Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Sveikos :) man per greitas rytas, viskas paskubomis, tai net neužsukau anksčiau pasisveikinti :rolleyes:

Almost, ui nesmagu visokie virusai ir apsinuodijimai, džiugu, kad geriau jautiesi :4u:

Man tai labai lėtai ši diena slenka. Kažkaip meh  :unsure: 

Ačiū  :4u: 

Labos,
tai žiema užsuko? kaip pas mus pusto....

Almost laikykis. Blogumo neavydžiu o -2 kg pavydžiu. aš paskutiniumetu tik valgau valgau valgau...nzn kas man darosi

Pas mus nėr jokios žiemos, sniego nei lašo  :D 

Nu jau tik to ir tepavydėt. Gi nei gėriau, nei ką normaliai valgiau. Šiandien ryt atsigavus grįšiu į ritmą ir grįš tie kg. Ne tokiu atveju pavydėt  :rolleyes: 

Kas darosi - nu normaliai neprivalgai, tai ir kapoji kiaurai  :)​ 

Atsakyti

O pas mus ryte taip gražu buvo, tiek sniego, o dabar pradėjo tirpti, tešlos visur, tai jokio smagumo :unsure: ir toks drėgnas oras, noriu tikros žiemos :rolleyes:​ 

Atsakyti

pro kurį čia langą matei? pažiūrėjau FB pas Mickutę- man tai nieko nesimato, langai uždaryti smile.gif

Siaip jau pro ta pati FB langa- nors ikele Big bang, bet langas pravertas, tai kad matosi  :D 

Atsakyti

o pas mus ziema- atsikeliau dar nesnigo, bet isejom i kiema vaziuoti- jau pradejo snaiges lakstyti. per diena neblogai pasnigo. cia kolege darbe  fotkino. pro vartus isvaziuot biskeli kalniukas, nu atrodo nedidelis, bet diena jau  buvo slidu ir kaikas neuzvaziavo . paskui jau biskeli ir druskos ir smelio pabarste, tai  namo vaziuojant viskas kuo puikiausiai. bet siaip diena  internete ziurinejom Kaune labai daug avariju. MB siandien  su reikalais vazinejo ir per pietus, kadangi ir nepietavo, tai sutare, kad valanda ankciau baigsim. tai jis mane isleido prie Savo, pas nuvare pas draugus padirbeti, as valandele po parde pazioplinejau. grizau. parslidinejau. tingiu, issikroviau . dabar vakarosiu su serialais 

483c4163d54f621d2cfa324530a7ca58872.jpg

2e256cb27d6450d6d76fb3b57ff55459646.jpg[

Atsakyti
O pas mus visa diena lijo...JAu kai darba baigiau,islindo saulyte..Bet ta saulyte pasviete tik 5 min ir vel lyt pradejo..UZ tai va kokia vaivorykste gavos biggrin.gif
https://scontent-lht...amp;oe=5C9C0456

Is vaziuojancios masinos fotkinau,tai nei lango neatsidariau...Tai nelabai ir matos visas grozis.

https://scontent-lht...amp;oe=5C97359B

TAi va,jau namie.MB man dovanu nupirkes..Po eglute nededa,iskart atidave biggrin.gif Telefa nauja..Siaip nei man reikejo jo nei ka,dar mano senas gerai veikia.Bet pridave i tokia parduotuve savo pernyksti Samsunga ir jei nori grynais pinigais pasiimt,tai jie mazai duoda,bet jei perki pas juos pardej,tai gauni gerokai daugiau.TAi va ir nupirko man ten iphone X..Nenorejau jokiu dideliu,man idealiausias sitas dydis.SAke ir uz mano 6S dar koki 100£ gautu,tai kaip ir uz dyka gausis tas x biggrin.gif

Planu jokiu...MB i darba iseis...As gal pas drauge nueisiu,jei nesutingsiu..Reiktu aptart Kuciu patiekalus..Siaip ji viska gamins,bet gal padet ka supirkt ar pinigu is anksto duot,tik nezinia kiek issileis..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giega: 07 gruodžio 2018 - 18:10

Nebloga dovanėlė, Giega :rolleyes:  :bigsmile: man taip pat MB siūlė naują paimti, bet aš iškart pasakiau, kad ne, nėra poreikio :ax: 

Mes darbe vakarojam, tai toks vakaras ir nusimato, visiškai neįpatingas :ax:​ 

Atsakyti
TAi ir man jokio poreikio nebuvo biggrin.gif Visai dar gerai veike tas mano 6S biggrin.gif Bet MB sako,jam geda,kad as su senu telefu vaikstau biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Oho, gerai, kad MB negėda, nes ir aš su 6S :D  :D  :D​ 

Atsakyti

Labas damos :) 

Prisipažinsiu, nieko neskaičiau :) atostogos :) bet vat ir joms atėjo pabaiga. Šiandien jau keliausim su dukryte namučių  :B 

dar visai pavūčiau čia, bet pasiilgau vyro  :wub: 

beveik visas atostogas prasirgom su mažiuke. Dar ir šiandien nesijaučiu gerai  :huh2: dukrytei ir vakar nosis bėgo... tikiuosi gryžus greit išsikapanosim :) 

smagu buvo vėl Mickute su R’s pamatyt, bet labai greit vakaras prabėgo  :hmm: 

vakar sesuo atvažiavo su vaikais. Liko nakvot. O vietos tai čia pas tėvus nėra tiek kad laisvai visiems sutilpt. Na gal ir būtų tos vietos, bet vienas is kambariu yra valgomasis. Tai tėtis mano ant “raskladūškės” miega. Mes su Elena su mano mama, o sesers šeimyna kitam kambary  :D ale sutilpom, tik va mama mano “knarkia” kad net galva man skauda,negaliu miegot. Gerai kad mano vaijui dzin (pati esu “knarkianti”). Užjaučiu savo vyra jei ir aš taip užknarkiu  :D pasiguodžiau :D

visoms linkėjimai  :4u: 

Atsakyti

Labas rytas :) savaitgalis ir aišku, kad akys stačios nuo pačio ryto ir visiškai nesvarbu, kad lauke tamsu kaip naktį, jau taip apsiniaukę, toks rūkas :huh2: 

Dienos planai aiškūs, tiksimės su šeima kavos, lėksim po to apsipirkti draugiškai, o grįžusi noriu apsitvarkyti ir vakarop svečių lauksim :) 

BigBang, sveikatos! nesirkit :4u: 

Atsakyti

Labas rytelis

Siryt leidau patinginiauti, oras fui, nuo ankstaus ryto girdziu lyja, siaip planavau niekur neiti, tai ir neskubejau keltis, MB isvare i kirpykla, paskui toliau padirbeti, bet paskambino kirpeja, nori ji Avono kvepalu ismeginti, tai  biskeli veliau keliausiu su meginukais iki jos pasivaikscioti, gal dar antakius ta pacia proga nusidazyti  :hmm:​  o kol kas su anyta grikiu kose kapojam ir dar desertas prie kavos laukia  :P 

Atsakyti

Savaitgaliauja visos, liuks :) 

Aš tvarkausi, ruošiuosi po truputį, greit pusdienis pralekė, bet nemažai nuveikiau nuo pačio ryto :rolleyes: ryte reikalus susitvarkiau, po to kavintis ėjom, apsipirkti, grįžusi pasiruošiau vakarui truputį užkandukų ir va pati dabar ruošiuosi :) 

Atsakyti