazmais, žodžiu visai energijos neturėjau, apetito, nieko. Miegojau miegojau miegojau, pamiegojus dar miegojau  :D Suvalgiau per visą dieną tris skrebučius, šaukštą jogurto ir šiek tiek sultinio. Nu tai smagu - šiandien ryte va -2kg  :D  :D  :D Nieko linksmo aišku.. Šiandien jau kiek geriau jaučiuos, bet vis tiek nieko valgyt nenoriu daug ir tokia be energijos. Tikiuos praeis greit  :) 

Penktaaaadieniiis  :yahoo: Kas ką planuojat savaitgaliui?

Aš norėčiau šiandien eglutę vakare nusipirkt, kad rytoj galėtume pasipuošt jau. Rytoj lėksiu į kirpyklą, paskui draugę vakarėliui pagražint šiek tiek, vakare namie būsiu sau ramiai  :) Skaitysiu knygą, ilsėsiuos, tvarkysiuos batų spintą - būtinai jau reikia.

Sekmadieniui jokių planų neturim, būsim namie, žiūrėsim serialus - vyras po savo Kalėdų vakarėlio bus, tai kažin kokioj stadijoj grįš  :lol: 

Šiandien turiu vienus mokymus pravest, o šiaip jokių didelių planų darbo dienai nėra. Reikia apsitvarkyt kelias sistemas, ruošt jau naujiems metams. Tai tokios ir tokelės  :) 

Ai, dar reikės per pietus nupirkti dovanų popieriaus, supakuot ir išsiųst dovanėlę SM-ietei  :wub:  :) Kaip nekantrauju jau išsiųst ir kad gautų, labai tikiuosi, kad patiks..

Daugiau tai neturiu ką pasakot, todėl linkiu visoms puikaus penktadienio, skanios kavos ir gero ateinančio savaitgalio  :4u: 

Atsakyti

Sveikos :) man per greitas rytas, viskas paskubomis, tai net neužsukau anksčiau pasisveikinti :rolleyes: 

Penktadienis, hmm mums bus įprasta diena, šiandien nieko neplanuojam, vakarosim darbe, o rytojaus planai, tai lėkti apsipirkti truputį ir vakarop lauksim MB tėvų, atvažiuos sveikinti, tai lėksim vakarienės, o po to pas mus dar manau pasisedėsim :) tokie va ir planai :rolleyes: 

Almost, ui nesmagu visokie virusai ir apsinuodijimai, džiugu, kad geriau jautiesi :4u: 

Smagu labai dėl merginų susitikimo, tikiu, kad liuks laiką praleidot :mirksiukas: 

Atsakyti
Labos,
tai žiema užsuko? smile.gif kaip pas mus pusto.... bigsmile.gif

Almost laikykis. Blogumo neavydžiu o -2 kg pavydžiu smile.gif aš paskutiniumetu tik valgau valgau valgau...nzn kas man darosi verysad.gif

QUOTE(giega @ 2018 12 06, 18:50)
Vo,kokia ramybe bigsmile.gif Maciau Mickute su RS ir Bigbang puotauja bigsmile.gif
O

pro kurį čia langą matei? pažiūrėjau FB pas Mickutę- man tai nieko nesimato, langai uždaryti smile.gif
Atsakyti