taip švariai pašalę
Aš vakar su vaiku ilgai pamokas darėm, tai paskaičiouis Mickutės tinginiavimus net pavydu pasidarė
Labas rytas
jau kaip sunku keltis, tai eina sau, visiška koma šįryt
bus man naktinėti
kažkaip susivėlinau vakar, vėlokai užmigau, tai žadintuvą tik nuspaudžiau ir toliau sau miegu
Ketvirtaaaadienis - mažasis savaitgalis
valio! šeštadienį dar svečių sulauksim, švęsiu toliau, tai visai liuks, taip ir Kalėdų sulauksiu
Vo,kokia ramybe
Maciau Mickute su RS ir Bigbang puotauja
tikrai taip
puotavom. labai smagu buvo pagaliau susipazinti su R.s
su ja nenuobodziausi, per trumpas vakaras mums atsiplepeti buvo. va butu pentkadienis- tai jau butume kur pratesima padare. SU Big Bang juk irgi metai nesimatem- mudvi sugebam- tai Kaunas, tai Norwichas, tai vel Kaunas, tai vel Norwichas.
lauksiu vel taves sugristancios
Labas iš ryto, atbėgu ir aš
Vakar nepasirodžiau, nes likau namie. Buvau arba apsinuodijus, arba pasigavau virusiuką kokį, nes labai bloga buvo, pilvą skaudėjo spazmais, žodžiu visai energijos neturėjau, apetito, nieko. Miegojau miegojau miegojau, pamiegojus dar miegojau
Suvalgiau per visą dieną tris skrebučius, šaukštą jogurto ir šiek tiek sultinio. Nu tai smagu - šiandien ryte va -2kg
Nieko linksmo aišku.. Šiandien jau kiek geriau jaučiuos, bet vis tiek nieko valgyt nenoriu daug ir tokia be energijos. Tikiuos praeis greit
Penktaaaadieniiis
Kas ką planuojat savaitgaliui?
Aš norėčiau šiandien eglutę vakare nusipirkt, kad rytoj galėtume pasipuošt jau. Rytoj lėksiu į kirpyklą, paskui draugę vakarėliui pagražint šiek tiek, vakare namie būsiu sau ramiai
Skaitysiu knygą, ilsėsiuos, tvarkysiuos batų spintą - būtinai jau reikia.
Sekmadieniui jokių planų neturim, būsim namie, žiūrėsim serialus - vyras po savo Kalėdų vakarėlio bus, tai kažin kokioj stadijoj grįš
Šiandien turiu vienus mokymus pravest, o šiaip jokių didelių planų darbo dienai nėra. Reikia apsitvarkyt kelias sistemas, ruošt jau naujiems metams. Tai tokios ir tokelės
Ai, dar reikės per pietus nupirkti dovanų popieriaus, supakuot ir išsiųst dovanėlę SM-ietei
Kaip nekantrauju jau išsiųst ir kad gautų, labai tikiuosi, kad patiks..
Daugiau tai neturiu ką pasakot, todėl linkiu visoms puikaus penktadienio, skanios kavos ir gero ateinančio savaitgalio
Sveikos
man per greitas rytas, viskas paskubomis, tai net neužsukau anksčiau pasisveikinti
Penktadienis, hmm mums bus įprasta diena, šiandien nieko neplanuojam, vakarosim darbe, o rytojaus planai, tai lėkti apsipirkti truputį ir vakarop lauksim MB tėvų, atvažiuos sveikinti, tai lėksim vakarienės, o po to pas mus dar manau pasisedėsim
tokie va ir planai
Almost, ui nesmagu visokie virusai ir apsinuodijimai, džiugu, kad geriau jautiesi
Smagu labai dėl merginų susitikimo, tikiu, kad liuks laiką praleidot