Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas rytas :) 

Giega, laikykis! po to džiaugsies rezultatu, tai va galvok apie tai :4u: 

Aš šiandien ankstyva, daug visko jau pasidariau, tai visai liuks atsikelti kuo anksčiau :) 

Vakare važiuojam į Domino teatro spektaklį, nes buvom gavę bilietus nuo draugų švenčių proga, tai laukiu jau labai :bigsmile: 

Vakar vakaras jau buvo, kai iš kirpyklos grįžau, dar padirbėjau, o vėliau ramiai ilsėjomės ir tiek :ax: Tokios va naujienos iš manęs :) 

Atsakyti

Tai kitai is vakaro labai silpna buvo,man siandien ryte.. bet va istrauke drenus ir daug geriau pasidare mirksiukas.gif Nulupo ir pleistru nuo akiu,patine.. Ryt jau ir maudytis galesiu mirksiukas.gif Labai i dusa noriu..
Tai va,jau isleido,mb nuperka vaistu i alis,nuo skausmo del visa ko ir varom link Kauno..
Atsakyti
Sveikos,
Giega laikykis...bet akys jau ir pirmą dieną matosi kad vaizdas bus kitoks... MB parodžiau nuotraukas (nepyk) sakau ir man va taip po kokių 10 m. reiks. Tai sakė ar aš durna- tipo ryžčiausi tokiom kančioms...nu sakau ryžčiausi......nes įtariu kad irgi turėsiu tokią problemą... nu papų tai man nereikia...smile.gif
dar- o jūs čia privačioj klinikoj kokioj? o ta ką vyrai dailina (rašei kad šalia palata)? smile.gif

Oras ir žemė baisūs- slidu šlapia ir vėjuota smile.gif nuotaika mano atitinkama smile.gif

Dar-kaip ten dėl Brexit anglės? smile.gif aš nelabai domiuosiir t.t.ir ne iską suprantu, tik labai juokas ėmėm kai rodė S k vernelio intervių- tipo LT ruošiasi Brexitui- t.y. tikrai priims visus grįžtančius smile.gif smile.gif na nejaugi taip visi ir bėgs iš ten? juk kas dirba ir normaliai gyvena tai jiems juk viskas ir toliau bus gerai? ar ne?

Atsakyti

Diena įprasta, greit pralekė, dar buvom su SB pas daktarus, turi problemų su peties skausmu ir nykščiu, tai va pastarojo operacija laukia, sausgyslės trūkusios :huh2:

Jetus nu  :blink: "Puikiom" žiniom metus pradėjot, matau. Svarbu, aišku, kad gydymą paskyrė ir sutvarkys viską  :4u: 

Šį savaitgalį konferencija laukia, reiks likusias porą naktų paskirt išsimiegojimui, nes kaip žinia, konferencijos visad pas mus be miego.. :D

Miegas pervertintas šiais laikais  :rolleyes:  :D  :D 

Fainas labai šiandien oras, vėjas aprimo, yra sniego, kuriuo spėju neilgai džiaugsimės, nes lietų praneša :ax:

Sniegas nuo jūsų ateis pas mus - šįryt jau buvo 0, kurią dieną čia žada jau ir -3 naktį, ir sniego tiek kitą, tiek dar kitą savaitę. Nu įdomu įdomu, kas čia laukia  :D 

Isvesti tokie drenai,is vieno labai bega kas ten,kraujas,limfa.. o as net jauciu kaip bega.. labai bjauru.. kitai moteriskei praktiskai visai nebega..

Nu tai gal ta kita moteriškė sausuolis kaip lazdikė, o Tu pas mus sultinga, rimta moteris  :D  :4u: 

Aš šiandien ankstyva, daug visko jau pasidariau, tai visai liuks atsikelti kuo anksčiau :)

Vakare važiuojam į Domino teatro spektaklį, nes buvom gavę bilietus nuo draugų švenčių proga, tai laukiu jau labai :bigsmile:

Aha, aš pastebėjau irgi, kad kuo anksčiau atsikeli, tuo visko daugiau ryte nuveiki. Todėl ir pradėjau keltis paskutinius kelis mėnesius ~30min anksčiau, nei šiaip keldavausi. Tuomet viską spėju nuveikt ir dar išsibudint normaliai, nebūnu tokia mudis į darbą atvažiavus  :D 

Smagaus vakaro  :4u: 

Tai kitai is vakaro labai silpna buvo,man siandien ryte.. bet va istrauke drenus ir daug geriau pasidare. Nulupo ir pleistru nuo akiu,patine.. Ryt jau ir maudytis galesiu. Labai i dusa noriu..
Tai va,jau isleido,mb nuperka vaistu i alis,nuo skausmo del visa ko ir varom link Kauno..

Nu liuks, kad geriau pasidarė. Gero gijimo dabar ir džiaugimosi vis ryškėjančiais rezultatais  :4u: 

Sveikos  :) 

Vakar nepasirodžiau, įdomi diena buvo tokia. Jokia  :D Dieną turėjau mokymuose dalyvaut, įdomu buvo labai - apie kelių skyrių naudojamos sistemos vieną iš funkcijų mokė. Paskui šiaip visokių kasdienių darbų nemažai buvo. Vakare nesportavau, man trečiadieniai ir savaitgaliai laisvi nuo sporto, tai gaminau vakarienę grįžus, o paskui žiūrėjom filmą. Toks neįprastas buvo, bet visai įdomus - https://www.imdb.com/title/tt9495224/ 

Šiandien reikia padirbėt prie mokymų medžiagos, viską pasiruošt jau, kad galėčiau vest mokymą, jei kam reikėtų. Vakare bus treniruotė bokso ir viskas, nieko daugiau  :D Vyras gamins chilli con carne vakarienei, kol aš sportuosiu ir namo važiuosiu. Gal kokį serialą pažiūrėsim ar knygą paskaitysiu, bus matyt. Daugiau jokių planų  :rolleyes: 

Ai, ką tik sulaukiau slidinėjimo akinių, tai žiauriai džiaugiuos, nes buvo neaišku spės ateit ar ne  :D Džiaugiuos, kad spėjo  :) 

Tiek žinių iš mano fronto, visoms linkiu gardžios kavos ir puikios dienos  :4u: 

Atsakyti

Almost, aš aišku apie maistą iškart, nes pastoviai nedavalgius :D bet taip skaniai kaskart Jūsų vakarienės susiskaito, smagu, kad turit tokią tradiciją kartu pavakarieniauti, kad pasidalinat gaminimu, kad ne Tau vienai reikia prie puodų stovėti :rolleyes: mes tarkim vakarienių kartu nevalgom, nes arba MB dar darbuojasi, arba aš vistiek atskirai sau gaminu, arba MB po sporto tik kokios varškės ar kiaušinių pasikepa, tai mums šventė savaitgaliais, kai kartu valgom, šnekam, gaminam :)​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Voque*: 17 sausio 2019 - 14:07

Almost, aš aišku apie maistą iškart, nes pastoviai nedavalgius :D bet taip skaniai kaskart Jūsų vakarienės susiskaito, smagu, kad turit tokią tradiciją kartu pavakarieniauti, kad pasidalinat gaminimu, kad ne Tau vienai reikia prie puodų stovėti :rolleyes: mes tarkim vakarienių kartu nevalgom, nes arba MB dar darbuojasi, arba aš vistiek atskirai sau gaminu, arba MB po sporto tik kokios varškės ar kiaušinių pasikepa, tai mums šventė savaitgaliais, kai kartu valgom, šnekam, gaminam :)​ 

Nu aš irgi nesuprantu, kaip kiti pamiršta pavalgyt - mano pvz. kasdienybė sukasi apie maistą. Kada valgysiu, ką valgysiu, kur ir kiek valgysiu  :rolleyes:  :D  :D  :D 

Taip, vakarieniaujam dažniausiai kartu. Ar vienas, ar kitas palaukia, prisiderina. Kad ir skirtingai valgom, bet vis tiek stengiamės pasigamint taip, kad kartu būtų  :) Tiek pusryčius (išskyrus penktadieniais), tiek vakarienes. Bet, aišku, mes galim taip, nes panašiai abu darbus baigiam. Nu aš po sporto namo grįžtu prieš 20val, tai jis jau būna pagaminęs. Kai nesportuoju, tai grįžus pradedu gamint, jis grįžta ir padeda arba tiesiog aptvarko virtuvę. Kažkaip nei vienas nematom problemos gamint vieni ar pradėt vieni, nes abu turim rankas, turim visokius prietaisus padedančius gamint, valgyt vienodai norim ir tiek žinių  :)  Sunkiausia tik sugalvot, kas ko nori, nors ir produktai supirkti būna  :D 

Kai skirtingom valandom dirba žmonės, tai faktas, kad ne taip lengva. Ir apskritai pradžioj tokio gyvenimo ritmo mums irgi nebuvo lengva prisitaikyt. Buvau įpratinus vyrą aš visad gamint maistą, nors ir su jo pagalba. Bet paskui kažkaip persipratinom ir dabar liuks abiems. Faktas, kad abiems mums nepatinka gamint, bet atstumi tą mintį ir gamini, nes nu reikia, valgyt tai norisi  :D 

Jetus, kokia užimta diena šiandien, nesuprantu  :blink:  :D 

Turėsiu du susitikimus, el. laiškų belekiek eina, sąrašas darbų kone begalinis. Užsisakiau pietus, kad atvežtų, nes aplink nieko gero nėra ir nėra laiko eit kažkur pavalgyt. Žodžiu jau laukiu rytojaus vakaro labai  :D  :D​ 

Atsakyti

Oi ir aš pritariu, kad, jei abu dirbantys, tai kažkaip turi derintis, nes abu turi rankas ir gamina pakaitomis arba padeda bent vienas kitam, nes nu kitaip neįsivaizduoju :)​ 

Atsakyti
QUOTE(*Voque* @ 2019 01 17, 14:41)
<p>Oi ir aš pritariu, kad, jei abu dirbantys, tai kažkaip turi derintis, nes abu turi rankas ir gamina pakaitomis arba padeda bent vienas kitam, nes nu kitaip neįsivaizduoju smile.gif​ </p>

aš tai įsivaizduoju ir kitaip biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

aš tai įsivaizduoju ir kitaip 

Nu bet, jei gerai pamenu, jūs su vyru lyg skirtingom valandom dirbat? Ar ne?

Nes kitu atveju tai nežinau. Grįžtat abu vienu metu, tai kol jis ilsisi, Tu gamini ir tiek? 

Aš prisimenu puikiai, kad jūsų šeimoj kitaip priimta, bet va neprisimenu kodėl  :ax: 

Atsakyti

aš tai įsivaizduoju ir kitaip biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Tai suprantama, visur skirtingai juk :) 

Atsakyti
Ir grįžtam skirtingai ir aplamai- jis turi nnn darbų po darbo arba jei išeiginės (jam slenkantis grafikas) tai iš savų papildomų darbų grįžta dažnaiusiai dar vėliau nei aš. Tai geriausiu atveju indus plauti pradeda ar užbaigia smile.gif
Aišku jei aš dirbčiau o jis gulėtų tai nesąžininga būtų, bet taip nebūna smile.gif Taigi maistą gaminu išskirtinai tik aš smile.gif tai mano"privilegija" smile.gif o beto jis ir nemoka, nebent ten bulvių iškept ir tušonkės kokios uždėt , na ar panašiai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 17 sausio 2019 - 15:28

Ir grįžtam skirtingai ir aplamai- jis turi nnn darbų po darbo arba jei išeiginės (jam slenkantis grafikas) tai iš savų papildomų darbų grįžta dažnaiusiai dar vėliau nei aš. Tai geriausiu atveju indus plauti pradeda ar užbaigia
Aišku jei aš dirbčiau o jis gulėtų tai nesąžininga būtų, bet taip nebūna. Taigi maistą gaminu išskirtinai tik aš. tai mano"privilegija". o beto jis ir nemoka, nebent ten bulvių iškept ir tušonkės kokios uždėt , na ar panašiai

Nu tai tokiu atveju aišku, kad jis negamins, jeigu jo namie nebūna, kai Tu grįžti  :rolleyes:  :D 

Mes kadangi su vyru, kaip ir sakiau, panašiai grįžtam, tai abu ir gaminam. Ir savo šeimoj kitaip aš irgi neįsivaizduoju, o kitose kaip būna, tai jų pasirinkimas  :) 

O tas "nemoka" tai labai puikus atmazas, kaip sakau. Mano vyras irgi "nemokėjo". Aš irgi daug ko "nemoku", kai man patogu būna nemokėt  :rolleyes:  :D  :D O iš tiesų tai moka viską ir dar skaniau kai ką, nei kad aš padarau  :rolleyes:​ 

Atsakyti